Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
دوستان من INT رو کردم 12 الان میتونم HEAVY SOUL بزنم و دارم هم استف هم دارم اما یه مشکل دارم اونم اینکه نمیتونم خونه بالارو پر کنم تا استف جادو بزنه از کجا باید اونجارو پر کنم؟ یه باس دیگه هم زدمش و کسی نبود جز FLEXRY SENCHRY بار سوم زدمش

باید ATN ت حداقل 10 باشه فکر کنم تا بتونی یه جادو برداری باید بری کنار بونفایر و attune spells رو بزنی.

دوستان من متاسفانه دارم نسخه کرک رو رو pc بازی میکنم و فهمیدم که تقریبا invade کردن بازی کن هایه دیگه( یعنی رفتن به بازی اونها و یا برعکس) ناممکنه
ولی امروز دقیقا دوباره 2 تا بازیکن اومدن تو بازیم . که با رنگ قرمز بودن و اولش یه نوشته سیاه اومد که نوشت فلان بازیکن اینویدت کرد. الان جریان چیه؟
اخه نسخه من کرکه و حتی اخرین نسخه هم نیست و اینا از کجا اومدن؟ ییکشون رو زدم. اون یکی با یه جادو زد کامل ترکوند منو وقتی هم زدمش نوشت invader banishd

دوستان من متاسفانه دارم نسخه کرک رو رو pc بازی میکنم و فهمیدم که تقریبا invade کردن بازی کن هایه دیگه( یعنی رفتن به بازی اونها و یا برعکس) ناممکنه
ولی امروز دقیقا دوباره 2 تا بازیکن اومدن تو بازیم . که با رنگ قرمز بودن و اولش یه نوشته سیاه اومد که نوشت فلان بازیکن اینویدت کرد. الان جریان چیه؟
اخه نسخه من کرکه و حتی اخرین نسخه هم نیست و اینا از کجا اومدن؟ ییکشون رو زدم. اون یکی با یه جادو زد کامل ترکوند منو وقتی هم زدمش نوشت invader banishd

اینا از خود بازی هستن و انلاین نیستن با این که بیشترشون خیلی شبیه ادم میجنگن :ی
تو بازی از این invader ها زیاد هستن

دو ستان من دارم یه سری فیلم بازی از 0 رو تو you tube دنبال میکنم تا اینجا که لول 95 هستم تقریبا مثل اون یارو عمل کردم. ولی ایشون تا حالا حداقل 10 تا در مخفی باز کرده من یکی هم برام باز نشده. هم تو حالت انسات تست کردم اکثرار رو هم رو حالت هالو مثلا اون باس سه تایی ها که سرباز بلند قد هستن پاییین باید 4 تا در مخفی باشه هیچ کدوم باز نیمشه در هر دو حالت تست کردم

دو ستان من دارم یه سری فیلم بازی از 0 رو تو you tube دنبال میکنم تا اینجا که لول 95 هستم تقریبا مثل اون یارو عمل کردم. ولی ایشون تا حالا حداقل 10 تا در مخفی باز کرده من یکی هم برام باز نشده. هم تو حالت انسات تست کردم اکثرار رو هم رو حالت هالو مثلا اون باس سه تایی ها که سرباز بلند قد هستن پاییین باید 4 تا در مخفی باشه هیچ کدوم باز نیمشه در هر دو حالت تست کردم

بخاطر اینکه باید کنار اون درهای مخفی یه دکمه مخصوص بزنی تا باز بشن. چون با pc بازی نکردم نمیدونم دکمش چیه.

انگار شما تنها ادمی هستین که فعلا همزمان دارین بازی میکنین. چند ساعت پلی کردین و لولوتون چنده؟
من 25 ساعتت و و لول 119

ظاهرا درسته تو p30world هم همزمان پست میزارم خبری نیست
حدود 62 ساعت بازی کردم و لولم 160 هستش
متاسفانه تنها دلخوریم از سرور بد بازی و اینترنت نابود ایران هستش وقتی اینویت میشم لعنتی من میبینم هیچ ظربه ای نخوردم یارو داره هوارو میزنه ولی من کلی دمیج گرفتم
یا طرف یدفعه اومده پشت سرم ترکوندتم بعدشم کلی ذوق میکنه فک میکنه خیلی oldschool هستش
واقعا شرم آوره

ظاهرا درسته تو p30world هم همزمان پست میزارم خبری نیست
حدود 62 ساعت بازی کردم و لولم 160 هستش
متاسفانه تنها دلخوریم از سرور بد بازی و اینترنت نابود ایران هستش وقتی اینویت میشم لعنتی من میبینم هیچ ظربه ای نخوردم یارو داره هوارو میزنه ولی من کلی دمیج گرفتم
یا طرف یدفعه اومده پشت سرم ترکوندتم بعدشم کلی ذوق میکنه فک میکنه خیلی oldschool هستش
واقعا شرم آوره

من نمیدونم چرا هرکاری میکنم نمیتونم عکس بگیرم از کاراکترم:l
من اف لاین بازی میکنم کلا. امیداورم دارک سولز 3یی هم در کار باشه
سخترین باس کدوم بود به نظرتون؟
الان بازی رو چند بار تموم کردید؟ یا هنوز یه دور نشده؟

من نمیدونم چرا هرکاری میکنم نمیتونم عکس بگیرم از کاراکترم:l
من اف لاین بازی میکنم کلا. امیداورم دارک سولز 3یی هم در کار باشه
سخترین باس کدوم بود به نظرتون؟
الان بازی رو چند بار تموم کردید؟ یا هنوز یه دور نشده؟
عکسو من با fraps میگیرم یا steam
من ds2 رو واقعا جوییده بودم گزاشته بودم کنار که این نسخشو زدن دوباره برام جالب شد وقتی این نسخه اومد نسخه قبلیو هنوز پاک نکرده بودم
اینم نصف وقت بازیمو دارم به بقیه کمک میکنم یا دارم مسابقه میدم یا گناهکارهارو تنبیه میکنم خیلی مونده تموم کنم 1 دور سختترینش به نظرم همون اژدهای باستانیه چندبار تلاش کردم حتی نتونستم وادر مغبرش بشم و باهاش حرف بزنم 200 تا dragon night میریزن سرت تو یه چشم به هم زدن میمیری
چندبار همراه پلیرای دیگه بودم بهشون حمله نمیکردن نمیدون چرا به بعضیا حمله نمیکنن یه جا خوندم اگه در صندوق ورودیو باز نکنی کاریت ندارن نمیدونم

سلام
من تازه بازی رو شروع کردم.
اولاشم
کلاس knight برداشتم البته قبلش ساسرر بودم که دیگه زده شدم :-/
اولان پیشنهادی چیزی برام ندارید؟ممنون میشم مقداری راهنماییم کنید
دومن الان من چی کنم؟از ماجولا برم فراست اف ده فالن جایتس یا تاور اف هیدن(نمیدونم درست نوشتم یا نه)شنیدم توی تاور اف هیدن یه رینگی هست که بدرد میخوره؟
دیگههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه چیییییییییییی؟
آها
وقتی دارم لول آپ میکنم بنظرتون کدوم رو آپگرید کنم؟
و این seek souls که این دختره میگه چیه؟همونی که کنار بونفایر ماجولاست
باتشکر:)

آخرین ویرایش:
سلام
اولاشم
دومن الان من چی کنم؟از ماجولا برم فراست اف ده فالن جایتس یا تاور اف هیدن(نمیدونم درست نوشتم یا نه)شنیدم توی تاور اف هیدن یه رینگی هست که بدرد میخوره؟
آها

سلام،
من بهت پیشنهاد میکنم همین اول بازی سعی کن تا جایی که میشه تمام دشمن های اطرافت که ضعیف هستند رو بکشی و حسابی روح جمع کنی برای ارتقا تا بتونی با باس اول مبارزه کنی (هر کدوم از دشمن ها اگر اشتباه نکنم حدود 25 بار میمیرن) ....
در مورد سوال دوم، اگر بری سمت فراست اف ده فالن جایت باید با یه باس به اسم Last giant بجنگی، اگر بری سمت تاور اف دِ فلیم دو راه وجود داره که هر دو به باس ختم میشه! یکی از باس ها سریع هست و اول بازی کشتنش سخت اما یه باس دیگه که یه مقدار چاق هست رو میشه با یه شگرد خیلی راحت کشت! شگردش هم اینه که میاریش کنار پرتگاه بعد وقتی شروع کرد به شمشیر زدن جاخالی میدی و اونم پرت میشه پایین....
در مورد کشتن دشمن های گنده ای که تاور اف دِ فلیم هستند هم بگم که با دیگری مستقیم اول بازی کشتنشون خیلی خیلی سخت هست! ولی میتونی اینارو هم بیاری سمت پرتگاه و زمان شمشیر زدن جاخالی بدی و ... کشتنشون روح خوبی بهت میده ...
در مورد رینگ، تو بازی خیلی زیاد هست! یادم نمیاد درستو ولی اگر از این سمت هم نری به احتمال زیاد جای دیگه پیداش میکنی ....
هر کدوم که نیازه! خون، استامینا، قدرت حمل سلاح و زره و ....
اون دختره هم میگه روح جمع بعد کن بیا پبشم برای آپگرید ....

ممنونم
من فکر می کردم دختره روحه خاصی مد نظرهشه:d
اون نه تا نایتی که توی مسیر تاور هست هم میشه پرت کرد پایین؟
بعد این ng چیه؟:d
باتشکر
در مورد اون دختره اینو اضافه کنم که من خیلی وقت پیش بازی کردم واسه همین جمله کاملشو یادم نیست اما احتمالا اینجا منظورش همین آپگرید هست که باید بری پیشش....
اکثر نایت هایی که تو مسیر تاور هست رو خیلی راحت میشه پرت کرد پایین.... اگر میبینی اطرافشون پرتگاه نیست یه مقدار نزدیکشون شو تا بیان سمتت، بعد بکششون سمت پرتگاه و ....
ng؟ New Game؟ کجا دیدی؟

سلام
اولاشم
آها
همین بهترین کارو کردی که knight برداشتی که بهترین نزاد برا شروع بازی هست. دوست من اولش بورو تو مجولا یه چاه هست کنار دیوار اون سنگرو بزن بیفته تو چاه تا یه ایتم بیاد بیرون به اسم فلسک اونو بده به اون زنه تا معجون هات 2 تا بشه و بازی راحتر بشه. حداکثر 12 تا معجون هست.
راحترین بخش بازی همون frost of the fallen gaint هست بورو اونجا یه شمشیرم تو اونجا هست که عالیه تا اواسط بازی. کشتینی دشمنایه بزگتر در واقع خیلی راحته چون داج کردنشون( جاخالی دادم) خیل راحته اون شوالیه هایه گنده رو روشون قفل کن (دوکمه رول ماوس) و بچرخ دورشون در حالی که سپر رو بالا نگه داشتی یادت باشه کلا سه تا ضربه میزنن پس صبر کن بعد 2 تا ضربه بزن بهشون و بیا عقب و دوباره بعد اینکه سه تا ضربه زدن بورو روشن و تموم کن کارشون رو و بکششون یکی از راحتین دشمنا هستن همینا . سپر خیلی مهمه تو این بازی لعنتی پس یعی کن یه سپر درست و حسابی گیر بیاری.
قبل یه باس هیت به اسم دارگن اسلیر یه حلقه هیت وقتی میمیری مقدار جون کمتری ازت کم یمشه. ارتقا هم فقط و فقط
رو

dex
str
estamenia
و
vgr کار کن فعلا
هر سلاحی یه مقدار مشخص dexو str میخواد که یه صلاح انتخاب کن و تا اون اندازه این دوتارو افزایش بده و بعد فقط و فقط بریز تو vgr.estو vit
یه ایتم هایی هستن که میتوین باهاشون صلاح رو اپگرید کنی. به ایتم shard که تو بازی پیدا میکنی. یه مرد نشته کنار یه در تو مجولا که باید کلید اهنگریشو از یه زن تو frost of fallen gaint بخری تا بره تو مغاره از اونجا میتوین صلاح رو اپگرید کنی تا 10 تا لولو
به نظرذم بهترین صلاح برا اول بازی maceهست که به قیمت 1200 چوخ( خیلی خیلی ارزون) میتونی از همون اهنگری بخری)
البته نگران نباش
جلوتر که بری یه ایتم پیدا میکنی که میتونی لولتو از اول ریس کنی و لول هات رو یه جور دیگه بچینی
فکر کنم تا 7 بار میتونی این کار رو انجام بدی!
تا اواسط بازی هم سراغ جادو نرو که جادویه درست و حسابی نداری.
در ضمن یکی دیگه از این معجون هایی رو که گفتم میتونی تو frost of the fallen gaint به ب bonfire دوم که رسی طبقه بالا یه درخت هست که بیفتی روش میتونی یه معجون دیگه اضافه کنی
هر جا سئوالی بود بپرس

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or