Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
اون ارابه رو باید تو میدان مبارزه بدوئی و خودت رو نجات بدی و از دست NPC هاش فرار کنی و بری یک عدد اهرم رو بکشی..این اهرم رو که بکشی یه در جلوی مسیر حرکت ارابه ایجاد میشه و ارابه از حرکت میمونه و شما میزنیش

ببخشید این غول ارابه ای اسمش چیه؟؟؟؟

میشه ی عکس ازش بزارید چون فکر نمیکنم غول ارابه ای کشته باشم!!!!!!!!!

ی مرد هست تو اون کلبه تو ماجولا اون چی میخواد؟؟؟

آقا از این شمشیر آس تر داریم تو بازی ؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

شمشیرو از کجا گیر آوردی؟:dمشخصاتش رو میشه یه عکس بگیری برام؟؟

تو Hunts Man's Copse قبل از پل که منتهی میشه به بونفایر برو سمت راست و مسیرو بگیر از یک پل چوبی عبور کن میرسه به یه منطقه به اسم The Gutter..همونجاس

این شمشیر زیاد خوب نیست و زودی میشکنه و زیادی هم سنگین هست و کلی استامینا موقع استفاده خالی میکنه جوری که فوقش میشه تو هر دور 3 تا اتک داد
شمشیر فقط Moonlight Greatsword

Moonlight%20Greatsword.png

- - -ویرایش - - -

کسی تبود جواب نارو تو صفحه قبل بده؟؟

این لینک رو ببین توش نشون میده کجاست
فقط یادت باشه که باید انسان باشی تا در برات باز بشه

Dark Souls II King***39;s Armor Set - YouTube

- - -ویرایش - - -

به نظر من این شمشیر Curved Dragon Greatsword هم خوبه چون هم قوی هست و هم میتونی روش افکت مثل اتیش و جادو اضاف کنی

dragon%20greatsword.png

این شمشیر زیاد خوب نیست و زودی میشکنه و زیادی هم سنگین هست و کلی استامینا موقع استفاده خالی میکنه جوری که فوقش میشه تو هر دور 3 تا اتک داد
شمشیر فقط Moonlight Greatsword

خیلی حال میده ضربه قدرتی این شمشیر آدم احساس قدرت بهش دست میده :d اونم تو دارک سولز فکرشو کنید :d

این مگه شمشیر همون مرد ریش داره نیست؟؟؟

اینو قبلا گرفتم که ضعیف بود!!!!!!!!راستی خودش میده ؟؟؟آخه من کشتمش ازش گرفتم

با روح smelter demon از اون مرده که بغل زندانه میشه گرفتش من که باهاش حال میکنم شمشیر با ابهتیه

وقتی که باس اخر رو تو بازی معمولی می کشیم و می خواییم بریم NG+ موقع شروع همه ایتمات رو می گیرند ؟ یا مثل شماره یک فقط key هاتو می گیرند ؟
بعد این ایتم که لول هاتو ریست می کنه مثلاً من الان 150 تا لول دارم دوباره همین 150 تا لول رو بهم می ده که از اول انتخاب کنم ؟

خیلی حال میده ضربه قدرتی این شمشیر آدم احساس قدرت بهش دست میده :d اونم تو دارک سولز فکرشو کنید :d

این مگه شمشیر همون مرد ریش داره نیست؟؟؟

اینو قبلا گرفتم که ضعیف بود!!!!!!!!راستی خودش میده ؟؟؟آخه من کشتمش ازش گرفتم

با روح smelter demon از اون مرده که بغل زندانه میشه گرفتش من که باهاش حال میکنم شمشیر با ابهتیه

نه اون شمشیر با این فرق میکنه
اگه اونی که اون پیر مرده داره رو بگیری و ببریش پیش اون فروشنده افلیکس بهت میگه که این شمشیر فقط یه مدل کپی هست و اصل نیست و اصلش Moonlight Greatsword هست
اگه هم دوتا رو با هم مقایسه کنی میبینی که شکل و اندازشون فرق میکنه

ببین سمت راستی اصلی هست و سمت چپی کپی

Moonlight%20Greatsword.png
Bluemoon%20Greatsword.png

http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Moonlight+Greatsword

http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Bluemoon+Greatsword

با روح smelter demon از اون مرد که بغل زندونه میشه خریدش

اینم مشخصاتش : قبل از آپگرید

بعد از 4 بار آپگرید

ی بار دیگه هم آپگرید میشه که قدرت ضربش میشه 330

- - -ویرایش - - -

به نظر من این شمشیر Curved Dragon Greatsword هم خوبه چون هم قوی هست و هم میتونی روش افکت مثل اتیش و جادو اضاف کنی

اینو از کجا میشه گیر آورد؟؟؟؟قدرت ضربش چنده؟؟؟

- - -ویرایش - - -

اگه اونی که اون پیر مرده داره رو بگیری و ببریش پیش اون فروشنده افلیکس بهت میگه که این شمشیر فقط یه مدل کپی هست و اصل نیست و اصلش Moonlight Greatsword هست
اگه هم دوتا رو با هم مقایسه کنی میبینی که شکل و اندازشون فرق میکنه

پس جنس چینی تو دارک سولزم نفوذ کرده :d من اصلشو ندیده بودم تا حالا !!!!!!!!!

از کجا میشه گیرش آورد و اگه میشه ی عکس ازش بذار بی زحمت

پس جنس چینی تو دارک سولزم نفوذ کرده :d من اصلشو ندیده بودم تا حالا !!!!!!!!!

از کجا میشه گیرش آورد و اگه میشه ی عکس ازش بذار بی زحمت

از فروشنده Weaponsmith Ornifex

برای خرید هم نیاز به روح Old Paledrake Soul هست که فقط با شکست دادن Duke's Dear Freja توی Ng+ به بالا به دست میاد
الان من توی اوایل ng++ هستم و واسه همین الان بهش دسترسی ندارم که عکس بزارم

- - -ویرایش - - -

وقتی که باس اخر رو تو بازی معمولی می کشیم و می خواییم بریم NG+ موقع شروع همه ایتمات رو می گیرند ؟ یا مثل شماره یک فقط key هاتو می گیرند ؟
بعد این ایتم که لول هاتو ریست می کنه مثلاً من الان 150 تا لول دارم دوباره همین 150 تا لول رو بهم می ده که از اول انتخاب کنم ؟

توی Ng+ فقط کلید هات و اون فرگمت های یور که باهاش ادم رو از حالت سنگ در میاره رو از دست میدی و بقیه ایتم هات دست نمیخوره و لولت هیچی کم و زیاد نمیشه و همون میمونه

دوستان بعد از این که به pqte کمک کردن یه کلید داد این چیه،،؟
شمشیر فقط monlight عالیه دمج میده توم ولی اخر نفهمیدم چقدر دمج میده دقیقل چون همیشه 0

دمیج این شمشیر فیزیکی نیست و جادو هست
ماله منRaw +5 هست الان 437 تا میده

راستی این Pqte کی هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or