Darksiders 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نسخه یکش عالی بود
گرافیک هم اولش یه جوری بود ولی بازی رو که ادامه میدادی گرافیکش بهتر میشد (شایدم بهتر نمیشد ولی زد حال اول بازی رو نداشت)
ولی 2012 خیلی دیره:( امیدوارم تاریخ عرضش در حد شایعه باشه:d

نميدونم چرا من اين تاپيك رو الان ديدم ...

خيلي با خبر حال كردم - شماره يكش رو يكم رفتم حالم ازش بهم خورد !!

بعد از گزشتن چند ساعت از بازي خيلي باهاش حال كردم - يكي از بازي هاي عالي بود كه تا حاللا بازي كرده بودم ...

اميدوارم شماره 2ش خيلي عالي تر باشه ...

اتفاقا کنسول XBOX360 هم خجالت میکشه شما باهاش بازی میکنی .

موافقم!

ایشون نظر شخصیشون رو گفتن...:)

حالا مگه به شما ربطی داشت که اومدی پست منو نقل قول کردی ؟
سعی کن حرف خاصی نداری بزنی نیای پست های دیگران رو تایید کنی یا بیخودی دفاع کنی از کسی .
چون نظر شخصیه ایشون مورد تایید تو بوده خوشحال شدی داری ازش دفاع میکنی .
یه بازی سخته و تو نمیتونی تمومش کنی دلیل بر بد بودن اون بازی نیست تو اون یکی تاپیک هم گفتم بهت . حالا بازم بیا بگو تقلید بوده .

حالا مگه به شما ربطی داشت که اومدی پست منو نقل قول کردی ؟
سعی کن حرف خاصی نداری بزنی نیای پست های دیگران رو تایید کنی یا بیخودی دفاع کنی از کسی .
چون نظر شخصیه ایشون مورد تایید تو بوده خوشحال شدی داری ازش دفاع میکنی .
یه بازی سخته و تو نمیتونی تمومش کنی دلیل بر بد بودن اون بازی نیست تو اون یکی تاپیک هم گفتم بهت . حالا بازم بیا بگو تقلید بوده .
ببخشید نمیدونستم برای نقل قول کردن پست ایشون باید از شما اجازه بگیرم. دلیل نداره همه عین شما از این بازی خوششون بیاد. این فروم عمومی ـه و هر کس حق نظر دادن داره و میتونه نظرش توسط یکی دیگه تایید بشه...:)
به من ربطی نداره ولی کی میشه یه ذره به نظر همدیگه احترام بذاریم؟!:|
نوید یکی از بهترین دوستای منه، تو چی میگی هی این وسط پارازیت میای؟:دی
من پارازیت میام یا تو با اون اواتار خز و خیلت :d دیگم اینجا نبینمت!:d
باشه باو خوش باشید با این دارکسایدرزتون:دی
من برم تو تاپیک GeOW3 شر و ور بگم دوستان زندم میذارن ؟
دفعه ی آخرت باشه به حرفای من میگی شر و ور.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Fenris Wolf
به من ربطی نداره ولی کی میشه یه ذره به نظر همدیگه احترام بذاریم؟!:|

نوید یکی از بهترین دوستای منه، تو چی میگی هی این وسط پارازیت میای؟:biggrin1:
من پارازیت میام یا تو با اون اواتار خز و خیلت :d دیگم اینجا نبینمت!:d

آخرین ویرایش:
ببخشید نمیدونستم برای نقل قول کردن پست ایشون باید از شما اجازه بگیرم. دلیل نداره همه عین شما از این بازی خوششون بیاد. این فروم عمومی ـه و هر کس حق نظر دادن داره و میتونه نظرش توسط یکی دیگه تایید بشه...:)
ای خـــــــــدا ! یعنی چند سال زمان میبره تا این فرهنگ فروم جا بیوفته ! آقا جان ! عزیزه من ! برادر ! از بازی خوشت نمیاد ؟ نیاد ! Np . نیا تو تاپیکش ! تو به یکی دیگه میگی پارازیت میای ! الان خودت داری مثلا پست خیلی مفید میزنی که به پست های بقیه تیکه میندازی ؟ ناراحتی ؟ نیا تو تاپیکش ! برو تو تاپیک های دیگه ... حالا ببینم این موضوع رو درک میکنی یا مثل بقیه میای میگی من دارم نظرم رو میگم ! من برم تو تاپیک GeOW3 شر و ور بگم دوستان زندم میذارن ؟ هی میگه نظر شخصی نظر شخصی !
دفعه ی آخرت باشه به حرفای من میگی شر و ور.
حقیقت تلخه عـــزیزم !
باشه باو خوش باشید با این دارکسایدرزتون:biggrin1:
خوش اومدی ... بــه سلامــت .

آخرین ویرایش:
خُب اطلاعات جدید از بازی اومده:
اینبار بر خلاف شماره ی قبل که کاراکتر اصلی آن War یکی از چهار سوار آخرالزمان بود, بازیکنان در نقش Death یکی دیگر از آن چهار سوار ظاهر خواهند شد.

Death به قلمروهای تاریکی و روشنایی مختلفی وارد می شود تا برادر خود War را آزاد کند.کسی که سواران آخرالزمان او را برای شروع زودتر از موعد مقرر آخرالزمان مقصر می دانند.

دنیای Darksiders II بسیار بزرگتر از عنوان نخست توصیف شده است و همچنین شامل آپگرید کامل اسلحه ها و زره ها,سیاهچاله های بزرگتر و چالش برانگیز تر و دشمنان و باس های بسیارعظیم تر خواهد بود. تنوع NPC ها بیشتر از عنوان قبلی است و سیستم غارت(Loot) پر جزئیات تر شده است.
=================
despair610.jpg

:x

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or