دوستان من بعد از اینکه موفق شدم به درخت زندگی برسم و اون کات سین رو دیدم به سرزمین مردگان انتقالم داده بود یعنب پیش درخت مرگ ، حالا بعد از حرف زدن با اون بزه ، تو قسمت ماموریتام هیچ ماموریت اصلی ای وجود نداره و فقط ماموریت های فرعی وجود داره . برای ادامه ی بازی چیکار باید کرد و کجا رفت؟
تا حالا کسی چنین مشکلی نداشته،احتمالا باگ بازی..برو تو مأموریت ها Deposed King رو انتخاب کن هر جایی نشون میده برو به سمت راست محلی که باید بری پایین و ادامه بده(پایین نرو) تا برسی به یه ساختمون دیگه و اونو برو تو.
دوستان اینجا جدیدا گیر کردم! این مکان بعد از مرحله ی رفتن به کره ی زمین هست! اینجا موندم نمیدونم چطور باید اون دری که محافظ شده باید سیخ هاش بیان پایین و باز شه!!!!؟
ممنون میشم راهنمایی کنید>:d< http://www.uploadtak.com/images/a4771_20120928_02.jpg
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
اینم عکس دوم که مربوط میشه به بالای ساختمان(همون عکس اول) گفتم بزارم زیاد گنگ نباشه...(گیج نشید):d http://www.uploadtak.com/images/t5635_20120928_02.jpg
دوستان اینجا جدیدا گیر کردم! این مکان بعد از مرحله ی رفتن به کره ی زمین هست! اینجا موندم نمیدونم چطور باید اون دری که محافظ شده باید سیخ هاش بیان پایین و باز شه!!!!؟
ممنون میشم راهنمایی کنید>:d<
یه پورتال بزن به اون قسمتی که رو زمینه یه دونه اون پرفشارشو بزن به دیوار,برو بالا دقیقاً وسط وایسا اون قابلیت 2 بعد رو فعال کن دستی ها رو بکش پایین مجسمت پرت میشه اونوره حصارا!
سلام
من تو ماموریت chancellors quarry وقتی میرسم به پرتالهایی که جهت جغرافیایی هست موندم چکار کنم!هرجا میرم برمیگردم سرجای اول و باید هر سری اسکلت بکشم!
یه کمک کنید ثواب داره:d
سلام
من تو ماموریت chancellors quarry وقتی میرسم به پرتالهایی که جهت جغرافیایی هست موندم چکار کنم!هرجا میرم برمیگردم سرجای اول و باید هر سری اسکلت بکشم!
یه کمک کنید ثواب داره:d
از این شاهکار چی بگم !! نسخه یک یکی از بهترین تجربه های من توی این نسل بود و حالا توی نسخه دوم تقریبآ از هر نظر پیشرفت خوبی داشته.
گیم پلی عالی ، اعتیادآور ، جذاب و کم نقص
صداگذاری خیلی خوب و موسیقی های شاهکار
گرافیک هنری در اوج ! کمتر بازی 3D سراغ دارم که همچین گرافیک هنری و طراحی هایی (محیط ها ، کاراکترها ، ...) داشته باشه.
حال و هوای فوق العاده و جو محشر
کلآ هیچ ایرادی نمیتونم از بازی بگیرم. فقط گرافیک فنی زیاد بالا نیست که اونم به خاطر گرافیک هنری کم نظیر به چشم نمیاد و هیچ مشکلی نداره. داستانش هم یه کمی نسبت به 1 ضعیف تر هست که اونم مشکل خاصی درست نمیکنه و بازی انقدر جذاب هست که اصلآ داستان نداشته باشه هم فرقی برام نمیکنه !
-------------
کلآ بازی چقدر طول میکشه ؟! از یه طرف نمیتونم زیاد بازی نکنم و خیلی اعتیادآوره ، از یه طرف هم دلم نمیاد زود تموم بشه ! بعد از اینجا :
کمی بعد از کشتن Gnashor (همون Arena Champion و این حرفا)
حدودآ چند ساعت تا آخر بخش داستانی مونده ؟! (بدون حساب کردن مآموریت های فرعی)
متاسفانه حرکاتش دقیق یادم نمونده اما باید کاری بکنی که بین اون نوری که وسطه و اون پورتالی که اون ته هست دیواری نباشه . بعد باید دو تا بشی و با یکی برگردی عقب تر و یه دستگیره رو بکشی تا بین نور قبلی و یه پورتال که کنارش هم هست دیواری نباشه.
درنتیجه این دو تا نور از طریق پورتال ها به هم ارتباط برقرار میکنن.
از این شاهکار چی بگم !! نسخه یک یکی از بهترین تجربه های من توی این نسل بود و حالا توی نسخه دوم تقریبآ از هر نظر پیشرفت خوبی داشته.
گرافیک هنری در اوج ! کمتر بازی 3D سراغ دارم که همچین گرافیک هنری و طراحی هایی (محیط ها ، کاراکترها ، ...) داشته باشه.
کلآ هیچ ایرادی نمیتونم از بازی بگیرم. فقط گرافیک فنی زیاد بالا نیست که اونم به خاطر گرافیک هنری کم نظیر به چشم نمیاد و هیچ مشکلی نداره. داستانش هم یه کمی نسبت به 1 ضعیف تر هست که اونم مشکل خاصی درست نمیکنه و بازی انقدر جذاب هست که اصلآ داستان نداشته باشه هم فرقی برام نمیکنه !
-------------
کلآ بازی چقدر طول میکشه ؟! از یه طرف نمیتونم زیاد بازی نکنم و خیلی اعتیادآوره ، از یه طرف هم دلم نمیاد زود تموم بشه !
بعد از اینجا :
خدایی من تا قبل از اینکه 2 رو بازی کنم از war بیشتر خوشم میومد! کلآ به نظرم استایلش بهتر بود!
اما 2رو بازی کردم دیدم ناکس عجب چیزیه!! صداش هم خیلی عالی بود!
خدایی من تا قبل از اینکه 2 رو بازی کنم از war بیشتر خوشم میومد! کلآ به نظرم استایلش بهتر بود!
اما 2رو بازی کردم دیدم ناکس عجب چیزیه!! صداش هم خیلی عالی بود!
-------------
کلآ بازی چقدر طول میکشه ؟! از یه طرف نمیتونم زیاد بازی نکنم و خیلی اعتیادآوره ، از یه طرف هم دلم نمیاد زود تموم بشه ! بعد از اینجا :
حدودآ چند ساعت تا آخر بخش داستانی مونده ؟! (بدون حساب کردن مآموریت های فرعی)
والا دقیق یادم نمیاد آریا ولی فکر کنم اینجایی که هستی تقریبا وسطای بازی بود ... بدون احتساب مأموریت های جانبی یچیزی حدودای 13-11 ساعت دیگه برات مونده ...
کل بازی همراه با همه مأموریت های جانبیش رو درجه نرمال برای من 29 ساعت طول کشید