Darksiders 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم بازی رو گرفتم اولش فکر کردم بازی بده ولی یکم که رفتم جلو نظرم عوض شد همه چی پیشرفت کرده.مخصوصا موزیک بازی که خیلی حماسی هست.گرافیک هنری بازی هم عالیه و در کل بازی خیلی خوبی هستش

خوب من هم بازی رو گرفتم گرافیک تغییر چندانی نکرده گیم پلی مثل گذشته هنوز زیبا و جذاب هست خعلی کم بازی کردم دی
شخصیت بازی هم خیلی ریزه پیزه هست دی کلا نباید از دستش داد.
نوید کلا نابودم کرد اینطوری که تبلیغ میکرد فکر میکردم اولین نفر بازی رو میگیره.دی

سبك گرافيك مثل 1 فانتزي و عالي كار شده.
بعد از مردن دث و رفتنش به دنياي ميكرها واقعا گرافيك خيره كننده تر هم ميشه

بازي به شدت فست شده.

ما که باید یه 7 - 8 روز صبر کنیم تا نسخه برنرمکس بازی بیاد دستمون :-s

اخه این فروشگاه اینترنتی ها وقتی میخری 5 روز طول میکشه بسته اماده شه . . بعدش تحویل پست . اونم 2 روز طول میکشه . میشه 4 روز . ( البته اون فروشگاهیی که ما میخریم اینطوریه و خودشون هم میگن چون سرمون شلوغه طول میکشه . فکر کنم همه بشناسن اون فروشگاه رو . م ا ن ی ا )

میگم راستی وار داخل این قسمت هستش . باهاش بازی میکنیم یا به عنوان شخصیت فرعی بازی هست ؟

ما که باید یه 7 - 8 روز صبر کنیم تا نسخه برنرمکس بازی بیاد دستمون :-s

اخه این فروشگاه اینترنتی ها وقتی میخری 5 روز طول میکشه بسته اماده شه . . بعدش تحویل پست . اونم 2 روز طول میکشه . میشه 4 روز . ( البته اون فروشگاهیی که ما میخریم اینطوریه و خودشون هم میگن چون سرمون شلوغه طول میکشه . فکر کنم همه بشناسن اون فروشگاه رو . م ا ن ی ا )

میگم راستی وار داخل این قسمت هستش . باهاش بازی میکنیم یا به عنوان شخصیت فرعی بازی هست ؟
تا اینجا حرفی نزدند و به نظر نمیاد جز Death کس دیگه ای هم باشه.
ولی تو آخرین تریلر و چندین عکس، مبارزه Death و War رو با هم دیگه نشون دادن!!!

منم بازیرو تهیه کردم و یه چند ساعتی بازیش کردم بازی دقیقا از همون مرحله ی برفی که تو E3 تریلرش پخش شد شروع میشه
اولین چیزی که تو شروع بازی واقعا خیره کنندست و آدمو تحت تاثیر قرار موزیک زیبا و غم انگیز بازیه نکته ی بعدی بهبود سیستم مبارزات که واقعا پیشرفت خیره کننده ای داشته و حالا دیگه هر ضربه ای که به دشمن میزنی سنگینیشو احساس میکنی و کمبو های مرگ در مقابل جنگ خیلی خیلی زیباتره و اصلا خشک نیست و مرگ جنب و جوش زیادی داره. نکته ی بعدی پر رنگ شدن المانای نقش آفرینیه حالا از دشمنا آیتمای مختلفی به جا میمونه و سلاح ها و لباس های جنگ ارتقا پیدا میکنن همون ابتدای بازی چهار اسلحه جانبی که با Y کمبو هاشون اجرا میشه به دست میارید قسمتای پلتفرمرم خیلی بهتر و جذابتر شدن و کلا کنترل مرگ خیلی احساس بهتری نسبت به جنگ داره
گرفیک بازیم همچنان از لحاظ هنری زیباست و از لحاظ تکنیکیم بهتر شده هر چند نباید خیلی انتظار زیادی از گرافیک بازی داشت
در کل به شدت با بازی حال کردم و دقیقا مطابق چیزی بود که انتظار داشتم حتی بهتر سازنده های بازی به تمامیه وعده هایی که داده بودن عمل کردن
اگه کسی از نسخه ی اول خوشش اومده دیوونه ی شماره ی دوم بازی میشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or