Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
آقا من بازیو تازه شروع کردم یه چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید.
۱-این طلای بازی همین soul هاییه که از کشتن دشمنا به دست میاد؟ نمیشه اینا رو تو bonfire مثل بانک گذاشت؟
۲-کلا تو Inventory تیک use فعال نیست که آیتم هامو عوض کنم.چی کار کنم؟
۳-آدم باید همه غولها رو بکشه؟ رد کنه بعدا به مشکل نمیخوره؟

1- به نوعی آره ... از Soul ها باید برای Level-up و خرید استفاده کنی و نمیشه اونا رو ذخیره کرد...
2- بعضی از آیتم ها به خاطر اینکه آفلاین هستی Use نمیشن.... برو تو قسمت Equipment و آیتم هاتو عوض کن ( شمشیر ، زره و ...)
3- شما هر کسی و هر موجودی رو دیدی می تونی بکشی یا ازش رد شی... انتخاب با خودته ... بعضی وقتها عواقب بدی داره و بعضی وقت ها هم شاید مفید باشه .... غول ها رو اگه زورت رسید:) بکش وگرنه بزار بعدا بیا سراغشون...
موفق باشی...

یه سوال واسه بازی کردن دی ال سی ها بهتره که بازی رو اول تموم کرد یا اگه نکنیم اشکالی نداره؟ اگه تموم کنیم ممکنه بدردمون بخوره؟ من یه نسخه ای رو دانلود کردم که فقط دی ال سی اول توش بود حالا دی ال سی اول رو تموم کردم . چجوری میتونم دی ال سی دو و سه بهش اضافه کنم؟ نسخه ای که هرسه دی ال سی درش موجود هست بهتره یا اینکه تک تک اضافه کنیم بهتره؟

یه سوال واسه بازی کردن دی ال سی ها بهتره که بازی رو اول تموم کرد یا اگه نکنیم اشکالی نداره؟ اگه تموم کنیم ممکنه بدردمون بخوره؟ من یه نسخه ای رو دانلود کردم که فقط دی ال سی اول توش بود حالا دی ال سی اول رو تموم کردم . چجوری میتونم دی ال سی دو و سه بهش اضافه کنم؟ نسخه ای که هرسه دی ال سی درش موجود هست بهتره یا اینکه تک تک اضافه کنیم بهتره؟

معمولن اول بازیه اصلی رو میرن تاآخر بعدش DLC رو بازی میکننl-) حالا شما داری Dark Soulsــی رو بازی میکنی که آخره هرچی داستانه و عملن بدون دونستن داستان بازیه اصلی DLCهاش به دردت نمیخوره..!!نسخه ی کدکس تواینترنت موجوده و بازیه اصلی+3تا DLC توش هست..!! نسخه ی کدکس بهتره چون بازی کامله..دوستان تک تک DLC هارو اضافه کردن ولی خب یه کم دنگ و فنگ داره..هرکدوم رو راحتی نصب کن.!!

دوستان میخواستم ببینم کسی اینجا سیو 100 درصد بازی رو نداره.
من قبلا خودم بازی رو تموم کردم ولی بعدش یه خریتی کردم و رفتم پیش اون پیر زنه و بعدش بهم گفت که میتونی از اول شروع کنی و منم قبول کردم و الان مثل سگ پشیمونم و حال ندارم از اول شروع کنم.
اگه کسی سیوشو داره لطفا لینکشو قرار بده.

سلام دوستان
با این که مدت زیادی از ارائه این بازی میگذره اما من یک بار نصبش کردم. یک کم بازی کردم ولی انقدر پیچیده و تو هم بود هنگ کردم . خخخخخخخخخخ
بعد هم با شمشیر و کلاهخود رفتم توی کنترل پنل و یه اتک زدم روی بازی و آن اینستالش کردم.
حالا اینقدر تعریفاشو شنیدم باز میخوام نصبش کنم. اما یه جورایی ترکیبی از بازی های استراتژی و سوم شخص اوپن ورد هستش که کلا آدمو گیج میکنه
من اولین باری هست که دارم سری دارک سولز رو بازی میکنم، پلتفرم هم پی سی هستش و بر عکس با تسکچر فول اجرا کردمش :|
اما نتونستم بازی کنم. کلا بازی هایی که فول گرافیک میتونم بازی کنم یا مسخره اند ( مثل دزد یا همون دیف ) یا مثل این انقدر باحال و سخت که نمیتونم!!!
------------------------------
البته دیدگاهم یه چیزایی شبیه به آیتم چینی توی دوتا بود اما ضعیف تر. ولی حقیقتش خیلی استرس زا بود بازیش و وقتی این زامبیا میومدن بامن به جنگ دست و پام میلرزید و حول میکردم و همش میمردم.
بعد یه مشکل هم اول بازی با دیزاین استایل شخصیت داشتم که نمیدونستم چه جوری باید درستش کنم. جالب اینجاس که کال آف دیوتی همشو رفتم، واچ داگز و فارکرای هم همینطور . این دو تا مخصوصا ف.ک اینقدر استرس نداشت :|
خیلی هم زود به زود می میرم روانم به هم میریزه... کلا یه جوری بود بازیش...

رفتم پیش اون پیر زنه و بعدش بهم گفت که میتونی از اول شروع کنی و منم قبول کردم
شما وقتی میرید پیش اون پیرزن و ازش میخواد که دوباره از اول لول آپ کنید مشکلی نباید واستون پیش بیاد !
نمیدونم شما چکار کردید ولی اون شخص فقط کارس اینه که یک Soul Vessel ازتون میگیره که روح هاتون رو بریزه توش واستون و بعدش دوباره کرکترتون رو اونطور که میخواید آپگرید کنید، همین.

سلام دوستان
با این که مدت زیادی از ارائه این بازی میگذره اما من یک بار نصبش کردم. یک کم بازی کردم ولی انقدر پیچیده و تو هم بود هنگ کردم . خخخخخخخخخخ
بعد هم با شمشیر و کلاهخود رفتم توی کنترل پنل و یه اتک زدم روی بازی و آن اینستالش کردم.
حالا اینقدر تعریفاشو شنیدم باز میخوام نصبش کنم. اما یه جورایی ترکیبی از بازی های استراتژی و سوم شخص اوپن ورد هستش که کلا آدمو گیج میکنه
من اولین باری هست که دارم سری دارک سولز رو بازی میکنم، پلتفرم هم پی سی هستش و بر عکس با تسکچر فول اجرا کردمش :|
اما نتونستم بازی کنم. کلا بازی هایی که فول گرافیک میتونم بازی کنم یا مسخره اند ( مثل دزد یا همون دیف ) یا مثل این انقدر باحال و سخت که نمیتونم!!!
------------------------------
البته دیدگاهم یه چیزایی شبیه به آیتم چینی توی دوتا بود اما ضعیف تر. ولی حقیقتش خیلی استرس زا بود بازیش و وقتی این زامبیا میومدن بامن به جنگ دست و پام میلرزید و حول میکردم و همش میمردم.
بعد یه مشکل هم اول بازی با دیزاین استایل شخصیت داشتم که نمیدونستم چه جوری باید درستش کنم. جالب اینجاس که کال آف دیوتی همشو رفتم، واچ داگز و فارکرای هم همینطور . این دو تا مخصوصا ف.ک اینقدر استرس نداشت :|
خیلی هم زود به زود می میرم روانم به هم میریزه... کلا یه جوری بود بازیش...
دوست خوب این بازی نقش آفرینی هست و با همه بازی های نقش آفرینی که تا بحال دیدید فرق داره
همونطور که از گفته هاتون پیداست اهل این سبک نیستید و تجربه ای ندارید به این خاطر گیج میشید و نمیدونید چی به چیه
این بازی تکیهش بر مبارزات هست و باید صبر و تحمل زیادی داشته باشید تا روندش دستتون بیاد، نمیشه همینجور نیم ساعت بشینید پاش و همه رو بزنید بکشید و بعد هم بازی اتوماتیک سیو شه و مرحله بعدی
کلا این سری بازی رحم نداره و حوصله زیادی میخواد تا باهاش کنار بیاید در غیر اینصورت ازش زده میشید، بازی اوایل سخت هست و تا 20 ساعت اول بعتون خیلی سخت میگذره ولی بعدش راحت میشه
پیشنهاد من به شما اینه که DSII رو کلا بزارید کنار و از چند بازی نقش آفرینی دیگه که آسونترن شروع کنید بعد بیاید سراغ این مثلا:
The Elder Scrolls IV & V, Diablo II, Dragon Age, Fallout 3, Titan Quest
با این بازیا سعی کنید با این سبک آشنا شید و حداقل یکی دوتا شون رو تموم کنید بعدش وارد دنیای DS شید تا نهایت لذت رو ازش ببرید
DS بازی بسیار زیبا و لذت بخشی هست و کلا با تمام نقش آفرینی های دیگه فرق داره و یه سر و گردن بالاتره.

شما وقتی میرید پیش اون پیرزن و ازش میخواد که دوباره از اول لول آپ کنید مشکلی نباید واستون پیش بیاد !
نمیدونم شما چکار کردید ولی اون شخص فقط کارس اینه که یک Soul Vessel ازتون میگیره که روح هاتون رو بریزه توش واستون و بعدش دوباره کرکترتون رو اونطور که میخواید آپگرید کنید، همین.

نه دوسته عزیز اصلا بازی از اول شده.
همه باس ها دوباره زنده شدن
آیتم هام هنوز هستن لولمم هنوز همونه.
کسی سیو بازی رو نداره.نتونستم پیداش کنم

نه دوسته عزیز اصلا بازی از اول شده.
همه باس ها دوباره زنده شدن
آیتم هام هنوز هستن لولمم هنوز همونه.
کسی سیو بازی رو نداره.نتونستم پیداش کنم

شما +NG رو شروع کردی... اسم کرکی که استفاده می کنی رو بگو تا دوستان سیو هاشونو بدن .... حالا برای چی سیو صد در صد می خوای ؟... دیگه کاری برای انجام دادن نیست که !

بلاخره دانلود Codex تموم شد.. بازم مثل دفعه ی اول خواستم با دسته بازی کنم تنظیماتش بهم ریخت..!! این عکس زیر تنظیمات x360ce رو نشون میده.. دسته ی من Dual Sshock هستش...الان با آنالوگ سمته راست دوربین نمیچرخه.. دکمه ی L1 شده منوی استارت..!! یکی میشه کمک کنه؟؟
http://www.8pic.ir/images/sbxx11yrs8s5gaooft3a.jpg

بلاخره دانلود Codex تموم شد.. بازم مثل دفعه ی اول خواستم با دسته بازی کنم تنظیماتش بهم ریخت..!! این عکس زیر تنظیمات x360ce رو نشون میده.. دسته ی من Dual Sshock هستش...الان با آنالوگ سمته راست دوربین نمیچرخه.. دکمه ی L1 شده منوی استارت..!! یکی میشه کمک کنه؟؟
http://www.8pic.ir/images/sbxx11yrs8s5gaooft3a.jpg

http://forum.bazicenter.com/thread71975/page95/#post3267632

دوستان چه طور دسته ایکس باکس رو به pc وصل کنم؟؟؟بلاخره dark souls 1 رو تو استیم خریدم:d
.
دوست عزیز اگر دسته ایکس باکس هست...اگه سیم داره شما یه امولاتور یا همچین چیزی میخوای تا دسته ارو بشناسه ((چند سال پیش دسته سیم دار خود ایکس باکس رو به pc وصل کردم از این طریق)) ....اگه بی سیم هست که خیلی کار داره....
.
اگه دسته ات ایکس باکس فور ویندوز هست! که بصورت اتوماتیک شناخته میشه....
.
راستی مبارک باشه رفیق :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or