Multi Platform Dark Souls

Dark Souls Prepare To Die Edition | PC

dark-souls-prepare-to-die-edition-to-release-mid-august-on-pc.jpg

Developer : From Software
Publsiher : Namco Bandai
Genre : Role Playing
Release Date : August 2012

"... And only dark will remain"
بالاخره و طبق اعلام مجله آلمانی PC Games ، نامکو تایید کرد عنوان تحسین شده ی From Software برای PC نیز منتشر خواهد شد. هنوز خبری مبنی بر تاریخ انتشار بازی به بیرون منتشر نشده است.بازی Dark Souls جانشینی برای بازی معروف Demon's Souls است .
در Dark Souls، شخصیتی که طراحی می کنید باید دشمنانی که به دنبالتان هستند را به قتل برساند و طی انجام بازی می بایست به محیط اطراف خود توجه فراوانی داشته باشید.

به نقل از مجله ی فامیتسو، شمشیر زنی و یا مبارزه با گرز در گذرگاه های تنگ سخت و دشوار خواهد بود، درست مثل Demon's Souls که همین ویژگی بسیار در آن نمایان بود.
همچنین وقتی که شما مورد حمله واقع می شوید می توانید فرار کنید و یا از سپر محافظ استفاده کنید.

نسخه PC بازی نسخه ی ویژه ای به نام Prepare to Die edition خواهد بود که دارای محتوای اضافی به شرح زیر است:

باس های جدید-شامل Artorias of Abyss, Chimera of Tomb و باسهای دیگر.

سیستم PVP Online Matchmaking-که شامل Quick matching برای co-op یا PVP خواهد بود.

مکان های جدید-شامل Oolacile Tomb, Old Ruins و چند مکان دیگر

دشمنان جدید-شامل Abyss Guard, Chained Prisoner و دشمنان دیگر.

NPC های جدید-شامل Hawkeye Gough و چندی دیگر.

سلاح ها و زره های جدید-که از باس ها،دشمنان و NPC ها و ... بدست می آیند.
تاپيك تصاوير بازي

• [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]

Minimum Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E4300 1.8GHz
AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 3600+

Nvidia GPU : GeForce 9500 GT 512MB GDDR3
AMD GPU : Radeon HD 4650

RAM : 2 GB
HDD : 4 GB
DX 9
Recommended Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E6750 2.66GHz
AMD CPU : Athlon II X2 245

Nvidia GPU : GeForce 8800 GTX 768MB
AMD GPU : Radeon HD 4850

RAM : 3 GB
HDD : 4 GB
DX 9

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mag_5115 and kamyy
bon fire من تو firland shere خاموش شده (بنزین تموم کرده):d باید کار خاصی بکنم تا روشن بشه رفتم منتطقه جدید اونجا هم پر اژدهاست تازه از جک وجونوزای سمی خلاص شدم افتادم گیر اژدها تا بخام bon fireپیدا کنم کارم رو ساختن
چون Fire Keeper-ش مرده. یعنی اونی که آتش رو روشن نگه میداشت. یه زنه هست که اگر از پله های کنار اون شوالیه که اونجا نشسته بری پایین، پشت میله ها یه زنه نشسته که Estus Flask رو ارتقا میده. اون مرده و به خاطر همین دیگه اینجا روشن نمیشه. اگر چه اگر Lordvessel رو بگیری، میتونی به اینجا Warp کنی اما نمیتونی کنارش هیچکاری بکنی
حرف شما رو قبول نداریم هیچ! حرف این آقا رو به هیچ عنوان قبول نداریم! نوشته 5 ساعت اول بازی لذت بخشه و هنره و ... بقیش هیچ چی نیست و جالبه از واژه ی مزخرف هم استفاده کرده! دوستانی که این بازی رو تموم کردن آیا شما هم همچین حسی رو دارید؟ اینکه فقط 5-6 ساعت اول براتون جذاب بود؟
بعد اینکه صحبت های یه نفر رو میارید اینجا میزارید که چی بشه؟ از kevin van ord که خفن تر نیست این آقا!!! هست؟ :دی
دقیقا احسان جون. والا من 5 ساعت اول رو فقط توی Undead Burge پرسه میزدم.اونوقت کسی که باس های بازی رو ندیده، موسیقی زیبای بازی رو نشنیده، مراحل و محیط های عظیم و با ابهت بازی رو ندیده، به قول این آقا تو 5 ساعت میتونه بفهمه چجوریه؟
علاوه بر این، ما فقط به خاطر حرف یک نفر باید بهش گوش کنیم و بذاریمش کنار؟ یعنی اینقدر اراده نداریم که خودمون بازی رو بریم و در موردش نظر بدیم؟

این باس Depths چقدر چرت بود، کلا جاش تو بهشته ... یه ذره از جونم رو هم نتونست کم کنه... راستی بچه ها من این Blighttown رو دیروز رد کردم، امروز هم رسیدم به New Londo ، این روح ها هم پدر منو دراوردن، اما یه سوال، این Blighttown چرا این قدر مسخره بود؟؟؟ نه باس داشت، نه چیز خاصی توش انجام دادم... همش یه مشت حشره و مرداب سمی و 6 تا آدم شیکم گنده بودن، کلی هم روح جم کردم، بعد هم که ازش اومدم بیرون یه کلید New Londo گیرم اومد که اصلا فایده ای نداره، چون از خود Firelink Shrine هم میشه با یه آسانسور مستقیم رفت New Londo Ruins ... من نتونستم چیزی پیدا کنم، یا شما هم همینجوری رد کردین؟؟؟

این باس Depths چقدر چرت بود، کلا جاش تو بهشته ... یه ذره از جونم رو هم نتونست کم کنه... راستی بچه ها من این Blighttown رو دیروز رد کردم، امروز هم رسیدم به New Londo ، این روح ها هم پدر منو دراوردن، اما یه سوال، این Blighttown چرا این قدر مسخره بود؟؟؟ نه باس داشت، نه چیز خاصی توش انجام دادم... همش یه مشت حشره و مرداب سمی و 6 تا آدم شیکم گنده بودن، کلی هم روح جم کردم، بعد هم که ازش اومدم بیرون یه کلید New Londo گیرم اومد که اصلا فایده ای نداره، چون از خود Firelink Shrine هم میشه با یه آسانسور مستقیم رفت New Londo Ruins ... من نتونستم چیزی پیدا کنم، یا شما هم همینجوری رد کردین؟؟؟
اون باس Dephts فقط ظاهرش ترسناکه وگرنه هیچی نداره:d
توی Blighttown وفتی رسیدی پایین ترین نقطه، همونجایی که مرداب ها هستن، اون سمت راست آخرا یه تپه هست که از توش شاخه های نوک تیز اومده بیرون و دور و برش چندتا غول وایسادن و هر کدومشو یه سنگ دستشونه. بالای اون تپه یه غار هست که باید بری توی اون و اونجا یه باس در خدمتتون هستن:d. بعد از اونم زنگ دوم رو به صدا در میاری و ادامه ماجرا.
========================================================================
رسیدم به Anor Londo!:d
بریم به پیشواز دوستان عزیزمون!:d

Blight town رو باید بری پایین پایین پایینش :دی بعدش 2 تا مسیر میشه که هر کدوم یک دنیایی واسه خودشون دارن! سمت چپ میری توی درخت ها و میرسی به Ash lake که البته اختیاریه! سمت راست هم یه سری تپه های سفید میبینی که چند تا غول جلوش ایستاده ان! روی اون تپه ها یک غار هست که داخلش باس این مرحله هست و بعدشم دومین Bell رو باید به صدا در بیاری. New londo الان نرو! اون واسه بعد از Anor londo هست! فعلا Bell دوم رو به صدا در بیار یه دمو پخش میشه که توش میبینی یه راه جدید باز شده. باید بری اونجا!

دوستانی که Ash lake نرفتن حتما برن! اونجا میتونن آیتم های ضد Curse از دشمنا Farm کنن!!!

آخرین ویرایش:
اون باس Dephts فقط ظاهرش ترسناکه وگرنه هیچی نداره:d
توی Blighttown وفتی رسیدی پایین ترین نقطه، همونجایی که مرداب ها هستن، اون سمت راست آخرا یه تپه هست که از توش شاخه های نوک تیز اومده بیرون و دور و برش چندتا غول وایسادن و هر کدومشو یه سنگ دستشونه. بالای اون تپه یه غار هست که باید بری توی اون و اونجا یه باس در خدمتتون هستن:d. بعد از اونم زنگ دوم رو به صدا در میاری و ادامه ماجرا.
========================================================================
رسیدم به Anor Londo!:d
بریم به پیشواز دوستان عزیزمون!:d

Blight town رو باید بری پایین پایین پایینش :دی بعدش 2 تا مسیر میشه که هر کدوم یک دنیایی واسه خودشون دارن! سمت چپ میری توی درخت ها و میرسی به Ash lake که البته اختیاریه! سمت راست هم یه سری تپه های سفید میبینی که چند تا غول جلوش ایستاده ان! روی اون تپه ها یک غار هست که داخلش باس این مرحله هست و بعدشم دومین Bell رو باید به صدا در بیاری. New londo الان نرو! اون واسه بعد از Anor londo هست! فعلا Bell دوم رو به صدا در بیار یه دمو پخش میشه که توش میبینی یه راه جدید باز شده. باید بری اونجا!

دوستانی که Ash lake نرفتن حتما برن! اونجا میتونن آیتم های ضد Curse از دشمنا Farm کنن!!!

عجب... دمتون گرم، اتفاقا او 3 تا شیکم گنده سنگ به دست رو دیده بودم، اما ترسیدم، نرفتم طرفشون... خوب شد اینجا پرسیدما، وگرنه الآن New Londo تموم کرده بودم :d

عجب... دمتون گرم، اتفاقا او 3 تا شیکم گنده سنگ به دست رو دیده بودم، اما ترسیدم، نرفتم طرفشون... خوب شد اینجا پرسیدما، وگرنه الآن New Londo تموم کرده بودم :d
نه New Londo رو بذار برای وقتی که Lordvessel رو گرفتی. یعنی بعد از اینکه تشریف بردی پیش دوستان عزیزمون در Anor Londo!:d
بعدش دیگه راحت میشی از بعضی دغدغه ها!:d بعدش برو توی New Londo تا با 4 Kings بجنگی:d
اینم عکس کاراکتر ما همراه با شمشیر وفادارم ZweiHander در شهر گمشده Anor Londo- لول 102:d:
i4vvt0d4ghx80cnt8w5m.jpg

نه New Londo رو بذار برای وقتی که Lordvessel رو گرفتی. یعنی بعد از اینکه تشریف بردی پیش دوستان عزیزمون در Anor Londo!:d
بعدش دیگه راحت میشی از بعضی دغدغه ها!:d بعدش برو توی New Londo تا با 4 Kings بجنگی:d
اینم عکس کاراکتر ما همراه با شمشیر وفادارم ZweiHander در شهر گمشده Anor Londo- لول 102:d:
i4vvt0d4ghx80cnt8w5m.jpg
با این آرمور خوب میتونی حرکت کنی علی؟ با شمشیر چه جوری میجنگی؟ خیلی سخته :دی باید نزدیک باس ها باشی که پوست آدمو میکنن!

با این آرمور خوب میتونی حرکت کنی علی؟ با شمشیر چه جوری میجنگی؟ خیلی سخته :دی باید نزدیک باس ها باشی که پوست آدمو میکنن!
آره باو مثل اسب میدوه:biggrin1: شمشیر رو هم اوایل نمیتونست بلند کنه ولی الان راحت باهاش حتی با یه دست هم باس میکشم:biggrin1: کلا همون روزای اول هم گفتم سر و کارم با جادو اصلا خوب نیست و همیشه دوست دارم تن به تن بجنگم:biggrin1:
باور کن با این شمشیر هر وقت یه ضربه قدرتی با دو دست میزنم به هر دشمنی، اون دشمنه میچسبه کف زمین و دوباره بلند میشه:biggrin1:

آره باو مثل اسب میدوه:biggrin1: شمشیر رو هم اوایل نمیتونست بلند کنه ولی الان راحت باهاش حتی با یه دست هم باس میکشم:biggrin1: کلا همون روزای اول هم گفتم سر و کارم با جادو اصلا خوب نیست و همیشه دوست دارم تن به تن بجنگم:biggrin1:
باور کن با این شمشیر هر وقت یه ضربه قدرتی با دو دست میزنم به هر دشمنی، اون دشمنه میچسبه کف زمین و دوباره بلند میشه:biggrin1:
من یه Staf گرفتم ته اسلحست! علاوه بر اینکه مجیک ها رو با قدرت خفن تر اجرا میکنه Meleeـش خداست! باهاش به دشمنا ضربه بزنی آتیش میگیرن به اندازه ی یه fireball pyromency !

دوستان توی Ash lake اون اژدها ته مسیر دمش بزنیم چی می ده؟:p
رفتم عضو گروهش شدم ، اما دمش وسوسه می کرد :d
شما یه قولی بعد از اون عنکبوت هست رو هم رفتین؟ همونی که با یه ضربه می کشه:-s آتیشیه عصبانیه)x

من الان توی blighttown ام دارم میرم پایین به bon fire وسطشم رسیدم فقط یه مشکل حیاتی دارم اینکه دمیج و پایداری شمشیرام همه ته کشیده می نویسه weapons at risk!!!چی کار کنم حالا؟ یدونه crystal great sword داشتم نمی تونم استفاده کنم می ترسم از بین بره. دارم با Zwhainder ه چیه ک دو دستی ام می گیرتش با اون میرم اونم خیلی از damage اش رفته! پیشنهادتون چیه دوستان؟

شما یه قولی بعد از اون عنکبوت هست رو هم رفتین؟ همونی که با یه ضربه می کشه:-s آتیشیه عصبانیه)x
من دفعه اول تو Ash Lake نرفتم. اونو ندیدم.
ولی اون باسه اسمش هست Ceaseless Discharge که باید بکشیش تا مواد مذاب پایین سرد بشن و بتونی از اونجا بری. اگر تازه اون Queelag Witch رو کشتی (همون عنکبوته) یه کات سین نشون میده و یه در باز میشه اول باید بری اونجا. چون الان اومدنت توی Demon Ruin فایده ای نداره چون مه طلایی سد راهت میشه و باید Lordvessel رو داشته باشی.
من الان توی blighttown ام دارم میرم پایین به bon fire وسطشم رسیدم فقط یه مشکل حیاتی دارم اینکه دمیج و پایداری شمشیرام همه ته کشیده می نویسه weapons at risk!!!چی کار کنم حالا؟ یدونه crystal great sword داشتم نمی تونم استفاده کنم می ترسم از بین بره. دارم با Zwhainder ه چیه ک دو دستی ام می گیرتش با اون میرم اونم خیلی از damage اش رفته! پیشنهادتون چیه دوستان؟
یا باید بری پیش اون پیرمرد آهنگره تا برات تعمیرشون کنه یا باید خودت ازشون Repair Tools رو بخری تا بتونی سر هر Bonfire، وسایلتو تعمیر کنی. الان یعنی هیچ وسیله دیگه ای نداری؟
حتما اینایی که گفتم رو بخر+ Bottomless Box که اسمش هست جعبه بی انتها که هر وسیله ای که نمیخوای جعبه آیتمتو شلوغ کنه بذاری اونجا و اگر وسایلت در معرض شکسته شدن قرار گرفتن، بتونی از وسایل دیگه-ت که قبلا گذاشتی توی جعبه استفاه کنی

آخرین ویرایش:
اون اژدها(البته خفاشه :دی) بهت حمله نمیکنه! به راحتی برو و دمشو بزن!! کاری به کارت نداره! اسلحه ی خفن بهت میده. تونستی تو Ash lake همه ی آیتم ها رو بگیری؟ خداییش بعضی ها رو اصلا نمیشه گرفت! خیلی خطرناکه :دی

دوستان من الان اون شوالیه طلاییه رو آزاد کردم غولهای رو صقف کلیسا رو هم زدم زنگ رو هم زدم.
الان رو Bonfire پیش اون آهنگر ریشوعه هستم حالا نمیدونم چی کار کنم.
در ضمن چه جوری باید برگردم به Firelink Shrine؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان من الان اون شوالیه طلاییه رو آزاد کردم غولهای رو صقف کلیسا رو هم زدم زنگ رو هم زدم.
الان رو Bonfire پیش اون آهنگر ریشوعه هستم حالا نمیدونم چی کار کنم.
در ضمن چه جوری باید برگردم به Firelink Shrine؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا باید بری زنگ دوم رو بزنی! چجوری؟ خب میری به Firelink Shrine! بازم چجوری؟ خب توی اون کلیسا که بالاش رفتی اون دوتا Gargoyle رو کشتی، یه آسانسور هست مستقیم میخوره به Firelink Shrine!
بعدش یه یارو شوالیه که همون کنار Bonfire نشسته، کنارش یه راه پله میخوره به پایین. میری اونجا و میخوری به New Londo Ruins، سمت راست، یه راه پله میخوره بالا اونجا میری در رو با Master Key باز میکنی و از روی پل رد میشی و سمت راست یه غار هست، میری اونجا و میرسی به Blight town. بعدش دیگه میری پایین تا بخوری به مرداب و یه غار اون سمت راست هست میخوره به باس و وقتی کشتیش، زنگ دوم رو میزنی.
الان Dephts رو رفتی؟ قبلش Capra Demon رو کشتی؟ اونا رو انجام بده که بتونی بری به blight Town.
البته اگر موقع کلاس برداشتن همون اول بازی قابلیت Master Key رو برداشته باشی، میتونی یه راست بری Blight Town.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or