Multi Platform Dark Souls

Dark Souls Prepare To Die Edition | PC

dark-souls-prepare-to-die-edition-to-release-mid-august-on-pc.jpg

Developer : From Software
Publsiher : Namco Bandai
Genre : Role Playing
Release Date : August 2012

"... And only dark will remain"
بالاخره و طبق اعلام مجله آلمانی PC Games ، نامکو تایید کرد عنوان تحسین شده ی From Software برای PC نیز منتشر خواهد شد. هنوز خبری مبنی بر تاریخ انتشار بازی به بیرون منتشر نشده است.بازی Dark Souls جانشینی برای بازی معروف Demon's Souls است .
در Dark Souls، شخصیتی که طراحی می کنید باید دشمنانی که به دنبالتان هستند را به قتل برساند و طی انجام بازی می بایست به محیط اطراف خود توجه فراوانی داشته باشید.

به نقل از مجله ی فامیتسو، شمشیر زنی و یا مبارزه با گرز در گذرگاه های تنگ سخت و دشوار خواهد بود، درست مثل Demon's Souls که همین ویژگی بسیار در آن نمایان بود.
همچنین وقتی که شما مورد حمله واقع می شوید می توانید فرار کنید و یا از سپر محافظ استفاده کنید.

نسخه PC بازی نسخه ی ویژه ای به نام Prepare to Die edition خواهد بود که دارای محتوای اضافی به شرح زیر است:

باس های جدید-شامل Artorias of Abyss, Chimera of Tomb و باسهای دیگر.

سیستم PVP Online Matchmaking-که شامل Quick matching برای co-op یا PVP خواهد بود.

مکان های جدید-شامل Oolacile Tomb, Old Ruins و چند مکان دیگر

دشمنان جدید-شامل Abyss Guard, Chained Prisoner و دشمنان دیگر.

NPC های جدید-شامل Hawkeye Gough و چندی دیگر.

سلاح ها و زره های جدید-که از باس ها،دشمنان و NPC ها و ... بدست می آیند.
تاپيك تصاوير بازي

• [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]
    [*=center]

Minimum Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E4300 1.8GHz
AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 3600+

Nvidia GPU : GeForce 9500 GT 512MB GDDR3
AMD GPU : Radeon HD 4650

RAM : 2 GB
HDD : 4 GB
DX 9
Recommended Requirements
INTEL CPU : Core 2 Duo E6750 2.66GHz
AMD CPU : Athlon II X2 245

Nvidia GPU : GeForce 8800 GTX 768MB
AMD GPU : Radeon HD 4850

RAM : 3 GB
HDD : 4 GB
DX 9

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mag_5115 and kamyy
دوستان میدونم خیلی ضایعس بپرسم ولی خب چه میشه کرد همون اول بازی که یه تیر کمون داره هست اونو که میکشی بعد میری میرسی به یه سسری پله بالاش یه نفر وایساده اونو که میکشی یه در آهنی پشتشه قفله کلیدش کجاس؟
کلید اون درب رو بعد ها بعد از کشتن باس پروانه میگیری که باید دوباره برگردی!!! فعلا از هاله ی سفید نور برو تو تا با باس بجنگی.

دوستان میدونم خیلی ضایعس بپرسم ولی خب چه میشه کرد همون اول بازی که یه تیر کمون داره هست اونو که میکشی بعد میری میرسی به یه سسری پله بالاش یه نفر وایساده اونو که میکشی یه در آهنی پشتشه قفله کلیدش کجاس؟

کلید اون درب رو بعد ها بعد از کشتن باس پروانه میگیری که باید دوباره برگردی!!! فعلا از هاله ی سفید نور برو تو تا با باس بجنگی.
نه دادا منظورش اول بازیه! همونجایی که اون توپ آهنیه رو اون یارو کمانداره پرت میکنه پایین و میخوره بهت و دیوار پشتتو خراب میکنه. اونجا یه شوالیخ کپیده و باهاش حرف بزن و کلید اون در بالای پله هارو بهت میده.

نه دادا منظورش اول بازیه! همونجایی که اون توپ آهنیه رو اون یارو کمانداره پرت میکنه پایین و میخوره بهت و دیوار پشتتو خراب میکنه. اونجا یه شوالیخ کپیده و باهاش حرف بزن و کلید اون در بالای پله هارو بهت میده.

دمت گرم میرم ببینم همونجاس یا نه ولی من هرچی گشتم شوالیه پیدا نکردم

دمت گرم میرم ببینم همونجاس یا نه ولی من هرچی گشتم شوالیه پیدا نکردم
ببین اون گوی آهنیه میاد پایین و دیوار جلوی پله ها رو خراب میکنه. یه سوراخ ایجاد میشه و میری اونجا و یه شوالیه نشسته روی زمین

آها. من اون در طبقه دوم انتهای Asylum رو میگم که اگه باز بشه روی جسد یه مرده یه انگشتر خیلی خفن بهت میده که واسه hydra باید داشته باشی.

ببین اون گوی آهنیه میاد پایین و دیوار جلوی پله ها رو خراب میکنه. یه سوراخ ایجاد میشه و میری اونجا و یه شوالیه نشسته روی زمین

آره الان رفتم اون غول بعدشم کشتم انصافا واسه اول بازی سخت بود رسیدم اونجایی که عقابه میاد میبرتت دیگه نرفتم بقیش باز اه مشکل داشتم ازتون میپرسم ممنون

رفتم تو Undead Asylum انگشترو برداشتم. نتونستم جلوی خودمو بگیرم و رفتم وسط سالن و منبع اون صدایی که همش دوست داشتم بدونم رو پیدا کردم:|
الانم بریم این Moon Butterfly رو سر به نیست کنیم!
آره الان رفتم اون غول بعدشم کشتم انصافا واسه اول بازی سخت بود رسیدم اونجایی که عقابه میاد میبرتت دیگه نرفتم بقیش باز اه مشکل داشتم ازتون میپرسم ممنون
امیدورام نترسی اما این باس اولی واقعا حکم یه دشمن معمولی رو داره! بعدیا فاجعه هستن!!!:d ولی قلق دارن. یاد بگیری و حوصله کنی حله.

دوستان من امروز یه خورده بازی کردم.
چرا اینجوریه ؟ کلیدهاش که خوب معلوم نیست چیه. دوربینش که خیلی تند می چرخه و با این که آوردمش پایین اما بازم تنده.
گرافیکش که در حد بازی های 7 الی 8 سال پیشه. دهن کاراکترها موقع حرف زدن تکون نمیخوره. تصویرش هم که یه خورده تاره و پیکسل پیکسل با اینکه فول اچ دی گذاشتمش.

دوستان من امروز یه خورده بازی کردم.
چرا اینجوریه ؟ کلیدهاش که خوب معلوم نیست چیه. دوربینش که خیلی تند می چرخه و با این که آوردمش پایین اما بازم تنده.
گرافیکش که در حد بازی های 7 الی 8 سال پیشه. دهن کاراکترها موقع حرف زدن تکون نمیخوره. تصویرش هم که یه خورده تاره و پیکسل پیکسل با اینکه فول اچ دی گذاشتمش.
خب دیگه پورت مستقیم و بدون کم و کاست از کنسوله دیگه!:d سازنده هاش گفتن که اونجا اصلا با PC کار نکردن تا حالا ولی عادلانه بگیم پورت خوبی رو با توجه به دفعه اولشون عرضه کردن. قفل بودن روی 30 فریم بازی خودش نکته مثبتیه. ولی در کل این بازی به خاطر گرافیک تاریخ مصرف گذشته-ش و NPC ها خشک و بی روح معروف نشده.
تمام مانور بازی روی گیم پلیش هست.
اون دوربین رو هم کاریش نمیشه کرد چون برای موس و کیبورد به خوبی بهینه نشده.

نقشه که نداره !
ماموریت هم که کلا مشخص نیست !

حساب کنید تو یک بازی rpgنقشه و ماموریت ها مشخص نباشه ! معلوم هست چه بلای سرتون در میاد دیگه !
چند ساعتی مشغولش شدم دیدیم واقعا با این شرایط نمی تونم کنار بیام
منصرف شدم از ادامه کار
ترجیح دادیم شاهکاری TESV شروع کنیم به رفتن

نقشه که نداره !
ماموریت هم که کلا مشخص نیست !

حساب کنید تو یک بازی rpgنقشه و ماموریت ها مشخص نباشه ! معلوم هست چه بلای سرتون در میاد دیگه !
چند ساعتی مشغولش شدم دیدیم واقعا با این شرایط نمی تونم کنار بیام
منصرف شدم از ادامه کار
ترجیح دادیم شاهکاری TESV شروع کنیم به رفتن
حسین جان سختی بازی توی تمام نقاطش هست. نبود نقشه. نبود Quest List و .......
این بازی دست کمی از شاهکار نداره. نمراه هاش گویای این مورد هستن. محیط بازی تاریک و افسرده کننده هست. با یه کم چرخیدن توی محیط، کاملا دستتون میاد و نیازی هم به نقشه نیست. در واقع این بازی یه چالش کامل و جامع رو پیش روتون قرار میده.
بازی که صبر و حوصله افراد رو به چالش میکشه و وقتی بتونین یه باس رو نابود کنین، به معنای کلمه طعم یه پیروزی واقعی رو میچشین نه مثل خیلی از بازیا که کشتن یه باس فرقی به حالتون نمیکنه. اگر حوصله به خرج بدین عاشقش میشین.
مقایسه این بازی همونجور که توی تاپیک ایکس باکسش هم پیش اومده از ریشه اشتباه هست.

حسین جان سختی بازی توی تمام نقاطش هست. نبود نقشه. نبود Quest List و .......
این بازی دست کمی از شاهکار نداره. نمراه هاش گویای این مورد هستن. محیط بازی تاریک و افسرده کننده هست. با یه کم چرخیدن توی محیط، کاملا دستتون میاد و نیازی هم به نقشه نیست. در واقع این بازی یه چالش کامل و جامع رو پیش روتون قرار میده.
بازی که صبر و حوصله افراد رو به چالش میکشه و وقتی بتونین یه باس رو نابود کنین، به معنای کلمه طعم یه پیروزی واقعی رو میچشین نه مثل خیلی از بازیا که کشتن یه باس فرقی به حالتون نمیکنه. اگر حوصله به خرج بدین عاشقش میشین.
مقایسه این بازی همونجور که توی تاپیک ایکس باکسش هم پیش اومده از ریشه اشتباه هست.

سلام

اول از همه عذر میخوام که پا برهنه میپرم وسط بحث.

ولی خوب نتونستم جلوی خودم رو بگیرم و این پست رو ندم.

دوست عزیز آدم برای لذت بردن و سرگرم شدن یک بازی رو انجام میده و نه برای وقت تلف کردن و به چالش کشیدن خودش! چیزهای خیلی با ارزش تر ازین بازی برای به چالش کشیدن انسان وجود داره!

این بازی یه بازی هست که فقط تنها نکته اش ، سختیش هست! که البته یه نکته کاملا منفیه! چه دلیلی داره اینقدر یه بازی سخت و گنگ باشه!؟ تازه ، ای کاش این سخت بودن دلیلش یک نکته فنی مثلا بالا بودن هوش مصنوعی دشمنان بود! اومدن با حذف کردن نکات اساسی هر بازی یعنی همون نقشه و ... بازی رو سخت کردن!

سختی بازی یه طرف گنگ بودنش هم یه طرف !! کلا توی این بازی شما فقط باید اعصابتون خورد بشه!

اما خوب هر بازی به هر حال یک سری طرفدار خاص خودش رو هم داره!

سلام

دوست عزیز آدم برای لذت بردن و سرگرم شدن یک بازی رو انجام میده و نه برای وقت تلف کردن و به چالش کشیدن خودش! چیزهای خیلی با ارزش تر ازین بازی برای به چالش کشیدن انسان وجود داره!

این بازی یه بازی هست که فقط تنها نکته اش ، سختیش هست! که البته یه نکته کاملا منفیه! چه دلیلی داره اینقدر یه بازی سخت و گنگ باشه!؟ تازه ، ای کاش این سخت بودن دلیلش یک نکته فنی

مثلا بالا بودن هوش مصنوعی دشمنان بود! اومدن با حذف کردن نکات اساسی هر بازی یعنی همون نقشه و ... بازی رو سخت کردن!

سختی بازی یه طرف گنگ بودنش هم یه طرف !! کلا توی این بازی شما فقط باید اعصابتون خورد بشه!

اما خوب هر بازی به هر حال یک سری طرفدار خاص خودش رو هم داره!
همونجور که میدونیم صنعت بازی دیگه فقط برای پر کردن وقت فراغت نیست. این صنعت خیلی جاها ریشه دوونده و تاثیر گذار بوده. گفتم که کسی بخواد به چالش کشیده بشه میاد سراغ این بازی. اونایی هم نمیخوان خب مشکلی سد راهشون نیست. بازی های هم سبک رو میتونن تجربه کنن. هیچکس هم مجبور به انجام بازی نیست!
اتفاقا سختی بازی کاملا درست و به جا و واقعی هست. شخصا اگر خودت توی همچین موقعیت های قرار بگیری، واقعا توان رویارویی با همچین موانعی رو داری؟ بازی دقیقا همینجوره. یه انسان هستی و مثل خیلی از بازیا ابر قهرمان نیستی. در واقع دشمنای بازی سخت نیستن، این کاراکتر خودت هست که چون یه انسانه، در مقابل ناشناخته ها ضعیفه و قدرت رویارویی باهاشون رو نداره. گفتم که نقشه هم باشه میخوای چکار کنی؟ بازی تو رو آزاد گذاشته از هر مسیری دوست داری بری به یکی از چندین هدفت برسی. چندین مسیر هست که با وارد شدن به هرکدومشون، یه مسیر خطی جلوی روتون قرار میگیره. و در نهایت با باز کردن درهای قفل شده، تمام مسیر ها به هم مرتبط میشن.
اون خرد شدن اعصاب هم نشانه از ضعف اعصابه نه بازی! در واقعیت هم همینطور هست! با عصبانی بودن هیچ مشکلی رو نمیتونین حل کنین.
در نهایت هم امتیازات بالای این بازی گواه بر همه چیز هست!
=============================================================
White Knight به درک واصل شد:d
امروز رفتم سراغ پروانه،یه قلق یاد گرفتم براتون میگم.البته خودم نکشتمش ولی تا آخرای جونش زدمش:
برای کشتن این باس میتونین با تیر و کمون بزنینش. مهم ترین نکات در مقابله با این باس اینه که این باس بهتون تیر میزنه. شما هم روی یه دیوار وایسادین. لبه های این دیوار تا حدی بالا هستن. وقتی خواست تیر بزنه، در طول این لبه ها غلت بزنین تا تیراش بخورن تو دیوار. برای تمام تیراش و اون تیر لیزر مانندش میتونین این کارو بکنین. بعد از یه مدت این پروانه میشینه لبه دیوار و کاری بهتون نداره. اونجا بیوفتین رو سرش و تا میتونین بزنینش. ولی مواظب باشین وقتی خواست بلند بشه، یه انرژی جمع میکنه و اونجا رو میترکونه. همین روند رو ادامه بدین، تموم میشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or