Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
این صفحه رو بخون با عکس خوب توضیح میده
Huntsman's Copse - the way to Undead Purgatory - Walkthrough - Full walkthrough - Dark Souls II - Game Guide and Walkthrough

بعد Iron king تو Iron keep هست که بعد Earthen Peak با یه اسانسور میری اونجا
خوب من میدونم اون منطقه کجاست ولی اون زنه که تو عکس هست (Licia) رو از کجا پیدا کنم؟

- - -ویرایش - - -

ممنون داداش الان که وارد بازی شدم دیدم زنه همونجا وایستاده :دی
شرمنده وقتتو گرفتم :)

دوستان آیتم fragrant branch of yore چکار میکنه ؟

توی بازی بعضی کاراکترها هستن که به سنگ تبدیل شدن. اگه این آیتم رو داشته باشید میتونید اونارو به حالت عادی برگردونید.

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان من این وندریک رو که کشتم سول رو نداد دوستان گفتن تو shrine of amnaیه در هست که اونجاست ولی گشتم نبود ادرس میدید؟؟

برید به Shrine of Amana. بونفایر دوم. بعد از اینکه یکم برید جلوتر ( تقریبا بعد از کشتن 4-3 نفر ) یدونه پل هست زیر آب. اون راه رو ادامه بدید میرسید به یه اتاق که ست آرمور و سول وندریک رو داره.

Shrine of Amana behind a door and vines after the 2nd bonfire, look along the left side across a slightly hidden stone bridge. Note: Must have killed Vendrick in the Undead Crypt and must be in human form. (Using Ring of the dead does not count) Found in the same place where you find the Soul of the King.

توی بازی بعضی کاراکترها هستن که به سنگ تبدیل شدن. اگه این آیتم رو داشته باشید میتونید اونارو به حالت عادی برگردونید.

- - -ویرایش - - -

برید به Shrine of Amana. بونفایر دوم. بعد از اینکه یکم برید جلوتر ( تقریبا بعد از کشتن 4-3 نفر ) یدونه پل هست زیر آب. اون راه رو ادامه بدید میرسید به یه اتاق که ست آرمور و سول وندریک رو داره.
اقا من قبلا اون جارو زیرو رو کردم نیست کمک!!

دوستان مثل نسخه ی 1 تو این بازی Ember نیست؟؟ یه چیز که بدیم به آهنگرو سلاحمون رو منحصر به فرد کنه؟؟تو قبلی مثلا Divine Ember رو میدادیم یه شمشیر میگرفت که میشد باهاش اسکلت هارو کشت..اینجا همچین چیزی هست؟؟مثلا شمشیر آتیش بگیره و این حرفا؟؟ از کجا پیدا کنم؟؟

واینکه چرا واسه بعضی باس ها علامت "احضارکردن" نیست؟؟قبلا واسه Smelter Demon یکی میومد...این غول به جادو حساسه؟؟؟چه مدل جادوئی باشه خوبه؟؟؟ با شمشیر اصلا نمیشه زد..دفعه ی قبل با بدبختی 20 بار مردم تا زدمش...

آخرین ویرایش:
حله کینگ ست رو پیدا کردم اونجا بود اون عنکبوت گنده رو کشتیم دیدم pate و اون یارو اسمش رو یادم نی دارم باهم دعوا میکنن منم زدم اون یارو کشتم و به pate کمک کردم حالا این یه یه کلید بهم داد این چیه؟؟؟؟؟؟

دوستان به نظرتون بهترین کسی که الان سنگ هست و با برگشتش میتونه کمکم کنه کیه (بجر اون زنی که جلوی اهرم تو ورودی شیدد وود سنگ شده) ؟ یه دونه fragrant branch of yore دارم میخوام استفاده کنم.

دوستان به نظرتون بهترین کسی که الان سنگ هست و با برگشتش میتونه کمکم کنه کیه (بجر اون زنی که جلوی اهرم تو ورودی شیدد وود سنگ شده) ؟ یه دونه fragrant branch of yore دارم میخوام استفاده کنم.
کلاست چیه؟
تو lost Bastil یه یارو هست که اسپل های خوبی داره. اگه از سنگ درش یاری پشتش یه Bone Fire هست. برای محل دقیقش تو ویکی بازی نگاه کن.
کلاسم Warriorـه.
فک کنم دیدمش، همونی که تو یه جایی شبیه زندان جلوی در یکی از سلول ها وایستاده دیگه ؟ اگر زنده بشه چکار میکنه؟
بله همون هست.

آخرین ویرایش:
کلاست چیه؟
تو lost Bastil یه یارو هست که اسپل های خوبی داره. اگه از سنگ درش یاری پشتش یه Bone Fire هست. برای محل دقیقش تو ویکی بازی نگاه کن.
کلاسم Warriorـه.
فک کنم دیدمش، همونی که تو یه جایی شبیه زندان جلوی در یکی از سلول ها وایستاده دیگه ؟ اگر زنده بشه چکار میکنه؟

کلاسم Warriorـه.

یه فروشنده است است که یه سری آیتم های خاص داره که تو هیچ جای بازی نمیتونی پیدا کنی و فقط هم این بابا داره اکثرشون هم به درد بخورن

دوستان من الان به یه باس برخوردم که یه زن شبیه مار هست که سرش تو دستشه! تو محیطی که باید باهاش بجنگم همون مواد سبر هست که خون رو میبره! الان چطور باید با این مبارزه کنم؟ بعد یه سوال دیگه، قبل از این هم به یه باس رسیدم که سوار یه ارابه بود، اون رو چطور بکشم؟

دوستان من الان به یه باس برخوردم که یه زن شبیه مار هست که سرش تو دستشه! تو محیطی که باید باهاش بجنگم همون مواد سبر هست که خون رو میبره! الان چطور باید با این مبارزه کنم؟ بعد یه سوال دیگه، قبل از این هم به یه باس رسیدم که سوار یه ارابه بود، اون رو چطور بکشم؟

برای اون غولی که سرش تو دستشه باید از آخرین بونفایر (که پشت یک Fog Gate) هست برگردی مستقیم رو به جلو بری و سه تا جونور میکشی بعد سمته راست یک عدد آسیاب بادی هست..باید آتیشش بزنی..اینو که آتیش میزنی اون مواد سمی کنار غول از بین میره و راحت میتونی باهاش مبارزه کنی...این باس علامت Summon داره..کسی هم که میاد کمکت یکی از بهترین های بازیه..شما فقط دفاع کن خونت کم نشه اون خودش دهن غول رو سرویس میکنه:d

اون ارابه رو باید تو میدان مبارزه بدوئی و خودت رو نجات بدی و از دست NPC هاش فرار کنی و بری یک عدد اهرم رو بکشی..این اهرم رو که بکشی یه در جلوی مسیر حرکت ارابه ایجاد میشه و ارابه از حرکت میمونه و شما میزنیش...بعد اینکه زدیش میتونی از بونفایری که تو منطقه هست لذت ببری:d

دقیقا پشت بونفایر دوم تویه قلعه یه آسیاب هست که اگه به سمت لبه حرکت کنی وقتی رسیدی سمته راستو بگیری میرسی به یه میله که بهش وصله اگه مشعل داشته باشی یه گزینه برا آتیش زدن میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or