Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
سیو بازی بده ( .... تحویل بگیر.)
دوست عزیز ممنون از لطف شما. بازیو حذف کردم. بازم ممنون.:-*

دوستان لینک DARK SOULS II SCHOLAR OF THE FIRST SIN نسخه Corepack رو ندارید؟! تو سایت های ایرانی هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم یه Game2dl بود که اونم سرعت دانلودش خیلی پایینه
حجم این نسخه 7.2 گیگه
از سایت های وطنی باشه که عالیه :d
با این وضع دیگه فکر کنم تنها راهتون تورنته. تازه برای من همچین هم بد سرعت نمیده شما هم یه امتحانی بکن.

سلام دوباره منم:d
قضیه ی این روحایی که به آدم کمک میکنن چیه؟کی میان؟
والاه روح که نیستم npc هستن شما با هرکس که دید صحبت کن و اونقدر صحبت کن که دیالگش رو تکرار کنه بعد اون اگه ادم باشی(human( قبل هر باس فایت میتونی اخضارشون کنی تا بیان کمکت

والاه روح که نیستم npc هستن شما با هرکس که دید صحبت کن و اونقدر صحبت کن که دیالگش رو تکرار کنه بعد اون اگه ادم باشی(human( قبل هر باس فایت میتونی اخضارشون کنی تا بیان کمکت
دقیقا یه npc بود توی فراست آف فالن جاینتس وقتی از نردبون بون فایر دوم میای پایین میری میری میری یه باس هست که عقاب میندازتش بعد جلوتر از نردبون میای پایین بعد مستقیم میری جلو یه مرده هست در پشتت بسته میشه
با اون مرده صحبت کردم گفت سامون کنو از این حرفا(ولی حالا یادم نیست انسان بودم یا نه ولی مرده بعدش غیب شد)
چطوری سامونش کنم
آپدیت:فهمیدم چطوری
الان یه بار مرد
بازم میاد؟

آخرین ویرایش:
دقیقا یه npc بود توی فراست آف فالن جاینتس وقتی از نردبون بون فایر دوم میای پایین میری میری میری یه باس هست که عقاب میندازتش بعد جلوتر از نردبون میای پایین بعد مستقیم میری جلو یه مرده هست در پشتت بسته میشه
با اون مرده صحبت کردم گفت سامون کنو از این حرفا(ولی حالا یادم نیست انسان بودم یا نه ولی مرده بعدش غیب شد)
چطوری سامونش کنم
آپدیت:فهمیدم چطوری
الان یه بار مرد
بازم میاد؟
برا باس فایت بعدی بله
اون باسه رو زدی؟ زدنش بدون یه راح خیل سخته برا تو

سلام دوباره منم:d
قضیه ی این روحایی که به آدم کمک میکنن چیه؟کی میان؟
قضیش گروه ما هست شوالیههای آبی که به ضعفا در راه موندهها و ....کمک میکنیم
[h=4]Blue Sentinels[/h] اگه یه دارک اسپریت به خودش جرعت بده به اعضای گروه [h=4]Way of the Blue[/h] حمله کنه ما خود بخود و اتوماتیک وارد دنیای اون شخص میشیم و روح تاریکو میفرستیمش دنیای خودش
گناهکارها و بدبختهارو هم تنبیه میکنیم هر باری که به دست ما کشته شن یکی از گناهاشون کم میشه :d
دیروز یه اتفاق جالب افتاد وارد دنیای یک گناهکار شدم دیدم بدبخت همزمان یه دارک اسپریت هم بهش حمله کرده بعدش چی شد ؟
نامردا دست به یکی کردن جنگو کنار گزاشتن دونفری به من حمله کردن
منم دویدم سمت یه گروه از دشمنا 6 تایی بودن جناب گناه کار جرعت نکرد بیاد جلو اما دارک اسپریت که مثل من دشمنای سرزمین دیگه بهش حمله نمیکردن اومد وسط و من بعد کلی دردسر ( خداییش سخته با این پینگ و لگ بازی کردن ) شکستش دادم
بعدشم رفتم سراغ گتاهکار و اونم به آرامش رسوندم :d

برا باس فایت بعدی بله
اون باسه رو زدی؟ زدنش بدون یه راح خیل سخته برا تو
منظورت لست جاینته؟آره راحت بود
یه شمشیر پیدا کردم سه بار ارتقاش دادم با اون و سه بار مردنم مرد
الان روحشو استفاده کنم یا نگه دارم؟؟؟

آخرین ویرایش:
منظورت لست جاینته؟آره راحت بود
یه شمشیر پیدا کردم سه بار ارتقاش دادم با اون و سه بار مردنم مرد
الان روحشو استفاده کنم یا نگه دارم؟؟؟

بعضی باس ها هستن اصلا نباش بخرجی
با روح این باس ها میتونی اسلحه هایه خیلی قوی بگیری.
دو تا از قوی ترین اصلحه هایه بازی
یکیش
chaos bald هست که باس دوبار یه باس به اسم lost sinner رو بکشی
.و دوبار هم یه باس هست به اسم spider(زدنش مصیبته)
که moonlight graet sword رو میده بعد روح این دوتا بقیشو میتونی بخرجی
کشتن دوباره باس هم با سوزوندن bongire astetic ممکنه
من بازی رو با lvl 195 تموم کردم
میخوام دوباره برم نمیدونم چرا حسش نیست 90% لذت بازی به بازی کردن با دوستا و بازکنایه دیگه هست(online ) که تو ایران یه ارزویه
و

خوب منم بلاخره تونستم نسخه ی Scholar of the First Sin رو با لول 194 به همراه تمام DLC ها تموم کنم#:-s
بنظرم از لحاظ داستانی خیلی بهتر از نسخه ی اول بود ولی تو بقیه چیزها به پای Dark Souls 1 نمیرسید . در کل بازی خیلی عالی بود :bighug:
فکر کنم کم کم وقتشه که برم سراغ Bloodborne :d

کمککککککککککککک
The Pursuer رو چطوری بکشم؟

شما اول باید یه سپر خوب پیدا کنی که قدرت بلاکش %100 باشه. موقع مبارزه سعی کن ازش دور بمونی و وقتی که حمله کرد جا خالی بده و بزار اونقدر ضربه بزنه تا خسته بشه :d بعد میتونی از پشت بهش حمله کنی

خوب منم بلاخره تونستم نسخه ی Scholar of the First Sin رو با لول 194 به همراه تمام DLC ها تموم کنم#:-s
بنظرم از لحاظ داستانی خیلی بهتر از نسخه ی اول بود ولی تو بقیه چیزها به پای Dark Souls 1 نمیرسید . در کل بازی خیلی عالی بود :bighug:
فکر کنم کم کم وقتشه که برم سراغ Bloodborne :d

شما اول باید یه سپر خوب پیدا کنی که قدرت بلاکش %100 باشه. موقع مبارزه سعی کن ازش دور بمونی و وقتی که حمله کرد جا خالی بده و بزار اونقدر ضربه بزنه تا خسته بشه :d بعد میتونی از پشت بهش حمله کنی
برادر ایشون نوبه نمیشه بگی اینجوری بزنتش. البته جلوتر بعد smelter demon مجبوره خخخ
الان یه روش راحت هست با اون کمان بزرگا بترکونیش

یه بار سعی کردم ولی بعدش کمانا رو شکوند خخخخخخخخخخخخخ:d
الان فک نکنم بتونی باهاش بجنگی، اگر بخوای بجنگی بدون شک می تونم بگم سخت باس کل بازی میشه برات، اصلا طوری که این میجنگه هیچکدوم از باس نمی جنگند خیلی خیلی سریع هست ....
بیارش گوشه مپ که بیشترین فاصله رو با زوبین ها داشته باشه، بعد که خواست شروع کنه به ضربه زدن خاجالی بده و بدو سمت یکی از زوبین ها (هر کدوم که به سمت باس بود) و سریع یه شلیک کن و از زوبین دور شو....
این زوبین ها همزمان چند تا تیر شلیک می کنند اگر بتونی خوب با باس میزونی کنی و تمام تیرهاش بهش میخوره تقریبا 90 تا 95% خون ــش رو می بره با یه شمشیر میمیره ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or