Multi Platform Dark Souls

Dark Souls Prepare To Die Edition | PC

dark-souls-prepare-to-die-edition-to-release-mid-august-on-pc.jpg

Developer : From Software
Publsiher : Namco Bandai
Genre : Role Playing
Release Date : August 2012

"... And only dark will remain"
بالاخره و طبق اعلام مجله آلمانی PC Games ، نامکو تایید کرد عنوان تحسین شده ی From Software برای PC نیز منتشر خواهد شد. هنوز خبری مبنی بر تاریخ انتشار بازی به بیرون منتشر نشده است.بازی Dark Souls جانشینی برای بازی معروف Demon's Souls است .
در Dark Souls، شخصیتی که طراحی می کنید باید دشمنانی که به دنبالتان هستند را به قتل برساند و طی انجام بازی می بایست به محیط اطراف خود توجه فراوانی داشته باشید.

به نقل از مجله ی فامیتسو، شمشیر زنی و یا مبارزه با گرز در گذرگاه های تنگ سخت و دشوار خواهد بود، درست مثل Demon's Souls که همین ویژگی بسیار در آن نمایان بود.
همچنین وقتی که شما مورد حمله واقع می شوید می توانید فرار کنید و یا از سپر محافظ استفاده کنید.

نسخه PC بازی نسخه ی ویژه ای به نام Prepare to Die edition خواهد بود که دارای محتوای اضافی به شرح زیر است:

باس های جدید-شامل Artorias of Abyss, Chimera of Tomb و باسهای دیگر.

سیستم PVP Online Matchmaking-که شامل Quick matching برای co-op یا PVP خواهد بود.

مکان های جدید-شامل Oolacile Tomb, Old Ruins و چند مکان دیگر

دشمنان جدید-شامل Abyss Guard, Chained Prisoner و دشمنان دیگر.

NPC های جدید-شامل Hawkeye Gough و چندی دیگر.

سلاح ها و زره های جدید-که از باس ها،دشمنان و NPC ها و ... بدست می آیند.
تاپيك تصاوير بازي

• [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]

Minimum Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E4300 1.8GHz
AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 3600+

Nvidia GPU : GeForce 9500 GT 512MB GDDR3
AMD GPU : Radeon HD 4650

RAM : 2 GB
HDD : 4 GB
DX 9
Recommended Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E6750 2.66GHz
AMD CPU : Athlon II X2 245

Nvidia GPU : GeForce 8800 GTX 768MB
AMD GPU : Radeon HD 4850

RAM : 3 GB
HDD : 4 GB
DX 9

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mag_5115 and kamyy
کسانی که تو ترتیب مراحل مشکل دارند از این راهنما استفاده کنند
Dark Souls Walkthrough | GameFront
اوووو :دی این اول Anor londo و painted world of Ariamis رو رفته بعدش رفت سراغ sif گرگ!!! من الان مثل خر تو گل painted world موندم اما sif رو 5-6 ساعت پیش کشتم! من هر وقت می خوام ترتیب مراحل رو درست برم از ign استفاده میکنم. ign حتی فیلم آموزشی هم واسه هر باس داره :دی البته الان که اینو خوندم توضیحاتش خیلی کامله مثل ign. همه ی مراحل هم غیر از همین موردی که گفتم مثل ign رفته.

دوستان این بازی سیستمی داره که بری با دوستت مبارزه کنی؟ رو در رو؟:>
آخه فکر کنم شنیده بودم می شه !!
بعد یه چیز دیگه هم اینکه در مورد دزدی توی دنیای یکی دیگه کسی چیزی می دونه؟ بریم غارت:d

دوستان این بازی سیستمی داره که بری با دوستت مبارزه کنی؟ رو در رو؟:>
آخه فکر کنم شنیده بودم می شه !!
بعد یه چیز دیگه هم اینکه در مورد دزدی توی دنیای یکی دیگه کسی چیزی می دونه؟ بریم غارت:d
آره اگه اوریجینال داشته باشی میشه همه ی اینکارا رو کرد.حتی میتونی با دیگران با هم باس ها رو بزنید. البته حتی این کارها هم محدوده و به آیتم مخصوص بستگی داره. pvp هم میشه.

از وقتی thief من شمشیر astora's straight رو گرفته، تقریبا باس ها دیگه برام دیگه چالش برانگیز نیستن. بطوری که تونستم اون ملکه عنکبوتیه و پروانه ـه و گیپ درگن رو بدون مردن بکشم.
خوبیه این شمشیر اینه که از همون اول بازی میتونید بدستش بیارید. البته faith باید 14 باشه ولی من فکر میکنم کاملا میرزه 3 تا پوینت ( از نظر theif) خرج faith بکنم...
کلا سلاح خیلی مناسبیه هنوز چیزی پیدا نکردم که بتونه جای اونو توی بازی پر بکنه.

از وقتی thief من شمشیر astora's straight رو گرفته، تقریبا باس ها دیگه برام دیگه چالش برانگیز نیستن. بطوری که تونستم اون ملکه عنکبوتیه و پروانه ـه و گیپ درگن رو بدون مردن بکشم.
خوبیه این شمشیر اینه که از همون اول بازی میتونید بدستش بیارید. البته faith باید 14 باشه ولی من فکر میکنم کاملا میرزه 3 تا پوینت ( از نظر theif) خرج faith بکنم...
کلا سلاح خیلی مناسبیه هنوز چیزی پیدا نکردم که بتونه جای اونو توی بازی پر بکنه.

دوست عزیز این شمشیری که میگی رو از کجا آوردی؟؟؟ من شخصیتم یه شوالیه هیکل درشته، ولی خرس گنده خجالت نمیکشه، ضربه شمشیرش کم جون کم میکنه :( همش با بمب غول میکشم... شمشیر یا تبرش اصلا کفاف نمیده...

راستی، کسی میدونه تو این بازی میشه شمشیر و زره و این چیزا توی آهنگری یا جای دیگه ساخت یا نه؟؟؟

---------- نوشته در 09:45 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:42 AM ارسال شده بود ----------

نسخه PC آین بازی از IGN ! این امتیاز رو گرفت ! ! لول
9
Dark Souls: Prepare to Die Edition Review - IGN

حق داشتن والا... من که تاحالا به جز گرافیک ضعیف (که اون هم اصلا تو نقش آفرینی مهم نیست) کمبودی ازش ندیدم...

ولی کاش به جای طومار نوشتن و درخواست این بازی، یه چیز دیگه، مثلا God of War یا Forza یا چیزای باحالتری رو درخواست میکردن...

مسخره ترین جای بازی همین Bight town هست. اصلا آدم به خاطر همین چیزاست که باعث میشه انگیزه آدم برای دفعه دوم رفتن کم بشه!/:) هی سم و مسموم شدن و .......... یه مشت جونور زاقارت ریختن اونجا!:|

آره اگه اوریجینال داشته باشی میشه همه ی اینکارا رو کرد.حتی میتونی با دیگران با هم باس ها رو بزنید. البته حتی این کارها هم محدوده و به آیتم مخصوص بستگی داره. pvp هم میشه.
آره با یکی از دوستان اورجینال داریم ، سامون کردن رو می دونم ، اما برای مبارزه دعوت کردن و دزدی اینا رو نه! یه آیتم هایی مثل همون آیتم سامون داره؟:)

مسخره ترین جای بازی همین Bight town هست. اصلا آدم به خاطر همین چیزاست که باعث میشه انگیزه آدم برای دفعه دوم رفتن کم بشه!/:) هی سم و مسموم شدن و .......... یه مشت جونور زاقارت ریختن اونجا!:|

افت فریم هم داره اونجا لامصب!باید قبل از رفتن به اونجا یه خیلی پادزهر بخری.پادزهر رو باید بری اول undead burg همون جایی که تازه از firelink shrine میری اونجا. از پله که میری بالا میرسی به فاضلاب یه طرفش ۱ موش هست. اونطرفش آخرش اگه درب رو ا اونطرف باز کرده باشی میتونی تا آخرش بری. یه فروشنده زندانی اونجا هست.ازش بخر. هم ضد bleeding داره هم toxin و poison که تو باید toxin و poison بخری.

آره با یکی از دوستان اورجینال داریم ، سامون کردن رو می دونم ، اما برای مبارزه دعوت کردن و دزدی اینا رو نه! یه آیتم هایی مثل همون آیتم سامون داره؟:)
آره. واسه pvp میتونی بعد از ملحق شدن به covenant اون گربه که تو جنگل هست هم اقدام کنی. اصلا اونجا تنها جای بازیه که همه ی بازیبازها از هر نوعی که باشن میتونن بیان. درست قبل از کشتن sif گرگ منظورمه.

آخرین ویرایش:
افت فریم هم داره اونجا لامصب!باید قبل از رفتن به اونجا یه خیلی پادزهر بخری.پادزهر رو باید بری اول undead burg همون جایی که تازه از firelink shrine میری اونجا. از پله که میری بالا میرسی به فاضلاب یه طرفش ۱ موش هست. اونطرفش آخرش اگه درب رو ا اونطرف باز کرده باشی میتونی تا آخرش بری. یه فروشنده زندانی اونجا هست.ازش بخر. هم ضد bleeding داره هم toxin و poison که تو باید toxin و poison بخری.
دقیقا! افت فریم شدیدی پیدا میکنه. مخصوصا محیط هاش کوچک هستن. واقعا هم باید خیلی پادزهر همراهت باشه. اونایی که با این نی تیر سمی میزنن با دوتا تیر کاملا هم Poison میشی و هم Toxin. آخرش هم به بدبختی رسیدم روی یکی از پایه های پل یه Bonfire بود، سیو کردم.
راستی اینو فکر کنم بدونین، اگر خواستین بازیتون Auto Save بشه، هرجا که خواستین، Alt+F4 بزنین دفعه بعد از همینجا شروع میکنین ولی خب سلامتی و بقیه چیزاتون همون جور میمونه:d

سلام دوستان!
باس اولش واقعا اینقدر آسونه یا من خیلی حرفه ای هستم؟ :دی
بعد بازی من مرحله ی دومش به شدت تار شده به طوری که اصلا قابل بازی نیست! باگ هست یا باید همین طور باشه؟ :دی
عکس:
http://1.0.1.img98.net/out.php/i448790_dg.png
اون که حکم دست گرمی داره. یه دشمن حساب میشه تا باس:d
===============================================================
اوه چه خبره! چرا اینقدر تاره!:-o باگه، مشکله، خرابه و ..............:biggrin1: اینجوری که اصلا خودتو هم نمیتونی ببینی.
احسان جان بابت اون کمک ممنون! من داشتم راهو برعکس میرفتم
biggrin1.gif
یعنی از اول Blight Town رفتم آخرش و دوباره برگشتم! اون باس هم خداییش در مقابله بقیه اصلا باس حساب نمیشد! سر همون دفعه اول کشتمش. باسش خیلی شباهت به اون باس توی Devil May Cry 3 میداد
biggrin1.gif
. منظورم قسمت بالاییش هست
biggrin1.gif
biggrin1.gif
چیه این Ceaseless Discharge! رو اعصابه
biggrin1.gif
میشه بکشیش ولی لامصب ضرباتش خیلی قوین. با دو ضرب میکشن. منم که خط سلامتیم از وسط صفحه گذشته کم میارم جلوش
biggrin1.gif
کشتمش......
لامصب چی بود خداییش. با اون قیافه نصفه نیمه و کج و کوله-ش!#:-s

آخرین ویرایش:
بچه ها یه سوال حیاتی،
این Great Grey Wolf Sif جزو باس های اختیاری هست یا اجباری؟
من الان رفتم تو Demons Ruin، خدا ختم به خیر کنه......
7تا Taurus Demon کنار هم یه طرف راه رو گرفتن و 5تا Carpa Demon هم اونور رو گرفتن. بینهایت سختن این Taurus Demon ها! الان یه مه طلایی جلوی یه در رو گرفته و میگه قدرت تمام Lord ها رو باید جمع کنی! آخر بازیه؟ خداییش نباشه من هنوز با Sif روبرو نشدم!/:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or