چرا الکی داری بحث و عوض می کنی، من خودم عاشق زلدا های دو بعدی بودم ولی این باعث نمیشه که چشم و رو حقیقت ببندم، کاری به این ندارم که SM64 چی بوده. بحث من روی وضعیت فعلی نینتندو هست، شرکتی که همه طرفداراش از نوآوری هاش حرف میزنن ولی توی ساخت دو تا از فرنچایز های اصلی خودش از بازی های مختلفی تقلید کرده که یکیش حتی فیلم/بازی بوده. در ضمن وقتی میگم یه چیزی بازی نکردی احتیاجی به این همه بحث نداره به این خاطر هست که Psychonauts زمانی که عرضه شد سال بعدش همه اعتقاد داشتند که بازی ای بود که در سطح Goty بود اما اصلا تحویل گرفته نشد. ضمنا وقتی Psychonauts رو کامل بازی نکردی و بر میگردی میگی "اون کیفیت 5 صدمش هم توی Psychonauts نیست" این نشون میده که کاملا داری شکمی وکیلویی حرف میزنی.
علاقه عجیبی به بحث کردن های الکی و به کرسی نشوندن حرف خودت داری حالا چه حرفت صحیح باشه چه نباشه
هر دفه هم که من هر چی می گم نصفش رو بدون جواب اسکیپ می کنی و با یه جواب خشک و خالی سر و ته قضیه رو بهم میاری
دفه آخره که جوابت رو میدم چون میدونم اینم مثل بقیه جواب میدی و این بحث تا ابد ادامه داره ولی من وقتم رو احتیاج دارم.
هی داری می گی تقلید. اون از جی فورست که یه زنبور پرنده رو به قول خودت با یه سوسک پرنده مقایسه کردی و چون هر دوشون می پرن نتیجه گرفتی که نیتندو تقلید کرده
تو رو خدا روت می کنه جایی غیر از اینجا بگی که نیتندو توی ساخت زلدا از ابر بازی جی فورس تقلید کرده!!! اونم چه تقلیدی!!!!lol
بعد من صحبت 64 رو آوردم چون بگم که حواست باشه که گلکسی همون ادامه 64 هست . بازیی که اون مدلی ازش صحبت می شه و گیرم که توی گلکسی تقلید کرده ولی چه تقلیدی؟!! تقلیدی که اصلا به چشم نمیاد و حتی یه دونه هم از منتقدین این تقلید رو نفهمیده الا شما!! تقلیدی که در برابر طوفان خلاقیت نیتندو توی این بازی بیان کردنش بیشتر شبیه یه جک می مونه!
بعد می گی Psychonauts رو نرفتی با اینکه من گفتم که بیشترش نزدیک 70-80 درصد بازی رو رفتم و اخراش بودم ولی تمومش نکردم
نکته دیگه اینه که شما اول بیا بگو چه وضعیتی داری بعد با هم بحث می کنیم، هر پستی که میدی یه جوری حرف می زنی:
باز دوباره خودت رو به اون راه میزنی. من از بازی متنفرم همون جور که گفتم و اون زباله رو به این خاطر گفتم که این بازی در برابر زلدا واسه من زباله محسوب میشه و الا بازی بازی متوسط و نسبتا خوبیه! با اون توصیفات قبلییی که گفتم
اینم طرز صحبت کردن شما که احتمال میدم با ادامه دادن به جاهای باریکتری هم می کشه
والسلام
به به ادبیات!
بابا یکم ادب به خرج بدین. زشته دوستان . شکمی ، زباله و ... مال این ورا نبودا! شما دوتا کاربر (بالایی و بالا تری) مال زمان قدیم سایتید. بعد بیایم بگیم چرا کاربرای جدید کم جنبه و بی تربیت شدن.
مقایسه شماره اول این بای با سری زلدا اصلاً مناسب نیست.
از هر دو شما هم عذر می خوام که اومدم میون بحثتون ، اما کمی هم مراعات کنید
دوست عزیز زباله گفتن اونم به یه بازی فکر نمی کنم توهین به شخصی باشه
من سعی کردم که محرترمانه بحث کنم دیگران رو نمی دونم