imankazami
کاربر سایت
آقا این بازی چجوریاس؟؟!بخریم...نخریم؟؟!!
اگر با بازی سخت حال میکنی بگیر واقعا بازی قشنگی هست یه چند ماهی معطلت میکنه البته باید صبر هم داشته باشی
آقا این بازی چجوریاس؟؟!بخریم...نخریم؟؟!!
من بازیش نکردم ولی نقد و بررسی ویدئویی Gamespot و Pre-Review گیم تریلرز رو دیدم واقعا در یک کلاک فکم افتاد انقدر که این بازی عالیه! یه صحنه هایی توش میبینید که عمرا امکان نداره توی بازی های دیگه رویتشون کنید، مخصوصا یه قسمت از صحنه درگیری با اون گرگ بزرگ بازی رو نشون داد داشتم سکته میکردم انقدر که عکس العمال دشمن هاش سریع هست! سیستم آنلاینش هم واقعا فوق العاده هست و اگه ازش استفاده کنید بازی خیلی براتون راحت میشه، گرافیک و جزئیاتش هم که از نظر من بهترین گرافیک توی یه RPG کنسولی بود و بافت ها و طراحی کاراکترها کاملا طبیعی بودند. موزیک هاشم که دیگه همهع میدونن چقدر عالیه و حسابی توی جو بازی فرو میبردتون، من اگه Xbox360 داشتم بدون شک همین امروز میگرفتمش ولی با این شرایط باید تا هک شدن نسخه PS3ـــش صبر کنم.دوستانی که بازی کردن خواهشاً بیان بگین چطوریاست
منظور دوست تون این بود که اگر کله پاچه رو دوست داشته باشی عاشق Dark Souls هم میشی، و اگه از کله پاچه متنفر باشی از Dark Souls هم بیزار میشی؟ یا این که ربطی نداشت و کلی گفت؟یکی از بچها خوب حرفی زد گفت که اینجور بازیها عین کله پاچس یا عاشقش میشی یا متنفر .. ولی با این حال بازیشو میگرم اگه اشکالات نسخه قبلی بر طرف نشه .. فوقش برتش میدم تو ارشیو بازیام
اصلا مسئله این نیست الکی شلوغش میکنینه!!!!! اصلا بعید میدونم بشه با یه وسیله ای مثل 360 این بازی طولانی رو تموم کرد یا حداقل اگه کسی تمومش کنه بعدش باید یه فاتحه برای ایکس باکسش بفرسته:d
حمید جان منظور من این بود که اگر کسی بازی رو تهیه کرده بیاد بگه گیم پلی بازی چطور هستش!!نه اینکه کسی بازی تموم کرده باشه.:dنه!!!!! اصلا بعید میدونم بشه با یه وسیله ای مثل 360 این بازی طولانی رو تموم کرد یا حداقل اگه کسی تمومش کنه بعدش باید یه فاتحه برای ایکس باکسش بفرسته:d
علی توئم یه چیزی میگی ها.از نظر زمان گیم پلی اصلا قابل مقایسه با Mass Effect 2 نیستش.:dمیگن بازیش خیلی طولانی هستش.اصلا مسئله این نیست الکی شلوغش میکنیمن خودم 3 بار Mass Effect 2 رو با Xbox تمومش کردم هنوز هم صحیح و سالم جلوی رومه
تازه دارم برای 4مین بار بازیش میکنم
دلیل اینکه خیلی ها هنوز بازی رو نگرفتن اینه که خیلی ها مثل خودم هنوز LT+2 نریختن روی کنسولشون . اونم بخاطر اینه که Microsoft نوامبر میخواد داشبورد جدیدش رو عرضه کنه و به احتمال زیاد دوباره باید فریمور رو آپ کنیم