خب من بالاخره بازی رو گرفتم و یه 7-8 ساعتی بازی کردم
اول از همه اینکه انقدر میگن سخته سخته...هیچم سخت نیست...تنها سختیش اینه که موقع بازی کردن باید فکر کنی و حواست جمع باشه که خب مثل اینکه برای منتقدهای عزیز سایت های مختلف خیلی کار سختیه...
بازی تقریباً همون سیستم Demon Soul رو داره....یعنی هر دشمنی یه قلقی برای کشتن داره...یعنی اگه 50 ساعت هم بازی کنی ولی حواست جمع نباشه...یه اسکلت پیزوری میزنه میترکونتت...:d
اینو بگم که سیستم بازی با بازیهایی مثل Dragon Age 1 خیلی فرق داره...هیچ خبری از جا خالی دادن و دفاع اتوماتیک نیست....تمامی حرکات طبق دستورات شما انجام میشه...
برای کشتن باس ها هم باید استراتژی درست و پیدا کنید....و گرنه Level 1000 هم باشید....سه سوت ترکیدید....
گرافیک بازی هم خیلی عالیه مخصوصاً بخش هنری اون که فوق العاده است...مناظر بازی خیلی خوب طراحی شدن...
موسیقی هم که حرف نداره...وقتی کنار bonfire نشستید یه آهنگ دِپی میزنه...هیولا
داستان بازی هم که خیلی عالی شروع میشه....حالا باید ببینم همینجوری پیش میره یا نه...
در کل اینکه بازی درست مثل شماره قبلش بسیار جذاب و سرگرم کننده است...و از اون بازی هایی هست که اگه طرفدار سبک RPG هستید به هیچ وجه نباید از دستش بدید...
زیاد هم به این مزخرفات سایت ها که میگن سخت ترین بازی دنیا و گریه شما رو در میاره و اینا توجه نکنید...اگه RPG باز باشید و با حوصله....همه چی خوب پیش میره...
پ.ن : کماکان از نظر من سخت ترین بازی دنیا Prinny 2 هست و فکر نکنم تو این نسل رقیبی براش پیدا بشه...
بقیه بازی ها جلو Prinny 2 از نظر سختی در سطح گوکیبوری (سوسک حمام خودمون) هم نیستن:d