Darksiders 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ممنون از جوابتون.یعنی واقعا کسی نمیدونه؟؟؟

در ضمن من با نسخه ی اول خیلی خیلی حال کردم تا با این نسخه.این نسخه یه نمه بیخود شده و معماهاش هم در حد تخم مرغه.
سیوهای شماره یک ربطی به این شماره ندارن و نمیتونی استفاده کنی . حداقل من که چنین چیزی نشنیدم.
در مورد معماها هم باید برید جلوتر تا یه مقدار سخت تر بشن . البته به غیر از 3 مورد که منو کلافه کرده بودن بقیه مشکل نبودن

سیوهای شماره یک ربطی به این شماره ندارن و نمیتونی استفاده کنی . حداقل من که چنین چیزی نشنیدم.
در مورد معماها هم باید برید جلوتر تا یه مقدار سخت تر بشن . البته به غیر از 3 مورد که منو کلافه کرده بودن بقیه مشکل نبودن

thq خودش گفته بود سیوهای قبلیتونو اگه دارید میتونید یه اسلحه و یه چیز دیگه باز کنید تو این نسخه.

یه سوال:

این book of dead رو من 2 تاش رو کامل کردم بهم 2 تا کلید داده...یکی رو میگه تو معبد forge استفاده کن یکی رو هم میگه تو معبد مردگان...منتها نمیدونم باید کجا استفاده اش کنم...راهنمایی میکنید؟

thq خودش گفته بود سیوهای قبلیتونو اگه دارید میتونید یه اسلحه و یه چیز دیگه باز کنید تو این نسخه.
من که جایی برای ایمپورت سیو ندیدم

یه سوال:

این book of dead رو من 2 تاش رو کامل کردم بهم 2 تا کلید داده...یکی رو میگه تو معبد forge استفاده کن یکی رو هم میگه تو معبد مردگان...منتها نمیدونم باید کجا استفاده اش کنم...راهنمایی میکنید؟

البته هنوز کامل نیست اما مپ معبد ها رو گذاشتم
Darksiders 2 Achivments

دوستان بعد از تمام کردن ماموریت های سرزمین مزدگان اول سرزمین جدیده هست که با موجوداتی شبیه فرشته ها میجنگی.بعدش با رئیسشون حرف میزنی میری بالای برجه من اونجا گیر کردم باید چتو کنم

دوستان بعد از تمام کردن ماموریت های سرزمین مزدگان اول سرزمین جدیده هست که با موجوداتی شبیه فرشته ها میجنگی.بعدش با رئیسشون حرف میزنی میری بالای برجه من اونجا گیر کردم باید چتو کنم
ها...من خودم اونجا حسابی گیج شده بودم:d ولی بالاخره روش رو کم کردم
دو نفر میشی , با یکی میری اون بمب رو برمیداری میای تو چاله وایمیستی , با اون یکی که این طرف چاله ایستاده بمب رو از دستش میگیری (با همون قابلیت دست که بنفشه)

توی سرزمین مردگان یه جایی هست که توش محوطه خالی هست توش چند تا پایه هست از روش چند تا اسکلت اویزونه دور تا دور هم مجسمه های بزرگ هست ان جا باید چی کار کنم

تو نسخه ی قبلیش هر موقع جون دشمن یه ذره میموند بالای سرش علامت B میومد و با زدن B یه کمبو رو دشمن انجام میدادیم.
تو این نسخه چرا رندمه؟یعنی بعد از کشتن 20 نفر تازه یه نفر شانسی بالای سرش B میاد.هان؟؟؟
کسی میدونه؟من عاشق کمبو هستم ولی این نسخه نسبت به نسخه ی قبلی خیلی کم کمبو داره.
ترفند خاصی داره؟
اصلا اون انرژی بالای جون سبز رنگمون چیه؟؟؟
در ضمن این skills هامون چطوریه؟یه نمه قره قاتیه.اونایی که میخرمو نمیتونم استفاده کنم.نه میتونم حذفشون کنم و اونایی که خریدمو بردارم نه میتونم انتخابشون کنم.کسی میدونه؟

^^قبلا سیستم execution به این حالت بود که هر کسی جونش کم میشد اون B میومد اما حالا به میزان درصد احتمال اسلحت اون علامت میاد و حتی ممکنه جون یارو نصفه باشه کمبو ها رو هم باید بخری

به یک قسمتی میرسیم که باید تبدیل به دو نفر بشیم بعدش باید با یکیشون دستگیره رو بکشیم و تا در باز بشه و با اون یکی بریم یک بمب رو از اون طرف در بیاریم این طرف در بعدش بمب رو به یک چیزی پرت میکنیم تا یک چیز سکو مانند رو ازاد کنیم با اون سکو باید چی کار کنم ؟ ؟؟؟؟؟؟؟

به یک قسمتی میرسیم که باید تبدیل به دو نفر بشیم بعدش باید با یکیشون دستگیره رو بکشیم و تا در باز بشه و با اون یکی بریم یک بمب رو از اون طرف در بیاریم این طرف در بعدش بمب رو به یک چیزی پرت میکنیم تا یک چیز سکو مانند رو ازاد کنیم با اون سکو باید چی کار کنم ؟ ؟؟؟؟؟؟؟
دقیق یادم نیست !! باید بری روی همون سکو بعد تبدیل به 2 نفر رو بزنی بعد از اینکه اون مجسمه روش قرار گرفت اونو دیگه جابه جا کنیو بری اونور .

همیشه شما باید این کارو بکنی که با یه ادمات بری روی سکو و مجسمه رو بزاری روی اون چون وقتی دوباره میخوای بر گردی به حالت اولت جای اون مجسمه میای زیاد از اینا سر راهت هست از اون به بعد همشم همین طوره

بچه ها کدوم skill ها از همه بهتره؟

من الان یه تعداد خریدم...منتها میخوام برم پیش جادوگره و دوباره صفرش کنم از اول بخرم....میخوام بدونم کدوم اسکیل ها رو بردارم و اپگرید هم بکنم که تو مبارزه ها کارایی اش بهتر و بیشتر باشه...الان اینایی که دارم احساس میکنم زیاد جالب نیست یعنی قدرتمند نیستن....

یه قسمتی است که باید با یک باس مبارزه کنی که او ن باس ( چاق هم است ) پس از اینکه تعدادی ضربه خودر سوار ویلچر میشه و میره بالا.دور تا دورش هم از این چاله ها است که میتونی بری داخل و از اون یکی سر در بیاری.وقتی یکم از جونش باقی مونده میره بالا و با لیزر یا نور یا هرچیز دیگه ای که اسمش رو بذارید شروع میکنه زدن.باید چطوری از بینش ببرم دوستان ؟

یه قسمتی است که باید با یک باس مبارزه کنی که او ن باس ( چاق هم است ) پس از اینکه تعدادی ضربه خودر سوار ویلچر میشه و میره بالا.دور تا دورش هم از این چاله ها است که میتونی بری داخل و از اون یکی سر در بیاری.وقتی یکم از جونش باقی مونده میره بالا و با لیزر یا نور یا هرچیز دیگه ای که اسمش رو بذارید شروع میکنه زدن.باید چطوری از بینش ببرم دوستان ؟
باید یه در بزنی زیر خودش رو زمین جاش هست یه دری هم بزنی روبروش اون بالا بعد که یه چیزی شبیه لیزر میزنه شما باید کاری کنی که بخوره به در پایینیه تا از در رویروش بخوره به خودش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or