Multi Platform Dark Souls

Dark Souls Prepare To Die Edition | PC

dark-souls-prepare-to-die-edition-to-release-mid-august-on-pc.jpg

Developer : From Software
Publsiher : Namco Bandai
Genre : Role Playing
Release Date : August 2012

"... And only dark will remain"
بالاخره و طبق اعلام مجله آلمانی PC Games ، نامکو تایید کرد عنوان تحسین شده ی From Software برای PC نیز منتشر خواهد شد. هنوز خبری مبنی بر تاریخ انتشار بازی به بیرون منتشر نشده است.بازی Dark Souls جانشینی برای بازی معروف Demon's Souls است .
در Dark Souls، شخصیتی که طراحی می کنید باید دشمنانی که به دنبالتان هستند را به قتل برساند و طی انجام بازی می بایست به محیط اطراف خود توجه فراوانی داشته باشید.

به نقل از مجله ی فامیتسو، شمشیر زنی و یا مبارزه با گرز در گذرگاه های تنگ سخت و دشوار خواهد بود، درست مثل Demon's Souls که همین ویژگی بسیار در آن نمایان بود.
همچنین وقتی که شما مورد حمله واقع می شوید می توانید فرار کنید و یا از سپر محافظ استفاده کنید.

نسخه PC بازی نسخه ی ویژه ای به نام Prepare to Die edition خواهد بود که دارای محتوای اضافی به شرح زیر است:

باس های جدید-شامل Artorias of Abyss, Chimera of Tomb و باسهای دیگر.

سیستم PVP Online Matchmaking-که شامل Quick matching برای co-op یا PVP خواهد بود.

مکان های جدید-شامل Oolacile Tomb, Old Ruins و چند مکان دیگر

دشمنان جدید-شامل Abyss Guard, Chained Prisoner و دشمنان دیگر.

NPC های جدید-شامل Hawkeye Gough و چندی دیگر.

سلاح ها و زره های جدید-که از باس ها،دشمنان و NPC ها و ... بدست می آیند.
تاپيك تصاوير بازي

• [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]

Minimum Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E4300 1.8GHz
AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 3600+

Nvidia GPU : GeForce 9500 GT 512MB GDDR3
AMD GPU : Radeon HD 4650

RAM : 2 GB
HDD : 4 GB
DX 9
Recommended Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E6750 2.66GHz
AMD CPU : Athlon II X2 245

Nvidia GPU : GeForce 8800 GTX 768MB
AMD GPU : Radeon HD 4850

RAM : 3 GB
HDD : 4 GB
DX 9

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mag_5115 and kamyy
اسپویلر مورد استفادش رو که انشالله همه دوستان میدونند
بیا آقا بیا! یه اسپویلر دو جداره گذاشتم
biggrin1.gif
شما فقط بذار! حتی نیم جداره هم جوابگو هست :دی

آخرین ویرایش:
رفتم سراغ Gaping Demon. همونی که کله تمساح داره. صحنه معرفیش دیوونه میکنه آدمو!:d ظاهرش آدمو میترسونه وگرنه کاری نمیکنه.دفعه اول باختم. دفعه دوم تا آخرش زدمش ولی شک دستم یه لحظه قات زد و تمام تلاشم در پیچ و خم اون The Depth گم شد8-|

بازی رو نصب کردم. فقط یه ساعت طول تا فیکس ها رو ردیف کنم و کنترل بازی با ماوس کیبورد دستم بیاد. ولی دقیقا همون چیزی بود که انتظار داشتم! شدیدا تاریک و چالش برانگیز.

فقط از دوستان کلید jump attack رو بلده؟! فک کنم اینطوری پیش بره باید یه دسته بخرم. :d

اقا نه که اماتور باشم ها !!
ولی از همون زندان اول بازی چطوری باید خارج بشم ؟؟؟ :d
یکی درب اصلی هست که قفله، یکی هم از راه پله سمت راست میری بالا قبل از کشتن باس که اونم قفله
کلیدی هم در کار نیست

اقا نه که اماتور باشم ها !!
ولی از همون زندان اول بازی چطوری باید خارج بشم ؟؟؟ :d
یکی درب اصلی هست که قفله، یکی هم از راه پله سمت راست میری بالا قبل از کشتن باس که اونم قفله
کلیدی هم در کار نیست
ببین، یه پله هست که میخوره به بالا، وقتی میری ازش بالا یه توپ آهنی قل میخوره میاد پایین و میخوره بهت (
yahoo_4.gif
) و دیوار پشت سرتو خراب میکنه. میری توی اون دیوار و یه شوالیه روی زمین نشسته. باهاش حرف میزنی و کلید در بالای پله هارو بهت میده. بقیه-ش هم که دیگه حله
yahoo_4.gif
. فقط وقتی برای اولین بار اون Asylum Demon رو دیدی، یه در سمت چپ سالن هست اول برو توی اون. فعلا نباید اینو بکشی. باید از آسمون روی سرش نازل بشی
yahoo_4.gif
========================================================
این Gaping Demon بر خلاف ظاهر فوق العاده وحشتناکش هیچی نیست! بدون اینکه ضربه ای بخورم سر دفعه سوم کشتمش.:>
هایدرا هم مرد. کلا جونور بدبختی بود
yahoo_4.gif
در کل هیچ کاری نمیکرد.

آخرین ویرایش:
ببین، یه پله هست که میخوره به بالا، وقتی میری ازش بالا یه توپ آهنی قل میخوره میاد پایین و میخوره بهت (:d) و دیوار پشت سرتو خراب میکنه. میری توی اون دیوار و یه شوالیه روی زمین نشسته. باهاش حرف میزنی و کلید در بالای پله هارو بهت میده. بقیه-ش هم که دیگه حله:d. فقط وقتی برای اولین بار اون Asylum Demon رو دیدی، یه در سمت چپ سالن هست اول برو توی اون. فعلا نباید اینو بکشی. باید از آسمون روی سرش نازل بشی:d
نه تورو خدا بذار بکشمش !!! =))
اصلا نزدیکش نمیذاره بشم لامصب :d
مرسی واسه راهنمایی

ببین، یه پله هست که میخوره به بالا، وقتی میری ازش بالا یه توپ آهنی قل میخوره میاد پایین و میخوره بهت (:d) و دیوار پشت سرتو خراب میکنه. میری توی اون دیوار و یه شوالیه روی زمین نشسته. باهاش حرف میزنی و کلید در بالای پله هارو بهت میده. بقیه-ش هم که دیگه حله:d. فقط وقتی برای اولین بار اون Asylum Demon رو دیدی، یه در سمت چپ سالن هست اول برو توی اون. فعلا نباید اینو بکشی. باید از آسمون روی سرش نازل بشی:d
این Gaping Demon بر خلاف ظاهر فوق العاده وحشتناکش هیچی نیست! بدون اینکه ضربه ای بخورم سر دفعه سوم کشتمش.:>
هایدرا هم مرد. کلا جونور بدبختی بود:d در کل هیچ کاری نمیکرد.

خوب پس کلید blight town رو گرفتی نه؟ میتونی بری اونجا. اما من پیشنهادم اینه که اول بری valley of drakes. یه bonefire هست ته darkroot basin . اونطرفش بری میرسی به آسانسور که تو رو میبره valley . اونجا اژدها بکش. هر کدوم رو که بکشی 1000 تا soul میده!!! هی بکش هی برگرد bonefire تا دوباره زنده شن.البته کشتنشون سخته پیشنهادم اینه که اولی رو بزنی اون 3-4 تا جلویی رو کار نداشته باشی در عوضش سمت چپ یکی هست که اونم میتونی بزنی. همین طور که سمت چپ رو ادامه بدی یه مینی باس آب خوردن :دی هست بعدشم یه آسانسور به زیر firelink shrine پیدا میکنی و ورودی blight town. اصلا کلید هم لازمت نمیشه :دی از همین جا بری blight town بهتره!

سلام دوستان، این دارک سولز من رو بد جوری سر کار گذاشته، من وقتی میرسم به Undead Burg یدونه Bonfire هست که تو یه اتاقه، سمت راستش هم یه کماندار، یه خورده اون طرف تر هم اون تاجر داغونه که نشسته زمین، نمیدونم فهمیدین کجا رو میگم؟؟ (اولین Bonfire توی UndeadBurg ) حالا من بعد این Bonfire راه میوفتم همرو میکشم، اون Drak Knight بی شاخ و دم هم میکشم، میرسم به غولش، که رو دیواره قلعست، اونم میکشم، بعدش که یکم میرم جلو تر، یه اژدها قرمز میاد، با یه آتیش نصف جونم رو به فنا میده، بعد همونجا راه پله هست که میرم پایین، خلاصه بعد کشتن کلی موش و سرباز و پیدا کردن کلید زیر زمین، در زیر زمین رو باز میکنم (که نزدیک اون دره یه شوالیه هست که باهاش حرف میزنیم و میگه من جنگجوی خورشیدم و ... ) میرسم به یه نردبون خیلی دراز، میرم پایین و چند تا ازین سگ های زامبی و 7-8 تا دزد میان، اونها رو هم میکشم، بابا 1 ساعته زحمت کشیدم رسیدم اینجا، دریغ از یدونه Bonfire !!!!! )x)xالبته اونجا که کلید زیر زمین رو گرفتم، پشت یه دروازه بسته یدونه Bonfire بود که دروازه نه اهرمی، هیچی نداره و نمیشه برم اونورش، حالا من چیکار کنم؟ این همه که جون میکنم، اگه بمیرم باز میاد همون Bonfire اول تو UndeadBurg...)x کسی تو این راهی که من میرم Bonfire سراغ نداره؟؟؟

سلام دوستان، این دارک سولز من رو بد جوری سر کار گذاشته، من وقتی میرسم به Undead Burg یدونه Bonfire هست که تو یه اتاقه، سمت راستش هم یه کماندار، یه خورده اون طرف تر هم اون تاجر داغونه که نشسته زمین، نمیدونم فهمیدین کجا رو میگم؟؟ (اولین Bonfire توی UndeadBurg ) حالا من بعد این Bonfire راه میوفتم همرو میکشم، اون Drak Knight بی شاخ و دم هم میکشم، میرسم به غولش، که رو دیواره قلعست، اونم میکشم، بعدش که یکم میرم جلو تر، یه اژدها قرمز میاد، با یه آتیش نصف جونم رو به فنا میده، بعد همونجا راه پله هست که میرم پایین، خلاصه بعد کشتن کلی موش و سرباز و پیدا کردن کلید زیر زمین، در زیر زمین رو باز میکنم (که نزدیک اون دره یه شوالیه هست که باهاش حرف میزنیم و میگه من جنگجوی خورشیدم و ... ) میرسم به یه نردبون خیلی دراز، میرم پایین و چند تا ازین سگ های زامبی و 7-8 تا دزد میان، اونها رو هم میکشم، بابا 1 ساعته زحمت کشیدم رسیدم اینجا، دریغ از یدونه Bonfire !!!!! )x)xالبته اونجا که کلید زیر زمین رو گرفتم، پشت یه دروازه بسته یدونه Bonfire بود که دروازه نه اهرمی، هیچی نداره و نمیشه برم اونورش، حالا من چیکار کنم؟ این همه که جون میکنم، اگه بمیرم باز میاد همون Bonfire اول تو UndeadBurg...)x کسی تو این راهی که من میرم Bonfire سراغ نداره؟؟؟
همون دور و ورا یه راه پله هست میری بالا یه در باز می کنی وصل می شه به bonfire قبل از capra demon قبل از اینم که بری تو در مهی اونجا اگه از پله های سمت راست بری پایین و از برجی مه می رسی بهش بری بالا می رسی به اون آبراهی که وصل می شه به firelink shrine کلا تو این بازی همه چی به هم وصله!

یک بازی که با افتضاح پورت شده و برای کامپیوتر امده اگر این کار را نمی کردند بهتر بود
الان دیگه اومدی یه چیزی بگی!:d
اونوقت اگر مشکل داره من و احسان و بقیه دوستان چجوری داریم میریمش؟:-/
بازی از هر نظر تو حلقم>:d

همون دور و ورا یه راه پله هست میری بالا یه در باز می کنی وصل می شه به bonfire قبل از capra demon قبل از اینم که بری تو در مهی اونجا اگه از پله های سمت راست بری پایین و از برجی مه می رسی بهش بری بالا می رسی به اون آبراهی که وصل می شه به firelink shrine کلا تو این بازی همه چی به هم وصله!

آقا دمت گرم، یه خورده بیشتر توضیح میدی؟؟ یعنی میرسم به همون Bonfire اولی؟؟؟ یا یه دونه جدیده؟؟؟ اگه اولی باشه که به دردم نمیخوره، باز کلی راه باید برم... اگه جدیده، یه نشونی چیزی میدی که تابلو باشه بتونم پیدا کنم؟؟ این در نوری که میگی همون در قبل غول بالای قلعست؟؟ یا اونی که بعد کشتن دزد ها و سگها میرسم بهش؟؟؟

راستی، دوستانی که با موس و کیبرد بازی میکنن، بهشون پیشنهاد میکنم حتما حتما با جوی استیک بازی کنن، فوق العاده راحت تره... اگه هم بازی جوی استیکشون رو نمیشناسه یا ترتیب دکمه هاش غاتی پاتیه، بگین راه حلشو بگم....

---------- نوشته در 10:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:47 PM ارسال شده بود ----------

الان دیگه اومدی یه چیزی بگی!:d
اونوقت اگر مشکل داره من و احسان و بقیه دوستان چجوری داریم میریمش؟:-/
بازی از هر نظر تو حلقم>:d

آره
من هم موافقم... بازیه شاخیه...

من اسکایریم رو عین هلو تموم کردم، بعدم DawnGuard رو راحت تر، اونوقت دیگه فکر کردم آخرت RPG بازهای عالم شدم!!! حالا این دارک سولز رو گرفتم، گند زد به هرچی اعتماد به نفس داشتم!!!!
تو اسکایریم سر 30 ثانیه اژدها!! میکشتم، الآن یه اسکلت مردنی 2 دقیقه طول میکشه!!! حالا این Dark Night ها که بماند!! از صد تا غول بد ترن... شمشیر نیست که لامصب!! جون آدم رو می بلعه... :-s

آقا دمت گرم، یه خورده بیشتر توضیح میدی؟؟ یعنی میرسم به همون Bonfire اولی؟؟؟ یا یه دونه جدیده؟؟؟ اگه اولی باشه که به دردم نمیخوره، باز کلی راه باید برم... اگه جدیده، یه نشونی چیزی میدی که تابلو باشه بتونم پیدا کنم؟؟ این در نوری که میگی همون در قبل غول بالای قلعست؟؟ یا اونی که بعد کشتن دزد ها و سگها میرسم بهش؟؟؟

راستی، دوستانی که با موس و کیبرد بازی میکنن، بهشون پیشنهاد میکنم حتما حتما با جوی استیک بازی کنن، فوق العاده راحت تره... اگه هم بازی جوی استیکشون رو نمیشناسه یا ترتیب دکمه هاش غاتی پاتیه، بگین راه حلشو بگم....

اونجایی که اژدها هست درست پشتش یه bonefire هست.من خودم یه خورده صبر کردم تا بالاخره اژدها از بالای برج اومد پایین. من هم سریع قبل از اینکه فرود بیاد مثل عزرائیل دیده ها سریع sprint کردم به سمت همون در که اژدها بالاش بود. فوقش 1 ضربه آتش ازش بخوری اما خوبیش اینه که به bonefire میرسی :دی البته knghit ها و باس ها دوباره بعد از مردنت زنده نمیشن. فقط دشمنای معمولی زنده میشن!

صحنه ای که خیلی منو ناراحت کرد و از خودم بدم اومد سر مبارزه با sif گرگ بود. خیلی قشنگه گرگه. وقتی جونش کم میشه لنگ لنگان میشه و بزور میخواد خودشو به بازیباز برسونه که من اون لحظه واقعا از خودم بدم اوم که چنین موجود قشنگ و نازنینی :دی رو دارم میکشم :(
Rest in peace my friend. i'll never forget you

آقا آدرس این Great Grey Wolf Sif رو بدین برم به ملاقاتش. خیلی منتظر رویارویی با این هستم:d
از نردبونی که hydra رو کشتی برو بالا. همینجور از نردبون ها برو بالا. 2 تا راه هست. هر دو راه مقصدش جنگله! اما اگه از رو پل رد شی به محل قارچ ها میرسی. یه خورده برو جلو سمت راستت یه پل هست که انتهاش یه درب غول پیکر هست که یه نور از توش در میاد.اونجا محل Sif هست. اما اصلا به اون سمت نرو فعلا!برو سمت قارچ ها. قارچ های کوچیک کاری بهت ندارن اما بزرگ ها حمله میکنن البته خیلی کند هستن. اما خیییییلی ضرباتشون قویه و کلی هم جون دارن. 2 تا قارچ بزرگ کلا هست. قارچ های بزرگ تو دریاچه هستن که یه صندوق هم هست که یه شیئ با ارزش توش هست. یه قلعه خراب میبینی. از پله هاش برو بالا و با گربه روی دیوار صحبت کن و هرچی میگه رو قبول کن تا جزو covenant شی. اگه اینکارو بکنی آدم هایی که تو جنگل هستن بهت کاری ندارن که خیلی خوبه.حالا که با گربه صحبت کردی برو و Sif رو بکش. حالا اگه همون اول از روی پل رد نشی و به محل قارچ ها نری و به جاش از سمت راست بری موش های غول پیکر و درخت ها میان که سخت هستن. جلوتر که بری آدم های جنگل رو میبینی که چون عضو Covenant نیستی بهت حمله میکنن. اینجا چون دره داره بهترین جا برای جمع کردن Soul هست. تا میتونی بندازشون تو دره و امتیاز بگیر. قلعه رو میبینی و با صحبت کردن با گربه عضو میشی و ادامه ی ماجرا... واسه این اینه رو گفتم که قبل از رویارویی با Sif عضو بشی که برات بهتر باشه و بعد از مبارزه آدم های جنگل بهت گیر ندن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or