Darksiders 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

نزار آقانوید! دلمون آب که چه ارز کنم - ذوب شد ... خدایی بچه های سایت چه بی ذوقن ! بازی به این گولاخی و انقدر طرفدار ؟!!

بازی به این گولاخی و تاپیک مهم نشده هنوز ؟!! هٍی هٍی هٍی ....

-----
راستی یادم رفت بگم : آقا میلاد تو صفحه اصلی سایت یه خبر گزاشته درباره بازی برید بخونید - حالا نخوندیدم لپ مطلب اینکه

اگه را داره ! :) ارجینال بخیرید - شخصا سعیم رو میکنم - ایکس باکسش هم گیرتون نیومد PS3 دارید اٌرج PS3 رو بگیرید ...

خدایی بازی گولاخیه ... بیایید کمی با انصاف باشیم !... :)

ما که کپی خور به دنیا امدیم و کپی‌ خور هم از دنیا میریم:d...راستی‌ یه دمو یی چیز واسه Darksiders 2 بیرون ندادن؟اگه اومده بگین ها

بازی 2 هفته دیگه میاد دمو میخوایم چه کار . تایید شده هم که هستش این بازی :d

http://forum.bazicenter.com/groups/146/

بریزید عضو شید :d

اطلاعت جدید:

- Confirmed no tearing in PS3/X360 version of the game [Gamespot's SDCC video has tearing because of their video recording setup]. - X360 users will get the game on one disc.
- Diablo 3 Hardcore mode is in [under the name of Nightmare Mode]. One death in combat = permanent death and total loss of campaign progress.
- MAGs are in. Possessed Weapons [rare&unique weapon lootz] must be fed with other random items to enable them to level up and gain more abilities and damage.
- Trading of items between players is in.
- Fast Travel. You can go into your map and instantly teleport to any location that you previously visited.
- New Game+ is in. You keep all your loot, enemies gets tougher and you gain % to find new tier of weapons which can have exclusive NG+ attributes.
- In addition to traditional weapon combos, your secondary weapons can be chained-in for their "signature attack", Scythe has its own rhythm-based/delayed-button press combos, and legendary weapons have their own special attacks.
- Re-spec of tech trees is possible

و

• Four big playing areas. Each in new environment, each large as entire DS1
  • - 25+ hours for main storyline, with crapton of sidequests and sidejobs.
  • - Expanded character building options - fully featured skill trees, and fully customizable gear.
  • - Loot, loot, loot.
  • - Because of all that loot, all animations are this time rendered in-game. No more crappy compressed FMV's.
  • - NO MULTIPLAYER.
  • - NO COOP.
  • - You get badass looking horse from very beginning of the game.
  • - Voiceactor for Death is Michael Wincott, and you main couselor is James Cosmo. :)

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز .به نظر من حتما این بازی رو امتحان کنید .چون واقعا یه اکشن RPG درستو حسابیه.و واقعا داستان جالبی داره من تو یه سایتی خوندم که داستان قسمت دوم به موازات قسمت اول پیش میرهو deathنقش هیرو داستان رو داره

دوستان عزیز .به نظر من حتما این بازی رو امتحان کنید .چون واقعا یه اکشن RPG درستو حسابیه.و واقعا داستان جالبی داره من تو یه سایتی خوندم که داستان قسمت دوم به موازات قسمت اول پیش میرهو deathنقش هیرو داستان رو داره

نمی گم شما اشتباه میکنی ولی امکان نداره خط داستانی موازی باشه اگه یادت داخل بازی قبلی war آخره بازی بقیه سوار ها رو احضار کرد که به صورت سه تا شهاب سنگ بودن که داشتن به زمین می اومدن ولی باید دید چی پیش میاد

RPG که به هیچ وجه نیست فقط بخش کاستومایز فوق العاده گسترده ی داره (واسه یه بازی اکشن-ماجرایی).

نمی گم شما اشتباه میکنی ولی امکان نداره خط داستانی موازی باشه اگه یادت داخل بازی قبلی war آخره بازی بقیه سوار ها رو احضار کرد که به صورت سه تا شهاب سنگ بودن که داشتن به زمین می اومدن ولی باید دید چی پیش میاد
اوشون دزست میگه داستان 2 موازی با داستان 1 هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or