koorosh sh
کاربر سایت
خیلی هم سخت نیست اما یادت باشه که دشمن نسبت به فرار حساسه . اگه هی در بری میزنتچقدر این evade counter رو سخت طراحی کردند
باید خیلی سرعت عملت بالا باشه که دقیقا قبل از برخورد ضربه rb رو بزنی
یکیش نزدیک خودشه (اطراف The Drenchfort)اقا ماموریت جانبی:
این دست و پای Oran کجا پخشو پلا شدن؟
باید پیدا کنم بدم بهش :d
بلاخره تموم شد.دقیقا 20 ساعت....
یه سوال :
اخر بازی نشون میده که خود مرگ داره از روی یه پرتگاه میپره پایین.یعنی مرد ؟ بعد نشون میده war داره با uriel حرف میزنه ( صحنه از نسخه ی اول ) بعد نشون میده 3 سوار دارند میان روی زمین.حالا سوال اینجاست که یعنی داستان شماره ی 2 قبل از شماره 1 بود ؟ چون نشون داده مرگ پرید و صحنه بعد نشون داد اومده روی زمنی همون صحنه ای که از نسخه ی 1 بود.کلا گیج شدم.یه توضیحی بدید...
نخیر تموم نکردم دوست عزیز من 22 ساعت بازی کردم والان درجایی هستم که زمان رو تغییر میده.منتها بازی رو من سیو کردم وبعدا که لود میکنم اخر لود هنگ میکنه .سیدی دیگه ی رو هم امتحان کردم ولی نشد میخواستم بدونم برا شما هم چنین مشکلی پیش اومده مرسی اگه جواب بدین.
دوستان کسی یعنی این بازی رو تموم نکرده ؟ خیلی مهمه جواب این سوال...
ممنون.
نه دوست عزیز داستان شماره 2 به موازات داستان شماره ی 1 بود. یعنی اتفاقا تقریبا هم زمان بوده.
سلام به همه
من اون كرمي كه شبيه غوله رو شكست دادم ،حالا دقيقا چند ساعت به پايان بازي مونده؟
مرس.ی از شما ما که هر کاری کردیم نتونستیم مشکل رو حل کنیم.همون اخر لود هنگ میکنه .من الان تو جایی هستم که زمان رو تغییر میده،چند ساعت مونده بازی تموم بشه
نه دوست عزیز.مشکل هنگ نداشتم.در کل بازی اصلا هنگ نکرد.
مرس.ی از شما ما که هر کاری کردیم نتونستیم مشکل رو حل کنیم.همون اخر لود هنگ میکنه .من الان تو جایی هستم که زمان رو تغییر میده،چند ساعت مونده بازی تموم بشه
بله ممنون متوجه شدم.
فقط یه چیزی.این مرگ آخرش خودشو از پرتگاه پرت کرد پایین.یعنی مرد یا نه ؟ یه توضیحی لطف میکنید بدی ؟