Darksiders 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اصلا اون بازی یا هر بازی دیگه ای چه ربطی به این بازی داره ؟ این عنوان برای منم بهترین بازی تو این سبک بوده تو این نسل .
عجب داستانی داریم ما با این بازی . همین مونده بود اسم Uncharted رو هم بشنویم :|

باشه بابا اونم شاهکاره! شما خودشو ناراحت نکن! اینجا تاپیک DarkSaider 2 هست! نه اون بازیه...

میگم هیچ کدوم متوجه نشدید بعد میگید نه! بنده کلی عرض کردم.اصلا من از آنچارتد خوشم نمیاد. اینجا اصلا ً یه نظر درست حسابی دادنم مشکله.

اقا بحث ما هم اینه که چه un چه هرچی دیگه! اینجه بحث دارک سایدره! اون آقا هم طرفداره این بازیه و براش بهترینه! هرکی بسطه به صلیغش یه چیزی رو دوست داره!

Arena Mode

thumb_image_darksiders_ii-19861-2301_0001.jpg

بزرگتر

thumb_image_darksiders_ii-19861-2301_0002.jpg

بزرگتر

thumb_image_darksiders_ii-19861-2301_0003.jpg

بزرگتر

thumb_image_darksiders_ii-19861-2301_0004.jpg

بزرگتر

thumb_image_darksiders_ii-19861-2301_0005.jpg

بزرگتر

اقا بحث ما هم اینه که چه un چه هرچی دیگه! اینجه بحث دارک سایدره! اون آقا هم طرفداره این بازیه و براش بهترینه! هرکی بسطه به صلیغش یه چیزی رو دوست داره!
:-b
اینجا
دارک سایدرز
بسته
سلیقه
:-b
ببخشید اسپم دادم ولی دیگه واقعا جالب بود!

آخه واقعا نظرت بی ربط بوده منم نمیفهمم چ ربطی به موضوع داره طرف گفته بازیش شاهکاره!
من به JUST CAUSE 2 میگم شاهکار دلیل میشه که GTA 4 شاهکار نبوده؟
بعد اون بازی پارسال اومده این یکی امسال :|
ما داریم راجب بازی 360 حرف میزنیم تو 3 :|
چرا تو هر تاپیکی ک میریم یا یکی داره دعا میکنی فلان بازیه انحصاری 3 مولتی بشه ( یا برعکس) یا یکی بحث یه بازی انحصاریو میکشونه وسط:|

من خودم طرفدار سرسخت بازیم! ولی به نظرتون گرافیمش تو ذوق نمیزنه؟

همون نسخه 1 هم خیلی تو ذوق می زد. مخصوصا از نظر فنی. حالا با گذشت بیش از دو سال من که تغییری احساس نمی کنم و این بار از خیلی بد تیدیل به فاجعه شده! بافت ها و سایه ها و ... همه مال حداقل 4 سال قبل هستند. در کل فکر می کنم مهم ترین نقطه ضعفش همین باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or