از POP و DMC قشنگتره , از لحاظ گرافیک به GOW نمیرسه , البته به خاطر سلشید بودن سبک متفاوت گرافیکی داره . کلا از لحاظ گیم پلی از این 3 تا بهتر نباشه بدتر نیست ... خصوصا زمان به اتمام رساندن بازی ...من نسخه اول هنوز بازی نکردم چقدر بازیش ارزش بازی کردن داره؟
بازیش تو سبکGOW-POP -DMCحساب میشه دیگه?
بازی خیلی سلیقه ای هست... من خیلی خوشم اومد به دلیل درگیری خوب بازی و تناسب عالی بین اکشنش و ادونچرش... یکی از بهترین های برای من بود ولی منتقد خشن هم زیاد داره بازی...من نسخه اول هنوز بازی نکردم چقدر بازیش ارزش بازی کردن داره؟
بازیش تو سبکGOW-POP -DMCحساب میشه دیگه?
از POP و DMC قشنگتره , از لحاظ گرافیک به GOW نمیرسه , البته به خاطر سلشید بودن سبک متفاوت گرافیکی داره . کلا از لحاظ گیم پلی از این 3 تا بهتر نباشه بدتر نیست ... خصوصا زمان به اتمام رساندن بازی ...
کلا بگیر ارزش داره ...
مرسی خیلی وقته 2دلم بخرم یا نه یکم شک داشتم نسبت به خریدش با توضیحاتتون میرم میخرمبازی خیلی سلیقه ای هست... من خیلی خوشم اومد به دلیل درگیری خوب بازی و تناسب عالی بین اکشنش و ادونچرش... یکی از بهترین های برای من بود ولی منتقد خشن هم زیاد داره بازی...
اطلاعات جدیدی از بازی منتشر شده : http://www.vg247.com/2011/09/23/darksiders-2-experiments-with-four-horsemen-and-wii-u/#more-204757
بازی در همون بازه زمانی نسخه اول اتفاق میوفته و اینبار مرگ رو نشون میده که داره از پشت پرده سعی میکنه تا بیگناهی جنگ رو ثابت کنه ، بازی همچنین قراره برای WiiU هم بیاد و گویا سبک بازی هم شده Action-RPG
تیشرت مجانی برای اواتارتون به این خوشگلی میخواید؟
![]()
سریع برید اینجا لایک کنید![]()