Multi Platform Dark Souls

Dark Souls Prepare To Die Edition | PC

dark-souls-prepare-to-die-edition-to-release-mid-august-on-pc.jpg

Developer : From Software
Publsiher : Namco Bandai
Genre : Role Playing
Release Date : August 2012

"... And only dark will remain"
بالاخره و طبق اعلام مجله آلمانی PC Games ، نامکو تایید کرد عنوان تحسین شده ی From Software برای PC نیز منتشر خواهد شد. هنوز خبری مبنی بر تاریخ انتشار بازی به بیرون منتشر نشده است.بازی Dark Souls جانشینی برای بازی معروف Demon's Souls است .
در Dark Souls، شخصیتی که طراحی می کنید باید دشمنانی که به دنبالتان هستند را به قتل برساند و طی انجام بازی می بایست به محیط اطراف خود توجه فراوانی داشته باشید.

به نقل از مجله ی فامیتسو، شمشیر زنی و یا مبارزه با گرز در گذرگاه های تنگ سخت و دشوار خواهد بود، درست مثل Demon's Souls که همین ویژگی بسیار در آن نمایان بود.
همچنین وقتی که شما مورد حمله واقع می شوید می توانید فرار کنید و یا از سپر محافظ استفاده کنید.

نسخه PC بازی نسخه ی ویژه ای به نام Prepare to Die edition خواهد بود که دارای محتوای اضافی به شرح زیر است:

باس های جدید-شامل Artorias of Abyss, Chimera of Tomb و باسهای دیگر.

سیستم PVP Online Matchmaking-که شامل Quick matching برای co-op یا PVP خواهد بود.

مکان های جدید-شامل Oolacile Tomb, Old Ruins و چند مکان دیگر

دشمنان جدید-شامل Abyss Guard, Chained Prisoner و دشمنان دیگر.

NPC های جدید-شامل Hawkeye Gough و چندی دیگر.

سلاح ها و زره های جدید-که از باس ها،دشمنان و NPC ها و ... بدست می آیند.
تاپيك تصاوير بازي

• [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]

Minimum Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E4300 1.8GHz
AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 3600+

Nvidia GPU : GeForce 9500 GT 512MB GDDR3
AMD GPU : Radeon HD 4650

RAM : 2 GB
HDD : 4 GB
DX 9
Recommended Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E6750 2.66GHz
AMD CPU : Athlon II X2 245

Nvidia GPU : GeForce 8800 GTX 768MB
AMD GPU : Radeon HD 4850

RAM : 3 GB
HDD : 4 GB
DX 9

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mag_5115 and kamyy
سلام
دوستان بازی موقع اجرا ارور xlive.dll میده.فایلش رو دانلود و کپی کردم منتها بازم ارور میده.
راهی داره که این مشکل برطرف بشه ؟
مرسی

تو lower undead burg یه باس هست که تو پست قبلی گفتم باس سختیه. اما اشتباه کردم. راحت تر از اونی بود که فکر میکردم! تنها مشکلش اینه که دو تا سگ همراهش هستن که خیلی میتونن پین این دِ اَس :دی باشن. راهشم اینه که حتما حتما حتما باید اول اون 2 تا سگه رو بکشید بعدش با باس دست و پنجه نرم کنید. وگرنه رک بگم دارید وقتتونو تلف میکنید! :دی بعد از کشتن سگ ها دیگه با آسون ترین باس بازی مواجه هستید. بعد از کشتن باس کلید میده که باید همون دوروبر ها از پله برید پایین تا وارد دنیای مخوف The depth بشید.

آقا واقعا بازی مپ نداره؟ پس هدف تو بازی چیه؟ همینجوری باید برا خودمون بچرخیم این و اونو بکشیم آپگرید شیم بعد بریم باس بکشیم؟ کات سین هم که میگن نداره :|
به شخصه اونقدری که الکی چرخیدن تو یه محیط بزرگ اعصابم رو خورد میکنه زیاد مردن نمیکنه.
خواهشا یه نفر یه توضیح کلی در مورد بازی و کلا اینکه چیکار باید بکنیم بده ببینیم چی به چیه آخه :|

آقا واقعا بازی مپ نداره؟ پس هدف تو بازی چیه؟ همینجوری باید برا خودمون بچرخیم این و اونو بکشیم آپگرید شیم بعد بریم باس بکشیم؟ کات سین هم که میگن نداره :|
به شخصه اونقدری که الکی چرخیدن تو یه محیط بزرگ اعصابم رو خورد میکنه زیاد مردن نمیکنه.
خواهشا یه نفر یه توضیح کلی در مورد بازی و کلا اینکه چیکار باید بکنیم بده ببینیم چی به چیه آخه :|
اتفاقا نظره من اینکه اگر این بازی MAP داشت خیلی بی میزه میشد ! یکی از جالبی های بازی این هست که خودت میری و محیطها رو کشف و شناسایی میکنی و با انواع مشکلات در راه روبرو میشی ... در ضمن بازی Open world هست ولی نه به صورت Skyrim که ادم سرش رو پایین بندازه از کوه و دشت رد بشه بره ... طراحی محیط بازی متفاوت هست . به طوری که اکثر محیطهای به هاب اصلی Firelink Shrine متصل هستند و هر محیط بازی هم دارای معماری بسیار خاص خودش هست که این باعث میشه بازیباز همیشه به یاد بیاره در کجای دنیای بازی در حال حرکته ... در حین بازی اگر با حوصله پیش روی کنید قول میدم اثلا گم نمیشید ! اگر قرار بود اینطور باشه نمرات بازی به 9 نمیرسید !
هدف تو بازی صرفا بر کنار انداختن Gwyn و نیروهای تاریکی هست ... البته بازی داستان غنی مثل Skyrim - Fall out نداره اما خب بازی داره توی Gameplay خلاصه میشه ... یک داستان Hero مانند معملوی که یه بابای از سره ناکجا اباد پیدا شده داره دنیای DS رو با هزار و یک بدبختی و بیچارگی نجات میده D: لول
مردن تو این بازی صرفا به معنای یادگیری هست نه باخت .... میمیرید تا بهتر بشید. ..
سیستم بازی به همون صورتی هست که گفتی ... اپگرید و باس کشی ... حالت Classic اما مسعله اینجاست که سیستم مبارزات بازی جالب طراحی شده و دنیای بازی هم نیاز به کشف و بررسی داره تا بشه از همه امکانات بازی بهره ببری ... Upgrade ها همیشه ساده نیست مثل بازیهای دیگه ... با Experience گرفتن و Upgrade کردن نیست .... سیستم متفاوتی داره ....
از من میپرسی ... سری Souls و بیشتر Dark souls که تکامل یافته Demon Souls هست یک از نو اورانه ترین بازیهای نصل حاضر هست .... هیچ شکی هم درش نیست ... هیچ چیزی در این بازی بدون هدف ساخته نشده و این خودش با ارزش ترین نکته بازی هست ....

کلا هدف سازنده اینکه تو یه جو سنگین و سخت بندازت :dکه البته این به هیچ عنوان بد نیست بلکه توانایی بازیساز رو نشون میده
من هم اول وقتی میمردم اعصابم به هم میریخت ولی الان انگیزه شده برام تا اشتباهمو جبران کنم
در کنار دارکسایدرز 2 بهترین بازی که امسال بازی کردم بود

بالاخره رسیدم به اون مینیاتوره! همونی که دوتا سگ همراهش هست! همین اول کشتتم ولی فکر کنم بدونم چجوری بکشمش.
اگر بتونم برم روی اون پله ها و بیوفتم رو کله-ش خوب میشه:d

بالاخره رسیدم به اون مینیاتوره! همونی که دوتا سگ همراهش هست! همین اول کشتتم ولی فکر کنم بدونم چجوری بکشمش.
اگر بتونم برم روی اون پله ها و بیوفتم رو کله-ش خوب میشه:d

ببین حتما حتما حتما باید اول دو تا سگش رو بکشی. وگرنه خیلی سخت میشه و فایده نداره. من خودم بعد از کشتن سگ هاش از پله میرفتم بالا و وقتی اون هم میومد بالا من خودمو پرت میکردم پایین و چند تا soul arrow بهش میزدم :دی همین کار رو تکرار کنی حله. ازش فاصله بگیر و soul arrow بزن! البته اگه داری. اگه نداری هم بهش نزدیک شو و سپرت رو یه سره بالا نگه داشته باش و از پشت بهش ضربه بزن. البته بازم میگم همه ی اینا واسه وقتیه که 2 تا سگش مرده باشن که سختیش به همینه! :دی

اتفاقا نظره من اینکه اگر این بازی MAP داشت خیلی بی میزه میشد ! یکی از جالبی های بازی این هست که خودت میری و محیطها رو کشف و شناسایی میکنی و با انواع مشکلات در راه روبرو میشی ... در ضمن بازی Open world هست ولی نه به صورت Skyrim که ادم سرش رو پایین بندازه از کوه و دشت رد بشه بره ... طراحی محیط بازی متفاوت هست . به طوری که اکثر محیطهای به هاب اصلی Firelink Shrine متصل هستند و هر محیط بازی هم دارای معماری بسیار خاص خودش هست که این باعث میشه بازیباز همیشه به یاد بیاره در کجای دنیای بازی در حال حرکته ... در حین بازی اگر با حوصله پیش روی کنید قول میدم اثلا گم نمیشید ! اگر قرار بود اینطور باشه نمرات بازی به 9 نمیرسید !
هدف تو بازی صرفا بر کنار انداختن Gwyn و نیروهای تاریکی هست ... البته بازی داستان غنی مثل Skyrim - Fall out نداره اما خب بازی داره توی Gameplay خلاصه میشه ... یک داستان Hero مانند معملوی که یه بابای از سره ناکجا اباد پیدا شده داره دنیای DS رو با هزار و یک بدبختی و بیچارگی نجات میده D: لول
مردن تو این بازی صرفا به معنای یادگیری هست نه باخت .... میمیرید تا بهتر بشید. ..
سیستم بازی به همون صورتی هست که گفتی ... اپگرید و باس کشی ... حالت Classic اما مسعله اینجاست که سیستم مبارزات بازی جالب طراحی شده و دنیای بازی هم نیاز به کشف و بررسی داره تا بشه از همه امکانات بازی بهره ببری ... Upgrade ها همیشه ساده نیست مثل بازیهای دیگه ... با Experience گرفتن و Upgrade کردن نیست .... سیستم متفاوتی داره ....
از من میپرسی ... سری Souls و بیشتر Dark souls که تکامل یافته Demon Souls هست یک از نو اورانه ترین بازیهای نصل حاضر هست .... هیچ شکی هم درش نیست ... هیچ چیزی در این بازی بدون هدف ساخته نشده و این خودش با ارزش ترین نکته بازی هست ....
حالا در کل برم بخرم :دی راستی مولتی پلیر نداره؟!پس اورجینالش با کپیش چه فرقی داره :| باتشکر

ببین حتما حتما حتما باید اول دو تا سگش رو بکشی. وگرنه خیلی سخت میشه و فایده نداره. من خودم بعد از کشتن سگ هاش از پله میرفتم بالا و وقتی اون هم میومد بالا من خودمو پرت میکردم پایین و چند تا soul arrow بهش میزدم :دی همین کار رو تکرار کنی حله. ازش فاصله بگیر و soul arrow بزن! البته اگه داری. اگه نداری هم بهش نزدیک شو و سپرت رو یه سره بالا نگه داشته باش و از پشت بهش ضربه بزن. البته بازم میگم همه ی اینا واسه وقتیه که 2 تا سگش مرده باشن که سختیش به همینه! :دی
حله دادا!:biggrin1:
یه شمشیر دارم به طول 4 متر! حتما باید دو دستی بگیریش! Damage نوشته 230!!!!:-o ولی خیلی سخت ازش استفاده میکنه. یکی دیگه هم دارم منتها اون یه خورده سبک تره. با اون یکی از این Dark Knight ها رو با 4 ضرب کشتم!:biggrin1:
چشممون به جمال Hydra هم روشن شد! لامصب اینو کجای دلمون بذاریم!:| ببین یه جونوار سنگی که اطرافش هستن رو بکشیم دفعه بعد ظاهر نمیشن؟ اون شوالیه گنده ها چی؟ همونایی که یه جادو میزنن کلا از حرکت میوفتی! همونایی که وسط جنگل خوابیدن!:biggrin1:

حله دادا!:biggrin1:
یه شمشیر دارم به طول 4 متر! حتما باید دو دستی بگیریش! Damage نوشته 230!!!!:-o ولی خیلی سخت ازش استفاده میکنه. یکی دیگه هم دارم منتها اون یه خورده سبک تره. با اون یکی از این Dark Knight ها رو با 4 ضرب کشتم!:biggrin1:
چشممون به جمال Hydra هم روشن شد! لامصب اینو کجای دلمون بذاریم!:| ببین یه جونوار سنگی که اطرافش هستن رو بکشیم دفعه بعد ظاهر نمیشن؟ اون شوالیه گنده ها چی؟ همونایی که یه جادو میزنن کلا از حرکت میوفتی! همونایی که وسط جنگل خوابیدن!:biggrin1:
اون جونور های سنگی هربار که استراحت کنی ظاهر میشن. کاری کن که hydra با آب خودش اونا رو از بین ببره!!! اونایی که وسط جنگل خوابیدن خیلی راحتن. نزدیک شو بهشون و سپر رو بالا بگیر و ضربه بزن همین! اون جنگل یه راه داره که میرسه به باس پروانه. میتونی همه ی دشمنا رو جا بزاری و کله کنی بری سمت باس :دی

حالا در کل برم بخرم :دی راستی مولتی پلیر نداره؟!پس اورجینالش با کپیش چه فرقی داره :| باتشکر

یه چیز MP مانند داشت :دی، ولی‌ ظاهراً رو Communication,PC کلا بسته شده.
نسخه PC از تمامی امکانات انلاینی که در کنسول بود بهره میبره ...
یکیش این هست که کلا در طول بازی در صورت انلاین بودن شما میتونید پیغامهایی که پلیرهای دیگه روی زمین نوشتن رو ببینین !
میشه Co op رفت ... به صورت اینکه با داشتن لوازم لازمه به دنیای یک بازیباز دیگه میرید ...
میشه PvP هم زد .

نسخه PC از تمامی امکانات انلاینی که در کنسول بود بهره میبره ...
یکیش این هست که کلا در طول بازی در صورت انلاین بودن شما میتونید پیغامهایی که پلیرهای دیگه روی زمین نوشتن رو ببینین !
میشه Co op رفت ... به صورت اینکه با داشتن لوازم لازمه به دنیای یک بازیباز دیگه میرید ...
میشه PvP هم زد .
یعنی‌ می‌شه چت کرد؟ آخه شنیده بودم تو نسخه pc بسته شده هست.
شاید اشتباه شنیدم :دی، یا اشتباه یادم مونده :دی

دوستان میدونم خیلی ضایعس بپرسم ولی خب چه میشه کرد همون اول بازی که یه تیر کمون داره هست اونو که میکشی بعد میری میرسی به یه سسری پله بالاش یه نفر وایساده اونو که میکشی یه در آهنی پشتشه قفله کلیدش کجاس؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or