Darksiders 2 | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
هر وقت تونستی یه Hack 'n Slash شاخ نام ببری که قبل از God of War 1 و DMC 1 بوده باشه جوابتو میدم شهاب.
یک خودت تو مطمئنم به زندگیت DMC 1 رو ندیدی . فقط اسمش رو شنیدی وگرنه نصفه کسایی که DMC DMC میکنن نهایتا از 3 این بازی رو شروع کردن ! پس قوپی واسه ما نیا که بد برات دارما :دی !
2- تو اطلاعات نداری یا نمیدونی یا هرچی به کسی ربطی نداره . خیلی سال قبش بازی Ninja Gaiden مثل ستاره توی صنعت گیم میدرخشیده ! پس بیخود حرفای یه بازی که 10 سالشم نیست رو نزن ( با تاکید بر روی اینکه من عاشق DMC هستم ) .
3 - چشمهای زیبات رو باز کن ببین دوست عزیزمون چی گفته بعد بیا تایید کن . گفته نوآوری ! میدونی نوآوری چیه ؟ دِ اگه میدونستی حرف شاخ بودن رو نمی آوردی وسط !
خب الان مثلا به نظر خودت NG به نوعی خون و خونریزی شدید رو وارد این سبک نکرد؟! فکر نمیکنم تا قبل از اون بازیی به اون حد خشونت و دارای خونریزی وجود داشته که اینم خودش یه استاندارد جدید رو وارد این سبک کرد
خب ؟! من مگه چیزی به NG گفتم ؟ میگم زمانی که ماها به دنیا نیومده بودیم NG ترکونده بوده ! پس آقا بالاییه :دی نیاد بگه یه H N'S شاخ بگو ! من چیکار به Ng دارم ...

آخرین ویرایش:
یک خودت تو مطمئنم به زندگیت DMC 1 رو ندیدی . فقط اسمش رو شنیدی وگرنه نصفه کسایی که DMC DMC میکنن نهایتا از 3 این بازی رو شروع کردن ! پس قوپی واسه ما نیا که بد برات دارما :دی !
2- تو اطلاعات نداری یا نمیدونی یا هرچی به کسی ربطی نداره . خیلی سال قبش بازی Ninja Gaiden مثل ستاره توی صنعت گیم میدرخشیده ! پس بیخود حرفای یه بازی که 10 سالشم نیست رو نزن ( با تاکید بر روی اینکه من عاشق DMC هستم ) .
3 - چشمهای زیبات رو باز کن ببین دوست عزیزمون چی گفته بعد بیا تایید کن . گفته نوآوری ! میدونی نوآوری چیه ؟ دِ اگه میدونستی حرف شاخ بودن رو نمی آوردی وسط !
خب الان مثلا به نظر خودت NG به نوعی خون و خونریزی شدید رو وارد این سبک نکرد؟! فکر نمیکنم تا قبل از اون بازیی به اون حد خشونت و دارای خونریزی وجود داشته که اینم خودش یه استاندارد جدید رو وارد این سبک کرد

چشمهای زیبات رو باز کن ببین دوست عزیزمون چی گفته بعد بیا تایید کن . گفته نوآوری ! میدونی نوآوری چیه ؟ دِ اگه میدونستی حرف شاخ بودن رو نمی آوردی وسط !
تو از کجا فهمیدی چشمای من زیبا ـه برادر؟:دی
هر بازی ای که Pioneer باشه تو یه ژانر...

بی خیال اصلا! من حوصله ی بحث الکی ندارم. غلط کردم. Darksiders همه چیزش نو و اورجینال بود. Vigil Games باید به خاطر ساخت همچنین بازی تاریخی ای به خودش افتخار کنه...
کلا برو یکم راجب فرق شاخ و نوآوری تحقیق کن شاید توی یکی دو سال آینده بشه باهات بحث کرد :biggrin1: .
گفتم که ! ما آدماها هم آدمای تقلیدی هستیم ! هممون از مارکوس فینکس تقلید کردم ! کلا نسل بشریت مدیونه این آدمه چون دوئیدن رو یاد انسان ها داد :)) !
باشه بش میگم...:)

آخرین ویرایش:
تو از کجا فهمیدی چشمای من زیبا ـه برادر؟:دی
هر بازی ای که Pioneer باشه تو یه ژانر...

بی خیال اصلا! من حوصله ی بحث الکی ندارم. غلط کردم. Darksiders همه چیزش نو و اورجینال بود. Vigil Games باید به خاطر ساخت همچنین بازی تاریخی ای به خودش افتخار کنه...
بعده چشات ، استعداد اگزجره کردنت قابل تحسینه !
کلا برو یکم راجب فرق شاخ و نوآوری تحقیق کن شاید توی یکی دو سال آینده بشه باهات بحث کرد :دی .
گفتم که ! ما آدماها هم آدمای تقلیدی هستیم ! هممون از مارکوس فینکس تقلید کردم ! کلا نسل بشریت مدیونه این آدمه چون دوئیدن رو یاد انسان ها داد :)) !

خب ؟! من مگه چیزی به NG گفتم ؟ میگم زمانی که ماها به دنیا نیومده بودیم NG ترکونده بوده ! پس آقا بالاییه :دی نیاد بگه یه H N'S شاخ بگو ! من چیکار به Ng دارم ...
دوستان POP هم H & S حساب می شه؟اگر بشه که خیلی قبل تر از GOW1 بود.

يكش كه فاجعه بود - من خودم خجالت كشيدم همچين بازي رو براي 360 امده .
نظر شخصيه منه - دوستاني كه علاقه به اين بازي دارند ايشالا نسخه 2 بازي بهتر از 1 باشه.
شاد باشيد

يكش كه فاجعه بود - من خودم خجالت كشيدم همچين بازي رو براي 360 امده .
نظر شخصيه منه - دوستاني كه علاقه به اين بازي دارند ايشالا نسخه 2 بازي بهتر از 1 باشه.
شاد باشيد
دیگه بازی فاجعه نبود.!!!! بعدشم ما یه دلیلی اوردیم شما که بیدلیل یهو اومدی بازی له کردی.!:d

دوستان POP هم H & S حساب می شه؟اگر بشه که خیلی قبل تر از GOW1 بود.

اون POP چند قرن پیش رو نمی دونم اما POP های سه گانه (+ دو نسخه بیخود جدید) سبکش H&S نیست.

H&S به اونایی میگن که مثل DMC یا DarkSiders دوربین یجورایی ثابت باشه و در اثر زدن دشمنان معمولا کمبو ها و امتیازات زیادی رو میده و بازی خیلی شلوغ و دشمنا زیاد هستن. خون و خونریزی زیادی هم باید داشته باشه.

با عرض پوزش تاپیک داره به گند میکشه ها ! در نظر داشته باشین !

من نمیفهمم آقا از این بازی خوشتون نمیاد ، فاجعس ، نوآوری نداره ، گرافیک نداره یا هر چیز خیلی راحت ! نیاید تو تاپیک !

اونی که ارزش بازی رو بفهمه از بازی لذت میبره ، اونی هم که نمیخواد مجبورش نکردن بازی کنه ! تمام !

کلمه ی فاجعه از 2 ماه پیش و بعد Conviction معنیش تغییر کرده بوده...

سینا تو هم هر چی میشه ربطش بده به Conviction :biggrin1:

قضیه سم با گفته های اساتید فن که بازی آشغال و اکشن شده تموم شد رفت ! خیلی اهمیت نده .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or