Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
pate دیگه کسی که اولین بار تو forset if fallen giant هست بعد میره erthen peak
من باره اول که بازی رو رفته بودم اول رفته بودم سر وقته اون یارویی که دنباله این Pate میگرده..این Pate این بیچاره رو زندانی کرده بود تو Hunts man Copse...بعد رفتم تو forest Of Fallen Giants این Pate رو کشتم..ولی اون یارو دیگه بهم هیچی نداد... تو کدوم منطقه این دونفر با هم میجنگن؟؟

من باره اول که بازی رو رفته بودم اول رفته بودم سر وقته اون یارویی که دنباله این Pate میگرده..این Pate این بیچاره رو زندانی کرده بود تو Hunts man Copse...بعد رفتم تو forest Of Fallen Giants این Pate رو کشتم..ولی اون یارو دیگه بهم هیچی نداد... تو کدوم منطقه این دونفر با هم میجنگن؟؟
اون یارو که زندانی شده بود اول با اون صحبت میکنی بعد اون میاد دم ورودی shaded wods بعد تو لا pate صحبت کردی میره erthen peak با هاش میحرفی بعد حالا میره اون منطقه که عنکبوت گتده رو کشتی میبینی این دو تا دارن به هم میجنگن و اونجاس که باید تصمیم بگیری

ممنون بابت راهنمایی، اون زنه که شبیه مار بود رو کشتم .
دوستان sorcery رو از کجا میتونم پیدا کنم؟ میشه خرید؟

Sorcery میشه جادوگری:dباید چوب جادو (Staff/Catalyst) داشته باشی تا بتونی از اسپل هایی استفاده کنی که کنارشون نوشته این کلمه رو...این چوب رو میتونی ازون یارویی که تو Hunt Man's Copse رو صندلی نشسته بخری..:)

Sorcery میشه جادوگری:dباید چوب جادو (Staff/Catalyst) داشته باشی تا بتونی از اسپل هایی استفاده کنی که کنارشون نوشته این کلمه رو...این چوب رو میتونی ازون یارویی که تو Hunt Man's Copse رو صندلی نشسته بخری..:)
آره میدونم ولی تو اون قسمت که جادو انتخاب می کنیم برای بعضی از جادوها نوشته Sorcery. فکر میکنم اسم یه آیتم خاص باشه مثله همون دستکشه که باهاش آتیش میزنیم.
میشه دقیق تر بگید که این قسمت "Hunt Man's Copse" کجاست؟ ممنون بابت راهنمایی.

آره میدونم ولی تو اون قسمت که جادو انتخاب می کنیم برای بعضی از جادوها نوشته Sorcery. فکر میکنم اسم یه آیتم خاص باشه مثله همون دستکشه که باهاش آتیش میزنیم.میشه دقیق تر بگید که این قسمت "Hunt Man's Copse" کجاست؟ ممنون بابت راهنمایی.
از سمت راست اون خونه ای که تو ماجولا اون گربهه هست مستقیم برو از یه پلکان برو پائین یه زنه اونجاست..بهش 2000تا سول بده مسیر رسیدن به محل موردنظرو برات باز میکنه. این زنه زمانی اونجاست که قبلا اون غول تو Heid's Flame Tower رو زده باشی و با زنه صحبت کرده باشی..اونجا باهاش صحبت کنی میاد همینجایی که گفتم..اگه نرفتی که ازهمین مسیری که گفتم از پلکان برو پائین بعد سمته راست رو بگیر برو تا آخر... انتهای این مسیر میخوره به No Man's Wharf که با کشتی میری به سمت Lost Bastille و کشتن Lost Sinner

آره میدونم ولی تو اون قسمت که جادو انتخاب می کنیم برای بعضی از جادوها نوشته Sorcery. فکر میکنم اسم یه آیتم خاص باشه مثله همون دستکشه که باهاش آتیش میزنیم.
میشه دقیق تر بگید که این قسمت "Hunt Man's Copse" کجاست؟ ممنون بابت راهنمایی.
sorcery اسم نوع جادو هست و انواعش که توسط NPC ها فروخته میشه اصلا قوی نیست فقط اون فروشنده تو IRON KEEP دوتا خوبشو میفروشه.

دوستان برگه برنده تو pvp لگ شناست اگر لگ داشته باشید حریف خیچ شانسی نداره دوتا شمیر خوب دستتون بگیر بدوید بع طرف شون بعد بزتید حالا پشا سر هم زربه بزنید با شمشیر دست راست و جپتون اگر استامینا شما زیاد بشه میمیره اگر نمرد دوباره این کارو تکرار کنید

آقا تا الان قسمت نشده من این بازی رو بازی کنم میخواستم ببینم چجوریاس RPG مثل Skyrim یا مدل GoW هستش؟؟؟

این بازی به معنی کلمه نقش آفرینیه شمشیر - سپر - جادو همه چیز داره پیشنهاد میکنم اگه اعصاب قوی داری حتما بازی کن ولی اگه نداری بیخیالش شو :d

بنظر من از Skyrim ی سرو گردن بالاتره حالا خود دانی

دوستان من تو IRON KEEP اون قسمت که دو تا اهرم هست که باعث میشه اون پله بیاد پایین که بعد میری میرسی به یه باس فرعی که تو اسمش Demon داره به مشکل برخوردم!
من سه چهار بار این پله رو آوردم پایین حتی یه بار با اون باس هم مبارزه کردم ولی الان دیگه نمیشه از اون اهرم ها استفاده کرد! تو حالتی که او پله میاد پایین قفل شدند و اون پله هم همون بالا مونده، الان نمی تونتم برم اون طرف! میخواستم بدونم این باگه؟ میشه درستش کرد؟

آقا من اینجا این هالوها رو بزنم چی میشه؟؟؟

این دره تو rise of the dead کلیدش کجاست؟؟؟

1- اگه اونا رو نزنی بهتره چون اون مرد که اونجا هست میتونه تو باس فایت ها بهت کمک کنه.

2- اول باید اون دخترایی که آواز میخونن رو نجات بدی ( 3 تا هستن ). بعدا هم باید Human نباشی تا اون در باز بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or