Darksiders 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امروز برای دومین بار داشتم نسخه اول رو بازی میکردم یه موضوعی که خیلی توی ذوقم میزد سرعت کم گیم پلی و تکرار بیش از حد Combo ها بود ، امیدوارم این مشکل رو توی نسخه دوم برطرف کنند ( نمیدونم شاید چون زیادی DMC بازی کردم به نظرم بازی کند بود ولی حرکات War خیلی سنگین بود و اینکه هی همون کمبو رو تکرار میکرد واقعا روی اعصاب بود )

در ضمن مگه آخر نسخه اول هر سه تا سوار ( قحطی ، مرگ و مریضی ) رو نشون نمیداد که دارن میان ؟! پس چطوری فقط مرگ توی نسخه دوم هست ؟!

من نسخه اول هنوز بازی نکردم چقدر بازیش ارزش بازی کردن داره؟
بازیش تو سبکGOW-POP -DMCحساب میشه دیگه?
از POP و DMC قشنگتره , از لحاظ گرافیک به GOW نمیرسه , البته به خاطر سلشید بودن سبک متفاوت گرافیکی داره . کلا از لحاظ گیم پلی از این 3 تا بهتر نباشه بدتر نیست ... خصوصا زمان به اتمام رساندن بازی ...
کلا بگیر ارزش داره ...

• Like
Reactions: Captain America
من نسخه اول هنوز بازی نکردم چقدر بازیش ارزش بازی کردن داره؟
بازیش تو سبکGOW-POP -DMCحساب میشه دیگه?
بازی خیلی سلیقه ای هست... من خیلی خوشم اومد به دلیل درگیری خوب بازی و تناسب عالی بین اکشنش و ادونچرش... یکی از بهترین های برای من بود ولی منتقد خشن هم زیاد داره بازی...

از POP و DMC قشنگتره , از لحاظ گرافیک به GOW نمیرسه , البته به خاطر سلشید بودن سبک متفاوت گرافیکی داره . کلا از لحاظ گیم پلی از این 3 تا بهتر نباشه بدتر نیست ... خصوصا زمان به اتمام رساندن بازی ...
کلا بگیر ارزش داره ...
بازی خیلی سلیقه ای هست... من خیلی خوشم اومد به دلیل درگیری خوب بازی و تناسب عالی بین اکشنش و ادونچرش... یکی از بهترین های برای من بود ولی منتقد خشن هم زیاد داره بازی...
مرسی خیلی وقته 2دلم بخرم یا نه یکم شک داشتم نسبت به خریدش با توضیحاتتون میرم میخرم
ببخشید یک سوال دیگه الان یادم اومد زمان اتمام بازی چه قدره؟

• Like
Reactions: .:Soheil:.
اطلاعات جدیدی از بازی منتشر شده : http://www.vg247.com/2011/09/23/darksiders-2-experiments-with-four-horsemen-and-wii-u/#more-204757

بازی در همون بازه زمانی نسخه اول اتفاق میوفته و اینبار مرگ رو نشون میده که داره از پشت پرده سعی میکنه تا بیگناهی جنگ رو ثابت کنه ، بازی همچنین قراره برای WiiU هم بیاد و گویا سبک بازی هم شده Action-RPG

اطلاعات جدیدی از بازی منتشر شده : http://www.vg247.com/2011/09/23/darksiders-2-experiments-with-four-horsemen-and-wii-u/#more-204757

بازی در همون بازه زمانی نسخه اول اتفاق میوفته و اینبار مرگ رو نشون میده که داره از پشت پرده سعی میکنه تا بیگناهی جنگ رو ثابت کنه ، بازی همچنین قراره برای WiiU هم بیاد و گویا سبک بازی هم شده Action-RPG

توی متن که من چیزی ندیدم در رابطه با اینکه سبک بازی عوض شده - ولی پایینش یکم بوی RPG میداد ...

ولی خدا نکنه RPG شده باشه - من کلا با این سبک مشکل دارم (واسه من سبک اعصاب خورد کنی هستش!) - از طرفه دیگه با شماره 1 خیلی خیلی حال کردم ... هرچی جلوتر رفتم بیشتر لذت بردم ...

و خیلی منتظر شماره 2 بودم تا الان - امیدوارم RPG نباشه!....

تیشرت مجانی برای اواتارتون به این خوشگلی میخواید؟

70558363649388491506.png

سریع برید اینجا لایک کنید :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or