Darksiders II اینبار با طعم مرگ

TCSCELL

8
کاربر سایت
darksiders-2.jpg

امروز Game Informer تصویر روی جلد شماره ی بعدی خود را منتشر کرد.تصویری از شماره ی دوم عنوان خوش ساخت Darksiders که اینبار بر خلاف شماره ی قبل که کاراکتر اصلی آن War یکی از چهار سوار آخرالزمان بود, بازیکنان در نقش Death یکی دیگر از آن چهار سوار ظاهر خواهند شد.

Death به قلمروهای تاریکی و روشنایی مختلفی وارد می شود تا برادر خود War را آزاد کند.کسی که سواران آخرالزمان او را برای شروع زودتر از موعد مقرر آخرالزمان مقصر می دانند.

دنیای Darksiders II بسیار بزرگتر از عنوان نخست توصیف شده است و همچنین شامل آپگرید کامل اسلحه ها و زره ها,سیاهچاله های بزرگتر و چالش برانگیز تر و دشمنان و باس های بسیارعظیم تر خواهد بود. تنوع NPC ها بیشتر از عنوان قبلی است و سیستم غارت(Loot) پر جزئیات تر شده است.

GI قول یک پیش نمایش 10 صفحه ای را داده است.این عنوان در تاریخی نامشخص در سال 2012 برای سه پلتفرم PC,PS3 و X360 عرضه خواهد شد.

تصویر کامل کاور ماه July را میتوانید در زیر مشاهده کنید:

آخرین ویرایش:
الحق Darksiders بازی خیلی شاخی بود.بر خلاف اکثر بازیای هم سبکش که سعی میکنن از GOW و امثال اون کپی برداری کنن,این بیشتر از Zelda الهام گرفته بود.کلا با استایل هنریش که خیلی حال کردم.میشه گفت یکی از بهترین لول دیزاین ها رو تو سبک خودش داشت.واسه من حداقل تو تاپ 3 این نسل تو این سبک بود.
خدا کنه این یارویی که نقش Merchant رو داشت تو بازی که اسمش الان یادم نمیاد :dهم تو بازی باشه:دی یه دیالوگ شاخ داشت که خیلی حال کردم باهاش:
You feed my hunger,i feed your curiosity
دقیقا همین طور هست که گفتی :d
عجب چهر ای داره

یه بازی که به معنای واقعی کلمه سرگرم کننده بود هر چند خیلی از نظر فنی عالی نبود ولی کی موقعه بازی کردنش به گرافیک اهمیت میده البته از اون تیکه که گفته سیاهچاله زیاد میشن خیلی راضی نیستم و مورد دیگه اینکه به نظرم به جای تغییر شخصیت بازی یکم روی وار بیشتر کار میکردن بهتر میشد

بازی رسما توسط THQ برای سال 2012 تایید شد.پلتفرم ها(PC/ XBOX 360 /PS3).
The actioner – releasing on PS3, 360 an PC in calendar 2012 – follows Death, one of the four horsemen of the Apocalypse, in a story that runs parallel to the events in the first game. War was the focus of the original

The game sends Death through various light and dark realms as he tries to redeem his brother War, the horseman blamed for prematurely starting the Apocalypse in Darksiders

Darksiders II’s world is described as “dramatically larger” than the first game, and will
feature “full weapon and armor upgrade systems as well as bigger and more challenging dungeons and a vast array of new enemies and bosses.”

چه خبر خوبی........
شماره یک یکی از بازیهایی بود که شدید باهاش حال کردم....
War رو دوست دارم ، ولی اینکه شخصیتش عوض شده هم خیلی خوبه ، یه تجربه متفاوت میشه..

به نظر من جنگ زیاد خوشگل نبود ولی قابل تحمل بود. اما چهره این death خیلی زشته. احتمالش زیاده تغییراتی تو face مرگ ایجاد کنن.

شماره یکش که از دم ... طراحی کرکتر ها .. دوبله و خیلی چیز های دیگه کپی برابر اصل از Warcraft و World of warcraft بود ولی عالی کار شده بود ... امیدوارم تو این شماره هم از کرکتر های وارکرفت تقلید کرده باشن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or