Darksiders 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازیش مگه انلاین هم داره ؟؟؟؟؟؟

Send from HtC One X using tapatalk 2

نه فکر کنم فقط لیدربورد داره برای بخش ویویش(اسمش یادم نیست:d)ولی وقتی بازی رو توی دستگاه بزاری حتی اگه افلاین باشی وقتی انلاین بشی میفهمن که کی این بازیو انجام دادی مثل بازیایی که افلاین بازی میکنی ولی وقتی انلاین میشی میبینی جز بازیای قبلیت هست.

سلام بچه ها من بازی رو گرفتم چون من شماره ی 1 رو 1 ماه پیش تموم کردم میتونم بگم خیلی بازی نرم شده خیلی حرکات دت خیلی خوبه سیستم اپگریدشم و لوت خیلی اسون و راحت است بازیش هم خطی است ولی محیط بزرگ است و پر از لوت های خوب ولی من با صدای دت نتونستم رابطه برقرار کنم یطوریه بهش نمیخوره ولی داستانش هم چیزی نمیگم اسپویل میشه .

من که امشب میگیرم ولی اخرین تریلر بازی رو که دیدم از خود سایت بازی دیدم که دت چند بار با وار درگیر میشه!و یک جا دیگه هم با سامائل که وار میره از زندان درش میاره درگیر میشه که پس معلوم شد چرا سامائل ضعیف شده بود:d

بازی چجوری شروع میشه ؟ :d

شروع بازی توی منطقه برفی هست سوار اسبشه همون اول بازی ماموریتش هم می نویسه نجات دادن جنگ.

بازی سریعتر شده.دشمنها رو که می کشه سلاحاشون و لباسهاشنو ور میداره

و یه چیز دیگه اینکه حرکات آکروباتش پریدن روی دیوار و مانعها کپی از بازی POP2008 هست دقیقا کپی خودش که من خیلی خوشم اومد دلم براش لک زده بود:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or