Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
درود...دوستان من امروز بعد مدتها که دانلودش کرده بودم وقت کردم نصبش کنم...
چرا اونایی که میکشی نمیتونی تجهیزات و لباسهاشونو برداری؟
دکمه پرش نداره این بازی عایا؟
!! F رو میزنم هیچی نمیشه.

آقا این یارو از من 200 و خورده ای هزار سول گرفت ولی هیچی نشد!!!!!!!!!

کسی میدونه واسه چی بود ؟؟؟؟سول هامو ریختم آشغالی؟؟؟؟
گناهانت رو بخشوند ... :d

- - -ویرایش - - -

درود...دوستان من امروز بعد مدتها که دانلودش کرده بودم وقت کردم نصبش کنم...
چرا اونایی که میکشی نمیتونی تجهیزات و لباسهاشونو برداری؟
دکمه پرش نداره این بازی عایا؟
!! F رو میزنم هیچی نمیشه.
وقتی یکیو میکشی اگر چیزی دراپ کنه میتونی برداری فقط، ولی ارمور و اسلحه ای که دست خودشه رو نمیتونی در بیاری

پرش فقط در حالت دویدن میتونی انجام بدی (با همون کلید که یبار میزنی داک میکنه عقب)

- - -ویرایش - - -

وقتی یکیو میکشی اگر چیزی دراپ کنه میتونی برداری فقط، ولی ارمور و اسلحه ای که دست خودشه رو نمیتونی در بیاری

پرش فقط در حالت دویدن میتونی انجام بدی (با همون کلید که یبار میزنی داک میکنه عقب)

اون جوری که گرد میشه خیز میره به جلو.مثلا اگر بخوام از یه صخره به صخره دیگه بپرم یا از روی یک چاله یا از روی یک یک دره کوچیک چطور بپرم؟
:-/

اون جوری که گرد میشه خیز میره به جلو.مثلا اگر بخوام از یه صخره به صخره دیگه بپرم یا از روی یک چاله یا از روی یک یک دره کوچیک چطور بپرم؟
:-/

ببین اگه موقع دویدن همون دکمه ای که باهاش میدوی رو برای یه لحضه ول کن و سریع دوباره بزنیش پرش میکنه

ببین اگه موقع دویدن همون دکمه ای که باهاش میدوی رو برای یه لحضه ول کن و سریع دوباره بزنیش پرش میکنه

تشکر این جواب داد...ولی خودمونیم اسکای ریم کلا قشنگتر بود به دلم نشست نمیدونم چرا :( امتیازاشم بالا هستش ولی نشد که نشد یکم دیگه سعی میکنم اگر باهاش ارتباط برقرار نکردم پاکش میکنم. :(

تشکر این جواب داد...ولی خودمونیم اسکای ریم کلا قشنگتر بود به دلم نشست نمیدونم چرا :( امتیازاشم بالا هستش ولی نشد که نشد یکم دیگه سعی میکنم اگر باهاش ارتباط برقرار نکردم پاکش میکنم. :(

بنظرم فوق العاده ترین RPG همینه....هرکسی نمیتونه تا آخرش بره..فرق اساسیش با بقیه همینه که دیدن کات سن آخر بازی واسه 80درصد گیمرها آرزو میشه;;)

دوستان یه سوال:
برای لول آپ کردن چی نیاز داریم؟ کجا میتونیم پیداش کنیم؟

منظورم شخصی نیست که برا لول آپ کردن میریم پیشش منظورم اون چیزیه که میخایم برا لول آپ!

دوستان یه سوال:
برای لول آپ کردن چی نیاز داریم؟ کجا میتونیم پیداش کنیم؟

منظورم شخصی نیست که برا لول آپ کردن میریم پیشش منظورم اون چیزیه که میخایم برا لول آپ!
شما هر موجودی که میکُشی توی بازی بهت soul میده
یه soul های که روی زمین هست و میتونی برداری و استفاده کنی (soul of a great warrior و از این قبیل)
Soul باسهای که توی بازی میکُشی رو هم میتونی استفاده کنی.

soul در واقع مثل پول میمونه توی بازی، میتونی لول آپ کنی و خرید کنی باهاش

شما هر موجودی که میکُشی توی بازی بهت soul میده
یه soul های که روی زمین هست و میتونی برداری و استفاده کنی (soul of a great warrior و از این قبیل)
Soul باسهای که توی بازی میکُشی رو هم میتونی استفاده کنی.

soul در واقع مثل پول میمونه توی بازی، میتونی لول آپ کنی و خرید کنی باهاش

ایول خیلی حال دادی تازه گرفتم اینا چی بودن:|

ایول خیلی حال دادی تازه گرفتم اینا چی بودن:|

ببین عزیزم....این بازی فلسفه ش اینه که باید چهارتا باس اصلی رو بزنی تا مسیر رسیدن به آخربازی برات بازبشه...اسم مکانهارو به خاطر بسپار..الان باید برگردی به ماجولا..همونجایی که زنه هست لول آپ میکنه..ازون پیره زنه تو Cardinal Tower یه کلید بخر و مغازه ی اون آهنگره تو ماجولا رو باز کن...ازین به بعد میتونی شمشیر و وسایلت رو پیش اون مرده لول آپ کنی..

بعدش شما 2 تامسیر دیگه پیشه روته... اگه خوب ماجولا رو گشته باشی یه خونه هست که توش یه گربه زندگی میکنه...از سمت راست اون خونهه ادامه بده مسیرو برو به سمت Heide's Flame Tower و یک مسیر طولانی رو به اولین باس اصلی بازی برو...

درمورد ترینر قبلا دوستان یه حرف جالبی زدن..

استفاده ازترینر = انداختن بازی تو سطل آشغال...

اگه قرار بود بازی رو با ترینر بریم سازنده ها اینقدر سختش نمیکردن...اصلا فلسفه ی دارک سولز به اینه که تا رسیدن به آخر بازی باید حس سرویس شدن دهن رو در خودت پیدا کنی...:d موفق باشی

ببین عزیزم....این بازی فلسفه ش اینه که باید چهارتا باس اصلی رو بزنی تا مسیر رسیدن به آخربازی برات بازبشه...اسم مکانهارو به خاطر بسپار..الان باید برگردی به ماجولا..همونجایی که زنه هست لول آپ میکنه..ازون پیره زنه تو Cardinal Tower یه کلید بخر و مغازه ی اون آهنگره تو ماجولا رو باز کن...ازین به بعد میتونی شمشیر و وسایلت رو پیش اون مرده لول آپ کنی..

بعدش شما 2 تامسیر دیگه پیشه روته... اگه خوب ماجولا رو گشته باشی یه خونه هست که توش یه گربه زندگی میکنه...از سمت راست اون خونهه ادامه بده مسیرو برو به سمت Heide's Flame Tower و یک مسیر طولانی رو به اولین باس اصلی بازی برو...

درمورد ترینر قبلا دوستان یه حرف جالبی زدن..

استفاده ازترینر = انداختن بازی تو سطل آشغال...

اگه قرار بود بازی رو با ترینر بریم سازنده ها اینقدر سختش نمیکردن...اصلا فلسفه ی دارک سولز به اینه که تا رسیدن به آخر بازی باید حس سرویس شدن دهن رو در خودت پیدا کنی...:d موفق باشی

:d خیلی ممنون واسه راهنمایی.
تا همین جای بازی حس دهن سرویسی بهم دست داده....:|

این مسیره که عقابه پرتم کرد اینو چیکار کنم بعدا باید بیام سراغش؟
سول های این دو تا باس رو استفاده کردم مشکل که برا به وجود نمیاره در آینده...؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or