Dark Souls | Xbox 360

داستان بازی قویه؟ در چه سطحه؟ من کلا از این سبک خوشم نمیاد ولی آگه داستانش عالی باشه بازی میکنم
مثلا دراگون ایج 1 رو بخاطر داستانش تا آخر رفتم.
سبک بازی آر پی جی اکشنه؟ مثل دراگون ایج 1 ــه یا 2 ؟

بعد من اون تک فایلDRAKS0005 رو که دانلود کردم وقتی میخوام با برنامه Modio باز کنم روی گزینه open a save که میرم و سیو انتخاب میکنم این پیغام میده:-/
Modio could not open that file , parameter is not valid

میشه یکی راهنمایی کنه مشکل از کجاست

دوست عزیز باید با modio ver 2.43 اینکارو انجام بدی این modio 3 نسخش بتا هست و این سیو هارو جواب نمیده...

دوستانی که بازی رو رو هارد ریختن لطفا بگن که دقیقا حجمش چقدر شده؟من رو هارد ریختم حدودا 3.9 گیگ شد.
چون کنسولم J-Tag کلا بازیرو رو هاردم ریختم بازم شد 3.9 گیگ و بازی هم اجرا شد در صورتی که حجم بازی روی دیسک حدودا 8 گیگه.
اگه جواب بدید ممنون میشم....

میخواستم نظر دوستانو بپرسم برا خرید این بازی
حالا نگید مگه 2 تومن بیشتر میشه نه ..
میخوام بدونم خوبه؟؟؟
میدونم امتیازش 9.5 هستش ولی میگند خیلی خیلی سخته
برای آدمهای مثل من که خیلی سرشون شلوغه و اعصاب ندارند توصیه میشه یا نه؟؟؟
کلا وقت آزاد خیلی خیلی خیلی کم دارم
ممنون رفقا ....

خب من بالاخره بازی رو گرفتم و یه 7-8 ساعتی بازی کردم

اول از همه اینکه انقدر میگن سخته سخته...هیچم سخت نیست...تنها سختیش اینه که موقع بازی کردن باید فکر کنی و حواست جمع باشه که خب مثل اینکه برای منتقدهای عزیز سایت های مختلف خیلی کار سختیه...:))

بازی تقریباً همون سیستم Demon Soul رو داره....یعنی هر دشمنی یه قلقی برای کشتن داره...یعنی اگه 50 ساعت هم بازی کنی ولی حواست جمع نباشه...یه اسکلت پیزوری میزنه میترکونتت...:d

اینو بگم که سیستم بازی با بازیهایی مثل Dragon Age 1 خیلی فرق داره...هیچ خبری از جا خالی دادن و دفاع اتوماتیک نیست....تمامی حرکات طبق دستورات شما انجام میشه...

برای کشتن باس ها هم باید استراتژی درست و پیدا کنید....و گرنه Level 1000 هم باشید....سه سوت ترکیدید....

گرافیک بازی هم خیلی عالیه مخصوصاً بخش هنری اون که فوق العاده است...مناظر بازی خیلی خوب طراحی شدن...

موسیقی هم که حرف نداره...وقتی کنار bonfire نشستید یه آهنگ دِپی میزنه...هیولا:x

داستان بازی هم که خیلی عالی شروع میشه....حالا باید ببینم همینجوری پیش میره یا نه...

در کل اینکه بازی درست مثل شماره قبلش بسیار جذاب و سرگرم کننده است...و از اون بازی هایی هست که اگه طرفدار سبک RPG هستید به هیچ وجه نباید از دستش بدید...

زیاد هم به این مزخرفات سایت ها که میگن سخت ترین بازی دنیا و گریه شما رو در میاره و اینا توجه نکنید...اگه RPG باز باشید و با حوصله....همه چی خوب پیش میره...

پ.ن : کماکان از نظر من سخت ترین بازی دنیا Prinny 2 هست و فکر نکنم تو این نسل رقیبی براش پیدا بشه...
بقیه بازی ها جلو Prinny 2 از نظر سختی در سطح گوکیبوری (سوسک حمام خودمون) هم نیستن:d

خب من بالاخره بازی رو گرفتم و یه 7-8 ساعتی بازی کردم

اول از همه اینکه انقدر میگن سخته سخته...هیچم سخت نیست...تنها سختیش اینه که موقع بازی کردن باید فکر کنی و حواست جمع باشه که خب مثل اینکه برای منتقدهای عزیز سایت های مختلف خیلی کار سختیه...:))

بازی تقریباً همون سیستم Demon Soul رو داره....یعنی هر دشمنی یه قلقی برای کشتن داره...یعنی اگه 50 ساعت هم بازی کنی ولی حواست جمع نباشه...یه اسکلت پیزوری میزنه میترکونتت...:d

اینو بگم که سیستم بازی با بازیهایی مثل Dragon Age 1 خیلی فرق داره...هیچ خبری از جا خالی دادن و دفاع اتوماتیک نیست....تمامی حرکات طبق دستورات شما انجام میشه...

برای کشتن باس ها هم باید استراتژی درست و پیدا کنید....و گرنه Level 1000 هم باشید....سه سوت ترکیدید....

گرافیک بازی هم خیلی عالیه مخصوصاً بخش هنری اون که فوق العاده است...مناظر بازی خیلی خوب طراحی شدن...

موسیقی هم که حرف نداره...وقتی کنار bonfire نشستید یه آهنگ دِپی میزنه...هیولا:x

داستان بازی هم که خیلی عالی شروع میشه....حالا باید ببینم همینجوری پیش میره یا نه...

در کل اینکه بازی درست مثل شماره قبلش بسیار جذاب و سرگرم کننده است...و از اون بازی هایی هست که اگه طرفدار سبک RPG هستید به هیچ وجه نباید از دستش بدید...

زیاد هم به این مزخرفات سایت ها که میگن سخت ترین بازی دنیا و گریه شما رو در میاره و اینا توجه نکنید...اگه RPG باز باشید و با حوصله....همه چی خوب پیش میره...

پ.ن : کماکان از نظر من سخت ترین بازی دنیا Prinny 2 هست و فکر نکنم تو این نسل رقیبی براش پیدا بشه...
بقیه بازی ها جلو Prinny 2 از نظر سختی در سطح گوکیبوری (سوسک حمام خودمون) هم نیستن:d
والا ما هم که یه دوساعتی بازی کردیم اصلا سخت نبود نمیدونم این سایتا رو چه حسابی میگن سخته؟

برا ps3 نتونستم پیدا کنم فقط به خاطر dark souls بردم xbox و اپدیت کردم واقعا demon souls معجون تکرار نشدنی بود ولی انگار دوباره سازنده ها تکرارش کردن.مطمئن بشید بازی اگه سخته بی منطق بود همچین امتیازایی نمیگرفت بازی فقط به فکر نیاز داره و اگه بی فکر جلو برید به قول دوستمون اگه لول 1000 هم باشید یه سرباز پیزوری خیلی راحت دخلتونو میاره ولی برعکس اینم هست که شما به عنوان یه سرباز خیلی خیلی ضعیف نسبت به باس ها با فکر و پیدا کردن نقاط ضعفش از پا بیاریدش اگر بازی کامل سخت بود و راهی هم براش در نظر گرفته نمیشد بازی تبدیل میشد به یه عقده ای بازی که هیچ منطقی توش نیست ولی این بازی کامل منطقی و اصولی طراحی شده.

اوايل بازي از اون اژدهايي كه مياد كل پل رو آتيش ميزنه چجوري رد بشم؟

وایسا تا دشمن های روی پل و بکشه....

بهتره پله های سمت راست و بری پایین و اونجا وایستی...تا تو اونجایی اژدها دمار از روزگار دشمن های رو پل در میاره...تو هم هیچ صدمه ای نمیبینی...کلی exp مفتی گیرت میاد:d

یه چند تا تیر هم اگه بهش بزنی از اون بالا میاد پایین و بساط خنده براهه:))

کلاً رد کردنش زیاد پر دردسر نیست...فقط باید تایم بندیت درست باشه....اگه قهرمانت هم سرعت بالایی داشته باشه که چه بهتر...

تازه یه روشی هم هست که میتونی بکشیش...البته یه نمه وقت میگیره...

• Like
Reactions: Loghman
وایسا تا دشمن های روی پل و بکشه....

بهتره پله های سمت راست و بری پایین و اونجا وایستی...تا تو اونجایی اژدها دمار از روزگار دشمن های رو پل در میاره...تو هم هیچ صدمه ای نمیبینی...کلی exp مفتی گیرت میاد:d

یه چند تا تیر هم اگه بهش بزنی از اون بالا میاد پایین و بساط خنده براهه:))

کلاً رد کردنش زیاد پر دردسر نیست...فقط باید تایم بندیت درست باشه....اگه قهرمانت هم سرعت بالایی داشته باشه که چه بهتر...

تازه یه روشی هم هست که میتونی بکشیش...البته یه نمه وقت میگیره...
نمی دونم این قسمتش مشکل داشت یا من بد می رفتم حدود 10 بار همین کارو کردم اما خیلی زود بلند میشد و همه رو به فنا می داد. شما که گفتی 3 بار دیگه امتحان کردم دفعه 4ام بلاخره دیر بلند شد و سریع رفتم تو پله های سمت راست و یک نفسی کشیدم.:)) دمت گرم

اما بازیش فوق العادست من که در هفته 2 3 ساعت بیشتر بازی نمیکردم الان اگه هر روز یه Bonfire پیدا نکنم روزم شب نمیشه.
شدیدا به همه دوستان پیشنهاد میشه.

آخرین ویرایش:
خوب کلاس بندی بازی واقعاً به نظرم فوق العاده است....خیلی خوب کار شده...

با کلاس Wanderer شروع کردم....خیلی خوبه...هم تیریپش باحاله و هم بسیار بسیار بدردبخوره...

Dexterity بالایی داره که خیلی خیلی بدرد میخوره...درست مثل کلاس Thief ... ولی فرقش اینه که قوی تر از اونه...

تمام ضربه ها رو جاخالی میدم...هم از شمشیر میتونه استفاده کنه هم از کمان و هم از جادو....

توی این Gift هایی هم که اول بازی باید یکیشونو انتخاب کنید....اگه Thief نیستید حتماً Master Key و انتخاب کنید....چون بقیه آیتم ها زیاد بدرد بخور نیستن و همشون و توی بازی به راحتی بدست میارید.

کلاً کلاس بندی بازی خیلی عالی دراومده...>:d<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or