Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
منو نجات بدید اخه شما ها چجوری این بازیو بردین اخر ؟؟ یعنی اون ادمارو داریم ؟ دوستان این باسفایت دوم اون غول اهنیه چرا اینجوری میکنه؟؟ یعنی دو ساعت نیمه با دو ضربه میزنه ما رو نابود میکنه چجوری بکشمش؟؟؟ راستی چرا سپر ها مقاوم نیستند؟؟ چیکارشون کنیم مقاوم بشن ؟؟ سلاح ها رو چجوری اپگرید کنیم؟؟؟
جون من هر کی میتونه کمک کنه؟؟ سیومو بدم برام اپگرید کنید؟؟؟ مخصوصا سپرم که 1800 پولش دادم ولی مقاوم نیست گول زروبرق خوردیم دی.
دقیقا الان چیکار کنم لول 13 هستم؟؟

آخرین ویرایش:
منو نجات بدید اخه شما ها چجوری این بازیو بردین اخر ؟؟ یعنی اون ادمارو داریم ؟ دوستان این باسفایت دوم اون غول اهنیه چرا اینجوری میکنه؟؟ یعنی دو ساعت نیمه با دو ضربه میزنه ما رو نابود میکنه چجوری بکشمش؟؟؟ راستی چرا سپر ها مقاوم نیستند؟؟ چیکارشون کنیم مقاوم بشن ؟؟ سلاح ها رو چجوری اپگرید کنیم؟؟؟
جون من هر کی میتونه کمک کنه؟؟ سیومو بدم برام اپگرید کنید؟؟؟ مخصوصا سپرم که 1800 پولش دادم ولی مقاوم نیست گول زروبرق خوردیم دی.
داداش من این بازیو تموم نکردم
اما سر این 2 هفته موندم
اگه میتونی 2هفته سر این باس وایسی بعد یکم نبرد باهاش حرکاتشو حفظ میشی و راحت میتونی جاخالی بدی
وقتی از دور خیز میگیره بزنتت طرف شمشیرش جاخالی بده
هروقت هم از نزدیک خواست بهت ضربه بزنه طرفی که ضربه میزنه به همون طرف جاخالی بده

داداش من این بازیو تموم نکردم
اما سر این 2 هفته موندم
اگه میتونی 2هفته سر این باس وایسی بعد یکم نبرد باهاش حرکاتشو حفظ میشی و راحت میتونی جاخالی بدی
وقتی از دور خیز میگیره بزنتت طرف شمشیرش جاخالی بده
هروقت هم از نزدیک خواست بهت ضربه بزنه طرفی که ضربه میزنه به همون طرف جاخالی بده
اصلا راه نمیده جا خالی بدیم. مثل برق میفته به جونه آدم اصلا راه دیگه نیست بریم؟؟؟این باسو دور بزنیم دی ؟؟

برادر، این بازی رس آدم رو می کشه. اگه می بینی نمی تونی بیخیالش رو اعصابت رو نریز به هم. اگر خیلی دوست داری بازی کنی، بپر برو وقت بذار تو Wiki کامل بخون. اینجا کسی جواب بده نصفه نیمه میشه. هر Armor و هر سپری یه سری resistance به انواع Damage داره، به UPGRADE LEVEL اش هم بستگی داره همچنین scaling با یه سری stat های شما.
در موردی محل یا boss هم سوال داری اسمش رو بگو اینجوری دومی اولی فایده نداره.

در مورد اون دختره اینو اضافه کنم که من خیلی وقت پیش بازی کردم واسه همین جمله کاملشو یادم نیست اما احتمالا اینجا منظورش همین آپگرید هست که باید بری پیشش....
اکثر نایت هایی که تو مسیر تاور هست رو خیلی راحت میشه پرت کرد پایین.... اگر میبینی اطرافشون پرتگاه نیست یه مقدار نزدیکشون شو تا بیان سمتت، بعد بکششون سمت پرتگاه و ....
ng؟ New Game؟ کجا دیدی؟
آها پس ng++ یعنی سه بار تا حالا بازی کرده
ممنونم از اینکه به من کمک کردید

- - -ویرایش - - -

همین بهترین کارو کردی که knight برداشتی که بهترین نزاد برا شروع بازی هست. دوست من اولش بورو تو مجولا یه چاه هست کنار دیوار اون سنگرو بزن بیفته تو چاه تا یه ایتم بیاد بیرون به اسم فلسک اونو بده به اون زنه تا معجون هات 2 تا بشه و بازی راحتر بشه. حداکثر 12 تا معجون هست.
راحترین بخش بازی همون frost of the fallen gaint هست بورو اونجا یه شمشیرم تو اونجا هست که عالیه تا اواسط بازی. کشتینی دشمنایه بزگتر در واقع خیلی راحته چون داج کردنشون( جاخالی دادم) خیل راحته اون شوالیه هایه گنده رو روشون قفل کن (دوکمه رول ماوس) و بچرخ دورشون در حالی که سپر رو بالا نگه داشتی یادت باشه کلا سه تا ضربه میزنن پس صبر کن بعد 2 تا ضربه بزن بهشون و بیا عقب و دوباره بعد اینکه سه تا ضربه زدن بورو روشن و تموم کن کارشون رو و بکششون یکی از راحتین دشمنا هستن همینا . سپر خیلی مهمه تو این بازی لعنتی پس یعی کن یه سپر درست و حسابی گیر بیاری.
قبل یه باس هیت به اسم دارگن اسلیر یه حلقه هیت وقتی میمیری مقدار جون کمتری ازت کم یمشه. ارتقا هم فقط و فقط
رو

dex
str
estamenia
و
vgr کار کن فعلا
هر سلاحی یه مقدار مشخص dexو str میخواد که یه صلاح انتخاب کن و تا اون اندازه این دوتارو افزایش بده و بعد فقط و فقط بریز تو vgr.estو vit
یه ایتم هایی هستن که میتوین باهاشون صلاح رو اپگرید کنی. به ایتم shard که تو بازی پیدا میکنی. یه مرد نشته کنار یه در تو مجولا که باید کلید اهنگریشو از یه زن تو frost of fallen gaint بخری تا بره تو مغاره از اونجا میتوین صلاح رو اپگرید کنی تا 10 تا لولو
به نظرذم بهترین صلاح برا اول بازی maceهست که به قیمت 1200 چوخ( خیلی خیلی ارزون) میتونی از همون اهنگری بخری)
البته نگران نباش
جلوتر که بری یه ایتم پیدا میکنی که میتونی لولتو از اول ریس کنی و لول هات رو یه جور دیگه بچینی
فکر کنم تا 7 بار میتونی این کار رو انجام بدی!
تا اواسط بازی هم سراغ جادو نرو که جادویه درست و حسابی نداری.
در ضمن یکی دیگه از این معجون هایی رو که گفتم میتونی تو frost of the fallen gaint به ب bonfire دوم که رسی طبقه بالا یه درخت هست که بیفتی روش میتونی یه معجون دیگه اضافه کنی
هر جا سئوالی بود بپرس
مرسی دوست عزیز از توضیحات کاملت
ایکاش قبل شروع بازی میومدم از شما سوال میکردم
پس اول مسیر فراست آف ده فالن جایتس رو میرم
قضییه این اتحاد ها چیه؟مثل اسکایریمه؟
شما الانم بازی میکنی؟
در مخفی چیزی میتونید بهم بگید؟
اصلا در مخفی چی هست؟
چی داره توش؟
پ.ن:گزینه تشکر نداره انجمن؟(پیداکردم)
دوباره میگم با تشکر:-)

آخرین ویرایش:
برادر، این بازی رس آدم رو می کشه. اگه می بینی نمی تونی بیخیالش رو اعصابت رو نریز به هم. اگر خیلی دوست داری بازی کنی، بپر برو وقت بذار تو Wiki کامل بخون. اینجا کسی جواب بده نصفه نیمه میشه. هر Armor و هر سپری یه سری resistance به انواع Damage داره، به UPGRADE LEVEL اش هم بستگی داره همچنین scaling با یه سری stat های شما.
در موردی محل یا boss هم سوال داری اسمش رو بگو اینجوری دومی اولی فایده نداره.
بعضی جا هاش بدجوری رو اعصابه مثلا هر جا میری میبینی سیاه چاله هست و رو خط داستانی نیستم یکم گنگ میزنه! بازی گیم پلی خوبی داره اگه رو دستتد بیاد از آب خوردن هم آسونتر میشه اون باسم بیخیال شدم رفتم جایی دیگه هم فکر کنم به داستان اصلی ربط داره:|

آها پس ng++ یعنی سه بار تا حالا بازی کرده
ممنونم از اینکه به من کمک کردید

- - -ویرایش - - -

مرسی دوست عزیز از توضیحات کاملت
ایکاش قبل شروع بازی میومدم از شما سوال میکردم
پس اول مسیر فراست آف ده فالن جایتس رو میرم
قضییه این اتحاد ها چیه؟مثل اسکایریمه؟
شما الانم بازی میکنی؟
در مخفی چیزی میتونید بهم بگید؟
اصلا در مخفی چی هست؟
چی داره توش؟
پ.ن:گزینه تشکر نداره انجمن؟(پیداکردم)
دوباره میگم با تشکر:-)
خوبه بهترین کار همونه.
اتحا ها یا همون convident ها اکثرا برا بازکنایه انلاین هستن که شما عضو هر کدوم بشی تو انلاین به همون رنگ در میایی. یه کانویدنت هست تو مجولا که از یه جاده میری بالا اونجا اگه عضو شدی بازی برات سختر میشه. پس اگه عضو شدی بگو یاد بدم چجوری leav بدی
بله lvl 150
زیاد فارمینگ کردم
در مخفی والاه سخته دادن مختصات صبر کن ببینم میتونم یه فیلم درست کنم برا چند تا در مخفی
صلاح چی برداشت اخرش؟
پشنهاد من همون mace هست
البته الان من mooon light grat sword استفاده میکنم

- - -ویرایش - - -

همین غول اهنیه یکی ار راحترین باس هایه بازیه.
الان شما drgon rider رو میگید؟
یا dragon slayer?
یا prsoder? همون که رو هوا پرواز میکنه؟
سومی واقعا برا یه نوب سخته زدنش. راه داره
اگه اولی هستی که راحتریه باید تو راحت هر چی غول بود بکشی تا اهرم ها بیان بیون اونارو بکشی تا فضایه باس فایت باز بشه. کلا این باس فکر کنم 3 نوع اتک داره یکیش . که اگه سپر خوب داشته باشی روش قفل کن دورش بچرخ ضربش تموم شد 2 بار بزن بعد دوباره تکرار کن. طمع نکن بیشتر بزنی که میکشتت.
دومی یکم سختره کلا 4 تا اتک داره همین استراتزی اولی رو باید روش پیداه کنی
سومی سخته زدنش تو حالت معمولی اگه تو سومی هستی بگو یادت بدم چی کار کنیدر واقع باس فایت سومی که گفتم خیل مهمه هم چون راهو برا lost batilix باز میکنه هم یه سپر میده که بهترین سپر بازیه تا اواسط بازی

خوبه بهترین کار همونه.
اتحا ها یا همون convident ها اکثرا برا بازکنایه انلاین هستن که شما عضو هر کدوم بشی تو انلاین به همون رنگ در میایی. یه کانویدنت هست تو مجولا که از یه جاده میری بالا اونجا اگه عضو شدی بازی برات سختر میشه. پس اگه عضو شدی بگو یاد بدم چجوری leav بدی
بله lvl 150
زیاد فارمینگ کردم
در مخفی والاه سخته دادن مختصات صبر کن ببینم میتونم یه فیلم درست کنم برا چند تا در مخفی
صلاح چی برداشت اخرش؟
پشنهاد من همون mace هست

- - -ویرایش - - -

یا dragon slayer?
اگه اولی هستی که راحتریه باید تو راحت هر چی غول بود بکشی تا اهرم ها بیان بیون اونارو بکشی تا فضایه باس فایت باز بشه. کلا این باس فکر کنم 3 نوع اتک داره یکیش . که اگه سپر خوب داشته باشی روش قفل کن دورش بچرخ ضربش تموم شد 2 بار بزن بعد دوباره تکرار کن. طمع نکن بیشتر بزنی که میکشتت.
سومی سخته زدنش تو حالت معمولی اگه تو سومی هستی بگو یادت بدم چی کار کنیدر واقع باس فایت سومی که گفتم خیل مهمه هم چون راهو برا lost batilix باز میکنه هم یه سپر میده که بهترین سپر بازیه تا اواسط بازی
دوست عزیز ممنون از راهنماییت کلا بیخیال بازی شدم.

خوبه بهترین کار همونه.
بله lvl 150
زیاد فارمینگ کردم
صلاح چی برداشت اخرش؟
پشنهاد من همون mace هست

- - -ویرایش - - -

یا dragon slayer?
من شمشیر برداشتم
من از اون پله ای که کنار بونفایره رفتم بالا و عضو اون شدم
old dragonslayer هم منو کشت و 4400 سول ازم گرفت:d

من شمشیر برداشتم
من از اون پله ای که کنار بونفایره رفتم بالا و عضو اون شدم
old dragonslayer هم منو کشت و 4400 سول ازم گرفت:d
اگر آفلاین بازی می کنی، از من میشنوی عضو هیچ کاوننتی نشو ...
old dragonslayer یکی از باس های منطقه Heide's Tower of Flame هست دیگه؟ اگر همونی باشه که فکر میکنم اگر اول بازی هستی به نظرم زوده که بری سمتش چون حرکت هاش سریعه .... البته کلا باس راحتی هست، نکته دیگه در موردش اینه که تا جایی که یادم میاد بجز سول هایی که براش کشتنش میده چیز دیگه ای گیرت نمیاد، مسیر بعد از کشتن ــش هم که بسته هست و راه به جایی نداره .... فعلا بیخیال ــش بشی بهتره ...
با اون ترفندی که گفتم تو این منطقه اگر حوصله به خرج بدی میتونی سول خوبی جمع کنی برای ارتقا، ولی کلا سخت تر از مسیر frost of the fallen gaint هست.
کدوم شمشیر رو برداشتی؟ فک کنم منظور دوستمون از شمشیر خوب همونی باشه که دست شوالیه سفیدی هست که تو frost of the fallen gaint نشسته، اگر اونو گرفتی خیلی عالیه ....
راستی باس این منطقه که گفتم میشه با جاخالی پرتش کرد پایین Dragonrider هست ....

اگر آفلاین بازی می کنی، از من میشنوی عضو هیچ کاوننتی نشو ...
old dragonslayer یکی از باس های منطقه Heide's Tower of Flame هست دیگه؟ اگر همونی باشه که فکر میکنم اگر اول بازی هستی به نظرم زوده که بری سمتش چون حرکت هاش سریعه .... البته کلا باس راحتی هست، نکته دیگه در موردش اینه که تا جایی که یادم میاد بجز سول هایی که براش کشتنش میده چیز دیگه ای گیرت نمیاد، مسیر بعد از کشتن ــش هم که بسته هست و راه به جایی نداره .... فعلا بیخیال ــش بشی بهتره ...
با اون ترفندی که گفتم تو این منطقه اگر حوصله به خرج بدی میتونی سول خوبی جمع کنی برای ارتقا، ولی کلا سخت تر از مسیر frost of the fallen gaint هست.
کدوم شمشیر رو برداشتی؟ فک کنم منظور دوستمون از شمشیر خوب همونی باشه که دست شوالیه سفیدی هست که تو frost of the fallen gaint نشسته، اگر اونو گرفتی خیلی عالیه ....
راستی باس این منطقه که گفتم میشه با جاخالی پرتش کرد پایین Dragonrider هست ....
هم اونو برداشتم هم یکی از آهنگره خریدم
پس شمشیر اون شوالیه بهتره؟آخه دمیجش کم بود بر نداشتم
الان من عضو کانوت بلو نمیدونم چیچی شدم
چی کار کنم در بیام؟
من dark souls 2 ورژن معمولیش رو دارم
میتونم آنلاین بازی کنم؟(با تانگل)
آخرین آپدیت 1.10هه؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
چی کار کنم در بیام؟
آخرین آپدیت 1.10هه؟؟؟؟؟
اگر شمشیر بهتر پیدا کردی که چه بهتر ازش استفاده کن، منم اول از یه شمشیر که قدرت آتیش داشت استفاده می کردم بعد که یه مقدار ارتقا دادم از Bastard Sword و بعد هم تا اخر بازی از Black Knight Ultra Greatsword....
برای حذف کردن کاوننت اگر اشتباه نکنم باید بری پیش اون گربه ای که تو ماجولا هست (خونه ای که کنار چاه هست) ....
در مورد آنلاین تجربه نکردم اطلاع ندارم ....

آخرین ویرایش:
چی کار کنم در بیام؟
آخرین آپدیت 1.10هه؟؟؟؟؟
کلا این mace عالیه اخه همه چیز که دمیج نیست. سرعت چرخیدن خیل مهمه چون بعضی وقت ها با فصاله سانتی متری جاخالی میده ادم

سیو بازی بده ( .... تحویل بگیر.)

دوستان لینک DARK SOULS II SCHOLAR OF THE FIRST SIN نسخه Corepack رو ندارید؟! تو سایت های ایرانی هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم یه Game2dl بود که اونم سرعت دانلودش خیلی پایینه
حجم این نسخه 7.2 گیگه
از سایت های وطنی باشه که عالیه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or