Multi Platform Dark Souls

Dark Souls Prepare To Die Edition | PC

dark-souls-prepare-to-die-edition-to-release-mid-august-on-pc.jpg

Developer : From Software
Publsiher : Namco Bandai
Genre : Role Playing
Release Date : August 2012

"... And only dark will remain"
بالاخره و طبق اعلام مجله آلمانی PC Games ، نامکو تایید کرد عنوان تحسین شده ی From Software برای PC نیز منتشر خواهد شد. هنوز خبری مبنی بر تاریخ انتشار بازی به بیرون منتشر نشده است.بازی Dark Souls جانشینی برای بازی معروف Demon's Souls است .
در Dark Souls، شخصیتی که طراحی می کنید باید دشمنانی که به دنبالتان هستند را به قتل برساند و طی انجام بازی می بایست به محیط اطراف خود توجه فراوانی داشته باشید.

به نقل از مجله ی فامیتسو، شمشیر زنی و یا مبارزه با گرز در گذرگاه های تنگ سخت و دشوار خواهد بود، درست مثل Demon's Souls که همین ویژگی بسیار در آن نمایان بود.
همچنین وقتی که شما مورد حمله واقع می شوید می توانید فرار کنید و یا از سپر محافظ استفاده کنید.

نسخه PC بازی نسخه ی ویژه ای به نام Prepare to Die edition خواهد بود که دارای محتوای اضافی به شرح زیر است:

باس های جدید-شامل Artorias of Abyss, Chimera of Tomb و باسهای دیگر.

سیستم PVP Online Matchmaking-که شامل Quick matching برای co-op یا PVP خواهد بود.

مکان های جدید-شامل Oolacile Tomb, Old Ruins و چند مکان دیگر

دشمنان جدید-شامل Abyss Guard, Chained Prisoner و دشمنان دیگر.

NPC های جدید-شامل Hawkeye Gough و چندی دیگر.

سلاح ها و زره های جدید-که از باس ها،دشمنان و NPC ها و ... بدست می آیند.
تاپيك تصاوير بازي

• [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]

Minimum Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E4300 1.8GHz
AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 3600+

Nvidia GPU : GeForce 9500 GT 512MB GDDR3
AMD GPU : Radeon HD 4650

RAM : 2 GB
HDD : 4 GB
DX 9
Recommended Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E6750 2.66GHz
AMD CPU : Athlon II X2 245

Nvidia GPU : GeForce 8800 GTX 768MB
AMD GPU : Radeon HD 4850

RAM : 3 GB
HDD : 4 GB
DX 9

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mag_5115 and kamyy
من یه جاش گیر کردم اونجا که میری داخل فاضلاب به مشت قورباقه با موش سمی هستن من اون موش گنده رو کشتم حالا نمی دونم کجا برم همه جاشو گشتم قورباغه ها هم زدن مسموم کردن hp من نصف شده

من یه جاش گیر کردم اونجا که میری داخل فاضلاب به مشت قورباقه با موش سمی هستن من اون موش گنده رو کشتم حالا نمی دونم کجا برم همه جاشو گشتم قورباغه ها هم زدن مسموم کردن hp من نصف شده
اونجا خیلی پیچ در پیچه سعی کن همه ی دشمنا رو بکشی بعد بگرد دنبال راه.از bonfire وارد راهرو شدی بعدش یه در سمت راست هست که وقتی میری توش یه نرده بون به پایین هست. ازش برو پایین و مستقیم برو جلو همین جور تا آخر آخر بعدش یه راه به سمت راست هست.اونو برو بالاخره به یه محیط باز میرسی که باس مرحله هم همون جاهاست!

مشکل hp نصف شده صفحه های قبل رو خوندم فکر کنم نفرین شدم چه جوری از نفرین شدن در بیام یه سوال دیگه من جادو میخرم اما نمیدونم چه جوری ازش استفاده کنم هر چی یوز میزنم عمل نمیکنه fath یا چیزی دیگه هم لازم ندارم
این بهترین بازی بود که تو این چند وقته انجام دادم یاد بازیهای ps1افتادم#:-s

مشکل hp نصف شده صفحه های قبل رو خوندم فکر کنم نفرین شدم چه جوری از نفرین شدن در بیام
باید بری قرص ضد نفرین:dبخری!یکی زیر اون زنگ اول میفروشش!
من جادو میخرم اما نمیدونم چه جوری ازش استفاده کنم هر چی یوز میزنم عمل نمیکنه fath یا چیزی دیگه هم لازم ندارم
اون چوب جادو رو داری:d؟اسلات های مجیکت رو پر کردی؟(وقتی سر Bonfire رفتی میتونی پرش کنی)

دوستان من از زندگی ناامید شدم سر این باس دوتایی های Anor Londo!اصلا نمیتونم ردش کنم!تاکتیکی،چیزی معرفی کنید:d!

ویرایش:پایرو منسرم:d
Lightning Spear رو هم دارم!چند بار لول آپش هم کردم!بد دمیج نمیده ولی درد من اینه که وقتی یکیشون رو میزنی جون اون یکی پر میشه و قوی تر از همیشه برمیکرده!
کدوم رو اول بزنم؟

آخرین ویرایش:

اون چوب جادو رو داری:d؟اسلات های مجیکت رو پر کردی؟(وقتی سر Bonfire رفتی میتونی پرش کنی)

دوستان من از زندگی ناامید شدم سر این باس دوتایی های Anor Londo!اصلا نمیتونم ردش کنم!تاکتیکی،چیزی معرفی کنید:d!
ببین کلاست چیه؟ اگه پایرومنسر و کلا با جادو جنبل سر و کار داری به احسان و گرگنما رجوع کن:d
اگر warrior یا knight داری به من رجوع کن:d
بقیه رو هم هیچکس نیست و باید بسوزی و بسازی و روی پای خودت وایسی!:d
ببین ممکنه زمان ببره اما حرکت اشتباه توی این باس اصلا مجاز نیست و مجازاتش هم مرگه!:d حتی ممکنه ضرباتت کم از جونش کم کنه اما ارزششو داره. همیشه دور ستون ها در جرکت باش. اصلا سعی نکن وایسی. میتونی به اون غوله نزدیک بشی و سریع برگردی تا ضربشو بزنه و همین باعث بشه اونی که نیزه داره یه خورده بیوفته جلو و بتونی بزنیش. وقتی میاد روی هوا، با نیزه-ش به سرعت بهت حمله میکنه. اینجوری یا با سپر دفاع کن و یا جاخالی بده و پشت بندش حمله کن.
در کل چیز خاصی برای گفتن نیست و فقط زمان بندی میخوایی که بتونی یه فاصله بین این دوتا بندازی تا بتونی کوچیکه رو اول نابود کنی. دائم در حرکت باش این خیلی مهمه
===========================================================================
دوستان کسی میتونه داستان بازی رو به صورت خلاصه بگه؟ من پراکنده فهمیدمش. خوب نمیدونم جریان چی شده. اینکه چرا 4تا لرد اینطور شدن؟
===========================================================================
ویرایش:پایرو منسرم
yahoo_4.gif

Lightning Spear رو هم دارم!چند بار لول آپش هم کردم!بد دمیج نمیده ولی درد من اینه که وقتی یکیشون رو میزنی جون اون یکی پر میشه و قوی تر از همیشه برمیکرده!
کدوم رو اول بزنم؟
من اول اون کوچیکه رو زدم. مطمئنی جونشو پر میکنه؟ چرا از من پر نمیکرد؟
yahoo_4.gif

وقتی کوچیکه میمیره، بزرگه میاد با پتکش میزنه روی اون یکی و انرژی رعدشو میگیره
yahoo_4.gif
yahoo_4.gif
ولی چون نسبت به اون یکی کندتره، راحت تره کشتنش فقط مواظب باش ضرباتشو نوش جان نکنی
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:

ویرایش:پایرو منسرم:d
کدوم رو اول بزنم؟

آقا اول بشین دم بون فایر و برو توی قسمت Attune magic
اونجا این پایرو منسی ها رو بر دار ( به ترتیب اولویت هر چند تاشو که می تونی ) :
Great Chaos fire ball
great fire ball
fire orb
fire ball
حالا دستکش پایرومنسی و یه شمشیر خوب هم انتخاب کن.
حالا تا خود غولها ویراژ بده (لازم نیست کسیو بین راه بزنی) ، از سمت راست لایی بکش برو .
اول زوم کن روی اون کوچیکتره ، تاکید می کنم حتی یدونه پایرومنسی هم خرج بزرگه نکن چون همونطور که گفتی خونش پر میشه .
برو پشت یدونه از ستونها ( 6 تا ستون اونجاست)
پشت ستون که هستی حمله های اونا بهت نمی خوره .
سر فرصت مناسب از پشتش بیا بیرون و یه پایرومنسی پرت کن و برگرد پشت ستون .
اگه دیدی یکیشون داره خودشو می رسونه بهت سریع با چند تا جا خالی برو پشت یه ستون دیگه .
اگه اول کوچیکه رو بکشی ، کشتن بزرگه بعدش کاری نداره .

پ.ن :
یه پایرومنسی به نام Iron Flesh هست که جلوی اینا جواب میده ، اگه خواستی به صورت بولدوزری بری و بکشی ، ازش استفاده کن .

(البته من کلاسم Sorcerer بود ولی از یه جایی به بعد دیگه خیلی فرق نمی کنه که کلاست چی بوده !)

این دو تا انگشتر تو کلیسای undead که یه جادوگر میفروشه کسی میدونه کاربردشون چیه قیمتش ده هزار با پانزده هزاره اون پنج هزار تای رو خریدم بعد وقتی مردم فهمیدم چیه فقط واسه یه بار میشه استفاده کرد از لول اپم براش زده بودم ارزش خریدن دارن یا برم لول اپ کنم:|

دوستان من رفتم تو Blighttown و یه Fire Keeper Soul بود برداشتم و برگشتم به FireLink Shrine تا Estus Flask رو ارتقا بدم ولی دیدم زنه اونجا مرده!:-o

دوستان من رفتم تو Blighttown و یه Fire Keeper Soul بود برداشتم و برگشتم به FireLink Shrine تا Estus Flask رو ارتقا بدم ولی دیدم زنه اونجا مرده!:-o
مگه دور قبل نمرده بود؟ :دی تو Anor londo باید بری قاتلشو بکشی! اابته همون جا هم یه نفر دیگه هست که آپگرید میکنه!

دوستان من رفتم تو Blighttown و یه Fire Keeper Soul بود برداشتم و برگشتم به FireLink Shrine تا Estus Flask رو ارتقا بدم ولی دیدم زنه اونجا مرده!
قاتلش توی anor londo هست که وقتی red cracked orb رو داشته باشی یه جای پیغام میاد و میری تو مبارزه با یه بابایی که خیلی هم راحت هست کشتنش
وقتی کشتیش روح زنه رو بردار و برگردون جای اولیش

مگه دور قبل نمرده بود؟ :دی تو Anor londo باید بری قاتلشو بکشی! اابته همون جا هم یه نفر دیگه هست که آپگرید میکنه!
قاتلش توی anor londo هست که وقتی red cracked orb رو داشته باشی یه جای پیغام میاد و میری تو مبارزه با یه بابایی که خیلی هم راحت هست کشتنش
وقتی کشتیش روح زنه رو بردار و برگردون جای اولیش
پس یه سوال حیاتی! قاتلش همون یارو شوالیه زره طلایی هست؟ همونی که قبل از مبارزه با Bell Gargoyle بالای کلیسا از زندون آزادش میکنیم؟

با کمال احترام :

عنوان متوسط !!!!!!!!!!!!!!؟ :-o
خوب شد معنی عنوان متوسط رو هم متوجه شدیم .
نمره 9.5 گیم اسپات و 9 آی جی ان و 89در کل متا عنوان متوسط به حساب میان !!!
هیچ جای نقد گیم اسپات ندیدم که به خاطر سختی بازی فقط 9.5 امتیاز داده .
اتفاقا بعضی سایتهای متا بهش امتیاز زیر 8 دادن به خاطر سختیش و امتیاز کلش رو خراب کردن وگرنه امتیاز دور و بر 9.5 باید باشه .

اینکه یه شرکت در ساختن بعضی بازیها خیلی موفق نبوده اصلا دلیل بر ناموفق بودن شرکت در یه بازی خاص نمیشه (که البته برعکسشم صادقه)

گیم پلی کند و بی هیجان !!!!!!!!!!!!!!؟ :-o دیگه اینو کجای دلم بذارم . واقعا گیم پلی کند و بی هیجان داره !؟ واقعا دشمنا تک بعدین !؟ بازی Cut Scene نداره !؟ داداش شما مطمئنی که Dark Souls رو بازی کردی !؟
این از Dragon Age پایین تره !!!؟ آخه خواهش می کنم یه حرفی بزنید که بگنجه .
باس های این بازی رو توی هیچ گیمی نمی تونید پیدا کنید .
ساخت بنا ها و به تصویر کشیدن مناطق مختلف و متنوع در بازی واقعا با شکوهه (منطقه Anor Londo یکی از بهترین طراحی های کل بازی های کامپیوتری رو داره) .
هر قدمی که می خواید بر دارید از هیجان و ترس ضربان قلبتون میره بالا .
وجود مناطق مخفی و مبهم زیاد که بازی کننده رو جذب می کنه .
تنوع بالای دشمنا .
تنوع بالا و بالانس فوق العاده ی سلاح ها .
موسیقی متن عالی (مخصوصا در مبارزه آخر)
وجود حداقل باگ ممکن در یک بازی آر پی جی .
کلا همه چیز توی این بازی عالیه ...

بازی حداقل 70 ساعته بعید می دونم با 5 ساعت بیشتر از 2 تا باس رو بشه رد کرد ، شما 90 % بازی رو ندیدی ، نقد نوشتن در این شرایط اصلا کار درستی نیست ....
-

هیچوقت منکر زیبایی های این بازی نمیشم.
اما اگه حرف منو قبول ندارید این صحبت مایکن تامسن هست در مجله Slate که در مورد 100 ساعت از این بازی ازش سوال شده:

There is real beauty in Dark Souls. It reveals that life is more suffering than pleasure, more failure than success, and that even the momentary relief of achievement is wiped away by new levels of difficulty. It is also a testament to our persistence in the face of that suffering, and it offers the comfort of a community of other players all stuck in the same hellish quagmire. Those are good qualities. That is art. And you can get all of that from the first five hours of Dark Souls. The remaining 90 or so offer nothing but an increasingly nonsensical variation on that experience.

دو خط آخر مخصوصا بخونید متوجه میشید.

bon fire من تو firland shere خاموش شده (بنزین تموم کرده):d باید کار خاصی بکنم تا روشن بشه رفتم منتطقه جدید اونجا هم پر اژدهاست تازه از جک وجونوزای سمی خلاص شدم افتادم گیر اژدها تا بخام bon fireپیدا کنم کارم رو ساختن

هیچوقت منکر زیبایی های این بازی نمیشم.
اما اگه حرف منو قبول ندارید این صحبت مایکن تامسن هست در مجله Slate که در مورد 100 ساعت از این بازی ازش سوال شده:

دو خط آخر مخصوصا بخونید متوجه میشید.

حرف شما رو قبول نداریم هیچ! حرف این آقا رو به هیچ عنوان قبول نداریم! نوشته 5 ساعت اول بازی لذت بخشه و هنره و ... بقیش هیچ چی نیست و جالبه از واژه ی مزخرف هم استفاده کرده! دوستانی که این بازی رو تموم کردن آیا شما هم همچین حسی رو دارید؟ اینکه فقط 5-6 ساعت اول براتون جذاب بود؟
بعد اینکه صحبت های یه نفر رو میارید اینجا میزارید که چی بشه؟ از kevin van ord که خفن تر نیست این آقا!!! هست؟ :دی

سلام . سر firesage demon موندم . چه جوری بزنمش ؟؟؟؟

اون که همون ورژن پیشرفته ی Asylum demon هست که! به Undead Asylum برنگشتی اصلا؟ با همون تکنیک قبلی باید بکشیش. سعی کن همیشه پشتش باشی یا اینکه فاصلت باهاش خیلی زیاد باشه و با جادو بزنیش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or