Multi Platform Dark Souls

Dark Souls Prepare To Die Edition | PC

dark-souls-prepare-to-die-edition-to-release-mid-august-on-pc.jpg

Developer : From Software
Publsiher : Namco Bandai
Genre : Role Playing
Release Date : August 2012

"... And only dark will remain"
بالاخره و طبق اعلام مجله آلمانی PC Games ، نامکو تایید کرد عنوان تحسین شده ی From Software برای PC نیز منتشر خواهد شد. هنوز خبری مبنی بر تاریخ انتشار بازی به بیرون منتشر نشده است.بازی Dark Souls جانشینی برای بازی معروف Demon's Souls است .
در Dark Souls، شخصیتی که طراحی می کنید باید دشمنانی که به دنبالتان هستند را به قتل برساند و طی انجام بازی می بایست به محیط اطراف خود توجه فراوانی داشته باشید.

به نقل از مجله ی فامیتسو، شمشیر زنی و یا مبارزه با گرز در گذرگاه های تنگ سخت و دشوار خواهد بود، درست مثل Demon's Souls که همین ویژگی بسیار در آن نمایان بود.
همچنین وقتی که شما مورد حمله واقع می شوید می توانید فرار کنید و یا از سپر محافظ استفاده کنید.

نسخه PC بازی نسخه ی ویژه ای به نام Prepare to Die edition خواهد بود که دارای محتوای اضافی به شرح زیر است:

باس های جدید-شامل Artorias of Abyss, Chimera of Tomb و باسهای دیگر.

سیستم PVP Online Matchmaking-که شامل Quick matching برای co-op یا PVP خواهد بود.

مکان های جدید-شامل Oolacile Tomb, Old Ruins و چند مکان دیگر

دشمنان جدید-شامل Abyss Guard, Chained Prisoner و دشمنان دیگر.

NPC های جدید-شامل Hawkeye Gough و چندی دیگر.

سلاح ها و زره های جدید-که از باس ها،دشمنان و NPC ها و ... بدست می آیند.
تاپيك تصاوير بازي

• [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]

Minimum Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E4300 1.8GHz
AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 3600+

Nvidia GPU : GeForce 9500 GT 512MB GDDR3
AMD GPU : Radeon HD 4650

RAM : 2 GB
HDD : 4 GB
DX 9
Recommended Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E6750 2.66GHz
AMD CPU : Athlon II X2 245

Nvidia GPU : GeForce 8800 GTX 768MB
AMD GPU : Radeon HD 4850

RAM : 3 GB
HDD : 4 GB
DX 9

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mag_5115 and kamyy
من اول رفتم به Undead Burg بعد هم به Undead Parish.این 2 تا غول کلیسا رو هم زدم زنگ هم زدم.حالا اون آهنگره هست نزدیک کلیسا یه در هست اونجا که ترسیدم برم.اونجا چیه؟؟؟
در ضمن الان رفتم تو IGN گفته بود بعد از Undead Parish برید به Drakroot Garden.

پس یه سوال حیاتی! قاتلش همون یارو شوالیه زره طلایی هست؟ همونی که قبل از مبارزه با Bell Gargoyle بالای کلیسا از زندون آزادش میکنیم؟
آره ، خود نامردشه :d میتونستی قبل از اینکه زنه رو بکشه ، بکشیش حتی

من اول رفتم به Undead Burg بعد هم به Undead Parish.این 2 تا غول کلیسا رو هم زدم زنگ هم زدم.حالا اون آهنگره هست نزدیک کلیسا یه در هست اونجا که ترسیدم برم.اونجا چیه؟؟؟
در ضمن الان رفتم تو IGN گفته بود بعد از Undead Parish برید به Drakroot Garden.
آره. میری توی Darkroot Garden تا پروانه رو بکشی و کلید رو ازش بگیری. اون در هم اگر همونی باشه که یه شوالیه لباس سفید جلوش نشسته، بعد از به صدا در آوردن دومین زنگ باز میشه
آره ، خود نامردشه :d میتونستی قبل از اینکه زنه رو بکشه ، بکشیش حتی
عه؟ خو پس دفعه قبل من تمام NPC ها رو کشتم و اینم جزوشون بود:d پس بگو چرا Bonfire خاموش نشد!:d
الان توی Anor Londo هستم! کجاست برم به حسابش برسم؟:d

خوب حالا Darkroot Garden از کدوم وره؟؟؟؟؟؟

همون آهنگری که پیششی، روبروی اون یه راه پله است، میری تو، یه غول جانباز منتظرته، :d یه پا و کله نداره، اگه دلت خواست بکشش، چیزای خوبی میده، پشت اون یه در هست که وارد Darkroot garden میشی... فقط مواظب باش، دشمنهای اونتو اسمشون Ent (همون نگهبانان جنگل توی فیلم ارباب حلقه ها) کشتنشون کاری نداره، با دو تا ضربه Drake Sword میمیرن، فقط نذار نزدیکت بشن، یهو خیمه میزنن روت، نصف جونتو به باد میدن :d

---------- نوشته در 01:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:36 PM ارسال شده بود ----------

نه New Londo رو بذار برای وقتی که Lordvessel رو گرفتی. یعنی بعد از اینکه تشریف بردی پیش دوستان عزیزمون در Anor Londo!:d
بعدش دیگه راحت میشی از بعضی دغدغه ها!:d بعدش برو توی New Londo تا با 4 Kings بجنگی:d
اینم عکس کاراکتر ما همراه با شمشیر وفادارم ZweiHander در شهر گمشده Anor Londo- لول 102:d:
i4vvt0d4ghx80cnt8w5m.jpg

آقا شما چجوری اینهمه لول آپ کردی؟؟؟ من الآن زنگ دوم رو به صدا دراوردم، هر چی هم تاحالا روح گرفتم، بیشترشو خرج لول آپ کردم، به زور شدم لول 45 ... وقتی این جایی که من هستم، بودی، چقدر بود لولت؟؟؟

---------- نوشته در 01:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:39 PM ارسال شده بود ----------

با این آرمور خوب میتونی حرکت کنی علی؟ با شمشیر چه جوری میجنگی؟ خیلی سخته :دی باید نزدیک باس ها باشی که پوست آدمو میکنن!

عین این سوال رو من باید از خودت بپرسم :d خداییش با این جادو جمبل چه طوری دووم میاری؟؟؟ من که Warrior دارم، اما تقریبا همه Sorcery و Pyromancy رو یاد گرفتم، اصلا کفاف نمیده، دوتا Great Heavy Soul Arrow میزنم، به درد نمیخوره، خودم شخصا با شمشیر و سپر دست به کار میشم... تاحالا نشده جایی جادو کم بیاره؟؟؟ یعنی حتی باس هارو هم با جادو جمبل میزنی؟؟؟

---------- نوشته در 01:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:44 PM ارسال شده بود ----------

راستی بچه ها یه سوال، من امروز یه سر اومدم به Firelink Shrine ، دیدم اون حوضی که زیر کلاغه بود، خشک شده، از توش یه موجودی درومده که مثل موجودات آب زیه، چشاش گندست، دندوناشم شبیه آدمه، زده بیرون، حواسم نبود چی میگه، ولی فکر کنم بهم یه پیشنهاد داد که به Gwyn بپیوندم، بعد Yes یا No میاد، چیکار کنم؟؟ کدومو بزنم؟؟؟

یه سری اسلحه ها هست مثل همین Drake Sword که نمیتونم یه دستی بگیرمشون باید حتما دو دستی بگیرم که اونم باید بیخیال سپر بشم.
چی رو باید ارتقاء بدم تا بتونم اینهارو یه دستی بگیرم؟؟؟؟
با تشکر

آقا شما چجوری اینهمه لول آپ کردی؟؟؟ من الآن زنگ دوم رو به صدا دراوردم، هر چی هم تاحالا روح گرفتم، بیشترشو خرج لول آپ کردم، به زور شدم لول 45 ... وقتی این جایی که من هستم، بودی، چقدر بود لولت؟؟؟
راستی بچه ها یه سوال، من امروز یه سر اومدم به Firelink Shrine ، دیدم اون حوضی که زیر کلاغه بود، خشک شده، از توش یه موجودی درومده که مثل موجودات آب زیه، چشاش گندست، دندوناشم شبیه آدمه، زده بیرون، حواسم نبود چی میگه، ولی فکر کنم بهم یه پیشنهاد داد که به Gwyn بپیوندم، بعد Yes یا No میاد، چیکار کنم؟؟ کدومو بزنم؟؟؟
ببین دور اول که بازی رو تموم کنی تا 80 -90 میرسه لولت. من الان دور دوم هستم. هرچی روح گرفتی، سریع و بلافاصله برو برای لول آپ! اصلا نباید فرصتو از دست بدی!
اون یارو هم میری پایین و میرسی جلوی دری که میخوره به Gwyn. اگر یه وسیله خفن میخوای با این ماره نرو. بذار اول برو توی new Londo و 4 kings رو بکش تا به اون ماره که اونجا هست بدیش تا بهت یه وسیله خفن بده.
یه سری اسلحه ها هست مثل همین Drake Sword که نمیتونم یه دستی بگیرمشون باید حتما دو دستی بگیرم که اونم باید بیخیال سپر بشم.
با تشکر
برای برداشتن وسیله های سنگین باید Equipment Load خوبی داشته باشی.
موقع لول آپ، Endurance رو بکش بالا
========================
ویرایش: نه نه! باید Strenght رو بکشی بالا! اون Endurance مال زره و اینجور چیزاست:d

آخرین ویرایش:
با تشکر

شما باید Strenght رو زیاد کنی تا بتونی یه دستی استفاده کنی... توی Inventory برو روی همین شمشیر، دکمه X رو بزن، تا بیاد صفحه ای که پیش نیاز سلاح رو نوشته، هر چی که کم باشه، قرمز نوشته...

همون آهنگری که پیششی، روبروی اون یه راه پله است، میری تو، یه غول جانباز منتظرته، :d یه پا و کله نداره، اگه دلت خواست بکشش، چیزای خوبی میده، پشت اون یه در هست که وارد Darkroot garden میشی... فقط مواظب باش، دشمنهای اونتو اسمشون Ent (همون نگهبانان جنگل توی فیلم ارباب حلقه ها) کشتنشون کاری نداره، با دو تا ضربه Drake Sword میمیرن، فقط نذار نزدیکت بشن، یهو خیمه میزنن روت، نصف جونتو به باد میدن :d

---------- نوشته در 01:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:36 PM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 01:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:39 PM ارسال شده بود ----------

عین این سوال رو من باید از خودت بپرسم :d خداییش با این جادو جمبل چه طوری دووم میاری؟؟؟ من که Warrior دارم، اما تقریبا همه Sorcery و Pyromancy رو یاد گرفتم، اصلا کفاف نمیده، دوتا Great Heavy Soul Arrow میزنم، به درد نمیخوره، خودم شخصا با شمشیر و سپر دست به کار میشم... تاحالا نشده جایی جادو کم بیاره؟؟؟ یعنی حتی باس هارو هم با جادو جمبل میزنی؟؟؟

---------- نوشته در 01:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:44 PM ارسال شده بود ----------

من همه ی باس ها رو با جادو کشتم! Soul Spear خیلی قویه. یه سری Staff ها هستن که Melee attack هم میدن! خوبی جادو اینه که اگه دقت کنی حتی 1 ضربه هم از باس ها دریافت نمیکنی! کلا جادو عشقه :دی

عه؟ خو پس دفعه قبل من تمام NPC ها رو کشتم و اینم جزوشون بود:d پس بگو چرا Bonfire خاموش نشد!:d
الان توی Anor Londo هستم! کجاست برم به حسابش برسم؟:d

تو همون راهرویی که میرسه به باس های منطقه! همون جا که شوالیه های بزرگ هستن! کنار پله ها یه خورده که قدم بزنی یه پیغام میاد برات که Invade کنی به دنیای قاتل! البته آیتم مخصوص رو باید داشته باشی که حتما داری!

ببین دور اول که بازی رو تموم کنی تا 80 -90 میرسه لولت. من الان دور دوم هستم. هرچی روح گرفتی، سریع و بلافاصله برو برای لول آپ! اصلا نباید فرصتو از دست بدی!
اون یارو هم میری پایین و میرسی جلوی دری که میخوره به Gwyn. اگر یه وسیله خفن میخوای با این ماره نرو. بذار اول برو توی new Londo و 4 kings رو بکش تا به اون ماره که اونجا هست بدیش تا بهت یه وسیله خفن بده.

آهاااااااا، پس باید یه بار تموم کنم... ولی خوب نفهمیدم راجع به این یارو چی گفتی، وسیله مسیله حرفی ازش نزد،میرم باهاش صحبت میکنم، میگه: "منو Lord Gwyn فرستاده، پس تو بودی که زنگهارو به صدا دراوردی... تو Undead برگزیده هستی" بعد فکر کنم میگه به Gwyn بپیوند، بعدش Yes یا No میاد... من فعلا No زدم، گفت من تا مدتی اینجا هستم، نظرت عوض شد بیا باهام صحبت کن... یعنی با این چیزی که شما گفتی، فعلا همین No بزنم و برم بعد از New Londo دنبال این ماجرا رو بگیرم؟؟؟؟

---------- نوشته در 02:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:19 PM ارسال شده بود ----------

من همه ی باس ها رو با جادو کشتم! Soul Spear خیلی قویه. یه سری Staff ها هستن که Melee attack هم میدن! خوبی جادو اینه که اگه دقت کنی حتی 1 ضربه هم از باس ها دریافت نمیکنی! کلا جادو عشقه :دی

عجب... ولی من که اصلا جادو نمیتونم استفاده کنم، مستقیم میرم تو دل دشمن :d البته شاید شما که از اول بازی تو کار جادو جمبل بودی، جادو هات پیشرفت کردن... من که با همین شمشیر وسپر 3 تا از باس هارو کشتم، بقیه رو هم دادم به برو بچ فانتوم کشتن برام... سر همین باس Blighttown ، فکر کردم فانتوم Solaire میاد، یهو دیدم یه انسان نخستین لخت با ساتور پرید بیرون، باس رو 3 سوت کشت... :d

من چه ضرری شدم این وسط... لعنت. کلی سول دادم crystal great sword و crystal armor توی depths رو از اون یارو که دم در ورود به blighttown نشسته خریدم بعد الان فهمیدم که اینا تعمیر نمیشن و از بین میرن!!!! بابا خیلی بی رحمه این بازی.

اون اژدها(البته خفاشه :دی) بهت حمله نمیکنه! به راحتی برو و دمشو بزن!! کاری به کارت نداره! اسلحه ی خفن بهت میده. تونستی تو Ash lake همه ی آیتم ها رو بگیری؟ خداییش بعضی ها رو اصلا نمیشه گرفت! خیلی خطرناکه :دی
اون که آره ، اما رفتم توی گروهش عضو شدم ، بدرد می خوره گویا ، من الان یه Black Knight Halberd دارم اوفه آخه ، از چیز دیگه استفاده نمی کنم:d ایه لول آپ دیگه دوست دارم کنم اما آیتمش رو ندارم:( خیلی کم پیدا می شه!!

من زنگ دوم رو زدم یه دمو نشون داد یه در باز شده بعد رفتم اونجا تا به باس منطقه رسیدم کلی راه اومدم یه bon fire ندیدم جاشو کسی میدنه برم این باس عنکبوت چقدر اسونه براش کلی مردم بیچاره دستش به دهنش نمیرسید منو بزنه باس مواد مذاب هم هیچکدوم از دستاش نتونست بهم برسه رفته بودم بالای پله ها نمی تونست منو بزنه بعد به یه مه طلای دیدم باس زیاد بود نرفتم سراغش چیز خاصی اونجا هست 8-|

من زنگ دوم رو زدم یه دمو نشون داد یه در باز شده بعد رفتم اونجا تا به باس منطقه رسیدم کلی راه اومدم یه bon fire ندیدم جاشو کسی میدنه برم این باس عنکبوت چقدر اسونه براش کلی مردم بیچاره دستش به دهنش نمیرسید منو بزنه باس مواد مذاب هم هیچکدوم از دستاش نتونست بهم برسه رفته بودم بالای پله ها نمی تونست منو بزنه بعد به یه مه طلای دیدم باس زیاد بود نرفتم سراغش چیز خاصی اونجا هست 8-|
ببین وقتی رسیدی بالای ساختمان، اولین جایی که اون غوله اون توپ های انفجاری رو پرتاب میکنه و زمین سیاهه، به اطرافت دقت کن یه جای لبه دیوار ریخته و خراب شده. برو کنار دیوار و پایین رو نگاه کن و Bonfire رو ببینی.
===================================================
همین الان برادران گرامی رو در Anor Londo کشتم. انصافا، این دفعه خیلی سخت تر شده بودن. 6 تا Humanity + ده تا Estus Flask استفاده کردم/:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or