Darksiders 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چقدر این evade counter رو سخت طراحی کردند
باید خیلی سرعت عملت بالا باشه که دقیقا قبل از برخورد ضربه rb رو بزنی
خیلی هم سخت نیست اما یادت باشه که دشمن نسبت به فرار حساسه . اگه هی در بری میزنت
بهترین راه اینه که اطراف دشمن باشی هی ضربه بزنی , وقتی خواست ضربه بزنه بری یه طرف دیگه اش

اقا ماموریت جانبی:
این دست و پای Oran کجا پخشو پلا شدن؟
باید پیدا کنم بدم بهش :d
یکیش نزدیک خودشه (اطراف The Drenchfort)
یکی هم فکر کنم تو Bansewood بود
بقیه اش یادم نیست

بلاخره تموم شد.دقیقا 20 ساعت....

یه سوال :

اخر بازی نشون میده که خود مرگ داره از روی یه پرتگاه میپره پایین.یعنی مرد ؟ بعد نشون میده war داره با uriel حرف میزنه ( صحنه از نسخه ی اول ) بعد نشون میده 3 سوار دارند میان روی زمین.حالا سوال اینجاست که یعنی داستان شماره ی 2 قبل از شماره 1 بود ؟ چون نشون داده مرگ پرید و صحنه بعد نشون داد اومده روی زمنی همون صحنه ای که از نسخه ی 1 بود.کلا گیج شدم.یه توضیحی بدید...

دوستان کسی یعنی این بازی رو تموم نکرده ؟ خیلی مهمه جواب این سوال...

ممنون.

یعنی واقعا من نفهمیدم این ماموریت جانبی چه دلیلی داشت گذاشتنش که مفت نمی ارزه گند زده به بازی ، مثل این میمونه به gow یا los ماموریت جانبی اضافه کنن
شخصیت پردازی دث هم فوق افتضاح هست و بیشتر شبیه نوکر هست تا دث و اصلا چیزی که من قبل از بازی بهش فکر میکردم و انتظار داشتم نیست.
گرافیکی هم کسی انتظار ارتقا بزرگ نداشت هنری عالیه ولی جهان ها طولانیه بعده چند ساعت اضافه میشه + اینکه تکنیکی همون 2009 بازی اول هست بدون هیچ تغییری

نخیر تموم نکردم دوست عزیز من 22 ساعت بازی کردم والان درجایی هستم که زمان رو تغییر میده.منتها بازی رو من سیو کردم وبعدا که لود میکنم اخر لود هنگ میکنه .سیدی دیگه ی رو هم امتحان کردم ولی نشد میخواستم بدونم برا شما هم چنین مشکلی پیش اومده مرسی اگه جواب بدین.

نخیر تموم نکردم دوست عزیز من 22 ساعت بازی کردم والان درجایی هستم که زمان رو تغییر میده.منتها بازی رو من سیو کردم وبعدا که لود میکنم اخر لود هنگ میکنه .سیدی دیگه ی رو هم امتحان کردم ولی نشد میخواستم بدونم برا شما هم چنین مشکلی پیش اومده مرسی اگه جواب بدین.

نه دوست عزیز.مشکل هنگ نداشتم.در کل بازی اصلا هنگ نکرد.

نه دوست عزیز داستان شماره 2 به موازات داستان شماره ی 1 بود. یعنی اتفاقا تقریبا هم زمان بوده.

بله ممنون متوجه شدم.

فقط یه چیزی.این مرگ آخرش خودشو از پرتگاه پرت کرد پایین.یعنی مرد یا نه ؟ یه توضیحی لطف میکنید بدی ؟

^^^
ببینید اگر نسخه شماره ی یک رو بازی کرده باشید وار به مدت 5 دقیقه به کنسول بر میگرده اما بعد تصمیم عوض میشه و دوباره به زمین فرستاده میشه اون 5 دقیقه دارکسایدر 2 هست..اخرش هم میپره اما با شکوندن هفتیم پیمان همشون دوباره برمیگردن

سلام دوستان عزیز
در مرحله ی stains of heresy اونجایی که مثل معمای پرتال 2 هست مسجممو پایین میندازم در روبروش باز میشه اگه در حالت مجسمه در بیام و بیام در حات خوندم در بسته میشه حالا توش موندم چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟
اگه میشه زود جواب بدین

نه دوست عزیز.مشکل هنگ نداشتم.در کل بازی اصلا هنگ نکرد.
مرس.ی از شما ما که هر کاری کردیم نتونستیم مشکل رو حل کنیم.همون اخر لود هنگ میکنه .من الان تو جایی هستم که زمان رو تغییر میده،چند ساعت مونده بازی تموم بشه

مرس.ی از شما ما که هر کاری کردیم نتونستیم مشکل رو حل کنیم.همون اخر لود هنگ میکنه .من الان تو جایی هستم که زمان رو تغییر میده،چند ساعت مونده بازی تموم بشه

1 الی 2 ساعت دیگه تموم میشه.

شما برید پیش کسی که بازی رو خریدید و بگید بازی خرابه.یکی دیگه بهتون میده.نگران save بازی نباشید.مشکلی براش پیش نمیاد.

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or