Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
اقا این ناشاندرا رو من چجوری بزنم؟؟؟؟
نزدیک که میشم یه ضربه تموم...حتما باید مجیکر باشم؟؟؟؟

یه توضیحی راجع به کلاس و لول وآیتم هایی که Equip کردید بدید تا بتونیم دقیق تر راهنماییتون کنیم

ناشاندرا ضربات اولیش سه تا سه تا پشت سر همه که اگه بهتون بخوره دمیج زیادی میزنه و باید از سه ضربه پشت سر همی که میزنه اول جا خالی بدید و کلا فکر حمله نکنید تا اتک ها تموم بشه و بعدش حمله کنید ، این بهترین استراتژی هستش که برای همه ی کلاس ها تقریبا کار میکنه اما وقت خیلی زیادی می خواد تا هی جاخالی بدید از ضربات و بعد یه ضربه بزنید و دوباره تکرار ...
فقط طمع نکنید تو ضربه زدن و یه ضربه که زدید سریع دور شید و آماد ه ی جاخالی دادن ، ضربات هم سبک بزنید ، اگه طمع کنید برای زدن ضربه ی بیشتر کشته میشید
راه دیگه ای که میتونید انتخاب کنید اینه که دو تا کمک Summon کنید و خودتون با تیرکون یا اگه جادوگر هستید با جادو از راه دور سریع بزنیدش که بازم وقت گیره و منابع زیادی میخاد (از جمله تیر)

بهترین انگشترهایی که توی این مبارزه کمکتون میکنن Ring of Restoration_ Ring of Binding _ Dark Quartz Ring _ Cursebite Ring هستن هر کدوم از اینا رو دارید Equip کنید خیلی کمک میکنه

در حین جاخالی دادن هم مواظب باشید داخل حفره ها نیوفتید
من خودم برا زدن این باس زره و هر چی لباس داشتم به کلی در آوردم ! تا کاراکترم سبک باشه و وقتی جاخالی میدم نوار استقامتم سریعتر پر بشه ، شما هم میتونید این کار رو بکنید ما ریسک شدیدا بالایی داره چون با کوچکترین ضربه کشته میشید

یه نکته ی دیگه اینکه Throne Defenderو Throne Watcher بسته به نحوه ی بازی کردنتون امکان داره همراه ناشاندرا باشن اگه اونها هم هستن اول اون دو رو بزنید و بعد با یه Homeward Bone برگردید به بن فایر و منابع بدست بیارید و دوباره برگردید ناشاندرا تنهاست ف اگه هم قبلا کشتید اون دو نفر رو که هیچ

کلا به نظر من که باس فایت سختی نیست ناشاندرا و استراتژی خاصی هم یادم نمیاد براش بکار برده باشم فقط نباید ضربه هاش بهتون بخوره و باید با صبر و حوصله جاخالی بدید از 3 ضربه ی متوالی و بعد یه ضربه سبک بهش بزنید

در کل بهترین سلاح و زره و سپر بازی چیه بنظرتون و اینکه Moonlight Sword رو من مجیکش رو آپ کردم خوبه؟
راستی زره ای که رو کاور بازی هست کدومه؟

بستگی داره به سبک بازی کردنتون
Moonlight GreatSword شمشیر خوبیه و بنظرم بعد از Curved Dragon Sword بهترین شمشیر بزرگ بازیه ، دمیج خوبی میزنه توی لول های بالا اما سرعتش زیاد نیست
بهترین سلاح ها توی سبک های مختلف بنظر من اینا هستن (البته ممکنه نظر بقیه دوستان متفاوت باشه ، کسی اگه سلاح بهتری میشناسه معرفی کنه )
از نیزه ها بنظرم Santier’s Spear بهترین کارایی رو داره (توی Doors of Pharros هستش و 3 تا lockstone میخای برای باز کردن و بدست آوردنش )
از شمشیر های بزرگ هم هیچی رو دست Curved Dragon Sword رو نمیاره lol و بعد از اون هم Ultra Great Sword که برا باز کردنش باید NG+ بری
از شمشیر ها بهترینش بنظرم Sun Sword هست و با اختلاف خیلی خیلی کم Puzzling Stone Sword بعدش قرار داره که میتونی توی Dragon’s Sanctum پیداش کنی
از کاتانا ها هم بهترینش Manslayer هست
بقیه سلاح ها هم مثل شلاق و Fists و ... هم من چون استفاده نکردم خبر ندارم اما شاید بقیه رفقا بدونن

بریم سراغ سپر ها

سپر ها 3 دسته هستن کوچک و متوسط و بزرگ که طبیعتا سپر های بزرگ بیشترین ضربه رو دفع میکنن
بهترین سپر بزرگ بنظر من Havels Great Shield هستش که تو حالت عادی حدود 100 واحد دمیج رو دفاع میکرد و بعد ارتقا هم این عدد میرفت طرفای 250_260 که خیلی عالی بود
مکانش هم توی The Gutter هست اون پلتفرم مخفی پایینی بعد اینکه forgotten key رو استفاده کردید برید محیط رو بگردید پیدا میکنید این شیلد رو
بعد از اون Reeves Great Shield و Orma Great Shield هستن که سپر های خوبی هستن
اگه دی ال سی "تاج آیوری کینگ" رو نصب کردید برید توی Frozen Eleum Loyce و rampart golem ها رو بزنید از یکیشون یه سپر طلایی دراپ میشه که اونم سپر خوبیه ، هم کم استقامت میگیره و هم خوب دفاع میکنه تو ارتقاهای بالا

زره ای که روی کاور هست faraam set هست اسمش که بنظرم یکی از باحال ترین آرمور های بازیه و بدست آوردنش هم راحته و جای سر راستیه ، اولین بون فایر توی Drangleic Castle سمت راستش یه تالاره که 6 تا در توشه و جلوی هر کدوم 2تا سرباز نشسته آخرین در از سمت چپ رو میری کنارش و اون 2تا سرباز زنده میشن و همونجا کنار در بکششون تا روحشو وارد در بشه و بازش کنه. در که باز شد میری جلو و زمین زیر پات خالی میشه و میوفتی پایین و توی یه جنازه اونجا افتاده که لوت کنی ست کامل رو بهت میده

سلام دوستان فکر میکنم اولین پستی باشه که توی این فروم میدم. اگر جای این سوال اینجا نبود خیلی عذرخواهی میکنم. فقط میخواستم بپرسم که چرا تمام لینک های این بازی dark souls 2 crown of the sunken king از همه سایت ها حذف شدند و نوشتند: بر اساس گفته ی گروه مصادیق *****ینگ ایران لینک ها حذف گردید
میخواستم ببینم مگه مشکل این بازی چی بوده؟

سلام دوستان فکر میکنم اولین پستی باشه که توی این فروم میدم. اگر جای این سوال اینجا نبود خیلی عذرخواهی میکنم. فقط میخواستم بپرسم که چرا تمام لینک های این بازی dark souls 2 crown of the sunken king از همه سایت ها حذف شدند و نوشتند: بر اساس گفته ی گروه مصادیق *****ینگ ایران لینک ها حذف گردید
میخواستم ببینم مگه مشکل این بازی چی بوده؟
سختی بیش از حد داره که برای اعصاب و روان خوب نیست و دوستان عزیز مصادیقی هم که همیشه به فکره ما هستن که یه وقت آسیبی به خودمون وارد نکنیم!!! اینه که تختش کردن!!! هیچی بازی که مشکلی نداره! اونایی که میگن حذفش کن،دارن!!!

سلام...

خوب بچه ها این آپدیت آخری بازی رو آپدیت کردم و تونستم DLC مجانی Schloar of First Sin رو بازی کنم...
به همه پیشنهاد میکنم بازی کنید...

آخرش پایان دوم بازی باز میشه که در حالت عادی بدون این پچ مجانی باز نمیشد...
{پچ مجانی و 1 گیگ}
تو اسپویل کامل همه چیرو مینویسم :

خوب باید اول مطمعن باشید Vendrick رو کشته باشید...
و دوم اگر Nasadra رو کشتید با Bonfire Ascetic زندش کنید...
راستی حتما Vendrick رو قبل از Nashadra بکشید...

بعدش باید برید دنیال Scholar of First sin که یک شخصیت جدیده...
اول توی Black Gulch ظاهر میشه کنار بونفایر که غول رو کشتید...
بعدش که حرف زدید میره به Undead Crypt Entrance و بعدش حرف زدید میره به Dragon Shrine Entrance و باش حرف بزنید و YES رو بزنید....

بعدش برید Nashadra رو بکشید بجای اینکه برید داخل محیط که پایان اول باز میشه برگردید عقب تا پایان دوم باز بشه و Scholar رو بکشید...
که خیلی آسونه...

دوستان من بازی رو شروع کردم. اما بازی یکم سخته به نظرم . چون شخصیتم رو دشمنا LOCK نمیکنه و نصف ضربه هام به فنا میره. اخه تو YOUTUBE دیدم طرق هنگام مبارزه رو دشمنا LOCK میکرد و بازی براش خیل راحتر بود و اینکه چه کلاسی بردارم به نظرتون.

دوستان من بازی رو شروع کردم. اما بازی یکم سخته به نظرم . چون شخصیتم رو دشمنا LOCK نمیکنه و نصف ضربه هام به فنا میره. اخه تو YOUTUBE دیدم طرق هنگام مبارزه رو دشمنا LOCK میکرد و بازی براش خیل راحتر بود و اینکه چه کلاسی بردارم به نظرتون.

دوست عزیز برای lock کردن کافیه دکمه وسط موس رو روبه روی دشمن بزنی (همون mmb خودمون )
درضمن بازی بازیه سختیه اگه نمیدونستی بدون ک صبر اییوب میخاد واسه گنده شدن توش

من رسیدم ب اون غول عنکبوتیه ک چندتا عنکبوت دیگن میان.خیلی سخته لامصب!!:((

دوستان میشه یکی کلا این لیست اپگیرد بازی رو توضیح بده و. بگه چجوریه?
مثلا deX چیه و رو چی تاثیر داره و بهتره چه کلاسی این رو اپ کنه

دوستان یه نقطه دیگه هر بار که دارم میمیرم یه % ی داره از HP کم میشه؟ حتی بعد اینکه روحمو دوباره پیدا میکنم HPیم به میزان اصلی برنمیگرده چه وظعشه اخه؟من چجوری کاری کنم HP به میزان اصلی برگرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or