Darksiders II اینبار با طعم مرگ

TCSCELL

8
کاربر سایت
darksiders-2.jpg

امروز Game Informer تصویر روی جلد شماره ی بعدی خود را منتشر کرد.تصویری از شماره ی دوم عنوان خوش ساخت Darksiders که اینبار بر خلاف شماره ی قبل که کاراکتر اصلی آن War یکی از چهار سوار آخرالزمان بود, بازیکنان در نقش Death یکی دیگر از آن چهار سوار ظاهر خواهند شد.

Death به قلمروهای تاریکی و روشنایی مختلفی وارد می شود تا برادر خود War را آزاد کند.کسی که سواران آخرالزمان او را برای شروع زودتر از موعد مقرر آخرالزمان مقصر می دانند.

دنیای Darksiders II بسیار بزرگتر از عنوان نخست توصیف شده است و همچنین شامل آپگرید کامل اسلحه ها و زره ها,سیاهچاله های بزرگتر و چالش برانگیز تر و دشمنان و باس های بسیارعظیم تر خواهد بود. تنوع NPC ها بیشتر از عنوان قبلی است و سیستم غارت(Loot) پر جزئیات تر شده است.

GI قول یک پیش نمایش 10 صفحه ای را داده است.این عنوان در تاریخی نامشخص در سال 2012 برای سه پلتفرم PC,PS3 و X360 عرضه خواهد شد.

تصویر کامل کاور ماه July را میتوانید در زیر مشاهده کنید:

آخرین ویرایش:
مطمئنم که زلدا بازی نکردی و اگه بازی کردی زود خسته شدی ولش کردی چون بازی کردن زلدا واقعا حوصله میخواد
یه بازی ادونچر که باید همه محیط رو عین کف دست حفظ کنی و حواست به همه کاراکتر ها و به همه قسمت های مختلف محیط باشه چرا که نه خبری از علامت راهنمایی هست که برات ماموریت رو علامت گذاری کنه که مثل آب خوردن پیداش کنی ( مثل تمامی بازی های این نسل) و نه زیاد راهنمایی می شی که باید چکار کنی که بازی ادامه پیدا کنه
یه موقع هست که می بینی 1 ساعت هست که داری می چرخی و هنوز که هنوزه نمی دونی باید کجا بری چون داستان بازی از دستت در رفته و به محیط آشنایی کامل نداری
من همین جوری از یه بازیی طرفداری نمی کنم. مثل برخی از طرفداران یه سری بازی خاص! که حتی خودشون هم نمی دونن بازیی که دارن ازش حمایت می کنن دقیقا چه مشخصه ها و ویژگی هایی داره که توی بقیه بازی ها وجود نداره
سری زلدا اگه بهترین سری دنیای بازی نباشه جز 3 تای اول هست و بازیی که همیشه منبع الهامی بوده واسه بقیه سازنده ها و هر شماره نو آوری و تنوع خاص خودش رو داشته که شاید به اندازه 10 درصدش رو هم نمی شه توی اکثر بازی های این نسل دید. حتی عناصر قدیمی سری هم به شکلی تغییر پیدا می کنه که با وجود اینکه برای کسی که شماره های قبلی رو رفته آشنا و شناخته شده است ولی با یه تغییر شاید کوچیک تازگی خاصی به خودش می گیره که آدم عاشقش می شه.
بعد نمی دونم چطوری هست که شما بازی درجه دویی مثل Darksiders رو با عنوان تحسین شده ای مثل زلدا مقایسه می کنید و حتی می گی بهتر هم هست! این نه برای من بلکه برای هر کسی که هر دو عنوان رفته باشه و با هر دو آشنایی کامل داشته باشه و بخواد بی طرف قضاوت کنه کاملا مشخصه که Darksiders یه بازی سراپا تقلیدی هست اونم نه یه تقلید در حد بازیی مثل Dead Space یا آنچارتد بلکه یه تقلید معمولی و تقریبا ضعیف و حداقل میشه گفت که اصلا در حدی نیست که بخوایم با عنوان بزرگی مثل زلدا مقایسش کنیم
اینکه تو از زلدا خوشت نیومده و Darksiders رو بیشتر دوست داری به خودت ارتباط داره و یه بحث دیگه هست و نظر شخصی محسوب میشه ولی اینکه Darksiders بهتره از زلدا اصلا قابل قبول نیست. چون حداقل باید برای حرفت دلیل بیاری.

منظورت کدوم ایده هست؟

بی انصافی به این نمی گن.
Darksiders بازی نسبتا خوبی بود( حالا من خوشم نیومده دلیل نمی شه که بازی بدی باشه. البته الان همه بازی های متوسط هم خوب و عالی محسوب می شن! این بازی هم به نظر من از همین مدل بازی ها بود) ولی اینکه این بازی رو در کنار عنوانی مثل زلدا بزاریم واقعا بی انصافی هست.

تقريبا با بيشتر حرفات موافقم.

کاملا بر عکسش فکر می کنم. Darksiders بیشتر شبیه Soul Reaver هست تا Zelda. به مراتب هم از زلدا بهتره ( نظر شخصی )

آره به نظر منم شبيه بودن.ولي هر جوري حساب كني Soul Reaver خيلي سرتره.به قول دوستان شايد تو Dark Siders چند برابر Soul Reaver چيزاي جديد در طي بازي معرفي ميكرد(مثل اسلحه و اينجور چيزا) ولي بازم بازي آخرا خيلي خسته كننده ميشد.در حالي كه Soul Reaver اصلا اينطوري نبود و تا لحظه آخر با اينكه شايد يك لوكيشنو 10 بار رفته بودي بازم خسته كننده نبود.
به لحاظ طراحي هنري و گرافيك تكنيكي هم SR تو زمان عرضه خيلي شاختر از اين بازي بود.

گرافيك هنري و لول ديزاينيگ بازي هم گرچه خوب بود ولي درحد عنوايني مثل Bayonetta (تو اين نسل و به خصوص از لحاظ گرافيك هنري) اصلا نبود.

واسه من گرچه جزو بازيهاي خوب اين نسل بود ولي اصلا جزو Top 20 هم نيست چه برسه به Top 3.

Darksiders بازی نسبتا خوبی بود( حالا من خوشم نیومده دلیل نمی شه که بازی بدی باشه. البته الان همه بازی های متوسط هم خوب و عالی محسوب می شن! این بازی هم به نظر من از همین مدل بازی ها بود) ولی اینکه این بازی رو در کنار عنوانی مثل زلدا بزاریم واقعا بی انصافی هست.
موافقم با اینکه اکشن ادونچرهایی مثل Darksiders یا حتی Castlevania با سری زلدا به هیچ وجه قابل مقایسه نیستند .
سری عنوانهای زلدا جدا از جذابیت ذاتی خودش، واقعاً یه گیم پلی اورجینال رو ارائه میده و نوآوریهای خاص خودش رو داره ولی در طرف مقابل Darksiders و Castlevania دقیقاً تقلید از المانهای موفق بازیهای تاپ این سبک هستند کما اینکه با وقاحت تمام در Castlevania دکمه ها و همه حرکات کریتوس از سری GOW به تابلوترین شکل ممکن الهام گرفته شده بود در واقع به کل یه تقلید بود .(وارد جرئیاتش نمیخوام بشم!)

منظورت کدوم ایده هست؟
ایده این سوسکی(سوسک بود؟) که توی تریلر های بازی هست و میتونه پرواز و یه سری کار دیگه انجام بده قبلا توی بازی G-Force مطرح شده بود و خیلی هم خوب کار می کرد اما الان شرکت نوآور صنعت بازی های کامپیوتری اومده خودش کپی کاری کرده، بعد ملت میان و به Darksiders گیر میدن که وای چه قدر تقلید کرده !

البته نینتندو تو زمینه کپی کاری سابقه درخشانی داره، نمونه اش هم توی SMG 1 و SMG 2 به فراوانی دیده میشه که حتی به Hub یه بازی مثل Psychonauts رحم نکرده
اینکه تو از زلدا خوشت نیومده و Darksiders رو بیشتر دوست داری به خودت ارتباط داره و یه بحث دیگه هست و نظر شخصی محسوب میشه ولی اینکه Darksiders بهتره از زلدا اصلا قابل قبول نیست. چون حداقل باید برای حرفت دلیل بیاری.
یه نکته ای، چه طور اون قسمت اول صحبتش میتونه نظر شخصی باشه ولی اینکه Darksiders رو از زلدا بهتر بدونه نمیشه نظر شخصی باشه و باید براش دلیل بیاره ؟!

هر کی ندونه فکر میکنه این نسل چه قدر سازنده ها ایده های مختلفی نشون دادن همه هم اورجینال بوده، همین استفاده از المان های موفق بازی های دیگه هم هنر می خواد، هر چی هست Darksiders اومد و از بازی های موفق و ایده های خوبشون استفاده کرد و نیومده مثل همین زلدای جدید از ایده های یه بازی/فیلم استفاده کنه !
من که نگفتم سازنده های "پیروان تاریکی" بی هنر هستن که تو درجا جبهه گرفتی بر علیه من ! من میگم به راحتی هرچه تمام تر المان های موفق بازی های دیگه رو قرقره کردن ...
اونه به هیلو هم رحم نکردن :دی
یک باس(کِرم گنده ـهه:دی!) بود که از زیر خاک درمیومد ، دیگه چقدر تابلو یَنی !
روش کشتن اون باس هم دقیقا کپّ سایه کلوسوس بود !
این یه حقیقته ؛ اما بازم دقت کن که من نگفتم بده .

ایده این سوسکی(سوسک بود؟) که توی تریلر های بازی هست و میتونه پرواز و یه سری کار دیگه انجام بده قبلا توی بازی G-Force مطرح شده بود و خیلی هم خوب کار می کرد اما الان شرکت نوآور صنعت بازی های کامپیوتری اومده خودش کپی کاری کرده، بعد ملت میان و به Darksiders گیر میدن که وای چه قدر تقلید کرده !

البته نینتندو تو زمینه کپی کاری سابقه درخشانی داره، نمونه اش هم توی SMG 1 و SMG 2 به فراوانی دیده میشه که حتی به Hub یه بازی مثل Psychonauts رحم نکرده
من اون جی فورس بازی نکردم ولی خوب اگه نیتندو میخواست تقلید کنه به نظرت این همه بازی درست و حسابی هست خنده دار نیست بره و از این بازیی که بزور میشه یه نقد ازش پیدا کرد تقلید کنه!
الان که یه مقدار گشتم دیدم که توی این بازی یه زنبور بوده که ازسوراخ های تنگ و مکان هایی که شخصیت اصلی نمی تونسته وارد بشه رد می شده که توسط شخصیت اصلی کنترل میشده
این زنبور دو تا کار می کرده یکی شلیک کردن بوده و یکی حالت اسلوموشن بوده
اول اینکه توی زلدای جدید اون وسیله خاص ( یا حشره و یا هر چیز دیگه ای) پرواز می کنه و می تونه وسایل رو برداره و ظاهرا مقدار زمانی هم که پرواز می کنه محدود هست. و البته ممکن کارهایی دیگه ای هم بشه باهاش کرد که نشون داده نشده که مشخصا هیچ نقطه مشترکی بین این دو تا نیست الا پرواز کردنشون!
بعد اون موقع یعنی اینا اولین افرادی بودن که یه شی یا وسیله درست کردن که پرواز و یه سری کارهای دیگه می کرده و هیچ کس دیگه انجام داده نبوده!؟!
این Hub هم احتمالا مثل همین جی فورس هست.
جالب اینجاست که هیچ کس تا حالا این تقلید ها رو نفهمیده الا شما! lol
چرا وقتی با یه شرکت مشکل دارید الکی به هر قیمتی شده میخواید بکوبیدش. شاید بشه با سونی و ماکرو چنین کارهایی رو کرد ولی نیتندو گنده تر از این حرفاست که بخواد با دو تا اشکال بی سر و ته وجهش خراب بشه
یه نکته ای، چه طور اون قسمت اول صحبتش میتونه نظر شخصی باشه ولی اینکه Darksiders رو از زلدا بهتر بدونه نمیشه نظر شخصی باشه و باید براش دلیل بیاره ؟!
بخاطر اینه که من از متال گیر متنفرم نیازی هم نمی بینم دلیل بیارم چون دلم می خواد عشقم می کشه ولی وقتی بگم که متال گیر یه بازی مزخرفه اون موقع باید واسه حرفم دلیل بیارم و اگه بگم نظر شخصی هست اون حرف مفت هم نمی ارزه!( البته با احترام به نظر دوستان )

من اون جی فورس بازی نکردم ولی خوب اگه نیتندو میخواست تقلید کنه به نظرت این همه بازی درست و حسابی هست خنده دار نیست بره و از این بازیی که بزور میشه یه نقد ازش پیدا کرد تقلید کنه!
الان که یه مقدار گشتم دیدم که توی این بازی یه زنبور بوده که ازسوراخ های تنگ و مکان هایی که شخصیت اصلی نمی تونسته وارد بشه رد می شده که توسط شخصیت اصلی کنترل میشده
این زنبور دو تا کار می کرده یکی شلیک کردن بوده و یکی حالت اسلوموشن بوده
اول اینکه توی زلدای جدید اون وسیله خاص ( یا حشره و یا هر چیز دیگه ای) پرواز می کنه و می تونه وسایل رو برداره و ظاهرا مقدار زمانی هم که پرواز می کنه محدود هست. و البته ممکن کارهایی دیگه ای هم بشه باهاش کرد که نشون داده نشده که مشخصا هیچ نقطه مشترکی بین این دو تا نیست الا پرواز کردنشون!
بعد اون موقع یعنی اینا اولین افرادی بودن که یه شی یا وسیله درست کردن که پرواز و یه سری کارهای دیگه می کرده و هیچ کس دیگه انجام داده نبوده!؟!
این Hub هم احتمالا مثل همین جی فورس هست.
جالب اینجاست که هیچ کس تا حالا این تقلید ها رو نفهمیده الا شما! lol
چرا وقتی با یه شرکت مشکل دارید الکی به هر قیمتی شده میخواید بکوبیدش. شاید بشه با سونی و ماکرو چنین کارهایی رو کرد ولی نیتندو گنده تر از این حرفاست که بخواد با دو تا اشکال بی سر و ته وجهش خراب بشه
وقتی نه G-Force و بازی کردی و نه Psychonauts رو احتیاجی نیست که الکی سفسطه کنی. در ضمن تقلید SMG از Psychonauts یه مورد نیست، بلکه خیلی زیاد هست، از ساختار کروی شکل بعضی قسمت های بازی که میشه روی تمام سطحش حرکت کرد تا حرکت به وسیله ستاره ها از یه سیاره به سیاره دیگه همه تقلیدی از روی Psychonauts هستند.

در ضمن اگر توجه کنی میبینی که نوشته :
به مراتب هم از زلدا بهتره
این جمله این معنی رو نمیده که زلدا بازی بدی هست ! شما اول پست هارو درست بخون بعد بیا جو الکی بده !

پ.ن: راستی جدیدا نمیدونستم که از بازی ای که 33 تا ازش نقد ثبت شده هست نمیشه یه نقد درست حسابی پیدا کرد !

• Like
Reactions: shefer
وقتی نه G-Force و بازی کردی و نه Psychonauts رو احتیاجی نیست که الکی سفسطه کنی. در ضمن تقلید SMG از Psychonauts یه مورد نیست، بلکه خیلی زیاد هست، از ساختار کروی شکل بعضی قسمت های بازی که میشه روی تمام سطحش حرکت کرد تا حرکت به وسیله ستاره ها از یه سیاره به سیاره دیگه همه تقلیدی از روی Psychonauts هستند.
مگه عهد بوق هست که حتما باید همه بازی ها رو تا ته بریم تا بشه ازشون اطلاعات داشته باشیم! الان همه چی توی اینترنت ثبت شده است. در ضمن من کلی از Psychonauts رو رفتم ولی فقط نشد که تمومش کنم
مشکل اینجاست که شما داری سازنده بازیی مثل SM64 رو به کپی برداری از Psychonauts متهم می کنی! SM64 بازیی بود که اکثر منتقدین درجه یک دنیا باور دارن که انقلابی ترین بازی تاریخ بازی های رایانه ای هست و بیشترین تاثیر رو روی صنعت بازی گذاشت بعد یه کره توی Psychonauts دیدی تمام اون طراحی خارق العاده محیطی و گیم پلی متنوع که نمی شه توی سه چار خظ خلاصه کرد رو گذاشتی کنار و گیر دادی به این! مشخصه که هدفت از این کار چیه و دنبال چی هستی
جالب ایجاست که این موقع ها چشم روی این موضوع می بندی که دو شماره گلکسی توی نمره 2 بازی از سه بازی اول تاریخ رو به خودشون اختصاص دادن اونم دو تا بازی به قول شما تقلیدی! اصلا این به کنار
میشه خصوصیات و ویژگی های گلکسی ها رو اینجا صف کرد بعد اون موقع باید دید که Psychonauts می تونه جلوی این بازی نفس بکشه یا نه
اصلا گیرم که اینا تقلید باشه ولی آیا واقعا اصلا به چشم میاد و اصلا کسی تا بحال به این موضوعی که شما داری مطرح می کنی اشاره کرده؟!!! نه! چون برای هیچ کس اصلا مهم نیست و اصلا به چشم نمیاد و اون چیزی که توی گالکسی هست با اون کیفیت 5 صدمش هم توی Psychonauts نیست. فقط بازی با نیروی جاذبه توی این بازی غوغا می کنه!
این جمله این معنی رو نمیده که زلدا بازی بدی هست ! شما اول پست هارو درست بخون بعد بیا جو الکی بده !
اینکه بازیی متوسطی مثل Darksiders رو از زلدا بهتر بدونی خودش کافیه و حتما نیاز نیست که مستقیم بگی
پ.ن
جدا خنده داره.طرفداری از بهترین بازی های تاریخ شده جو دادن! مثل اینکه داریم روی کم بازی هایی صحبت می کنیم که من الکی دارم جو می دم و برزگشون می کنم! زباله هایی مثل Darksiders شدن شاخ و زلدا و ماریو هم ضعیف و تقلیدی . باشه شما هر جور که دوست داری فکر کن

آخرین ویرایش:
مگه عهد بوق هست که حتما باید همه بازی ها رو تا ته بریم تا بشه ازشون اطلاعات داشته باشیم! الان همه چی توی اینترنت ثبت شده است. در ضمن من کلی از Psychonauts رو رفتم ولی فقط نشد که تمومش کنم
مشکل اینجاست که شما داری سازنده بازیی مثل SM64 رو به کپی برداری از Psychonauts متهم می کنی! SM64 بازیی بود که اکثر منتقدین درجه یک دنیا باور دارن که انقلابی ترین بازی تاریخ بازی های رایانه ای هست و بیشترین تاثیر رو روی صنعت بازی گذاشت بعد یه کره توی Psychonauts دیدی تمام اون طراحی خارق العاده محیطی و گیم پلی متنوع که نمی شه توی سه چار خظ خلاصه کرد رو گذاشتی کنار و گیر دادی به این! مشخصه که هدفت از این کار چیه و دنبال چی هستی
جالب ایجاست که این موقع ها چشم روی این موضوع می بندی که دو شماره گلکسی توی نمره 2 بازی از سه بازی اول تاریخ رو به خودشون اختصاص دادن اونم دو تا بازی به قول شما تقلیدی! اصلا این به کنار
میشه خصوصیات و ویژگی های گلکسی ها رو اینجا صف کرد بعد اون موقع باید دید که Psychonauts می تونه جلوی این بازی نفس بکشه یا نه
اصلا گیرم که اینا تقلید باشه ولی آیا واقعا اصلا به چشم میاد و اصلا کسی تا بحال به این موضوعی که شما داری مطرح می کنی اشاره کرده؟!!! نه! چون برای هیچ کس اصلا مهم نیست و اصلا به چشم نمیاد و اون چیزی که توی گالکسی هست با اون کیفیت 5 صدمش هم توی Psychonauts نیست. فقط بازی با نیروی جاذبه توی این بازی غوغا می کنه!
چرا الکی داری بحث و عوض می کنی، من خودم عاشق زلدا های دو بعدی بودم ولی این باعث نمیشه که چشم و رو حقیقت ببندم، کاری به این ندارم که SM64 چی بوده. بحث من روی وضعیت فعلی نینتندو هست، شرکتی که همه طرفداراش از نوآوری هاش حرف میزنن ولی توی ساخت دو تا از فرنچایز های اصلی خودش از بازی های مختلفی تقلید کرده که یکیش حتی فیلم/بازی بوده. در ضمن وقتی میگم یه چیزی بازی نکردی احتیاجی به این همه بحث نداره به این خاطر هست که Psychonauts زمانی که عرضه شد سال بعدش همه اعتقاد داشتند که بازی ای بود که در سطح Goty بود اما اصلا تحویل گرفته نشد. ضمنا وقتی Psychonauts رو کامل بازی نکردی و بر میگردی میگی "اون کیفیت 5 صدمش هم توی Psychonauts نیست" این نشون میده که کاملا داری شکمی وکیلویی حرف میزنی.

نکته دیگه اینه که شما اول بیا بگو چه وضعیتی داری بعد با هم بحث می کنیم، هر پستی که میدی یه جوری حرف می زنی:
Darksiders بازی نسبتا خوبی بود
زباله هایی مثل Darksiders

به به ادبیات!
بابا یکم ادب به خرج بدین. زشته دوستان . شکمی ، زباله و ... مال این ورا نبودا! شما دوتا کاربر (بالایی و بالا تری) مال زمان قدیم سایتید. بعد بیایم بگیم چرا کاربرای جدید کم جنبه و بی تربیت شدن.

مقایسه شماره اول این بای با سری زلدا اصلاً مناسب نیست.
از هر دو شما هم عذر می خوام که اومدم میون بحثتون ، اما کمی هم مراعات کنید.

چرا الکی داری بحث و عوض می کنی، من خودم عاشق زلدا های دو بعدی بودم ولی این باعث نمیشه که چشم و رو حقیقت ببندم، کاری به این ندارم که SM64 چی بوده. بحث من روی وضعیت فعلی نینتندو هست، شرکتی که همه طرفداراش از نوآوری هاش حرف میزنن ولی توی ساخت دو تا از فرنچایز های اصلی خودش از بازی های مختلفی تقلید کرده که یکیش حتی فیلم/بازی بوده. در ضمن وقتی میگم یه چیزی بازی نکردی احتیاجی به این همه بحث نداره به این خاطر هست که Psychonauts زمانی که عرضه شد سال بعدش همه اعتقاد داشتند که بازی ای بود که در سطح Goty بود اما اصلا تحویل گرفته نشد. ضمنا وقتی Psychonauts رو کامل بازی نکردی و بر میگردی میگی "اون کیفیت 5 صدمش هم توی Psychonauts نیست" این نشون میده که کاملا داری شکمی وکیلویی حرف میزنی.

علاقه عجیبی به بحث کردن های الکی و به کرسی نشوندن حرف خودت داری حالا چه حرفت صحیح باشه چه نباشه
هر دفه هم که من هر چی می گم نصفش رو بدون جواب اسکیپ می کنی و با یه جواب خشک و خالی سر و ته قضیه رو بهم میاری
دفه آخره که جوابت رو میدم چون میدونم اینم مثل بقیه جواب میدی و این بحث تا ابد ادامه داره ولی من وقتم رو احتیاج دارم.
هی داری می گی تقلید. اون از جی فورست که یه زنبور پرنده رو به قول خودت با یه سوسک پرنده مقایسه کردی و چون هر دوشون می پرن نتیجه گرفتی که نیتندو تقلید کرده
تو رو خدا روت می کنه جایی غیر از اینجا بگی که نیتندو توی ساخت زلدا از ابر بازی جی فورس تقلید کرده!!! اونم چه تقلیدی!!!!lol
بعد من صحبت 64 رو آوردم چون بگم که حواست باشه که گلکسی همون ادامه 64 هست . بازیی که اون مدلی ازش صحبت می شه و گیرم که توی گلکسی تقلید کرده ولی چه تقلیدی؟!! تقلیدی که اصلا به چشم نمیاد و حتی یه دونه هم از منتقدین این تقلید رو نفهمیده الا شما!! تقلیدی که در برابر طوفان خلاقیت نیتندو توی این بازی بیان کردنش بیشتر شبیه یه جک می مونه!
بعد می گی Psychonauts رو نرفتی با اینکه من گفتم که بیشترش نزدیک 70-80 درصد بازی رو رفتم و اخراش بودم ولی تمومش نکردم

نکته دیگه اینه که شما اول بیا بگو چه وضعیتی داری بعد با هم بحث می کنیم، هر پستی که میدی یه جوری حرف می زنی:
باز دوباره خودت رو به اون راه میزنی. من از بازی متنفرم همون جور که گفتم و اون زباله رو به این خاطر گفتم که این بازی در برابر زلدا واسه من زباله محسوب میشه و الا بازی بازی متوسط و نسبتا خوبیه! با اون توصیفات قبلییی که گفتم
اینم طرز صحبت کردن شما که احتمال میدم با ادامه دادن به جاهای باریکتری هم می کشه
والسلام
به به ادبیات!
بابا یکم ادب به خرج بدین. زشته دوستان . شکمی ، زباله و ... مال این ورا نبودا! شما دوتا کاربر (بالایی و بالا تری) مال زمان قدیم سایتید. بعد بیایم بگیم چرا کاربرای جدید کم جنبه و بی تربیت شدن.

مقایسه شماره اول این بای با سری زلدا اصلاً مناسب نیست.
از هر دو شما هم عذر می خوام که اومدم میون بحثتون ، اما کمی هم مراعات کنید
دوست عزیز زباله گفتن اونم به یه بازی فکر نمی کنم توهین به شخصی باشه
من سعی کردم که محرترمانه بحث کنم دیگران رو نمی دونم

آخرین ویرایش:
بعد نمی دونم چطوری هست که شما بازی درجه دویی مثل Darksiders رو با عنوان تحسین شده ای مثل زلدا مقایسه می کنید و حتی می گی بهتر هم هست! این نه برای من بلکه برای هر کسی که هر دو عنوان رفته باشه و با هر دو آشنایی کامل داشته باشه و بخواد بی طرف قضاوت کنه کاملا مشخصه که Darksiders یه بازی سراپا تقلیدی هست اونم نه یه تقلید در حد بازیی مثل Dead Space یا آنچارتد بلکه یه تقلید معمولی و تقریبا ضعیف و حداقل میشه گفت که اصلا در حدی نیست که بخوایم با عنوان بزرگی مثل زلدا مقایسش کنیم
زلدا بازی خیلی معروفیه و فوق العاده هم محبوب منتها Darksiders به هیچ وجه متوسط نیست. مشکل یک بازی مثله DS این هست که مثل GOW نیست که بقال سر کوچه ما هم خوشش بیاد. اگر علاقه شخصی را کنار بذارم می تونم دلایل بسیاری بیارم که DS یکی از بهترین بازی این نسل هست. اینکه میگم از زلدا خوشم نمیاد کاملا شخصی هست یعنی سلیقه من اینطوریه اما من نمیام بگم DS بازی متوسطی هست و بگم این نظر کلی هست نه شخصی ! DS شاید تقلیدی باشه اما این تقلید به بهترین شکل ممکن انجام داده. علاوه بر اون کلی عناصر اورجینال توش پیدا میشه. ببین تو از DS انچنان خوشت نمیاد اما از نظر کلی اون در سطح کلی یک بازی خوب می دونی که این غلط هست. گفتم اینکه من از زلدا خوشم نمیاد کاملا شخصیه ربطی به حوصله سر رفتن هم نداره کلا سلیقه ام یک شکلی با زلدا حال نکردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or