Multi Platform Dark Souls

Dark Souls Prepare To Die Edition | PC

dark-souls-prepare-to-die-edition-to-release-mid-august-on-pc.jpg

Developer : From Software
Publsiher : Namco Bandai
Genre : Role Playing
Release Date : August 2012

"... And only dark will remain"
بالاخره و طبق اعلام مجله آلمانی PC Games ، نامکو تایید کرد عنوان تحسین شده ی From Software برای PC نیز منتشر خواهد شد. هنوز خبری مبنی بر تاریخ انتشار بازی به بیرون منتشر نشده است.بازی Dark Souls جانشینی برای بازی معروف Demon's Souls است .
در Dark Souls، شخصیتی که طراحی می کنید باید دشمنانی که به دنبالتان هستند را به قتل برساند و طی انجام بازی می بایست به محیط اطراف خود توجه فراوانی داشته باشید.

به نقل از مجله ی فامیتسو، شمشیر زنی و یا مبارزه با گرز در گذرگاه های تنگ سخت و دشوار خواهد بود، درست مثل Demon's Souls که همین ویژگی بسیار در آن نمایان بود.
همچنین وقتی که شما مورد حمله واقع می شوید می توانید فرار کنید و یا از سپر محافظ استفاده کنید.

نسخه PC بازی نسخه ی ویژه ای به نام Prepare to Die edition خواهد بود که دارای محتوای اضافی به شرح زیر است:

باس های جدید-شامل Artorias of Abyss, Chimera of Tomb و باسهای دیگر.

سیستم PVP Online Matchmaking-که شامل Quick matching برای co-op یا PVP خواهد بود.

مکان های جدید-شامل Oolacile Tomb, Old Ruins و چند مکان دیگر

دشمنان جدید-شامل Abyss Guard, Chained Prisoner و دشمنان دیگر.

NPC های جدید-شامل Hawkeye Gough و چندی دیگر.

سلاح ها و زره های جدید-که از باس ها،دشمنان و NPC ها و ... بدست می آیند.
تاپيك تصاوير بازي

• [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]

Minimum Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E4300 1.8GHz
AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 3600+

Nvidia GPU : GeForce 9500 GT 512MB GDDR3
AMD GPU : Radeon HD 4650

RAM : 2 GB
HDD : 4 GB
DX 9
Recommended Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E6750 2.66GHz
AMD CPU : Athlon II X2 245

Nvidia GPU : GeForce 8800 GTX 768MB
AMD GPU : Radeon HD 4850

RAM : 3 GB
HDD : 4 GB
DX 9

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mag_5115 and kamyy
یه جوریه فضا همش تاریکه یه حسه خوفی به ادم دس میده :d
ببینم بریم جلو تر فضا سرسبز تر میشه؟ یا همش تو تاریکیه؟ اینطوری تو تاریکی خیلی خوفه که....به جای اینکه از غولا بمیرم از ترس اینکه یکی بیاد جلو یه جوری میشم :d
تک و توک سر سبز و روشنم داره ولی تاریکتر و خوفتر بیشتر داره :))

یه جوریه فضا همش تاریکه یه حسه خوفی به ادم دس میده :d
ببینم بریم جلو تر فضا سرسبز تر میشه؟ یا همش تو تاریکیه؟ اینطوری تو تاریکی خیلی خوفه که....به جای اینکه از غولا بمیرم از ترس اینکه یکی بیاد جلو یه جوری میشم :d
یه قلعه هست و جنگل اطرافش و سیاهچاله هاش. محیط بازی کلا همین رنگی هست تیره و تار.
این قلعه و واقعا عظمت رو نشون میده! هیچ راهی دیگه ای نیست که برم! یه مینیاتور اونور کمین کرده
یه یارو که رو کاور Xbox بود اونطرفه و اونور یه شوالیه هست! کلا باید یه راه پیدا کنی که در بری فقط!:d

هر آتیش جداس یعنی یکی رو kindle می کنی 3 تا مصرف می کنی مثلا می ری یه جا که kindle نکردی استراحت می کنی estus flaskهات همون 7 تا می مونه و اگه از 5 تا کمتر شده باشه می شه 5 تا.
Humanity خیلی کم میده. کلا ۱ بار ۵ تا داد دیگه خبری نیست! تنها فرق humanity و hollow همینه؟
آقا اون دراگون قرمز رو برای اینکه دمشو قطع کنی باید حتما به دمش ضربه بزنی؟ یه اسلحه خفن drop میکنه که ۲۰۰ تا دمیج میده!!!!
راهی نیست که بشه برگشت به bonfireهای قبلی؟ حتما باید کل مسیر رو دوباره بریم؟ آخه تو همون shrine که پرندهه ما رو پیاده میکنه خودش چند تا راه داره من رفتم طرف undead burge. برای برگشت باید اینهمه راهو برگردم؟
دوستان هر وقت رسیدین darkroot basin سر اون باس ۷ سر سلام ما رو هم برسونید بگید خودتی عمو :دی

یه قلعه هست و جنگل اطرافش و سیاهچاله هاش. محیط بازی کلا همین رنگی هست تیره و تار.
این قلعه و واقعا عظمت رو نشون میده! هیچ راهی دیگه ای نیست که برم! یه مینیاتور اونور کمین کرده
یه یارو که رو کاور Xbox بود اونطرفه و اونور یه شوالیه هست! کلا باید یه راه پیدا کنی که در بری فقط!
yahoo_4.gif
به هیچ وجه از دشمنان فرار نکنین مگر اینکه باس باشن :دی همشون رو سعی کنید بکشین چون واقعا به souls و لول آپ زیادی برای کشتن باس ها احتیاج دارید. فعلا فقط بگرد دشمن بکش لول آپ کن.

آخرین ویرایش:
باس اول بازی تو asylum که هیچ! اما واسه کشتن Taurus demon در undead burg که از روی یک برج میپره پایین و خفتتون میکنه :
2 تا تیرانداز بالای برج هستن از نردبون برید بالا و بکشیدشون. بعد بیاید پایین و برید جلو تا باس بیاد. برگردید عقب و از نردبون برید بالا وقتی باس اومد زیرتون و سرش رو به سمت بالا به طرف شما گرفت از بالای برج خودتونو پرت کنید پایین روی سرش و در حال سقوط یه ضربه هم بهش بزنید. دوباره برید بالا و همین کارو بکنید. 4-5 بار بپرید رو سرش کارش تمومه. خیلی راحته! فقط زیاد بالای برج نمونید که در اینصورت خود باس هم میپره بالای برج!

Humanity خیلی کم میده. کلا ۱ بار ۵ تا داد دیگه خبری نیست! تنها فرق humanity و hollow همینه؟
آقا اون دراگون قرمز رو برای اینکه دمشو قطع کنی باید حتما به دمش ضربه بزنی؟ یه اسلحه خفن drop میکنه که ۲۰۰ تا دمیج میده!!!!
راهی نیست که بشه برگشت به bonfireهای قبلی؟ حتما باید کل مسیر رو دوباره بریم؟ آخه تو همون shrine که پرندهه ما رو پیاده میکنه خودش چند تا راه داره من رفتم طرف undead burge. برای برگشت باید اینهمه راهو برگردم؟
دوستان هر وقت رسیدین darkroot basin سر اون باس ۷ سر سلام ما رو هم برسونید بگید خودتی عمو :دی

به هیچ وجه از دشمنان فرار نکنین مگر اینکه باس باشن :دی همشون رو سعی کنید بکشین چون واقعا به souls و لول آپ زیادی برای کشتن باس ها احتیاج دارید. فعلا فقط بگرد دشمن بکش لول آپ کن.
bonfireها یه چیزی دارن یه اسم warp با اون می شه به بعضی از اصلی ها teleport کرد اون hydra هم که شما می گی فعلا نمی تونی بزنی.

باس اول بازی تو asylum که هیچ! اما واسه کشتن Taurus demon در undead burg که از روی یک برج میپره پایین و خفتتون میکنه :
2 تا تیرانداز بالای برج هستن از نردبون برید بالا و بکشیدشون. بعد بیاید پایین و برید جلو تا باس بیاد. برگردید عقب و از نردبون برید بالا وقتی باس اومد زیرتون و سرش رو به سمت بالا به طرف شما گرفت از بالای برج خودتونو پرت کنید پایین روی سرش و در حال سقوط یه ضربه هم بهش بزنید. دوباره برید بالا و همین کارو بکنید. 4-5 بار بپرید رو سرش کارش تمومه. خیلی راحته! فقط زیاد بالای برج نمونید که در اینصورت خود باس هم میپره بالای برج!
همین الان از داخل بازی میام،
اینو همین الان مثل یه مرد رو در رو کشتمش!:d
خداییش آسون بود و قلق داشت! میدونی، توی این بازی یه حقیقت هست و اونم اینه که قدم به قدم بازی منتظر یه چیز ناشناخته هستی و واقعا هم وقتی ببینیشون میترسی! او اژدهاهه هم بلند شد اومد همه رو جزغاله کرد و رفت!:d
ولی خدا رو شکر وقتی بمیری دیگه لازم نیست باس ها رو از اول بکشی!:-s

پ.ن: آقا دسته درست شد. ما حرفمون رو پس میگیریم! با دسته برین خدا بده برکت!:d
به هیچ وجه از دشمنان فرار نکنین مگر اینکه باس باشن
biggrin1.gif
همشون رو سعی کنید بکشین چون واقعا به souls و لول آپ زیادی برای کشتن باس ها احتیاج دارید. فعلا فقط بگرد دشمن بکش لول آپ کن.
نه باو من نمیگم از دشمنا فرار کنین فقط بعضی دشمنا رو نمیشه با لول فعلی کشت و نیاز به ارتقا دارین. باس رو هم چه دلت بخواد و چه نخواد باید وایسی بکشی
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
bonfireها یه چیزی دارن یه اسم warp با اون می شه به بعضی از اصلی ها teleport کرد اون hydra هم که شما می گی فعلا نمی تونی بزنی.
اما من چیزی به اسم Warp نمیبینم. تو هیچ کدوم از Bonefire ها نبود!

همین الان از داخل بازی میام،
اینو همین الان مثل یه مرد رو در رو کشتمش!:d
خداییش آسون بود و قلق داشت! میدونی، توی این بازی یه حقیقت هست و اونم اینه که قدم به قدم بازی منتظر یه چیز ناشناخته هستی و واقعا هم وقتی ببینیشون میترسی! او اژدهاهه هم بلند شد اومد همه رو جزغاله کرد و رفت!:d
ولی خدا رو شکر وقتی بمیری دیگه لازم نیست باس ها رو از اول بکشی!:-s

پ.ن: آقا دسته درست شد. ما حرفمون رو پس میگیریم! با دسته برین خدا بده برکت!:d

نه باو من نمیگم از دشمنا فرار کنین فقط بعضی دشمنا رو نمیشه با لول فعلی کشت و نیاز به ارتقا دارین. باس رو هم چه دلت بخواد و چه نخواد باید وایسی بکشی
biggrin1.gif

دشمن های گنده مثل elite knight ها رو هم اگه بکشی دوباره ظاهر نمیشن. واسه همین میگم از دستشون فرار نکنید. اگه بکشید آیتم های خوبی drop میکنن.
باس ها رو هم میشه طرفشون نرفت. مثلا همین hydra میتونی همون اول بری سمتش یا اینکه لول اپ کنی بعدا بری بکشیش( که بازم نمیشه) :دی

آخرین ویرایش:
اما من چیزی به اسم Warp نمیبینم. تو هیچ کدوم از Bonefire ها نبود!

دشمن های گنده مثل elite knight ها رو هم اگه بکشی دوباره ظاهر نمیشن. واسه همین میگم از دستشون فرار نکنید. اگه بکشید آیتم های خوبی drop میکنن.
فعلا برای منم نیست بعدا اضافه می شه ولی نمی دونم کی و کجا.
احتمالا وقتی به Anor Londo رسیدی!

من نسخه pc این بازی رو دانلود کردم حجمش بصورت فایل فشرده 3.7 گیگه ، همین مقدار درسته آخه در مقابل یه سری بازی های هم سبک حجم خیلی کمیه !
بله درسته .... حجم بازی دقیقا هم بعد از نصب همین حدودها هستش ....
خب مگه حجم یک بازی نشانه گره چیزه خاصی هست ؟؟ Skyrim هم حجم بالایی نداشت !
بازی کن کیفش رو ببر !

آخرین ویرایش:
دوستان من هم تازه نصبش کردم.
چند تا سوال برام پیش اومده. چرا تنظیمات بازی اینجوریه ؟ همش میگه دکمه A رو بزنید و B رو بزنید و... آخه ما که با کیبورد بازی می کنیم باید چکار کنیم ؟
یاد رزیدنت ایول 4 افتادم که همینجوری بود و کلی اذیتم کرد.
بعدش اصلا چه جوری باید از بازی خارج شد ؟ چرا دکمه Esc کار نمی کنه ؟

دوستان من هم تازه نصبش کردم.
چند تا سوال برام پیش اومده. چرا تنظیمات بازی اینجوریه ؟ همش میگه دکمه A رو بزنید و B رو بزنید و... آخه ما که با کیبورد بازی می کنیم باید چکار کنیم ؟
یاد رزیدنت ایول 4 افتادم که همینجوری بود و کلی اذیتم کرد.
بعدش اصلا چه جوری باید از بازی خارج شد ؟ چرا دکمه Esc کار نمی کنه ؟
تنظیمات گیم پد ایکس باکس برای بازی بهینه شده و فقط دکمه ها دسته رو نشون میده. نمیشه کاری کرد که دکمه های کیبورد رو نشون بده
برای خارج شدن از بازی باید END رو بزنین تا منوی بازی بالا سمت چپ باز بشه. گزینه آخر میتونین بزنین و از بازی خارج بشین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or