Darksiders 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها کدوم skill ها از همه بهتره؟

من الان یه تعداد خریدم...منتها میخوام برم پیش جادوگره و دوباره صفرش کنم از اول بخرم....میخوام بدونم کدوم اسکیل ها رو بردارم و اپگرید هم بکنم که تو مبارزه ها کارایی اش بهتر و بیشتر باشه...الان اینایی که دارم احساس میکنم زیاد جالب نیست یعنی قدرتمند نیستن....
درواقع شما 8 نوع قدرت میتونی بدست بیاری و مابقی فقط اون قدرت ها رو قوی میکنن , پس تمرکزتون رو بگذارید رو قوی کردن یک یا دو نوع قدرت و بعدا که اسکیل زیاد گرفتین بقیه رو بگیرین
Teleport Slash قدرت خوبیه , هم دشمن رو میزنه و هم به شما Health میده و هم یه جورایی کار فرار رو انجام میده . مخصوصا آخراش که همه رو گرفته باشین خیلی قوی میشه
Harvest هم قدرت خوبیه اما به شرط اینکه همه زیر مجموعه هاش رو گرفته باشین
از اون طرف هم شما قدرت Exhume و Murder رو دارین که من خودم قدرت کلاغ ها رو ترجیه میدم
اما در هرصورت به غیر از دو قدرت آخر که فعلا بدست نیاوردین , همون قدرت Teleport Slash خیلی خوبه

بازی فوق العادست
فکر نمیکردم سطح کیفیش در این حد بالا باشه !!!
اقا یه جاهایی از بازی موجوداتی میبینی فراتر از قدرت خودمون !!
این جاها قابل برگشت هست ؟؟
یعنی بری با قدرت بیشتر برگردی شکستشون بدی؟؟
نمونش همین Gorewood ـی که تقریبا در دو ساعت اول گیم پلی میتونی بهش برسی !!
یدونه میزنه میمیری !!!

بازی فوق العادست
فکر نمیکردم سطح کیفیش در این حد بالا باشه !!!
اقا یه جاهایی از بازی موجوداتی میبینی فراتر از قدرت خودمون !!
این جاها قابل برگشت هست ؟؟
یعنی بری با قدرت بیشتر برگردی شکستشون بدی؟؟
نمونش همین Gorewood ـی که تقریبا در دو ساعت اول گیم پلی میتونی بهش برسی !!
یدونه میزنه میمیری !!!
اره فکر کنم ماموریت فرعی هارو بتونی. البته تا قبل از اینکه بازیو تموم کنی

راهنمایی

دوستان از وقتی که وارد زمین میشیم چقدر مونده تا اخر بازی

از یه طرف بازی داره میره رو اعصاب از یه طرف می خوام بدونم آخرش چی میشه

اره فکر کنم ماموریت فرعی هارو بتونی. البته تا قبل از اینکه بازیو تموم کنی
فهمیدم
توی forge وقتی با اون گردن کلفته که داره تمرین میکنه مبارزه کنی و پیروز بشی بهت جای یک سری متهدین قدیم رو میده که الان به خاطر کوراپشِن یاغی شدن !!
میتونی بری تک تک بکشیشون !! و جایزه بگیری ازش

آقا یه لینک بدون شیلتر از ویدیو مکان dead page ها ( 40 تاش ) بدین دیگه محض رضای خدا . 4 تا مونده .

دیروز اچیومنتها کامل شد
مکان کتابها هم بصورت ویدئو از مدیافایر و هم بصورت عکس گذاشته شده
مکان سنگها و مجسمه ها هم بصورت عکس گذاشته شده
DarkSiders 2 Achivment

بلاخره تموم شد.دقیقا 20 ساعت....

یه سوال :

اخر بازی نشون میده که خود مرگ داره از روی یه پرتگاه میپره پایین.یعنی مرد ؟ بعد نشون میده war داره با uriel حرف میزنه ( صحنه از نسخ هی اول ) بعد نشون میده 3 سوار دارند میان روی زمین.حالا سوال اینجاست که یعنی داستان شماره ی 2 قبل از شماره 1 بود ؟ چون نشون داده مرگ پرید و صحنه بعد نشون داد اومده روی زمنیهمون صحنه ای که از نسخه ی 1 بود.کلا گیج شدم.یه تضویحی بدید...

1-چطوری میشه این اعدادو که به دشمن ضربه میزنیم میادو از بین ببریم؟؟؟
2-یکی بیاد قشنگ در مورد این skill ها توضیح بده.این همه اسکیل خریدم ولی هیچکدومشو نمیتونم استفاده کنم.میرم پیش اون مردک همشو صفر میکنم و باز اسکیل میخرم ولی فقط اون 4 تای اولی که بودو میتونم استفاده کنم.یکی کامل توضیح بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or