Darksiders 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بچه ها . یه سوال داشتم .

1. چجوری سلاح ها رو باهم ترکیب کنم تا قدرتشون بره بالا ؟ ( نسخه ایکس باکس )
2. کدوم تلنت ها یا همون قدرت هارو بگیرم .
3. چیکار کنم که قدرت ضربه هام و damage هام بره بالا جوری که باس هارو رو راحت بکشم .
4. سلاح مخفی داخل بازی هست ؟ اگه اره یه عکس برام بگیرید از مکانش یا محل دقیقش رو بهم بگید .

ممنون . >:d<

سلام بچه ها . یه سوال داشتم .

1. چجوری سلاح ها رو باهم ترکیب کنم تا قدرتشون بره بالا ؟ ( نسخه ایکس باکس )
2. کدوم تلنت ها یا همون قدرت هارو بگیرم .
3. چیکار کنم که قدرت ضربه هام و damage هام بره بالا جوری که باس هارو رو راحت بکشم .
4. سلاح مخفی داخل بازی هست ؟ اگه اره یه عکس برام بگیرید از مکانش یا محل دقیقش رو بهم بگید .

ممنون .
yahoo_6.gif
باید سلاحتون possess شده باشه برای اپگرید برید انتخاب کنیدش گزینه اپگرید میاد
ربط به سلیقه خودتون داره
اگه سلاح هایی که میگیرید یا زره ها یا هرچی strength داشته باشن دمج سلاح هاتون میره بالا
اره ولی کم محلشو یادم نیست حالا پیدا میکنم میگم برای پیدا کردن سلاح possess شده باید وقتی lost light ازاد شد اولش که واردش میشین 2 3 تا صندوقچه هست فکر کنم تو یکیشون باشه البته اگه گرفتن زره و سلاح رندوم باشه ربط به شانستون داره:d

آخرین ویرایش:
عجیبه برا من نشون نداد :d
نه نمیدونم
نمیدونم باگ بود یا نه ولی وقتی یه سری از این اسکلتا دورمو گرفتن مثل قابلیت نکرومنسر اومدنو اسکلتا رو خورد کردن :d همین دندون شمشیرا رو میگم . ولی فقط یه بار تونستم تجربش کنم چون سیوم پاک شد :|

بازی کلا دو تا نقطه قوت عمیق داشت، دو تا هم نقطه ضعف قوی.

نقاط قوتش یکی این بود که گرافیک هنری خیلی خوبی داشت. اون یکیش هم اینکه گیم پلی خوبی داره. مبارزه ها و پازل ها خیلی خوبن. البته همونا هم یه مقدار تکراری میشن ولی در کل خوبن.

نقاط ضعفش هم یکی گرافیک فنیش هست که کاملا مُرخصه. فک کنم رزولوشن و یکم کیفیت بافت ها رو بیارن پایین بازی رو PS2 ران شه :|. یکی دیگش هم اینه که داستان فوق العاده کُند پیش میره و به قول دوستمون همش باید بری 3تا چیز پیدا کنی تا فلان جا باز بشه.
ولی در کل بازی خوب و سرگرم کننده ایه. من که خوشم اومد.
امیدوارم اگه قراره نسخه ی بعدی در کار باشه اول یه فکری به حال گرافیکش بکنن. ریتم پیش رفتن داستانش هم باید سریع و کوبنده باشه :دی

possess چیه ؟
یه توضیح میدی ؟ از کجا بگیرم ؟

lost light چیه ؟ از کجا بیارم ؟ کلا توضیح بدین
دوست عزیز شما هروقت یه داس پیدا میکنید یه اسم داره اگه توی اسم سلاحتون کلمه possessed که یعنی تسخیر شده بود یعنی اون سلاح قابل اپگریده
lostlight هم یکی از مکان های بازیه که هنوز براتون باز نشده مثل اینکه:d

من وارد این breach شدم الان گیر کردم بعد از درختای زندگی.الان باید چیکار کنم؟
میشه بیشتر توضیح بدید من یادم نیست کجا رو میگید؟:d
توی این راهنما خیلی چیزاو نوشته اگه خواستید یه نگاه بندازید کمکتون میکنه
http://darksidersdungeon.net/darksiders-ii-walkthrough/

آخرین ویرایش:
دوست عزیز شما هروقت یه داس پیدا میکنید یه اسم داره اگه توی اسم سلاحتون کلمه possessed که یعنی تسخیر شده بود یعنی اون سلاح قابل اپگریده
lostlight هم یکی از مکان های بازیه که هنوز براتون باز نشده مثل اینکه:d

میشه بیشتر توضیح بدید من یادم نیست کجا رو میگید؟:d
بعد از اینکه گاردین رو میکشیم وmaker دوباره بازسازیش میکنه و گاردین میره سمت چشم بزرگ که راه رو مسدود کرده بود و دوتاشون باهم نابود میشن.بعدش راه به سمت درختهای زندگی باز میشه.بعد از اون فک کنم آبسولام رو ملاقات میکنیم به صورت یه شی تاریک.از اونجا به بعد یه پیرمرده دیگرو میبینیم.بعدش به سمت breach میرم اونجا گیر میکنم.همونجا هست که اسکلت های زنده هم هستن.دوتا قلعه هست اینجا که یکیشون lair of deposed king هست.اون هیچی.من تو اون قلعه اصلیه گیر کردم نمیدونم چطوری باید پیش برم.شرمنده زیاد شد

ائنجا که 2تا گوی هست یکیش که راحته گوی دوم که اونطرفه یه چیزی حالت ضامن هست که روش وا میستی در وا میشه تا از روش تکون میخوری در بسته میشه چطوری باز نگرش دارم که بشه گوی رو از اونطرف رد کرد

ائنجا که 2تا گوی هست یکیش که راحته گوی دوم که اونطرفه یه چیزی حالت ضامن هست که روش وا میستی در وا میشه تا از روش تکون میخوری در بسته میشه چطوری باز نگرش دارم که بشه گوی رو از اونطرف رد کرد
از قابلیت دو تکّه شدن روحِت باید استفاده کنی !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or