Multi Platform Dark Souls

Dark Souls Prepare To Die Edition | PC

dark-souls-prepare-to-die-edition-to-release-mid-august-on-pc.jpg

Developer : From Software
Publsiher : Namco Bandai
Genre : Role Playing
Release Date : August 2012

"... And only dark will remain"
بالاخره و طبق اعلام مجله آلمانی PC Games ، نامکو تایید کرد عنوان تحسین شده ی From Software برای PC نیز منتشر خواهد شد. هنوز خبری مبنی بر تاریخ انتشار بازی به بیرون منتشر نشده است.بازی Dark Souls جانشینی برای بازی معروف Demon's Souls است .
در Dark Souls، شخصیتی که طراحی می کنید باید دشمنانی که به دنبالتان هستند را به قتل برساند و طی انجام بازی می بایست به محیط اطراف خود توجه فراوانی داشته باشید.

به نقل از مجله ی فامیتسو، شمشیر زنی و یا مبارزه با گرز در گذرگاه های تنگ سخت و دشوار خواهد بود، درست مثل Demon's Souls که همین ویژگی بسیار در آن نمایان بود.
همچنین وقتی که شما مورد حمله واقع می شوید می توانید فرار کنید و یا از سپر محافظ استفاده کنید.

نسخه PC بازی نسخه ی ویژه ای به نام Prepare to Die edition خواهد بود که دارای محتوای اضافی به شرح زیر است:

باس های جدید-شامل Artorias of Abyss, Chimera of Tomb و باسهای دیگر.

سیستم PVP Online Matchmaking-که شامل Quick matching برای co-op یا PVP خواهد بود.

مکان های جدید-شامل Oolacile Tomb, Old Ruins و چند مکان دیگر

دشمنان جدید-شامل Abyss Guard, Chained Prisoner و دشمنان دیگر.

NPC های جدید-شامل Hawkeye Gough و چندی دیگر.

سلاح ها و زره های جدید-که از باس ها،دشمنان و NPC ها و ... بدست می آیند.
تاپيك تصاوير بازي

• [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]

Minimum Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E4300 1.8GHz
AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 3600+

Nvidia GPU : GeForce 9500 GT 512MB GDDR3
AMD GPU : Radeon HD 4650

RAM : 2 GB
HDD : 4 GB
DX 9
Recommended Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E6750 2.66GHz
AMD CPU : Athlon II X2 245

Nvidia GPU : GeForce 8800 GTX 768MB
AMD GPU : Radeon HD 4850

RAM : 3 GB
HDD : 4 GB
DX 9

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mag_5115 and kamyy
از اونجایی که این بازی داستان اونچنانی نداره پس از اسپویلر استفاده نمیکنم :دی
اگه فکر میکنید باید از اسپویلر استفاده کنم بهم بگید :دی
و اما یه انگشتر خفن رو می خوام بهتون معرفی کنم که برای کشتن hydra حتما باید داشته باشید. چرا؟ چون این هیولای ۷ سر تو آبه و این انگشتر اجازه ی حرکت در آب رو بدون افت سرعت بهتون میده. برای گرفتنش باید برگردید به اول بازی!!! یعنی Asylum. حالا چه جوری باید برگردید؟ تو undead burg یه کلیسا هست که توش چند تا شوالیه گنده هستن. همشونو لت و پار کنید. مراقب جادوگر در طبقه دوم باشید! گوشه ی سمت چپ کلیسا یک آسانسور هس که شما رو مستقیم میبره به firelink shrine همون جایی که پرنده شما رو پیاده کرده بود! وقتی آسانسور در حال حرکته و قبل از اینکه بایسته از یه سطحی عبور میکنه. شما باید بپرین رو اون سطح و همراه آسانسور پایین نرید! حالا جلو برید و در سمت راست بپرید روی ستون های اون برج خرابه. بگردید دنبال کلید طبقه دوم asylum روی یک جسد. از پله های مارپیچ برید بالا. برید تو لونه ی پرنده و خم شید.اینقدر باشید تا پرنده بیاد و شما رو ببره. احتمالا میدونید این کلید چه دری رو باز میکنه. درب طبقه دوم asylum. باز کنید و برید از روی جسد انگشتر رو بردارید. بدون این انگشتر کشتن hydra تقریبا محاله!!!
و اما چند نکته:
۱.به هیچ عنوان نرید اونجا که با asylum demon مبارزه کرده بودید نرید. از کنار رد شید چون اگه وسط برید همه ی عواقبش پای خودتونه :دی
۲. یه elite knight هست تو asylum.گفتم بعد نگید نگفته بود.
۳. اون سربازه زخمی اول بازی بود که به شما فلاسک خون داده بود. اون هم حالا تبدیل به یه شوالیه خفن شده که باید بکشیدش.
۴. تو کلیسا undead burg که شوالیه ها رو کشتید بعد از اینکه شوالیه سیاه رو هم به درک واصل کردید از زیر مجسمه یه آیتمی بر میدارید. این آیتم رو ببرید firelink shrine از پله های پشت bonefire برید پایین یه زنه زندانیه. اگه این آیتمو داشته باشید زنه فلاسک خونتونو اپگرید میکنه تا خون بیشتری رو هر دفعه براتون پر کنه!

تو اول بازی انتخاب سختی داره؟
اگه داره easyش هم سخته؟
نه بازی درجه سختی نداره. کلا سخت هست. البته با کلاسی که اول بازی انتخاب میکنی میتونی تا حدی درجه سختی رو کاهش یا افزایش بدی. مثلا کلاس پایرومنسر یه خورده آسون میکنه بازی رو و کلاس شوالیه میشه همون Very Hard!
=============================================================
خب دوستان عزیز میریم سراغ کلاس بعدی یعنی شوالیه.

Knight

o9rbtddv5oopquilsp97.jpg

شوالیه رتبه پایین
سلامتی بالا، ذره سخت
به راحتی سرنگون نمی شود.
-------------------------------------------

پوشش در هنگام شروع بازی: Broadsword, Tower Kite Shield, Knight Helm, Knight Armor, Knight Gauntlets, Knight Leggings

توضیحات:

کلاس شوالیه را می توان کلاس تانک بازی نیز نام برد! این کلاس از سلامتی و قدرت دفاعی بالایی نسبت به دیگر کلاس ها بهره مند هست. همچنین این کلاس قویترین تجهیزات را داراست. این بدین معناست که این کلاس حرکات کندی دارد. پس باید با احتیاط به مبارزه پرداخته و انتظار ضربه دیدن داشته باشید. بیشتر سلاح ها توسط این کلاس قابل استفاده هستند. همچنین میزان Faith آنها به حدی هست که بتوانند با اندکی سرمایه گذاری با جادو سلامتی خود را بازیابی کنند. اما ابتدا شما به این احتیاج دارید که جادو را فرا گیرید و به یک talisman (طلسم) نیز مجهز باشید. این کلاس، یک کلاس بسیار آسان برای افراد تازه کار به دلیل HP بالا (سلامتی) و زره قدرتمند هست که حتی با ارتکاب اشتباه نیز میتواند زنده بماند.
همچنین ویژگی "به راحتی سرنگون نشدن" به دلیل زره قوی خود، باعث شده که کلاس شوالیه هنگام حمله توسط دشمنان بهتر وارد عمل شده تا اینکه گیج شود.
ناگفته نماند که این کلاس هیچ گونه توانایی ذاتی در برابر knock down شدن در مقایسه با دیگر کلاس ها منعکس نمیکند.

نکته:

این کلاس با "پیمان سپید" و ژست Prayer شروع میکند.

r3ld6ebvz86tz79q6ox6.png

آمار کلاس شوالیه در ابتدای بازی:

wg83p1w3sucw4t9lqg.jpg

نظر شخصی:

توضیحات کامل بودن و چیز خاصی در این مورد نمیتونم بگم ولی فقط به نظرم اگر چالش بیشتری میخوایین، این کلاس رو انتخاب کنین.

دفعه بعد میریم سراغ کلاس wanderer (آواره - سرگردان)

پایرومنسر های عزیز دیگر نگران عدم توانایی استفاده از bow نباشید! :دی در firelink shrine از پله های پشت bonefire برید پایین. از آسانسور برید پایین. به یه محیط بزرگ تاریک میرسید. یه مرده زندانیه. جادوی soul arrow رو ازش بخرید. به همراه wand برای اجراش. ۲۶۰۰ تا soul میخواد. البته اگه heavy soul arrow بخواید باید ۴۰۰۰ تا soul ناقابل خرج کنید!

و اما یک سوال: دوستان کلا جِست به چه دردی میخوره؟؟؟

نه بازی درجه سختی نداره. کلا سخت هست. البته با کلاسی که اول بازی انتخاب میکنی میتونی تا حدی درجه سختی رو کاهش یا افزایش بدی. مثلا کلاس پایرومنسر یه خورده آسون میکنه بازی رو و کلاس شوالیه میشه همون Very Hard!
خب دوستان عزیز میریم سراغ کلاس بعدی یعنی شوالیه.

Knight

o9rbtddv5oopquilsp97.jpg

شوالیه رتبه پایین
سلامتی بالا، ذره سخت
به راحتی سرنگون نمی شود.

پوشش در هنگام شروع بازی: Broadsword, Tower Kite Shield, Knight Helm, Knight Armor, Knight Gauntlets, Knight Leggings

توضیحات:

کلاس شوالیه را می توان کلاس تانک بازی نیز نام برد! این کلاس از سلامتی و قدرت دفاعی بالایی نسبت به دیگر کلاس ها بهره مند هست. همچنین این کلاس قویترین تجهیزات را داراست. این بدین معناست که این کلاس حرکات کندی دارد. پس باید با احتیاط به مبارزه پرداخته و انتظار ضربه دیدن داشته باشید. بیشتر سلاح ها توسط این کلاس قابل استفاده هستند. همچنین میزان Faith آنها به حدی هست که بتوانند با اندکی سرمایه گذاری با جادو سلامتی خود را بازیابی کنند. اما ابتدا شما به این احتیاج دارید که جادو را فرا گیرید و به یک talisman (طلسم) نیز مجهز باشید. این کلاس، یک کلاس بسیار آسان برای افراد تازه کار به دلیل HP بالا (سلامتی) و زره قدرتمند هست که حتی با ارتکاب اشتباه نیز میتواند زنده بماند.
همچنین ویژگی "به راحتی سرنگون نشدن" به دلیل زره قوی خود، باعث شده که کلاس شوالیه هنگام حمله توسط دشمنان بهتر وارد عمل شده تا اینکه گیج شود.
ناگفته نماند که این کلاس هیچ گونه توانایی ذاتی در برابر knock down شدن در مقایسه با دیگر کلاس ها منعکس نمیکند.

نکته:

این کلاس با "پیمان سپید" و ژست Prayer شروع میکند.

r3ld6ebvz86tz79q6ox6.png

آمار کلاس شوالیه در ابتدای بازی:

wg83p1w3sucw4t9lqg.jpg

نظر شخصی:

توضیحات کامل بودن و چیز خاصی در این مورد نمیتونم بگم ولی فقط به نظرم اگر چالش بیشتری میخوایین، این کلاس رو انتخاب کنین.

دفعه بعد میریم سراغ کلاس wanderer (آواره - سرگردان)
lol? الآن knight یکی از آسونترین هاست.
Also a very easy class for new players as its high HP and strong armor help you survive even if you make mistakes.
خودت هم که ترجمه کردی. deprived می گن از همه سخت تره!
پایرومنسر های عزیز دیگر نگران عدم توانایی استفاده از bow نباشید! :دی در firelink shrine از پله های پشت bonefire برید پایین. از آسانسور برید پایین. به یه محیط بزرگ تاریک میرسید. یه مرده زندانیه. جادوی soul arrow رو ازش بخرید. به همراه wand برای اجراش. ۲۶۰۰ تا soul میخواد. البته اگه heavy soul arrow بخواید باید ۴۰۰۰ تا soul ناقابل خرج کنید!

و اما یک سوال: دوستان کلا جِست به چه دردی میخوره؟؟؟
soul arrow ماله sorcerer هست و برای damage به intelligence نیاز داره که pyromancer ها نباید upgradeش کنن چون به دردشون نمی خوره در ضمن برای استفاده ازش staff نیازه!

Also a very easy class for new players as its high HP and strong armor help you survive even if you make mistakes.

soul arrow ماله sorcerer هست و برای damage به intelligence نیاز داره که pyromancer ها نباید upgradeش کنن چون به دردشون نمی خوره در ضمن برای استفاده ازش staff نیازه!
الان مشکل چیه؟:d خود متن گفته دیگه من که نگفتم!:d به نظر خودم بیشتر از اینکه سخت یا آسون باشه یا حالا هرچی، کند بودنش رو اعصابه!:d بیخود نیست که گفتن حکم یه تانک رو داره!:|

knight خیلی کنده. hp تو این بازی به چه درد میخوره! :دی جاخالی دادن مهم ترین فاکتور این بازیه! چون ضربه ی اکثر باس ها خیییلی از hp آدم کم میکنه. من الان دشمانای elite رو بدون اینکه حتی یه خراش بردارم میکشم. چون خوب میتونم جاخالی بدم.
خوب bow رو که اصلا نمیتونه استفاده کنه! پس soul arrow گزینه ی خوبیه! frie bolt هم که 8 تا بیشتر نیست!

الان مشکل چیه؟:d خود متن گفته دیگه من که نگفتم!:d به نظر خودم بیشتر از اینکه سخت یا آسون باشه یا حالا هرچی، کند بودنش رو اعصابه!:d بیخود نیست که گفتن حکم یه تانک رو داره!:|
تو گفتی می شه very hard آخه!
knight خیلی کنده. hp تو این بازی به چه درد میخوره! :دی جاخالی دادن مهم ترین فاکتور این بازیه! چون ضربه ی اکثر باس ها خیییلی از hp آدم کم میکنه. من الان دشمانای elite رو بدون اینکه حتی یه خراش بردارم میکشم. چون خوب میتونم جاخالی بدم.
خوب bow رو که اصلا نمیتونه استفاده کنه! پس soul arrow گزینه ی خوبیه! frie bolt هم که 8 تا بیشتر نیست!
خوب فقط که همینو نداره pyromancer بعدا یه عالمه spell دیگه می گیره! آقا shield هم خیلی مهمه ها مخصوصا برای classهای کند!
http://www.rarityguide.com/articles/articles/912/1/Dark-Souls-Pyromancy-Guide/Page1.html
در ضمن یه Spell از level بالاتر رو که بگیری تعداد قبلیش 2 برابر می شه!

آخرین ویرایش:

خوب فقط که همینو نداره pyromancer بعدا یه عالمه spell دیگه می گیره! آقا shield هم خیلی مهمه ها مخصوصا برای classهای کند!
Dark Souls Pyromancy Guide
در ضمن یه Spell از level بالاتر رو که بگیری تعداد قبلیش 2 برابر می شه!
آره بعدا کلی اسپل میگیره. اما فعلا چاره چیه! باید به همین بسازیم :دی 2000 تا soul بیشتر نبود که :دی
الان من باس butterfly یا همون پروانه رو کشتم. بر خلاف انتظارم خیلی باس راحتی بود! فقط کافیه یه ranged weapon داشته باشید. من با soul arrow به راحتی کشتمش. فقط سعی کنید با 10 تا فلاسک سلامتی برید سراغش چون بعضی از ضرباتش رو نمیشه جاخالی داد :دی البته ضرباتش خیلی قوی نیست. به راحتی شکستش میدید. باس undead burg که 2 تا هیولای آتشی پرنده هستن هم اینقدر راحته که احتیاج به راهنمایی نداره! فعلا Hydra بی رقیبه :دی لامصب اصلا نمیشه بهش نزدیک شد :دی

آخرین ویرایش:
آره بعدا کلی اسپل میگیره. اما فعلا چاره چیه! باید به همین بسازیم :دی 2000 تا soul بیشتر نبود که :دی
الان من باس butterfly یا همون پروانه رو کشتم. بر خلاف انتظارم خیلی باس راحتی بود! فقط کافیه یه ranged weapon داشته باشید. من با soul arrow به راحتی کشتمش. فقط سعی کنید با 10 تا فلاسک سلامتی برید سراغش چون بعضی از ضرباتش رو نمیشه جاخالی داد :دی البته ضرباتش خیلی قوی نیست. به راحتی شکستش میدید. باس undead burg که 2 تا هیولای آتشی پرنده هستن هم اینقدر راحته که احتیاج به راهنمایی نداره! فعلا Hydra بی رقیبه :دی لامصب اصلا نمیشه بهش نزدیک شد :دی
Hydra جز optionalها هست در ضمن حالا حالا ها نمی شه زدش تازه این آسونترین Hydra هست:d

نه باو برای مثال گفتم! تو پستم هم گفتم که تا حدی!:d
====
===================================
بالاخره از شر این Undead Burge لعنتی خلاص شدم و رسیدم به کلیسا! اون یارو شوالیه بزرگه رو کشتم. الان اونور کنار آهنگره یه جونور یه پا هست یه عصا تو دستشه، منتظره. باس که نیست نه؟

Last edited by a moderator:
بازی مسخره ای بود باو:|
من نمی دونم با چه دلی این رو بازی می کنید
انصافا هم موندم با چه دلی ازش خوشتون اومد؟
اعصابم خورد شد بابا
چهارتا ضربه می زنی خسته می شه تنه لش میوفته زمین
با دسته هم که خیلی بد قلق:|
چی بود آخه این؟:((

بالاخره از شر این Undead Burge لعنتی خلاص شدم و رسیدم به کلیسا! اون یارو شوالیه بزرگه رو کشتم. الان اونور کنار آهنگره یه جونور یه پا هست یه عصا تو دستشه، منتظره. باس که نیست نه؟
اسپویلر، اسپویلر
از اینا:
اسپویلر، برای جلوگیری از لو رفتن بازی :d
8-|

بازی مسخره ای بود باو:|
من نمی دونم با چه دلی این رو بازی می کنید
انصافا هم موندم با چه دلی ازش خوشتون اومد؟
اعصابم خورد شد بابا
چهارتا ضربه می زنی خسته می شه تنه لش میوفته زمین
با دسته هم که خیلی بد قلق:|
چی بود آخه این؟:((
خدا رو شکر کنید Legend Of Grimrock بازی نکردین :دی حالا این جزو‌RPG ها با درجه سختی معمولی‌ هست :دی
البته جدا از درجه سختی، بازی قلق داره و سلیقه‌ای هم هست، مثلا کسی‌ که COD باز باشه با این ارتباط برقرار نمی‌کنه.
=================================================
دوستان من رو کنسول همینطوری دیمی رفته بودم، سخت‌ترین :دی کلاس بازی چی‌ هست؟ می‌خوام باهاش Boss دنبال کنم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or