Multi Platform Dark Souls

Dark Souls Prepare To Die Edition | PC

dark-souls-prepare-to-die-edition-to-release-mid-august-on-pc.jpg

Developer : From Software
Publsiher : Namco Bandai
Genre : Role Playing
Release Date : August 2012

"... And only dark will remain"
بالاخره و طبق اعلام مجله آلمانی PC Games ، نامکو تایید کرد عنوان تحسین شده ی From Software برای PC نیز منتشر خواهد شد. هنوز خبری مبنی بر تاریخ انتشار بازی به بیرون منتشر نشده است.بازی Dark Souls جانشینی برای بازی معروف Demon's Souls است .
در Dark Souls، شخصیتی که طراحی می کنید باید دشمنانی که به دنبالتان هستند را به قتل برساند و طی انجام بازی می بایست به محیط اطراف خود توجه فراوانی داشته باشید.

به نقل از مجله ی فامیتسو، شمشیر زنی و یا مبارزه با گرز در گذرگاه های تنگ سخت و دشوار خواهد بود، درست مثل Demon's Souls که همین ویژگی بسیار در آن نمایان بود.
همچنین وقتی که شما مورد حمله واقع می شوید می توانید فرار کنید و یا از سپر محافظ استفاده کنید.

نسخه PC بازی نسخه ی ویژه ای به نام Prepare to Die edition خواهد بود که دارای محتوای اضافی به شرح زیر است:

باس های جدید-شامل Artorias of Abyss, Chimera of Tomb و باسهای دیگر.

سیستم PVP Online Matchmaking-که شامل Quick matching برای co-op یا PVP خواهد بود.

مکان های جدید-شامل Oolacile Tomb, Old Ruins و چند مکان دیگر

دشمنان جدید-شامل Abyss Guard, Chained Prisoner و دشمنان دیگر.

NPC های جدید-شامل Hawkeye Gough و چندی دیگر.

سلاح ها و زره های جدید-که از باس ها،دشمنان و NPC ها و ... بدست می آیند.
تاپيك تصاوير بازي

• [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]

Minimum Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E4300 1.8GHz
AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 3600+

Nvidia GPU : GeForce 9500 GT 512MB GDDR3
AMD GPU : Radeon HD 4650

RAM : 2 GB
HDD : 4 GB
DX 9
Recommended Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E6750 2.66GHz
AMD CPU : Athlon II X2 245

Nvidia GPU : GeForce 8800 GTX 768MB
AMD GPU : Radeon HD 4850

RAM : 3 GB
HDD : 4 GB
DX 9

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mag_5115 and kamyy
من همون غول اول بازی که که سبز رنگه گیر کردم:d. باید شمشیری چیزی از جایی بردارم؟ چون ضربه من که اثری روش نداره، اونم با 3 ضربه منو میکشه. باید چی کار کرد؟
اولین بار که وارد اون سالن میشین و این باس از بالا میاد پایین، اصلا نباید باهاش رو در رو بشین چون شمشیرتون شکسته و اصلا تاثیری نداره. یه در سمت چپ سال هست اول وارد اون بشین و کارهایی که باید انجام بدین رو حتما انجام بدین. بعدش یه شمشیر بهتون میده یه شوالیه که با اون میتونین بزنینش. علاوه بر این وقتی باهاش رو در رو میشین برای بار آخر، روی یه بالکن هستین. اونجا هدفتون رو روی باس قفل کنین که پایین بالکن وایساده و داره نگاهتون میکنه و بعدش بپرین پایین و ضربه بزنین. اینجوری مقدار زیادی از سلامتیش از بین میره. سعی کنین از پشت بهش حمله کنین
======================================
چشممون به جمال Anor Londo هم روشن شد! بالاخره یه رنگی توی این بازی دیدیم! واقعا با ابهت طراحی شدن این Gothic Citadel و این Anor Londo! اینو آدم میبینه یاد میناس تریث توی ارباب حلقه ها میوفته
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
میشه مرد یا زن انتخاب کرد بله .... کلاس هم داره چندتایی اما این کلاسها صرفا برای سختی بازی طراحی شدن ... به این صورت اینکه Stat های متفاوت و لوازم متفاوتی دارن ... در نهایت میشه با افزایش Stat های در واقع کارکترت رو درست کنی ... مثلا حرفه ای باشه در Casting spells یا Tanking و ایتمهایی که به دست میاری ... چون Skill نداره ...
تو این بازی صرفا میری میچنگی ! تا بتونی محیطهای جدید رو باز کنی و لوازم جدیدی بگیری .... در کنارش هم Souls به دست میاری که در واقع Souls نقش EXP = Currency رو توی بازی داره !
خیر از این بند و بساط ازدواج و خونه خریدن اینا خبری نیست ... Dark souls جو و استلایش بیشتر شبیه Dungeon crawling های Classic هست .... جو خیلی تاریکتری داره ....
-------------------
---------------------
در ضمن برای دوستانی که بازی رو پیش رفتن و میخوان به DLC بازی یعنی Artorias Of Abyss دسترسی پیدا کنن این مراحل رو طی کنن ....
1. اول Hydra رو توی Darkroot basin بکشین و بعدش هم Dusk of Ooalice رو نجاتش بدین...
2.وقتی ایتم Lord Vassel رو به دست اوردید ( در پروسه بازی ) این رو برید بدید به Kaath یا Frampt
3. بعدش یه جونوری هست به اسم Crystal golem توی Dukes ARchives پس از Bonifre که وقتی میکشینش بهتون ایتمی به اسم Broken Pendant میده ....
4. بعدش برین همون حوالی که Hydra رو کشتین و اونحا به سمت ابشار یک پرتال سیاه مانند پدیدر میشه ... وقتی جلوش برید پس از Cutscnene می پرین تو DLC بازی ....
تا اینجا که من رفتم DLC جالبی هست ... ظاهرا یک قسمتی اخر سر باز میشه به اسم Chasm of abyss که کلا دیگه از این پایینتر توی lordon نرفتین ! یک Boss هم اونحاست یه اسم Manus که ظاهرا خیلی زیادی سخته ! البته خوده Knight Artoris هم دسته کمی از Gwny نداره ... به همچی Resis داره و سرعتشم خیلی بالاست ... بلاکش هم نمیشه کرد فقط باید جا خالی داد
دستت طلا ارمان جون اطلاعاتت خوب بود!من درگیر این آواتارتم کیه این خانومه :دی

---------- نوشته در 09:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:35 PM ارسال شده بود ----------

آره میتونی جنسیت رو انتخاب کنی. کلاس های بازی هم اینا هستن:

فقط باید بری جلو و اگر تونستی، بکشی:biggrin1: خونه هم نداری. در واقع هیچی نداری! یه مرده هستی که از توی یه زندون بلند میشه و شروع میکنه! فوقالعاده سخت هست و قلق میخواد بازیش. صبر . حوصله رو هم بهش اضافه کن. :biggrin1:
دستت درد نکنه :دی.چه وحشتناک :دی چه جوری مرده راه میره :دی!این ژاپنی ها بازیاشون سخته پدر سوخته ها کاریش نمیشه کرد:دی شرکت سازندش ژاپنی بود دیگه نه؟!

چشممون به جمال Anor Londo هم روشن شد! بالاخره یه رنگی توی این بازی دیدیم! واقعا با ابهت طراحی شدن این Gothic Citadel و این Anor Londo! اینو آدم میبینه یاد میناس تریث توی ارباب حلقه ها میوفته:d
بذار بهت این بشارت رو بدم که سخت ترین غول بازی واسه Anor Londo ه .
البته من دی ال سی ها رو بازی نکردم ولی در خود بازی اصلی که سخت ترین غول واسه اونجاست .

بچه ها ترو خدا یکی به من بگه با این شوالیه های سنگی که کف جنگل دراز کشیدن چیکار کنم؟؟؟)x خیلی مسخرن، 7-8 تاشون همین جوری لم دادن کف جنگل، بابا 2 تا شونو بکشم، 3 تاشونو بکشم، چند تا آخه؟؟ 10 تا Estus Flask که بیشتر ندارم، وقتی که میمیرم و دوباره میرم سراغشون اونایی که کشته بودم باز زنده شدن... :-o با این وضع که باید نصف فلاسک هارو واسه اینا استفاده کنم، یه خورده هم نگه دارم واسه بعدش... چه وضعشه آخه؟؟؟ اینجارو اگه بدو ام و سریع رد شم، نمیوفتن دنبالم و جلو تر خفتم کنن؟؟؟؟؟

بچه ها این بازی 1000 تا سوراخ و چیز مخفی داره ، چندتاش رو جهت نمونه می ذارم از دستشون ندید ، جالبن :

البته چیزی از داستان رو لو ندادم ولی به هر حال توی اسپویلر گذاشتم که کسی گیر نده .
1 - اون اژدهای سبز اول بازی رو که باید برای بار اول از دستش فرار کنی و بار دوم بکشیش ؛ اگه همون بار اول بکشیش می تونی اون گرزشو بگیری .
2 - بار اول که به Firelink میرید باید به سمت Undead Burg حرکت کنید ، اگه برید به New Londo ruins که نمی تونید با غولش مبارزه کنید ، اگر هم برید به Catacombs و از اونجا به Tomb Of giant کلا گیر می کنید و نه راه پیش دارید نه راه پس .
3 - در طول بازی می تونید به اون زندان ابتدای بازی برگردید . برای این کار باید توی فایر لینک بالای اون ساختمان دایره ای بلند برید و توی لونه ی پرنده برای چند ثانیه بشینید ، راهش هم از آسانسوریه که از توی کلیسای Undead Parish باز میشه .
4 - اگه به زندان اولیه همونطور که گفتم برگردید و به سلول خودتون برید یه عروسک پیدا می کنید. با اون عروسک می تونید توی کلیسای Anor Londo و از طریق نقاشی روی دیوار به painted world of ariamis برید ، اگه دم غول اونجا رو بزنید یه خنجر عالی گیرتون میاد .
5 - بدون گذر از Blightown می تونید برید غول زنگ دوم رو بزنید ، البته باید قابلیت Master Key رو ابتدای بازی انتخاب کرده باشید .
6 - توی بازی سه تا آهنگر هست ، یکی توی Undead parish یکی Anor Londo یکی Catacombs که اولی جاش خیلی تابلوئه ، دومی رو یکم بگردی پیدا می کنی و سومی کلا مخفیه . سعی کنید هر سه رو پیدا کنید چون خیلی به درد می خورن .
7 - غول هایی که دم دارن رو سعی کنید اول دمشون رو بزنید تا شمشیرشون رو بگیرید .
8 - اگر بازی رو با کلاس Pyromancer شروع نکردید حتما سعی کنید که این فابلیت رو در طول بازی بدست بیارید . توی Deapth هست جایی که پر از کوزه ست ، بین کوزه ها قل بخورید تا بشکنن و یه نفر آزاد میشه که بعدا توی فایر لینک این قابلیت رو بهتون میده .
9 - با هر کس دو یا سه بار صحبت کنید ، با یک بار همه چیز رو بهتون نمیده .
10 - اگه به صورت Human باشید می تونید قبل از مبارزه با غول ها یک نفر رو برای کمک احضار کنید .
و ...

---------- نوشته در 02:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:15 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها ترو خدا یکی به من بگه با این شوالیه های سنگی که کف جنگل دراز کشیدن چیکار کنم؟؟؟)x خیلی مسخرن، 7-8 تاشون همین جوری لم دادن کف جنگل، بابا 2 تا شونو بکشم، 3 تاشونو بکشم، چند تا آخه؟؟ 10 تا Estus Flask که بیشتر ندارم، وقتی که میمیرم و دوباره میرم سراغشون اونایی که کشته بودم باز زنده شدن... :-o با این وضع که باید نصف فلاسک هارو واسه اینا استفاده کنم، یه خورده هم نگه دارم واسه بعدش... چه وضعشه آخه؟؟؟ اینجارو اگه بدو ام و سریع رد شم، نمیوفتن دنبالم و جلو تر خفتم کنن؟؟؟؟؟

گازشو بگیر از بینشون لایی بکش برو، توی ساختمون گیر می کنن نمیتونن جلو بیان ، بعدا اگه خواستی می تونی از همون بالا بکشیشون .

بچه ها این بازی 1000 تا سوراخ و چیز مخفی داره ، چندتاش رو جهت نمونه می ذارم از دستشون ندید ، جالبن :

البته چیزی از داستان رو لو ندادم ولی به هر حال توی اسپویلر گذاشتم که کسی گیر نده .
1 - اون اژدهای سبز اول بازی رو که باید برای بار اول از دستش فرار کنی و بار دوم بکشیش ؛ اگه همون بار اول بکشیش می تونی اون گرزشو بگیری .
2 - بار اول که به Firelink میرید باید به سمت Undead Burg حرکت کنید ، اگه برید به New Londo ruins که نمی تونید با غولش مبارزه کنید ، اگر هم برید به Catacombs و از اونجا به Tomb Of giant کلا گیر می کنید و نه راه پیش دارید نه راه پس .
3 - در طول بازی می تونید به اون زندان ابتدای بازی برگردید . برای این کار باید توی فایر لینک بالای اون ساختمان دایره ای بلند برید و توی لونه ی پرنده برای چند ثانیه بشینید ، راهش هم از آسانسوریه که از توی کلیسای Undead Parish باز میشه .
4 - اگه به زندان اولیه همونطور که گفتم برگردید و به سلول خودتون برید یه عروسک پیدا می کنید. با اون عروسک می تونید توی کلیسای Anor Londo و از طریق نقاشی روی دیوار به painted world of ariamis برید ، اگه دم غول اونجا رو بزنید یه خنجر عالی گیرتون میاد .
5 - بدون گذر از Blightown می تونید برید غول زنگ دوم رو بزنید ، البته باید قابلیت Master Key رو ابتدای بازی انتخاب کرده باشید .
6 - توی بازی سه تا آهنگر هست ، یکی توی Undead parish یکی Anor Londo یکی Catacombs که اولی جاش خیلی تابلوئه ، دومی رو یکم بگردی پیدا می کنی و سومی کلا مخفیه . سعی کنید هر سه رو پیدا کنید چون خیلی به درد می خورن .
7 - غول هایی که دم دارن رو سعی کنید اول دمشون رو بزنید تا شمشیرشون رو بگیرید .
8 - اگر بازی رو با کلاس Pyromancer شروع نکردید حتما سعی کنید که این فابلیت رو در طول بازی بدست بیارید . توی Deapth هست جایی که پر از کوزه ست ، بین کوزه ها قل بخورید تا بشکنن و یه نفر آزاد میشه که بعدا توی فایر لینک این قابلیت رو بهتون میده .
9 - با هر کس دو یا سه بار صحبت کنید ، با یک بار همه چیز رو بهتون نمیده .
10 - اگه به صورت Human باشید می تونید قبل از مبارزه با غول ها یک نفر رو برای کمک احضار کنید .
و ...

---------- نوشته در 02:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:15 PM ارسال شده بود ----------

گازشو بگیر از بینشون لایی بکش برو، توی ساختمون گیر می کنن نمیتونن جلو بیان ، بعدا اگه خواستی می تونی از همون بالا بکشیشون .

پس همین کارو میکنم.... ولی آخه یه جا خوندم تو همون محدوده یه حلقه که اگه اشتباه نکنم Wolf Ring بود، میشه پیدا کرد، واسه همین اونجا معتل میکنم، این حلقه ارزش نداره؟؟

راستی، واسه احضار کردن شوالیه ها برای کمک تو غول کشی، باید یه Humanity هدر داد، خیلی هم کمیابن، راهی نیست Humanity بیشتر گیر بیاد؟؟

دوستانی که یه خورده تو بازی پیشروی کردن وقتی به frielink shrine سر میزنید یک زن سفید پوش مشغول عبادته و چند تا گارد دورو برش هستن. اگه بتونید این زن رو بکشید 7 عدد Humanity ناقابل دریافت میکنید!!!

دوستانی که میگفتن کلاس پایرومنسر بریم 8 تا آتیش که بیشتر نداره! واسه دشمن ها کم میارم... تبرم هنوز بهم نداده و همون شمشیر شکسته دستم هست... با Warrior خیلی راحت تر رفتم جلو! (؟)

دوستانی که میگفتن کلاس پایرومنسر بریم 8 تا آتیش که بیشتر نداره! واسه دشمن ها کم میارم... تبرم هنوز بهم نداده و همون شمشیر شکسته دستم هست... با Warrior خیلی راحت تر رفتم جلو! (؟)
یه axe باید بهت بده اول بازی همون جایی که archerه وایساده!

دوستان این اسکلت های Catacombs مرگ ندارن؟ یا باید با چیز خاصی زدشون؟
تو Catatcombs که خودمم الان اونجام اسکلت ها فقط و فقط با Divine weapon میمیرن! آتیش یا هر چیز دیگه ای فایده نداره. بعد از چند ثانیه دوباره زنده میشن. البته بدون Divine weapon هم یک راه هست:

بدون Divine weapon: همه ی اسکلت های موجود در یک منطقه توسط یک جادوگر خاص کنترل میشن که معمولا در انتهای هر منطقه قرار داره و اگه بهش نزدیک هم بشید فرار میکنه. باید اول اون جادوگر رو بکشید تا اسکلت ها Respawn نشن! بعدش با هر اسلحه ای که به اسکلت ها ضربه بزنید از بین میرن!
با Divine weapon: راه بدست آوردن divine weapon اینه که اول یک divine ember داشته باشید( بعد از کشتن پروانه گیرتون میاد) و اونو ببرید پیش آهنگر داخل undead parish. یکی از اسلحه ها رو که میخواید divine کنید رو تا 5 بار با tiranite shared آپگرید کنید. حالا با داشتن یک green titanate shared میتونید اسلحه رو divine کنید! اگه green ندارید برید به depth و همون bonefire اولش. از اتاق که بیرون بیاید زالو های روی سقف رو بکشید.(همشونو) به احتمال زیاد یه green titanite میندازه. یا اینکه تو blight town اون bonefire که تهش هست رو برید. یه طرفش میخورد به باس این منطقه. اون طرف نه! طرف دیگه رو اگه برید تا آخر کلی زالو هست. اونجا تا 5 تا green titanite گیرتون میاد!

درسته که بدست آوردن divine weapon خیلی سخته اما catacombs رو تبدیل به راحت ترین منطقه ی بازی میکنه! اما بدون divine weapon باید خیلی حرفه ای باشید.
یه نکته هم هست که اگه بتونید خیلی خیلی سریع خودتونو به جادوگری که اسکلت ها رو کنترل میکنه برسونید و زود بکشیدش(در این صورت تعداد زیادی اسکلت دورتون جمع میشن) حتی اگه اسکلت ها شما رو بکشن هم وقتی دوباره به اون منطقه برگردید دیگه خبری از جادوگر نیست! پس میتونید اسکلت ها رو جاخالی بدید و سریع برید پیش جادوگر و اونو بکشید. حالا بعدش اگر هم مردید خیالتون راحته که جادوگر رو کشتید!

---------- نوشته در 07:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:16 PM ارسال شده بود ----------

بذار بهت این بشارت رو بدم که سخت ترین غول بازی واسه Anor Londo ه .
البته من دی ال سی ها رو بازی نکردم ولی در خود بازی اصلی که سخت ترین غول واسه اونجاست .

باس آخر چی؟ یادمه یکی از آشنایان که تو xbox داشت بازی میکرد به باس آخر رسیده بود. این باس تقریبا همه ی magic ها رو جاخالی میده. همه ی همه ی همه شونو! جاخالی هم نمیشه داد. جالبه بدونید دفاع هم در برابرش فایده ای نداره!!! :دی

تو Catatcombs که خودمم الان اونجام اسکلت ها فقط و فقط با Divine weapon میمیرن! آتیش یا هر چیز دیگه ای فایده نداره. بعد از چند ثانیه دوباره زنده میشن. البته بدون Divine weapon هم یک راه هست:

بدون Divine weapon: همه ی اسکلت های موجود در یک منطقه توسط یک جادوگر خاص کنترل میشن که معمولا در انتهای هر منطقه قرار داره و اگه بهش نزدیک هم بشید فرار میکنه. باید اول اون جادوگر رو بکشید تا اسکلت ها Respawn نشن! بعدش با هر اسلحه ای که به اسکلت ها ضربه بزنید از بین میرن!
با Divine weapon: راه بدست آوردن divine weapon اینه که اول یک divine ember داشته باشید( بعد از کشتن پروانه گیرتون میاد) و اونو ببرید پیش آهنگر داخل undead parish. یکی از اسلحه ها رو که میخواید divine کنید رو تا 5 بار با tiranite shared آپگرید کنید. حالا با داشتن یک green titanate shared میتونید اسلحه رو divine کنید! اگه green ندارید برید به depth و همون bonefire اولش. از اتاق که بیرون بیاید زالو های روی سقف رو بکشید.(همشونو) به احتمال زیاد یه green titanite میندازه. یا اینکه تو blight town اون bonefire که تهش هست رو برید. یه طرفش میخورد به باس این منطقه. اون طرف نه! طرف دیگه رو اگه برید تا آخر کلی زالو هست. اونجا تا 5 تا green titanite گیرتون میاد!

درسته که بدست آوردن divine weapon خیلی سخته اما catacombs رو تبدیل به راحت ترین منطقه ی بازی میکنه! اما بدون divine weapon باید خیلی حرفه ای باشید.
یه نکته هم هست که اگه بتونید خیلی خیلی سریع خودتونو به جادوگری که اسکلت ها رو کنترل میکنه برسونید و زود بکشیدش(در این صورت تعداد زیادی اسکلت دورتون جمع میشن) حتی اگه اسکلت ها شما رو بکشن هم وقتی دوباره به اون منطقه برگردید دیگه خبری از جادوگر نیست! پس میتونید اسکلت ها رو جاخالی بدید و سریع برید پیش جادوگر و اونو بکشید. حالا بعدش اگر هم مردید خیالتون راحته که جادوگر رو کشتید!

---------- نوشته در 07:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:16 PM ارسال شده بود ----------

باس آخر چی؟ یادمه یکی از آشنایان که تو xbox داشت بازی میکرد به باس آخر رسیده بود. این باس تقریبا همه ی magic ها رو جاخالی میده. همه ی همه ی همه شونو! جاخالی هم نمیشه داد. جالبه بدونید دفاع هم در برابرش فایده ای نداره!!! :دی
مرسی ، امشب باید برم دنبال این Green titanite پس ، آخه دلم نمیاد شمشیر Black Knight رو بزارم کنار:d
وقتی میری جلوی این شوالیه سبز ها که خوابیدن ، تا بلند شدن یکی می زنی دوباره می خوابن آدم حال می کنه:d
حالا می رم دنبال تایتانیت سبز اگه پیدا نشد مجبورم برم تو دل همون غار ،
البته من تا الان هدفم فقط گرفتن وسایل همین Black Knight ها بود ، برای همین با 4 تا Boss بیشتر در نیافتادم :">
الانم دوست دارم برم سمت اون 8 پا که پاهاش همه مار هستن ، اما فعلا که نرفتم .
توی اون لونه کلاغ هم نتونستم برم :( از آسانسور که میام روی دیوار دیگه نمی توتم بپرم اون سمت ، کنترلرم مشکل پیدا کرده!:(
بعد توی اون منطقه که گربه هست ، به غیر از اون Great Soul و چیزیکه قارچ ها ازش مراقبت می کردند چیز دیگه های هم هست؟

آخرین ویرایش:
مرسی ، امشب باید برم دنبال این Green titanite پس ، آخه دلم نمیاد شمشیر Black Knight رو بزارم کنار:d
وقتی میری جلوی این شوالیه سبز ها که خوابیدن ، تا بلند شدن یکی می زنی دوباره می خوابن آدم حال می کنه:d
حالا می رم دنبال تایتانیت سبز اگه پیدا نشد مجبورم برم تو دل همون غار ،
البته من تا الان هدفم فقط گرفتن وسایل همین Black Knight ها بود ، برای همین با 4 تا Boss بیشتر در نیافتادم :">
الانم دوست دارم برم سمت اون 8 پا که پاهاش همه مار هستن ، اما فعلا که نرفتم .
توی اون لونه کلاغ هم نتونستم برم :( از آسانسور که میام روی دیوار دیگه نمی توتم بپرم اون سمت ، کنترلرم مشکل پیدا کرده!:(
بعد توی اون منطقه که گربه هست ، به غیر از اون Great Soul و چیزیکه قارچ ها ازش مراقبت می کردند چیز دیگه های هم هست؟
4 باس زدی می خای بری catacombs ؟ :دی الان خییییییلی زوده. تازه فایده ای ه نداره. چون آخرش یه نور زرد هست!!! تو اون منطقه که گربه هست چیز خاصی نیست فقط یه باس گرگ هست که طرف همون قارچ هاست. حتما برو بزنش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or