Darksiders 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بلاخره بعد از 49 ساعت گیمپلی تمومش کردم ( جایی هم گیر نکردم ولی تمام side ها رو رفتم ) . واقعا عالی بود . خیلی حال کردم مخصوصا با یه نمه RPG شدنش . اکثر اچیو ها رو هم گرفتم ولی حتما باید 1 بار دیگه تو apocyliptic رفت واسه کامل شدن بازی . درکل تمام انتظاراتم رو براورده کرد .

- به من نوشت nightmare mode unlocked ولی چرا من چیزی نمیبینم ؟

- به من نوشت nightmare mode unlocked ولی چرا من چیزی نمیبینم ؟

چون اگه NG+ رو شروع کنی نمیبینیش فقط در حالت معمولی یعنی New Game قابل انتخاب هستش .
چیز عجیبی هم هستش . هرجای بازی که توی مبارزات بمیری میای از اول بازی .

خودشون هم گفتن فکر میکنید بازی راحته و شمارو به چالش نمیکشه ( واقعا هم در بیشتر مواقع همینطوره مخصوصا وقتی NG+ شروع میکنی ) پس Nighmare Mode یه چالش اساسی برای شماست :d
البته از حق نگذریم Crucible خیلی از خود بازی سخت تر هستش مبارزاتش

من که 1000G کردم بوسیدم گذاشتمش کنار
البته دیگه اعصاب نداشتم , Crucible رو روی Easy رفتم:d
درکل بازی خوبی بود , فقط یه مسئله که بود...نصف بازی درواقع پیدا کردن راه توی دانج ها و حل معماها بود که خب دفعه دوم که بازی میکنی چون چالشی نداره یه مقدار خسته کننده میشه
من که مجبور شدم 3 بار بازی کنم چون باگ شده بود و دفعه سوم تو 9 ساعت تموم کردمش

دوستان من نميتونم اين سنگهاي Stone of Mystics و Stone of power رو بگيرم مي بينمشون چطور بايد برشون دارم كارشون چي هست؟؟؟

باید با تیر بزنیشون ! بعد میدی به Blackroot چیزای مختلف بهت میده . هرکدوم رو با هم ترکیب کنی یه چیزی بهت میده

الان تازه بازی رو شروع کردی ؟ تا با خود Blackroot صحبت نکنی و بهت ماموریت نده نمیتونی اون سنگ هارو بزنی
نه وسطاي بازيم ولي اين Blackroot كي هست كجاست؟؟؟شايدم ديدمش خودم نميدونم
سرچ كردم پيداش كردم نه پيشه Blackroot نرفتم

آخرین ویرایش:
بازی بدی نیست ارزش یه بار رفتن رو داره. ولی کاش یکم نوآوری داشت توش.
همش کپی کامل بود از افسانه زلدا...
من لِجِند آو زلدا رو بازی نکردم
امّا، امّا اگر این کپی از اون هست واقعا یک کپی واقعی و درجه یکی در اومده :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or