Darksiders 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
همون نسخه 1 هم خیلی تو ذوق می زد. مخصوصا از نظر فنی. حالا با گذشت بیش از دو سال من که تغییری احساس نمی کنم و این بار از خیلی بد تیدیل به فاجعه شده! بافت ها و سایه ها و ... همه مال حداقل 4 سال قبل هستند. در کل فکر می کنم مهم ترین نقطه ضعفش همین باشه.

من یک ماه پیش نسخه 1 رو تموم کردم الان هرچی به این نگاه میکنم پیشرفت تو گرافیک حس میکنم گرافیکش از نظر هنری بینظیره!

من خودم طرفدار سرسخت بازیم! ولی به نظرتون گرافیمش تو ذوق نمیزنه؟
بحث گرافیک اومد . شما اگه شماره یک رو انجام داده باشید میبینی که صبر کردن واسه بازی کاریست غیر ممکن این از معدود بازیاست که نیاز به گرافیک پر زرق و برق نداره بلکه به حدی از لحاظ گرافیک و محیط های هنری پوشیده شده بازی که اصلا گرافیک تکنیکی بازی به چشم نمیاد و به نظرم همین ارزششو دو چندان کرده . "به امید به سرامدن انتظار و امدن مرگ"

بحث گرافیک اومد . شما اگه شماره یک رو انجام داده باشید میبینی که صبر کردن واسه بازی کاریست غیر ممکن این از معدود بازیاست که نیاز به گرافیک پر زرق و برق نداره بلکه به حدی از لحاظ گرافیک و محیط های هنری پوشیده شده بازی که اصلا گرافیک تکنیکی بازی به چشم نمیاد و به نظرم همین ارزششو دو چندان کرده . "به امید به سرامدن انتظار و امدن مرگ"

اقا من شماره یک رو چند بار رفتم! میدونم بازی گیم پلیش فوق العاده هست! ولی من هر دفعه عکس ها رو نیگا کردم خورد تو ذوقم! اگه از نسخه اول گرافیکش کمتر نباشه بیشتر نیست(به نظر من - چیزی که دیدم)
نمیدونم...

من امروز برای اولین بار یکی از دمو های این بازیو دان کردم ببینم چجوریاس. نمیدونم فهمیدین یا نه یا به نظر من اومد. این که صداش صدای WAR هست با اندکی تغییر. یعنی من اشتباه می کنم؟
این بازی چرا لیک نمیشه؟:-/

بازی RPG شده ؟
شماره 1 خیلی خوب بود
ولی من از RPG متنفرم
قصد کردم نگیرم اینو...

فیلمی از گیم پلی موجود هست ؟
بازی rpg نشده و hack aدd slash هستش دقیقا مثل شماره ی یک و با پیشرفت های بیشمار

---------- نوشته در 03:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:37 PM ارسال شده بود ----------

داستان بازی ادامه نسخه یک هست؟
باید حتما شماره 1 رو بازی کرده باشیم؟
ادامه ی شماره یک که هستش ولی یه شخصیت دیگه فکر نکنم زیاد به هم مربوط بشند ولی ممکنه آخرش یه جورایی به هم ربط داشته باشه.البته خودم هنوز نگرفتمش بعد از ظهر میگیرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or