Multi Platform Dark Souls

Dark Souls Prepare To Die Edition | PC

dark-souls-prepare-to-die-edition-to-release-mid-august-on-pc.jpg

Developer : From Software
Publsiher : Namco Bandai
Genre : Role Playing
Release Date : August 2012

"... And only dark will remain"
بالاخره و طبق اعلام مجله آلمانی PC Games ، نامکو تایید کرد عنوان تحسین شده ی From Software برای PC نیز منتشر خواهد شد. هنوز خبری مبنی بر تاریخ انتشار بازی به بیرون منتشر نشده است.بازی Dark Souls جانشینی برای بازی معروف Demon's Souls است .
در Dark Souls، شخصیتی که طراحی می کنید باید دشمنانی که به دنبالتان هستند را به قتل برساند و طی انجام بازی می بایست به محیط اطراف خود توجه فراوانی داشته باشید.

به نقل از مجله ی فامیتسو، شمشیر زنی و یا مبارزه با گرز در گذرگاه های تنگ سخت و دشوار خواهد بود، درست مثل Demon's Souls که همین ویژگی بسیار در آن نمایان بود.
همچنین وقتی که شما مورد حمله واقع می شوید می توانید فرار کنید و یا از سپر محافظ استفاده کنید.

نسخه PC بازی نسخه ی ویژه ای به نام Prepare to Die edition خواهد بود که دارای محتوای اضافی به شرح زیر است:

باس های جدید-شامل Artorias of Abyss, Chimera of Tomb و باسهای دیگر.

سیستم PVP Online Matchmaking-که شامل Quick matching برای co-op یا PVP خواهد بود.

مکان های جدید-شامل Oolacile Tomb, Old Ruins و چند مکان دیگر

دشمنان جدید-شامل Abyss Guard, Chained Prisoner و دشمنان دیگر.

NPC های جدید-شامل Hawkeye Gough و چندی دیگر.

سلاح ها و زره های جدید-که از باس ها،دشمنان و NPC ها و ... بدست می آیند.
تاپيك تصاوير بازي

• [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]

Minimum Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E4300 1.8GHz
AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 3600+

Nvidia GPU : GeForce 9500 GT 512MB GDDR3
AMD GPU : Radeon HD 4650

RAM : 2 GB
HDD : 4 GB
DX 9
Recommended Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E6750 2.66GHz
AMD CPU : Athlon II X2 245

Nvidia GPU : GeForce 8800 GTX 768MB
AMD GPU : Radeon HD 4850

RAM : 3 GB
HDD : 4 GB
DX 9

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mag_5115 and kamyy
بچه ها یه سوال حیاتی،
این Great Grey Wolf Sif جزو باس های اختیاری هست یا اجباری؟
من الان رفتم تو Demons Ruin، خدا ختم به خیر کنه......
7تا Taurus Demon کنار هم یه طرف راه رو گرفتن و 5تا Carpa Demon هم اونور رو گرفتن. بینهایت سختن این Taurus Demon ها! الان یه مه طلایی جلوی یه در رو گرفته و میگه قدرت تمام Lord ها رو باید جمع کنی! آخر بازیه؟ خداییش نباشه من هنوز با Sif روبرو نشدم!/:)
والا نمیدونم. ولی پشیمون میشی اگه نزنیش!
demon ruins آخرای بازی باید بری!برگرد asylum باس رو بزن. valley of drakes رفتی؟ دومین bell رو به صدا در آوردی دمو پخش نشد؟ دیدی کجا راه باز شد؟ باید بری اونجا. اسمش هست sen's fortress. اونجا که رفتی یه دنیای دیگه کلا میاد جلوت! کلی مرحله داره اونجا!

آخرین ویرایش:
والا نمیدونم. ولی پشیمون میشی اگه نزنیش!
demon ruins آخرای بازی باید بری!برگرد asylum باس رو بزن. valley of drakes رفتی؟ دومین bell رو به صدا در آوردی دمو پخش نشد؟ دیدی کجا راه باز شد؟ باید بری اونجا. اسمش هست sen's fortress. اونجا که رفتی یه دنیای دیگه کلا میاد جلوت! کلی مرحله داره اونجا!
آره اون دمو رو دیدم که یه ادم غول زنجیرا رو کشید و در رو باز کرد ولی راه برگشتم خیلی سخت بود گفتم لااقل برم جلو. رفتم اون Ceaseless Discharge رو کشتم، مواد مذاب سرد شدن اون پایین. اون پایین هم یا Taurus Demon هست یا Carpa Demon! اصلا وضعیه حالا تونستم خودمو به Bonfire دوم برسونم. رسیدی اینجا؟ ناجور سخته. حتی وسیله هایی که دارم دیگه جواب نمیدن در مقابل این Taurus ها! خودم الان در تعجبم که چجوری کشتمش دفعه اول:|.باز لااقل اون Carpa Demon ها با 6 ضرب میمیرن ولی اینا..... اینا هم با 6-7 ضرب میمیرن ولی نمیذارن نزدیکش بشی. من رفتم داستانو خوندم و نوشته بود باید دو تا زنگ رو به صدا در بیاری و بری همونجا! فکر نکنم اینجا همون آخر بازی باشه نه؟ گفته بود سه تا باس باید بکشی و دو تا باس اولی بازی هم به صورت دشمنای معمولی هستن. یکی از این سه تا باس همون Ceaseless Discharge بود که کشتمش. اون دوتا رو نمیدونم کدوم هستن. خداییش دیگه سختی اصلی داره نشون داده میشه. تو الان کجایی؟
=============================================================================
اینجا نوشته اجباریه! جلوی هر کدوم نوشته کدوم اختیاری و کدوم اجباریه!
http://darksouls.wikidot.com/bosses

آخرین ویرایش:
آره اون دمو رو دیدم که یه ادم غول زنجیرا رو کشید و در رو باز کرد ولی راه برگشتم خیلی سخت بود گفتم لااقل برم جلو. رفتم اون Ceaseless Discharge رو کشتم، مواد مذاب سرد شدن اون پایین. اون پایین هم یا Taurus Demon هست یا Carpa Demon! اصلا وضعیه حالا تونستم خودمو به Bonfire دوم برسونم. رسیدی اینجا؟ ناجور سخته. حتی وسیله هایی که دارم دیگه جواب نمیدن در مقابل این Taurus ها! خودم الان در تعجبم که چجوری کشتمش دفعه اول:|.باز لااقل اون Carpa Demon ها با 6 ضرب میمیرن ولی اینا..... اینا هم با 6-7 ضرب میمیرن ولی نمیذارن نزدیکش بشی. من رفتم داستانو خوندم و نوشته بود باید دو تا زنگ رو به صدا در بیاری و بری همونجا! فکر نکنم اینجا همون آخر بازی باشه نه؟ گفته بود سه تا باس باید بکشی و دو تا باس اولی بازی هم به صورت دشمنای معمولی هستن. یکی از این سه تا باس همون Ceaseless Discharge بود که کشتمش. اون دوتا رو نمیدونم کدوم هستن. خداییش دیگه سختی اصلی داره نشون داده میشه. تو الان کجایی؟
=============================================================================
اینجا نوشته اجباریه! جلوی هر کدوم نوشته کدوم اختیاری و کدوم اجباریه!
Bosses - Dark Souls Wikidot Wiki
من بعد از کشتن Ceaseless Discharge برگشتم بالا. رفتم همون darkroot سراغ sif! البته قبلش رفتم asylum باس اونجا رو کشتم. من مثل ign دارم بازی رو میرم. خیلی خوبه اینجوری. اونجا که تو رفتی تقریبا تو همه ی راهنمایی ها گفته شده بعد از anor londo و catacombs و new anor ruins باید بری. خداییش الان زوده! به نظرم برگرد. چون بالاخره مجبوری برگردی! ۴ تا souls از 4 lords نیاز داری. برو asylum بعدشم sif و بعدشم همون جا که تو دمو دیدی! من رفتم یه جایی که عرب ندیده :دی تو یه تالبو!!! تو تابلو یه دنیای دیگه بود. به زور از اونجا خارج شدم. هر وقت رسیدی anor londo بهم بگو جاشو بهت بگم. سعی کن همه جا رو بری. واسه همین من دارم طبق ign میرم که مطمئن شم همه جا رو رفتم و به ترتیب هم برم!

من الان Gaping Dragon رو زدم کلید Blighttownرو گرفتم:dالان برم Blighttown یا برم darkroot basin ؟
الان برو Bight Town تا اون باس عنکبوته رو بکشی و ناقوس رو به صدا در بیاری. بعدش برگرد و کلا خارج شو برو سراغ Sif.

من الان Gaping Dragon رو زدم کلید Blighttownرو گرفتم:dالان برم Blighttown یا برم darkroot basin ؟

برو darkroot basin و hydra رو بزن.تو darkroot basin یه bonefire هست. اون زیر زیر منطقه. که اون طرفش میرسه به valley of drakes. برو اونجا یه میانبر به firelink shrine هم هست. البته اژدها های خفنی اونجا هستن که بهتره یکی یکی باهاشون بجنگی!اگه راه سمت چپ valley رو پیش بگیری اژدها کمتر میاد در عوضش یه اژدهای گنده رو هم باید بزنی! از تو همین valley هم میتونی بری blight town و دیگه لازم نیست این همه راه رو تا the depth بری پایین! البته میتونی یه سره هم بری blight town فرقی نداره کلا.

بچه ها یه سوال حیاتی،
این Great Grey Wolf Sif جزو باس های اختیاری هست یا اجباری؟
من الان رفتم تو Demons Ruin، خدا ختم به خیر کنه......
7تا Taurus Demon کنار هم یه طرف راه رو گرفتن و 5تا Carpa Demon هم اونور رو گرفتن. بینهایت سختن این Taurus Demon ها! الان یه مه طلایی جلوی یه در رو گرفته و میگه قدرت تمام Lord ها رو باید جمع کنی! آخر بازیه؟ خداییش نباشه من هنوز با Sif روبرو نشدم!/:)
اون مه طلاییه آخرشه دیگه ولی خوب جمع کردن همه ی soul ها خیلی طول می کشه.

خب پس! همون بهتر که برگشتم! باید قوی تر بشی تا بتونی بری اونجا.
الانم Sif رو کشتم. آخرش آدم دلش براش میسوزه! بدبخت دیگه نمیتونه ضربه بزنه! منم اینقدر شمشیر روش کوبوندم تا با خاک یکسان شد! فقط هم یه دارو مصرف کردم اونم به خاطر اینکه کلید دفاع گیم پدم یه لحظه کار نکرد./:)

خب پس! همون بهتر که برگشتم! باید قوی تر بشی تا بتونی بری اونجا.
الانم Sif رو کشتم. آخرش آدم دلش براش میسوزه! بدبخت دیگه نمیتونه ضربه بزنه! منم اینقدر شمشیر روش کوبوندم تا با خاک یکسان شد! فقط هم یه دارو مصرف کردم اونم به خاطر اینکه کلید دفاع گیم پدم یه لحظه کار نکرد./:)
اصلا تا تمام soulهارو جمع نکنی نمی ذاره رد بشی

برو darkroot basin و hydra رو بزن.تو darkroot basin یه bonefire هست. اون زیر زیر منطقه. که اون طرفش میرسه به valley of drakes. برو اونجا یه میانبر به firelink shrine هم هست. البته اژدها های خفنی اونجا هستن که بهتره یکی یکی باهاشون بجنگی!اگه راه سمت چپ valley رو پیش بگیری اژدها کمتر میاد در عوضش یه اژدهای گنده رو هم باید بزنی! از تو همین valley هم میتونی بری blight town و دیگه لازم نیست این همه راه رو تا the depth بری پایین! البته میتونی یه سره هم بری blight town فرقی نداره کلا.
یک راهنمایی می کنی bonfireـش کجاست؟من بعد از hydra رفتم sif رو هم زدم

اون مه طلایی در 3 جای بازی هست که هر سه تا باید رفته بشه.باس Anor londo رو که زدی برگردی frielink Altar همه ی اون 3 تا مه طلایی ها از بین میره! آخر بازی هم که همون firelink shrine هست که میری زیرش تو firelink Altar که باید soul هایی که جمع کردی رو به خوردش بدی! من الان دارم میرم اولین soul رو بگیرم :دی

خوب از همین جا به خودم تبریک میگم واسه کشتن سخت ترین باس بازی! البته تو ign نوشته این باس به راحتی میتونه یکی از سخت ترین باس های بازی باشه که به نظر من هست! نه اینکه "میتونه باشه!" دوستانی که قبلا بازی کردن باید بدونن کدومو میگم:
Ornstein و Smough. تنها مشکلش هم همین 2 تا بودنشونه. واقعا آدمو پیر میکنن این 2 تا.یه سر به walkthrough تو ign زدم دیدم بالای 70 خط برای کشتنشون توضیح نوشته! که حتی بیشتر از باس آخره!!! الان به خودم میبالم از کشتن اینا :دی

یک راهنمایی می کنی bonfireـش کجاست؟من بعد از hydra رفتم sif رو هم زدم

اگه bonefire توی darkroot basin رو میگی همون اولشه! از darkroot garden که میای سمت basin از دره ها عبور میکنی دو تا راه داره. یه راه میره سمت hydra و یه راه هم میره سمت یهknight که تقریبا پایین ترین نقطه ی دره هاست! پشت این knight یک غار هست که توش یه bonefire هست که اگه غار رو ادامه بدی میرسی به VALLEY OF DRAKES.

آخرین ویرایش:
سلام!این بازی هم مثل دیابلو شخصیت زن و مرد داره؟چندتا کلاس داره؟بعدا فقط ما تو این بازی میریم میجنگیم یعنی مثل اسکایریم با هیرومون تو خونه نمیشه رفت یا ازدواج کرد یا کارهای دیگه کرد!:دی ممنون.

سلام!این بازی هم مثل دیابلو شخصیت زن و مرد داره؟چندتا کلاس داره؟بعدا فقط ما تو این بازی میریم میجنگیم یعنی مثل اسکایریم با هیرومون تو خونه نمیشه رفت یا ازدواج کرد یا کارهای دیگه کرد!:دی ممنون.
میشه مرد یا زن انتخاب کرد بله .... کلاس هم داره چندتایی اما این کلاسها صرفا برای سختی بازی طراحی شدن ... به این صورت اینکه Stat های متفاوت و لوازم متفاوتی دارن ... در نهایت میشه با افزایش Stat های در واقع کارکترت رو درست کنی ... مثلا حرفه ای باشه در Casting spells یا Tanking و ایتمهایی که به دست میاری ... چون Skill نداره ...
تو این بازی صرفا میری میچنگی ! تا بتونی محیطهای جدید رو باز کنی و لوازم جدیدی بگیری .... در کنارش هم Souls به دست میاری که در واقع Souls نقش EXP = Currency رو توی بازی داره !
خیر از این بند و بساط ازدواج و خونه خریدن اینا خبری نیست ... Dark souls جو و استلایش بیشتر شبیه Dungeon crawling های Classic هست .... جو خیلی تاریکتری داره ....
-------------------
---------------------
در ضمن برای دوستانی که بازی رو پیش رفتن و میخوان به DLC بازی یعنی Artorias Of Abyss دسترسی پیدا کنن این مراحل رو طی کنن ....
1. اول Hydra رو توی Darkroot basin بکشین و بعدش هم Dusk of Ooalice رو نجاتش بدین...
2.وقتی ایتم Lord Vassel رو به دست اوردید ( در پروسه بازی ) این رو برید بدید به Kaath یا Frampt
3. بعدش یه جونوری هست به اسم Crystal golem توی Dukes ARchives پس از Bonifre که وقتی میکشینش بهتون ایتمی به اسم Broken Pendant میده ....
4. بعدش برین همون حوالی که Hydra رو کشتین و اونحا به سمت ابشار یک پرتال سیاه مانند پدیدر میشه ... وقتی جلوش برید پس از Cutscnene می پرین تو DLC بازی ....
تا اینجا که من رفتم DLC جالبی هست ... ظاهرا یک قسمتی اخر سر باز میشه به اسم Chasm of abyss که کلا دیگه از این پایینتر توی lordon نرفتین ! یک Boss هم اونحاست یه اسم Manus که ظاهرا خیلی زیادی سخته ! البته خوده Knight Artoris هم دسته کمی از Gwny نداره ... به همچی Resis داره و سرعتشم خیلی بالاست ... بلاکش هم نمیشه کرد فقط باید جا خالی داد

آره میتونی جنسیت رو انتخاب کنی. کلاس های بازی هم اینا هستن:

فقط باید بری جلو و اگر تونستی، بکشی:biggrin1: خونه هم نداری. در واقع هیچی نداری! یه مرده هستی که از توی یه زندون بلند میشه و شروع میکنه! فوقالعاده سخت هست و قلق میخواد بازیش. صبر . حوصله رو هم بهش اضافه کن. :biggrin1:

من همون غول اول بازی که که سبز رنگه گیر کردم:d. باید شمشیری چیزی از جایی بردارم؟ چون ضربه من که اثری روش نداره، اونم با 3 ضربه منو میکشه. باید چی کار کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or