Darksiders 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من بازی فردا میرسه دستم
داستان بازی کاملا ادامه بازی قبله یا میشه بدون بازی کردن قبلی ادامه داد ؟
وقت برای بازی قبلی متاسفانه ندارم

من یه نیم ساعتی از بازی رو رفتم
ولی انصافا موسیقی بازی فوق العاه هست واقعا عالی کار شده...
به نظر من بازی 8 رو میگیره.فقط نمیشه از گیم پلی و داستان بازی فعلا چیزی گفت

منم بازیرو گرفتم میتونم بگم به شدت زیباست و هم موسیقی به قول دوستان و هم محیط بازی خیلی زیبا و جذاب کار شده و کمبوها هم عالین سیستم اپگرید هم خیلی ساده و بهتر شده....میخواستم ببینم کسی از دوستان این thane رو که اولای بازی میاد رو شکست داده?:دی یه ضربه که بخوی جونت تموم میشه:دی
خطر اسپویل : راستی این مبارزه بین death war هم بگم به دوستان که اون وار نیست و keeper of secret که خودشو شکل وار در میاره!!

Sent from my ST15i using Tapatalk 2

Last edited by a moderator:
اون thane رو فکر کنم بشه یک کاریش کرد اما در اینده!!:d ولی یک چیزی که نسبت به قبل تغییر اساسی کرده و میشه گفت زیرکی سازنده هست اونم اینه که مثل نسخه قبل زرپ و زرپ execution نمیتونی بکنی و همین باعث تکراری نشدن هم میشه!

اقا این خیلی ستمه برای ترید ایتم باید کد داشته باشی:((

منم بازیرو گرفتم میتونم بگم به شدت زیباست و هم موسیقی به قول دوستان و هم محیط بازی خیلی زیبا و جذاب کار شده و کمبوها هم عالین سیستم اپگرید هم خیلی ساده و بهتر شده....میخواستم ببینم کسی از دوستان این thane رو که اولای بازی میاد رو شکست داده?:دی یه ضربه که بخوی جونت تموم میشه:دی
خطر اسپویل : راستی این مبارزه بین death war هم بگم به دوستان که اون وار نیست و keeper of secret که خودشو شکل وار در میاره!!

Sent from my ST15i using Tapatalk 2
دوستان گیم پلی شبیه نسخه اول هست یا تغییر کرده؟!
منتظرم SD تموم شه بیام سراغ این:x
داداش اون که ضایع بود:دی
War نه چشماش قرمزه نه موهاش مشکی!

دوستان بازی فوق العادست،به هیچ وجه از دستش ندید،به غیر از طراحی هنری که اونم تو نسخه قبل عالی بود همه چیز بازی بهبود یافته.
مخصوصا سیستم لوت که درسته به پر باریه بازیای rpg نمیرسه ولی برای این سبک حرف نداره.
با یه بازیه اکشن آر پی جی تقریبا بی نقص طرفید که میتونه واسه هرکسی لذت بخش باشه.

دوستان گیم پلی شبیه نسخه اول هست یا تغییر کرده؟!
منتظرم SD تموم شه بیام سراغ این:x
بهترین نکته تو این مدتی که بازیرو انجام دادم اینکه گیم پلی دقیقا همون روند زیبا و بی نهایت سرگرم کننده ی خودش رو حفظ کرده و دقیقا همون چیزیه که باید باشه یعنی بعد از یه مدت همون احساس رضایتی رو که از نسخه ی اول داشتی تو این نسخه هم داری پازلای مختلف محیطای بزرگ و پر جزئیات و متنوع سفر با اسب بین مراحل و کلا همه ی چیزایی که برای ما تو نسخه ی اول لذت بخش بود و بازیرو خاطره انگیز کرده بود تو این نسخه هم تکرار شده با بهبود های مختلف تو روند بازی المانای نقش آفرینیم به شدت به افزایش عمق بازی کمک کرده و دیگه احساس تنهایی نمیکنی و شخصیتای جانبی زیادیرو میبینی
هرچی زمان بیشتری میگذره بیشتر به موسیقی سحر انگیز بازی ایمان میارم واقعا دل کندن از این شاهکار سخته
بدون شک بهترین بازی سال 2012 برای من تا اینجا DARKSIDERS II بوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or