توی NG+ نشون نمیده که![]()
اتفاقا تو NG+ بود یادمه دقیقا توی جنگل baneswood چندتا دندون شمیشیری دیدم . حالا شما میدونی قضیه اش چیه ؟
باید سلاحتون possess شده باشه برای اپگرید برید انتخاب کنیدش گزینه اپگرید میادسلام بچه ها . یه سوال داشتم .
1. چجوری سلاح ها رو باهم ترکیب کنم تا قدرتشون بره بالا ؟ ( نسخه ایکس باکس )
2. کدوم تلنت ها یا همون قدرت هارو بگیرم .
3. چیکار کنم که قدرت ضربه هام و damage هام بره بالا جوری که باس هارو رو راحت بکشم .
4. سلاح مخفی داخل بازی هست ؟ اگه اره یه عکس برام بگیرید از مکانش یا محل دقیقش رو بهم بگید .
ممنون .![]()
نمیدونم باگ بود یا نه ولی وقتی یه سری از این اسکلتا دورمو گرفتن مثل قابلیت نکرومنسر اومدنو اسکلتا رو خورد کردن :d همین دندون شمشیرا رو میگم . ولی فقط یه بار تونستم تجربش کنم چون سیوم پاک شدعجیبه برا من نشون نداد :d
نه نمیدونم

. یکی دیگش هم اینه که داستان فوق العاده کُند پیش میره و به قول دوستمون همش باید بری 3تا چیز پیدا کنی تا فلان جا باز بشه.دوست عزیز شما هروقت یه داس پیدا میکنید یه اسم داره اگه توی اسم سلاحتون کلمه possessed که یعنی تسخیر شده بود یعنی اون سلاح قابل اپگریدهpossess چیه ؟
یه توضیح میدی ؟ از کجا بگیرم ؟
lost light چیه ؟ از کجا بیارم ؟ کلا توضیح بدین
میشه بیشتر توضیح بدید من یادم نیست کجا رو میگید؟:dمن وارد این breach شدم الان گیر کردم بعد از درختای زندگی.الان باید چیکار کنم؟
دوست عزیز شما هروقت یه داس پیدا میکنید یه اسم داره اگه توی اسم سلاحتون کلمه possessed که یعنی تسخیر شده بود یعنی اون سلاح قابل اپگریده
lostlight هم یکی از مکان های بازیه که هنوز براتون باز نشده مثل اینکه:d
میشه بیشتر توضیح بدید من یادم نیست کجا رو میگید؟:d
از قابلیت دو تکّه شدن روحِت باید استفاده کنی !!!ائنجا که 2تا گوی هست یکیش که راحته گوی دوم که اونطرفه یه چیزی حالت ضامن هست که روش وا میستی در وا میشه تا از روش تکون میخوری در بسته میشه چطوری باز نگرش دارم که بشه گوی رو از اونطرف رد کرد