Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
دوستان من الان دارم از bastard sword استفاده میکنم تا 10 لول هم ارتقاش دادم ولی دیگه نمی خوام ازش استفاده کنم، چندتا شمشیر خوب دارم میخوام از اینها استفاده کنم، فقط اگر ممکنه دوستانی که با این شمشیر ها کار کردند بگند کدوم قدرت بیشتری داره که من اون رو ارتقا بدم و ازش استفاده کنم .
s9aekq6efgyqfj2ve9c0.png
برای سپر هم همینطور :
6208j73xk9aargcz4zru.png

شمشیر هرچی جمعو جور تر باشه سریعتر میتونی ازش استفاده کنی..اینایی که مشخص کردی سنگینن.سنگین بودن به این معنیه که سرعتت توبازی کم میشه..و ازونجایی که سرعتت کم بشه دهنت سرویسه بهتره روی کوچیکتر ها سرمایه گزاری کنی..بازم میله خودته.:d. یه شمشیر آتیشی تو Forest Of Fallen Giants هست..فوق العاده س..هم سریعه هم آتیش میزنه طرفو..سپر پائین سمت چپ خوبه. قبلا هم گفتم واسه کشتن اون Smelter Demon بهترین راه حل داشتن همین سپره...بعده ظهر کشتمش به همین:d

سلام دوستان عزیز و دارک سولز باز...
.
دوستان مثل اینکه اولین dlc بازی این ماه (جولای) عرضه میشه....بعد از عرضه و کرک یکی یه لینک تر تمیز بذاره...
.
بعد 10 باز بازی کردن دیگه جذابیتی نداره انصافا بازی! به شدت منتظر dlc های بازی هستم :x

شما ینی الان 10 بار بازیو تموم کردی؟؟:|

شمشیر هرچی جمعو جور تر باشه سریعتر میتونی ازش استفاده کنی..اینایی که مشخص کردی سنگینن.سنگین بودن به این معنیه که سرعتت توبازی کم میشه..و ازونجایی که سرعتت کم بشه دهنت سرویسه بهتره روی کوچیکتر ها سرمایه گزاری کنی..بازم میله خودته.:d. یه شمشیر آتیشی تو Forest Of Fallen Giants هست..فوق العاده س..هم سریعه هم آتیش میزنه طرفو..سپر پائین سمت چپ خوبه. قبلا هم گفتم واسه کشتن اون Smelter Demon بهترین راه حل داشتن همین سپره...بعده ظهر کشتمش به همین:d

شما ینی الان 10 بار بازیو تموم کردی؟؟:|

بعله دوست عزیز الان اواسط ng+ 10 هستم...

ممنون بابت راهنمایی اما شمشیر های کوچیک هم ضعیف هستند! من میخوام شمشیرم قوی باشه، بعد اون شمشیری که آتش میزد خیلی ضعیف بود خیلی وقت پیش فروختمش :d
بعد در مورد سپر هم اونی که انتخاب کردم اکثر آیتم هاش بیشتر از این سپر هست، بعد بین این سپر ها این سپری که تو کشتن Smelter Demon باید استفاده بشه ضعیف تر هست!
بعد من کلا نمی تونم برم اون سمتی که Smelter Demon هست :| اون چیزایی که باید بیان پایین قفل شدن .

ممنون بابت راهنمایی اما شمشیر های کوچیک هم ضعیف هستند! من میخوام شمشیرم قوی باشه، بعد اون شمشیری که آتش میزد خیلی ضعیف بود خیلی وقت پیش فروختمش :d
بعد در مورد سپر هم اونی که انتخاب کردم اکثر آیتم هاش بیشتر از این سپر هست، بعد بین این سپر ها این سپری که تو کشتن Smelter Demon باید استفاده بشه ضعیف تر هست!
بعد من کلا نمی تونم برم اون سمتی که Smelter Demon هست :| اون چیزایی که باید بیان پایین قفل شدن .

یعنی الان پل برات ایجاد نشده؟؟ مگه میشه؟؟چطوری میخای بری این تیکه رو....البته میتونی یه کاری بکنی..اون Smelter Demon یک باس اختیاریه و میتونی نزنیش ولی چون بعد از کشتنش یک Bonfire هست تورو خیلی به باس این منطقه یعنی OLD IRON KING نزدیک میکنه... مسیری که داری میری به این باس برسی واقعا عذابه..یه کاریش بکن..اگه پائین نیومد یه کم برو جلوتر بعد میرسی به یه منطقه ی جدید تو این منطقه مستقیم بروجلو از یه نردبون برو بالا و مسیروادامه بده دوباره با استفاده از یک نردبون دیگه برو پائین برس به یه Bonfire..این بونفایر مسیرت رو طولانی میکنه ولی اگه میخای بری باید از همین استفاده کنی..

اگه مطمئن شدی باگ هست از ترینر استفاده کن..فقط خون بینهایت بزن این Iron Keep رو رد کن:)

درمورد شمشیر هرکس با یه چیز حال میکنه دیگه..من بشخصه اون The Rotten/Duck's Dear Freja/Scorpion رو با همون شمشیر آتیشیه زدم:d

من الان تو Iron Keep هستم و اون Smelter رو زدم. .....سیوم رو خواستی بگو بهم...!!;)

بعله دوست عزیز الان اواسط ng+ 10 هستم...

دمت گرم باو..کارت درسته:x

یعنی الان پل برات ایجاد نشده؟؟ مگه میشه؟؟چطوری میخای بری این تیکه رو....البته میتونی یه کاری بکنی..اون Smelter Demon یک باس اختیاریه و میتونی نزنیش ولی چون بعد از کشتنش یک Bonfire هست تورو خیلی به باس این منطقه یعنی OLD IRON KING نزدیک میکنه... مسیری که داری میری به این باس برسی واقعا عذابه..یه کاریش بکن..اگه پائین نیومد یه کم برو جلوتر بعد میرسی به یه منطقه ی جدید تو این منطقه مستقیم بروجلو از یه نردبون برو بالا و مسیروادامه بده دوباره با استفاده از یک نردبون دیگه برو پائین برس به یه Bonfire..این بونفایر مسیرت رو طولانی میکنه ولی اگه میخای بری باید از همین استفاده کنی..
اگه مطمئن شدی باگ هست از ترینر استفاده کن..فقط خون بینهایت بزن این Iron Keep رو رد کن:)
درمورد شمشیر هرکس با یه چیز حال میکنه دیگه..من بشخصه اون The Rotten/Duck's Dear Freja/Scorpion رو با همون شمشیر آتیشیه زدم:d
من الان تو Iron Keep هستم و اون Smelter رو زدم. .....سیوم رو خواستی بگو بهم...!!;)
اول که اومدم تو IRON KEEP این پله رو با اون اهرم ها آوردم پایین و حتی یه بار هم با Smelter Demon مبارزه کردم ولی بعد از اون اهرم ها تو حالتی که باید پل پایین باشه قفل شدن و پله همون بالا مونده .
یه سوال، OLD IRON KING همونجایی هست که بعد از اینکه اونایی که شبیه لاک پشت هستند رو میکشی بعد از یه قسمت که مجسمه ها از چهار طرف آتیش میزنند میگذری؟ اگر اینجا باشه من برای ارتقا انقدر اینا رو کشتم که الان دیگه خلوت شده هیچ کس نیست :d به خاطر همین مشکلی از نظر فاصله راه ندارم فقط بخاطر اون Smelter Demon میگم چون تا حالا تمام باس های فرعی رو کشتم .
بعد منظورت همون Bonfireـی هست که میرسه به موجودات کوچولو؟ که بعدش به بالای همون Bonfire میرسه؟
راستی من از اون مرده که نردبون میفروشه یه آیتم شبیه نردبون خریدم، نمیشه اینجا از این آیتم استفاده کرد؟ من هرچی سعی میکنم واسه این آیتم قسمت Use غیر فعاله، به چه دردی می خوره؟
به نظرت الان برم سراغ OLD IRON KING بعد که کشتمش از Bonfire Ascetic استفاده کنم؟
ممنون بابت راهنمایی و کمکت.

راستی من از اون مرده که نردبون میفروشه یه آیتم شبیه نردبون خریدم، نمیشه اینجا از این آیتم استفاده کرد؟ من هرچی سعی میکنم واسه این آیتم قسمت Use غیر فعاله، به چه دردی می خوره؟
نردبوم واسه رفتن به شهر موش هاست از طریق گودال توی majula
دمتون گرم رفقا هنور درگیر بازی کردنین؟
من همون بار اول که تموم کردم کلا خودمو مجاب کردم که کافیه!!

آخرین ویرایش:
اول که اومدم تو IRON KEEP این پله رو با اون اهرم ها آوردم پایین و حتی یه بار هم با Smelter Demon مبارزه کردم ولی بعد از اون اهرم ها تو حالتی که باید پل پایین باشه قفل شدن و پله همون بالا مونده .
یه سوال، OLD IRON KING همونجایی هست که بعد از اینکه اونایی که شبیه لاک پشت هستند رو میکشی بعد از یه قسمت که مجسمه ها از چهار طرف آتیش میزنند میگذری؟ اگر اینجا باشه من برای ارتقا انقدر اینا رو کشتم که الان دیگه خلوت شده هیچ کس نیست :d به خاطر همین مشکلی از نظر فاصله راه ندارم فقط بخاطر اون Smelter Demon میگم چون تا حالا تمام باس های فرعی رو کشتم .
بعد منظورت همون Bonfireـی هست که میرسه به موجودات کوچولو؟ که بعدش به بالای همون Bonfire میرسه؟
به نظرت الان برم سراغ OLD IRON KING بعد که کشتمش از Bonfire Ascetic استفاده کنم؟

آره..بونفایرش میرسه به Belfry Sol..میتونی سریع بدوئی برگردی به Iron keep...همه ی حرفاتم درست بود..ادامه بده.

بعد گرفتن رینگ کینگ رو جلو رفتن به یه NPC میریسد که بهتون ماموریت کشتن بقیه NPC ها رو میده و برای این که ثابت کنید اونا رو کشتید برای هر کدوم یه ایتم خاص رو میگه
مثلا وقتی که میگه نردبان ساز رو بکش و اون ایتم رو که الان داری برام بیار
یا اون زن فایر کیپر توی ماجولا رو هم میگه بکش و برام اون پر مخصوصشو بیار

البته این ایتم ها رو هم میشه بدون کشتن npc ها بدست اورد
مثلا همین نردبون ساز راحت میفروشتش

این شوالیه های سفید به چه دردی میخورن؟؟به غیر ازکشتنشون فایده ی دیگه ای هم دارن؟؟
v4oi077kg211dweyapxr.jpg

بعد گرفتن رینگ کینگ رو جلو رفتن به یه NPC میریسد که بهتون ماموریت کشتن بقیه NPC ها رو میده و برای این که ثابت کنید اونا رو کشتید برای هر کدوم یه ایتم خاص رو میگه

این زنه رو بکشیم بعد پیش کی لول آپ کنیم؟؟

این شوالیه های سفید به چه دردی میخورن؟؟به غیر ازکشتنشون فایده ی دیگه ای هم دارن؟؟
v4oi077kg211dweyapxr.jpg

این زنه رو بکشیم بعد پیش کی لول آپ کنیم؟؟

لازم نیست بکشیش
خود زنه اگه برسی به دراگون شراین بهت پر رو میده
تازه اگه هر NPC رو بکشی میتونی روحشون رو با پردانخت سول احضار و باهاشون حرف بزنی

---

اون شوالیه ها هم هالو هستن و اگه بکشیشون مشکلی پیش نمیاد و میزان سول و ایتم خوبی هم دارن

لازم نیست بکشیش
خود زنه اگه برسی به دراگون شراین بهت پر رو میده
تازه اگه هر NPC رو بکشی میتونی روحشون رو با پردانخت سول احضار و باهاشون حرف بزنی

---

اون شوالیه ها هم هالو هستن و اگه بکشیشون مشکلی پیش نمیاد و میزان سول و ایتم خوبی هم دارن
این فردی که میگی کی عست اون یارو تو qldiq keep نیست؟؟ چی بعت میده ؟؟

به من اگه این ماموریت رو بده همونجا از وسط دو نصفش می کنم :d کلا هر چی دارم از کسایی هست که تو ماجولا هستند حالا بیام بکشمشون.
دوستان Old iron kind رو کشتم، به نظر کشتنش خیلی راحت تر از اون باس عنکبوتی بود، الان رسیدم به باس اصلی بعدی اسمش فک کنم rotten باشه .
دوستان یه نکته دیگه، این شمشیر های بزرگ خیلی کند هستند، من معمولا دو تا ضربه میزنم بعد میپرم عقب، الان با این شمشیر دو تا ضربه میزنم طرف مقابل دو سه تا میزنه، نمیشه کاری کرد؟

این فردی که میگی کی عست اون یارو تو qldiq keep نیست؟؟ چی بعت میده ؟؟

به من اگه این ماموریت رو بده همونجا از وسط دو نصفش می کنم :d کلا هر چی دارم از کسایی هست که تو ماجولا هستند حالا بیام بکشمشون.
دوستان Old iron kind رو کشتم، به نظر کشتنش خیلی راحت تر از اون باس عنکبوتی بود، الان رسیدم به باس اصلی بعدی اسمش فک کنم rotten باشه .
دوستان یه نکته دیگه، این شمشیر های بزرگ خیلی کند هستند، من معمولا دو تا ضربه میزنم بعد میپرم عقب، الان با این شمشیر دو تا ضربه میزنم طرف مقابل دو سه تا میزنه، نمیشه کاری کرد؟

یه بابایی توی Aldia's Keep هست به نام Royal Sorcerer Navlaan

ldrQllo.png

این طرف شخصیتش به 2 دسمت تقسیم شده و در یک حفاظ مه شکل زندانی هستش
اگه باهاش در حالی که انسان هستید حرف بزنید روند داستان فرق میکنه و فقط بعد این که ازادش کردید میتونید ازش خرید کنید
اگه شما هالو باشید و باهاش حرف بزنید چون که خودش زندانی هست از شما میخواد که برید یه سری رو براش بکشید و بعد انجام درخواستش بهتون جنس میفروشه(اگه انسان باشید نمیفروشه)(اگه اول از زندان ازادش کنید و بعد باهاش حرف بزنید چنین اتفاقی نمیافته و دفعه بعد که به اونجا سر میزنید میبینید که نیستش)
همون طور که از اسمش معلومه جادوگر هست و جادو های سیاه میفروشه و خود انسانیش از ترس شخصیت منفی دیگش خودش رو زندانی کرده تا کسی رو نکشه

راستی من فقط از این شمشیر های سنگین و سپر سنگین استفاده میکنم
درسته که استامینا زیاد خالی میکنه ولی دمج خوبی میده و تنها ضعفش در مقابل تعداد زیاد دشمن هست و من اون موقع از جادو استفاده میکنم
برای نحوه ضربه هم من 2تا سنگین میزنم و موقع ضربه طرف سپر میگیرم و بلافاصله بعد این که ضربه رو زد سپر رو ول میکنم تا استامینا پر شه
البته من از انگشتر Chloranthy Ring +2 همیشه استفاده میکنم

آخرین ویرایش:

بهت گفته بودم شمشیر بزرگ نگیر دست و پا گیره...این The Rotten آسونترین باسه بازیه بنظرم..فقط باید لباس کم بپوشی و از سمت راستش حرکت کنی...وقتی میخاد دست چپش رو بیاره سمتت از زیرش غلت بزنی و بری پشتش و بام بوم بام بوم:d راستی این منطقه Black Gulch که توش هستی خیلی سمیه و سریع POison(مسموم) میشی..تواین منطقه 2 تا بونفایر هست:d از اولین بونفایر منطقه وقتی میای بیرون باید بری سمته چپ ..شما ار لبه ی سمت راست منطقه حرکت کن و یه مسیر باریک هست تو همونجایی که اون حیوانات از تو زمین درمیان...آروم بیوفت رو اون مسیره باریک بعد ادامه بده میرسی به بونفایر...!! برای راحتیه کار از نیزه استفاده کن اون مجسمه های سمی رو بترکون..دیگه راهنمایی نمیکنم:d

این OLD IRON KING رو به راحتی با جادو زدم...من موندم باره اول چطوری بازی رو تموم کردم...:| باره اول واسه بعضی جاها ترینر زده بودم و 30ساعته رفتم چون قبل کنکور بود میخاستم سریع تمومش کنم استرس نداشته باشم:d الان تااینجارو خودم رفتم:>

دوتا سوال دارم..

1) با چه وسیله ای میشه از Miracleها استفاده کرد؟؟
2)اون یارویی که تو زندان سنگ شده بود و پشتش بونفایر بود کجاست؟؟؟ غیبش زده لامصب.:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or