Multi Platform Dark Souls

Dark Souls Prepare To Die Edition | PC

dark-souls-prepare-to-die-edition-to-release-mid-august-on-pc.jpg

Developer : From Software
Publsiher : Namco Bandai
Genre : Role Playing
Release Date : August 2012

"... And only dark will remain"
بالاخره و طبق اعلام مجله آلمانی PC Games ، نامکو تایید کرد عنوان تحسین شده ی From Software برای PC نیز منتشر خواهد شد. هنوز خبری مبنی بر تاریخ انتشار بازی به بیرون منتشر نشده است.بازی Dark Souls جانشینی برای بازی معروف Demon's Souls است .
در Dark Souls، شخصیتی که طراحی می کنید باید دشمنانی که به دنبالتان هستند را به قتل برساند و طی انجام بازی می بایست به محیط اطراف خود توجه فراوانی داشته باشید.

به نقل از مجله ی فامیتسو، شمشیر زنی و یا مبارزه با گرز در گذرگاه های تنگ سخت و دشوار خواهد بود، درست مثل Demon's Souls که همین ویژگی بسیار در آن نمایان بود.
همچنین وقتی که شما مورد حمله واقع می شوید می توانید فرار کنید و یا از سپر محافظ استفاده کنید.

نسخه PC بازی نسخه ی ویژه ای به نام Prepare to Die edition خواهد بود که دارای محتوای اضافی به شرح زیر است:

باس های جدید-شامل Artorias of Abyss, Chimera of Tomb و باسهای دیگر.

سیستم PVP Online Matchmaking-که شامل Quick matching برای co-op یا PVP خواهد بود.

مکان های جدید-شامل Oolacile Tomb, Old Ruins و چند مکان دیگر

دشمنان جدید-شامل Abyss Guard, Chained Prisoner و دشمنان دیگر.

NPC های جدید-شامل Hawkeye Gough و چندی دیگر.

سلاح ها و زره های جدید-که از باس ها،دشمنان و NPC ها و ... بدست می آیند.
تاپيك تصاوير بازي

• [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]

Minimum Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E4300 1.8GHz
AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 3600+

Nvidia GPU : GeForce 9500 GT 512MB GDDR3
AMD GPU : Radeon HD 4650

RAM : 2 GB
HDD : 4 GB
DX 9
Recommended Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E6750 2.66GHz
AMD CPU : Athlon II X2 245

Nvidia GPU : GeForce 8800 GTX 768MB
AMD GPU : Radeon HD 4850

RAM : 3 GB
HDD : 4 GB
DX 9

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mag_5115 and kamyy
دوستانی که تجربه تون توی این بازی بیشتره، Armor های سنگین بهترن یا سبک؟؟؟سنگین ها قوی هستن، اما سرعت رو وحشتناک کم میکنن... سبکها هم که خیلی ضعیفن... شماهایی که تموم کردین یا آخراشین، کدوم به دردتون خورده؟؟؟

دوستانی که تجربه تون توی این بازی بیشتره، Armor های سنگین بهترن یا سبک؟؟؟سنگین ها قوی هستن، اما سرعت رو وحشتناک کم میکنن... سبکها هم که خیلی ضعیفن... شماهایی که تموم کردین یا آخراشین، کدوم به دردتون خورده؟؟؟
من خودم سنگین دارم ولی Endurance و Equipment Load اینقدر اوضاعش خوبه که کاراکترم تانک نشده!:d

من خودم سنگین دارم ولی Endurance و Equipment Load اینقدر اوضاعش خوبه که کاراکترم تانک نشده!:d

چه کلاسی بازی می کنی؟
من خیلی بد لول آپ کردم:(

همش زور طرف رو زیاد کردم تا 40 برای اینکه بشه یه شمشیر رو گرفت الان برای لول آپ بعدی 17000 تا می خوام:(( بعد پیشرفتی هم نکردم ، همش دنبال این بودم که بشه این شمشیر رو دست گرفت :|

چه کلاسی بازی می کنی؟
من خیلی بد لول آپ کردم:(

همش زور طرف رو زیاد کردم تا 40 برای اینکه بشه یه شمشیر رو گرفت الان برای لول آپ بعدی 17000 تا می خوام:(( بعد پیشرفتی هم نکردم ، همش دنبال این بودم که بشه این شمشیر رو دست گرفت :|
من یه Warrior تر و تمیز دارم. اولین قانون من تو بازی های RPG، بالا بردن خط سلامتیه تا حدی مطلوب که رسید، میریم سراغ قدرت. البته نه اینکه خیلی بگذره. نه. یه خورده که گذشت، هر دوتا رو با هم میکشم بالا.
یه انگشتر هست که Equipment Load رو زیاد میکنه، اونو بخری دیگه زور نمیزنه موقع شمشیر بلند کردن

بهتون Paladin's Armor رو پیشنهاد می کنم که تا ته آپگریدش کنید .
از نظر قدرت هم که Smough's Armor از همه بهتره ولی خیلی سنگینه ، البته آپگرید نمیشه.
اگه Havel رو بکشید انگشترش رو می گیرید که باهاش مقدار بیشتری می تونید حمل کنید. (همون یارو رو می گم که یه گرز خیلی سنگین داره قبل از مبازه با Taurus Deamon اگه برید پایین میبینینش) . همچنین یه ماسک هست که از اون موجودات نزدیک دریاچه توی Tomb of giant بدست میاد که این کار رو می کنه . یه انگشتر هم به نام Ring of Favour and protection هست که همهچیز رو کمی افزایش میده ولی اگه درش بیارید کلا از بین میره.

بهتون Paladin's Armor رو پیشنهاد می کنم که تا ته آپگریدش کنید .
از نظر قدرت هم که Smough's Armor از همه بهتره ولی خیلی سنگینه ، البته آپگرید نمیشه.
اگه Havel رو بکشید انگشترش رو می گیرید که باهاش مقدار بیشتری می تونید حمل کنید. (همون یارو رو می گم که یه گرز خیلی سنگین داره قبل از مبازه با Taurus Deamon اگه برید پایین میبینینش) . همچنین یه ماسک هست که از اون موجودات نزدیک دریاچه توی Tomb of giant بدست میاد که این کار رو می کنه . یه انگشتر هم به نام Ring of Favour and protection هست که همهچیز رو کمی افزایش میده ولی اگه درش بیارید کلا از بین میره.

والا من که الآن تازه اومدم به Depths اما این پالادین آرمور تاحالا سر راه ندیدم... جلو تره؟؟؟؟ من الآن یه Elite Knight Armor دارم، خیلی کند کرده ، یه جاخالی میخوام بدم کلی جون میکنه... سر همین کند بودن توی Capra Demon کلی مردم و اومدم از اول، جاش تنگه لامصب، منم که کند... تا میاد بجنبه پشتک بزنه یارو ضربه میزنه... بلاخره بعد کلی وقت کشتمش...

این موجودای شبیه قورباغه که عین سم پاش همینجوری هی دود میپاشن پدر منو دراوردن... هی نفرین میشم، هی باید برم 3000 تا روح جمع کنم برم داروشو بخرم... هیچکی میدونه زرهی، سپری، چیزی نیست از نفرین شدن جلوگیری کنه؟؟؟ توی این Depth هم که هرجا میرم زمین سوراخه میوفته پایین تر... توی راهنما نوشته بود یه نفر بعد قصاب اولی هست که اگه نجات بدم Pyromancery یادم میده... هرچی گشتم نبود، کجاست؟؟؟

راستی بچه ها یه سوال دیگه... من اون تاجر توی Undead Burg رو به خاطر کاتانا گرفتن کشتم، اما الآن Fire Bomb تموم کردم :( جونم به این بمبا بسته بود... تا قبل Depths صندوقی، تاجری، چیزی نیست ازش 40-50 تا بمب بخرم؟؟؟ یا نمیشه اون که کشتم رو زنده کزد؟؟

آخرین ویرایش:
خوب, دومین Lord از 4 Lord رو کشتم! یه اژدها بود به اسم Seath The Scaleless . برای من تا به حال سخت ترین باس بود چون آرمور خفن نداشتم. این هشدار رو بدم که این باس میتونه آدمو Curse کنه!!!!!!!!!! گوش به زنگ باشید و یه آرمور که قابلیت دفاع در برابر Curse داره با خودتون ببرید. من اشتباه کردم pyromency با خودم زیاد نبردم! البته تو دفعه های بعد جبران شد :دی چون Soul arrow اصلا زیاد از سلامتیش کم نمیکنه در عوض Pyromency خیلی روش تاثیر گذاره! بریم سراغ 2 تا Lord آخری :دی

خوب, دومین Lord از 4 Lord رو کشتم! یه اژدها بود به اسم Seath The Scaleless . برای من تا به حال سخت ترین باس بود چون آرمور خفن نداشتم. این هشدار رو بدم که این باس میتونه آدمو Curse کنه!!!!!!!!!! گوش به زنگ باشید و یه آرمور که قابلیت دفاع در برابر Curse داره با خودتون ببرید. من اشتباه کردم pyromency با خودم زیاد نبردم! البته تو دفعه های بعد جبران شد :دی چون Soul arrow اصلا زیاد از سلامتیش کم نمیکنه در عوض Pyromency خیلی روش تاثیر گذاره! بریم سراغ 2 تا Lord آخری :دی
اگه int بالا نباشه خوب soul arrow و کلا sorceryها زوری ندارن دیگه!
من که کلا با sorcery همه ی boss هارو می زدم!

اوووف این Depth چه سر درد آوریه! ما که آخر Green Titanite رو پیدا نکردیم اینجا کیلی هم زالو کشتیم ، الان نمی دونم چه کنم ، سمت اون هشت پا هم که نمی شه رفت ، البته یه مدته تست نکردم.
اما یه در هست پشت اون فروشنده توی Depth هست که قفله ، یکی بگه اینجارو چه کنم ، باس این منطقه کجاست؟;;)
بعد دیوار هایی که تخریب بشن هم داره اینجا؟
آخه یه سری می زارن که خراب می شه اما ما می زنیم می خوره به سنگ :d
من فعلا فقط همون هشت پا رو دارم ، یکی راهنمایی کنه یه راهی بگه ما بریم ، اژدها رو هم که پر دادیم رفت:(

اگه int بالا نباشه خوب soul arrow و کلا sorceryها زوری ندارن دیگه!
من که کلا با sorcery همه ی boss هارو می زدم!
حالا کی گفت int من بالا نیست؟ :دی من Int رو به 41 رسوندم!!! pyromency خیلی خوبه و با هر ضربه 200 تا از جونش کم میکنه. اما مثلا great heavy soul arrow هم حتی به زور 66 تا از جونش کم میکرد اونم از فاصله ی نزدیک باید میزدی!!! من هر 4 تا soul arrow رو بهش زدم اما فقط نصف جونش تموم شد!!! البته متاسفانه به دلیل اینکه big hat logan رو نجات ندادم نمیتونم soul spear رو بخرم!!! الان اگه بخوام میتونم برم نجاتش بدم؟ یعنی هنوزم تو sen's fortress هست؟
راستی بازی رو تموم کردی؟ رو PC یا Xbox ؟

راستی دوستان می شه کارهایی که می شه با Humanity کرد رو بگین:)
با این میشه جونتو کامل پر کنی و علاوه بر این وقتی استفاده-ش میکنی، کنار خط سلامتیت یه عدد هست تعداد اینا رو نشون میده که میتونی برای انسان شدنت توی Bonfire ها استفاده کنی و بعدش میتونی Kindle کنی تا آتش قویتر بشه و 10تا فلاسک خون همراه خودت ببری. البته این تعدا به 20 تا هم میرسه که باید پیشروی کنی تو بازی
علاوه بر اینا هم وقتی انسان شدی، NPC ها باهات بهتر حرف میزنن

والا من که الآن تازه اومدم به Depths اما این پالادین آرمور تاحالا سر راه ندیدم... جلو تره؟؟؟؟ من الآن یه Elite Knight Armor دارم، خیلی کند کرده ، یه جاخالی میخوام بدم کلی جون میکنه... سر همین کند بودن توی Capra Demon کلی مردم و اومدم از اول، جاش تنگه لامصب، منم که کند... تا میاد بجنبه پشتک بزنه یارو ضربه میزنه... بلاخره بعد کلی وقت کشتمش...

این موجودای شبیه قورباغه که عین سم پاش همینجوری هی دود میپاشن پدر منو دراوردن... هی نفرین میشم، هی باید برم 3000 تا روح جمع کنم برم داروشو بخرم... هیچکی میدونه زرهی، سپری، چیزی نیست از نفرین شدن جلوگیری کنه؟؟؟ توی این Depth هم که هرجا میرم زمین سوراخه میوفته پایین تر... توی راهنما نوشته بود یه نفر بعد قصاب اولی هست که اگه نجات بدم Pyromancery یادم میده... هرچی گشتم نبود، کجاست؟؟؟

راستی بچه ها یه سوال دیگه... من اون تاجر توی Undead Burg رو به خاطر کاتانا گرفتن کشتم، اما الآن Fire Bomb تموم کردم :( جونم به این بمبا بسته بود... تا قبل Depths صندوقی، تاجری، چیزی نیست ازش 40-50 تا بمب بخرم؟؟؟ یا نمیشه اون که کشتم رو زنده کزد؟؟
Paladin Armor فکر کنم ست کاملش همونجاییه که با Nito می جنگی ، یعنی غول Tomb Of giant .
ببین هر زره ای به یه درد می خوره ، یکی جلوی آتش خوبه، یکی طلسم و ... . اونجا می تونی زره هایی رو برداری که Curse Resistance بالا تری دارن .
بعد قصاب یه راهرو هست که سمت راستش میره به ادامه ی مرحله و سمت چپش کلی بشکه هست . بین بشکه ها قل بخود (باشمشیر نزن) تا بشکنیشون و توی یکیشون یارو اسیره.
کسی که مرده زنده نمیشه به جز فایر کیپر توی فایر لینک.
به جای فایر بمب می تونی از پایرومنسی استفاده کنی که خیلی قوی تره .

اگه انتهای دم وسطی Seath رو میزدی یه شمشیر خفن بهت می داد .

اوووف این Depth چه سر درد آوریه! ما که آخر Green Titanite رو پیدا نکردیم اینجا کیلی هم زالو کشتیم ، الان نمی دونم چه کنم ، سمت اون هشت پا هم که نمی شه رفت ، البته یه مدته تست نکردم.
اما یه در هست پشت اون فروشنده توی Depth هست که قفله ، یکی بگه اینجارو چه کنم ، باس این منطقه کجاست؟;;)
بعد دیوار هایی که تخریب بشن هم داره اینجا؟
آخه یه سری می زارن که خراب می شه اما ما می زنیم می خوره به سنگ :d
من فعلا فقط همون هشت پا رو دارم ، یکی راهنمایی کنه یه راهی بگه ما بریم ، اژدها رو هم که پر دادیم رفت:(
اون Green Titanite رو که یادمه یکی از فروشنده های بازی می فروخت ...
اون در به Blighttown میره (اعصاب خرد کن ترین قسمت بازی) . قبلش باید غول رو بکشی . از همون در قفل بیا از فروشنده رد شو سمت چپت یه راهروئه از اون برو پایین به غول میرسی.
تا اونجا که یادمه اونجا دیوار تخریبی نداشت .

---------- نوشته در 09:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:45 PM ارسال شده بود ----------

با این میشه جونتو کامل پر کنی و علاوه بر این وقتی استفاده-ش میکنی، کنار خط سلامتیت یه عدد هست تعداد اینا رو نشون میده که میتونی برای انسان شدنت توی Bonfire ها استفاده کنی و بعدش میتونی Kindle کنی تا آتش قویتر بشه و 10تا فلاسک خون همراه خودت ببری. البته این تعدا به 20 تا هم میرسه که باید پیشروی کنی تو بازی
علاوه بر اینا هم وقتی انسان شدی، NPC ها باهات بهتر حرف میزنن

علاوه بر اینها ، شانس پیدا کردن آیتمها رو افزایش میده . هرچی بیشتر داشته باشی بیشتر شانس داری ( تا 110 تا زیاد میکنه)
می تونی برای مبارزه با غولها کمک احضار کنی.
اگه 80 تاشو به Daughter of Chaos بدی :

یه در Shortcut به Lost Izalith باز می کنه که کار رو خیلی راحت می کنه (دو تا غولی که سر راه هستن رو می تونی بپیچونی) و اگه از این در بری می تونی اون شوالیه اول بازی که بهت اون سنگ احضار کن رو بهتون داد نجات بدی و در مقابل غول آخر ازش کمک بگیری

Paladin Armor فکر کنم ست کاملش همونجاییه که با Nito می جنگی ، یعنی غول Tomb Of giant .
ببین هر زره ای به یه درد می خوره ، یکی جلوی آتش خوبه، یکی طلسم و ... . اونجا می تونی زره هایی رو برداری که Curse Resistance بالا تری دارن .
بعد قصاب یه راهرو هست که سمت راستش میره به ادامه ی مرحله و سمت چپش کلی بشکه هست . بین بشکه ها قل بخود (باشمشیر نزن) تا بشکنیشون و توی یکیشون یارو اسیره.
کسی که مرده زنده نمیشه به جز فایر کیپر توی فایر لینک.
به جای فایر بمب می تونی از پایرومنسی استفاده کنی که خیلی قوی تره .

اگه انتهای دم وسطی Seath رو میزدی یه شمشیر خفن بهت می داد .

اون Green Titanite رو که یادمه یکی از فروشنده های بازی می فروخت ...
اون در به Blighttown میره (اعصاب خرد کن ترین قسمت بازی) . قبلش باید غول رو بکشی . از همون در قفل بیا از فروشنده رد شو سمت چپت یه راهروئه از اون برو پایین به غول میرسی.
تا اونجا که یادمه اونجا دیوار تخریبی نداشت .

---------- نوشته در 09:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:45 PM ارسال شده بود ----------

علاوه بر اینها ، شانس پیدا کردن آیتمها رو افزایش میده . هرچی بیشتر داشته باشی بیشتر شانس داری ( تا 110 تا زیاد میکنه)
می تونی برای مبارزه با غولها کمک احضار کنی.
اگه 80 تاشو به Daughter of Chaos بدی :

یه در Shortcut به Lost Izalith باز می کنه که کار رو خیلی راحت می کنه (دو تا غولی که سر راه هستن رو می تونی بپیچونی) و اگه از این در بری می تونی اون شوالیه اول بازی که بهت اون سنگ احضار کن رو بهتون داد نجات بدی و در مقابل غول آخر ازش کمک بگیری
شمشیر واسه من فایده ای نداره! :دی چون نمیتونم دست بگیرمش :دی من int رو خییییلی upgrade کردم و استامینا و سلامتی و resistance. دیگه نوبت به چابکی و اون یکی نرسید :دی اصلا نمیشه به دمش نزدیک شد! سریع با دمش آدمو میزنه :دی خیلی خفن بود :دی
راستی واسه DLC من اون موجود کریستالی توی Duke archive رو میزنم اما خبری نیست! آیتمی نمیده! Lord vessel رو هم دادم به frampt . مشکل از کجاست؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or