Darksiders 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
درود
در یک کلام با یک ابر شاهکار طرف بودیم :d
رسما بهترین گیم پلی و بهترین گرافیک هنری امسال را تا این لحظه شاهد بودم از همه لحاظ عالی بود مخصوصا کمبو ها و ابگریت کردن شمشیر ها حرف نداشت به بهترین شکل ممکن انجام می شدند
نمره من هم به بازی 9.5 از 10
چند وقتی بود که از اینطور بازی ها نرفته بودیم

ولی از نظر داستانی هیچی نداشت رسما.. واسه هر کاری که میخواستی انجام بدی 3 تا کلید یا 3 تا الماس یا هرچی 3 تا باید پیدا کنی تا یه قدم کوچیک برداری به مرحله بعد. 18 ساعت تا الان بازی کردم هیچ سوپرازی ندیدم

مخالم هستم برو جلو تر اقا بهتر میشه :d

آخرین ویرایش:
ولی از نظر داستانی هیچی نداشت رسما.. واسه هر کاری که میخواستی انجام بدی 3 تا کلید یا 3 تا الماس یا هرچی 3 تا باید پیدا کنی تا یه قدم کوچیک برداری به مرحله بعد. 18 ساعت تا الان بازی کردم هیچ سوپرازی ندیدم

میخواستم بازی رو تموم کنم بعد بگم ولی دیگه داشتم میترکیدم
اینکه تو همه بازیها قدرت اصلی ماله سلاح اصلیه کاراکتره ولی تو این بازی برا پیروزی فقط سلاح دوم به کار میاد ، واقعا که ...... :| حالا بماند بقیه داستانها که فردا بازی رو تموم کنم میام میگم
خداروشکر نینجا گایدن 2 رو دیده بودم وگرنه از هر بازی Hack & Slash متنفر میشدم

مشخصه داستان این نسخه به شماره ی اول نمیرسه . من برای نسخه ی بعد منتظر یه داستان عالی و جذاب هستم با توجه به پایان این بازی و شماره ی 1 :d

کلا من فک کنم سازنده هایه بازی به عدد 3 خیلی اعتقاد دارن:d برو جلوتر جالب تر میشه. برا منم بازی تقریبا از وسطاش به اونور بود حذاب شد.

---------- نوشته در 12:34 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:33 AM ارسال شده بود ----------

میخواستم بازی رو تموم کنم بعد بگم ولی دیگه داشتم میترکیدم
اینکه تو همه بازیها قدرت اصلی ماله سلاح اصلیه کاراکتره ولی تو این بازی برا پیروزی فقط سلاح دوم به کار میاد ، واقعا که ...... :| حالا بماند بقیه داستانها که فردا بازی رو تموم کنم میام میگم
خداروشکر نینجا گایدن 2 رو دیده بودم وگرنه از هر بازی Hack & Slash متنفر میشدم
اگر GOW رو بازی می کردی این حرفو نمیزدی

---------- نوشته در 12:35 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:34 AM ارسال شده بود ----------

مشخصه داستان این نسخه به شماره ی اول نمیرسه . من برای نسخه ی بعد منتظر یه داستان عالی و جذاب هستم با توجه به پایان این بازی و شماره ی 1 :d
و همینطور یه گرافیک بهتر:d

من از تنها چیزی که می ترسم Strife .. یه مردی که تفنگ دستشه :d گیم پلیُ بدن دستمونُ اسلحه اصلیش تفنگ باشه به نظرم اصلا جالب در نمیاد

تنها بخش درگیر کننده ی بازی باس های جانبی هستن و معماهایی که کم و بیش توی بازی هست (اونم به تعداد انگشتای یک دست هستن خوباش)
ناتینگ مُر
بخش مبارزات هم جالبه، ادم سرگرم میشه موقع مبارزات طولانی و سخت

سلام دوستان من داکسایدرز 1 رو بازی کردم نمی دونم ایا این نسخه دوم جالبه برای ایکس باکسم بخرم هنوز دو دل هستم لطفا دلیل بیاورید واسه نظر هاتون

سلام دوستان من داکسایدرز 1 رو بازی کردم نمی دونم ایا این نسخه دوم جالبه برای ایکس باکسم بخرم هنوز دو دل هستم لطفا دلیل بیاورید واسه نظر هاتون

جالب خواهد بود برات به این دلیل که از یک خوشت اومد
جالب نخواهد بود برات به این دلیل که از یک خوشت نیومد
کلا همین دو حالت بیشتر نیست:d

من از تنها چیزی که می ترسم Strife .. یه مردی که تفنگ دستشه :d گیم پلیُ بدن دستمونُ اسلحه اصلیش تفنگ باشه به نظرم اصلا جالب در نمیاد

اتفاقا من به اونجاشم فکر کردم . به احتمال زیاد یه بازی مخصوص اون نمیسازن چون که توی این 2 نسخه اسلحه ی گرم حتی جزء Secondry Weapon هم نبوده :d
مگر اینکه ایده های فوق العاده خوبی براش داشته باشن

و همینطور یه گرافیک بهتر:d

به شخصه با گرافیک بازی مشکلی نداشتم . اینقدر گیم پلی بازی عالی بود که کلا گرافیک به چشمم نیمد :d

اتفاقا من به اونجاشم فکر کردم . به احتمال زیاد یه بازی مخصوص اون نمیسازن چون که توی این 2 نسخه اسلحه ی گرم حتی جزء Secondry Weapon هم نبوده :d
مگر اینکه ایده های فوق العاده خوبی براش داشته باشن

به شخصه با گرافیک بازی مشکلی نداشتم . اینقدر گیم پلی بازی عالی بود که کلا گرافیک به چشمم نیمد :d

کلا حیفه اگه بخواد اسلحه اصلیش تفنگ باشه :d
البته امکانش هست یه قسمت strife و Fury باهم تو یه بازی بسازنا.

کلا به نظر من دیگه بازی مخصوص یه شخصیت نمیسازن مگه اینکه بازم یه داستان به موازات این 2 نسخه بسازن که دیگه خیلی بی مزه میشه :d
دیگه به معنای واقعی کلمه باید یه ادامه براش بسازن

درود
اقا گرافیک بازی چرا اینقدر پایینه !!! خیلی تو ذوق میزنه خداییش نسخه اول بهتر بود :d
ولی گیم پلی باز تا حدی راضی کنندست داستانم که بیخیالش شدن اصلا 1 ساعت بازی میکنم خسته میشم نسخه 1 خیلی گیراتر بود!!!!!!1

قضیه اون قابلیت چی بود که حیوونای نامرئی رو تو محیط بازی در حالت nightmare و NG+ نشون میداد؟
چون سیوم پاک شده امکانش نیست دوباره بگردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or