امتیازات بازی اومده.بدجوری هم ترکونده.از گیم اسپات 9.5 گرفته و فعلاً میانگین امتیازیش هم 88 هستش.بدجوری ترکونده.باید بریم تو کارش.اینجا هم مثل اینکه کلاً سوت و کوره.مثلاً نسخه قبلی این بازی از نظر گیم اسپات بهترین بازی سال شد ولی اینگار هوادارها اصلاً باهاش حال نمی کنن.
http://www.gamerankings.com/xbox360/608635-dark-souls/index.html
آخه لذت هم داریم تا لذت.بعضی ها حتی فیفا هم میخوان بازی کنن میزارن روی راحت ترین درجه ممکن که مبادا به سختی بیفتن ولی من خودم همیشه روی درجه سختی بالا بازی می کنم تا یک کم به آدم فشار بیاد و توی سختی قرار بگیره.به نظر من لذت بردن از بازی یعنی اینکه واسه هر کاری که انجام میدید به خودتون ببالید نه اینکه بازی رو تموم کنید و بعدش بندازید کنار و برید برای دوستاتون پز بدید که فلان بازی رو تموم کردم.البته منظورم به شما نبود و کلی گفتم.اصولا از بازی باید لذت برد نه اینکه زجر کشید
نمیدونم سازنده هاش چی تو مخشون میگذره
آخه لذت هم داریم تا لذت.بعضی ها حتی فیفا هم میخوان بازی کنن میزارن روی راحت ترین درجه ممکن که مبادا به سختی بیفتن ولی من خودم همیشه روی درجه سختی بالا بازی می کنم تا یک کم به آدم فشار بیاد و توی سختی قرار بگیره.به نظر من لذت بردن از بازی یعنی اینکه واسه هر کاری که انجام میدید به خودتون ببالید نه اینکه بازی رو تموم کنید و بعدش بندازید کنار و برید برای دوستاتون پز بدید که فلان بازی رو تموم کردم.البته منظورم به شما نبود و کلی گفتم.
داداش من که گفتم منظورم به شما نبود!شما انگار به دل گرفتی ها!:d آخه ...... ، چی بگم بهت :d
منم فوتبال رو رو سخت ترین درجه میرم
ولی یه بازی مثله این یا مشابهش اصلا درجه سختی نداره
حالا ما شاید دلمون نخواد زیاد زور بزنیم و بازی رو هم تموم کنیم
تکلیف چیه داداش
هه هه کجای گرافیکش بد بود؟ اتفاقا توی سبک خودش بهترین گرافیک کنسولی رو داشت مشکل از جایی دیگه بوده.deamon soulرو اولش یکمی بازی کردم روی ps3حالم از گرافیکش بهم خورد امیدوارم این یکی حداقل گرافیکش بالاتر رفته باشه ....