Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
بچه ها این در مخفی توی Black Gulch چجوری باز میشه ؟ کلیدش کجاست ؟

سمت راست همون در یه جا هست که یه جسد افتاده باید Drop کنی اونجا و دوباره اگه سمت چپ پایینو نگاه کنییه مسیر دیگه هست... اونجا دو تا Giant هستن که بکششون و Forgotten key رو بگیر... تمام در های سفید دیگه هم با این کلید باز میشن ...

سمت راست همون در یه جا هست که یه جسد افتاده باید Drop کنی اونجا و دوباره اگه سمت چپ پایینو نگاه کنییه مسیر دیگه هست... اونجا دو تا Giant هستن که بکششون و Forgotten key رو بگیر... تمام در های سفید دیگه هم با این کلید باز میشن ...
دستت درد نکنه پیداش کردم و اون دو تا رو هم زدم

الان سر جمع 4 تا soul of giant دارم اما قبلا که نمیدونستم بدرد نمیخوره خریت کردم و اونی که بعد از کشتن Ancient Dragon گرفته بودمو استفاده کردمش :|
الان میخام وندریک رو بزنم 5 تا از این سول ها لازمه که من 4 تا بیشتر ندارم ، الان باید چیکار کنم ؟ یعنی نمیتونم دیگه وندریک رو بزنمش ؟

دستت درد نکنه پیداش کردم و اون دو تا رو هم زدم

الان سر جمع 4 تا soul of giant دارم اما قبلا که نمیدونستم بدرد نمیخوره خریت کردم و اونی که بعد از کشتن Ancient Dragon گرفته بودمو استفاده کردمش :|
الان میخام وندریک رو بزنم 5 تا از این سول ها لازمه که من 4 تا بیشتر ندارم ، الان باید چیکار کنم ؟ یعنی نمیتونم دیگه وندریک رو بزنمش ؟
الان دیگه باید بری باش بجنگی :d
نترس زیاد سخت نیست
من خودم دفعه اول با 4تا سول زدمش
فقط قبلش لخت کن خودتو :d لباساتو کامل بکن که Staminaت زود به زود پر شه :d
یه سپر سنگین که 100% ضد ضربه باش بگیر دستت: Havel's Greatshield, Gyrm Greatshield
انگشتر Chloranthy Ring +1 or +2 رو حتما دستت کن
مبارزه باش راحته فقط قلق ضرباتش بیاد دستت دیگه کار تمومه
سعی کن مثل باس فایتای دیگه پشت سرش بمونی تا ضرباتش بت نگیره و Staminaت رو زود از دست ندی

الان دیگه باید بری باش بجنگی :d
نترس زیاد سخت نیست
من خودم دفعه اول با 4تا سول زدمش
فقط قبلش لخت کن خودتو :d لباساتو کامل بکن که Staminaت زود به زود پر شه :d
یه سپر سنگین که 100% ضد ضربه باش بگیر دستت: Havel's Greatshield, Gyrm Greatshield
انگشتر Chloranthy Ring +1 or +2 رو حتما دستت کن
مبارزه باش راحته فقط قلق ضرباتش بیاد دستت دیگه کار تمومه
سعی کن مثل باس فایتای دیگه پشت سرش بمونی تا ضرباتش بت نگیره و Staminaت رو زود از دست ندی

زدمش خیلی راحت بود ، تنها باس فایتی بود که یه دمیج هم نخوردم ازش !
راحت میشه رفت پشت سرش و 3_4 تا ضربه زد
حالا چی میشه بعد کشتنش ؟ این که هیچی دراپ نکرد ؟

زدمش خیلی راحت بود ، تنها باس فایتی بود که یه دمیج هم نخوردم ازش !
راحت میشه رفت پشت سرش و 3_4 تا ضربه زد
حالا چی میشه بعد کشتنش ؟ این که هیچی دراپ نکرد ؟

یک ست کامل لباس و شمشیر وندریک تو Shrine OF Amana باز میشه..اگر دقت کرده باشی اونجا یک در بود که باز نمیشد، الان بری باز شده..!!

همینطور که دوستمون گفت باید بری
Shrine Of Amana یه دری هست که قبلا باز نمیشد، روحش اونجاس
:d رو یه صندلی گذاشتس، میری ورش میداری :d
برای باز شدن در باید انسان باشی
بعدشم ته یه جای غار مانند ست لباسشو میتونی برداری
https://www.youtube.com/watch?v=OD8TunvgvBw

آقایون الان یه سوالی برام پیش اومده..!! من نسخه ی کدکس رو دارم دانلود میکنم که دی ال سی هاش کامل توشه..اگه هنوز بازی رو تموم نکرده باشم و از محل DLC ها عبور کنم‌،‌ خود به خود DLC‌شروع نشه یه وقت..:-/

آقایون الان یه سوالی برام پیش اومده..!! من نسخه ی کدکس رو دارم دانلود میکنم که دی ال سی هاش کامل توشه..اگه هنوز بازی رو تموم نکرده باشم و از محل DLC ها عبور کنم‌،‌ خود به خود DLC‌شروع نشه یه وقت..:-/
محل شروع DLCها کاملا اختیاریه و میتونید از پیششون رد شید
سه تا محراب هست که باید برید پیششون و Enter بزنید تا وارد DLCها شید
شما بازی رو میتونید تموم کنید و بعد از اتمامش برید سراغ محراب ها یا میتونید هر وقت بهشون رسیدید واردشون شید:

DLC اول: بعد از کشتن The Rotten نزدیک Primal Bonfire
DLC دوم: بعد از کشتن Old Iron King به Primal Bonfire میرسید و بغلش یه در هست که محراب اونجاست
DLC سوم: بعد از اینکه تونستید درهای Shrine of Winter رو باز کنید میتونید به محراب وارد شید

من برا بار چهارمم کل Shrine Of Amana رو زیر و رو کردم و هر 4 تا بنفایر هم روشنه اما پیدا نکردم لباس کینگ رو

فقط یه در قفل پیدا کردم تو بنفایر آخری یه راه پله مارپیچ هست میره تا بالا که بالاش یه دره اما قفله ، Human هم هستم اما در باز نمیشه

آخرین ویرایش:
من برا بار چهارمم کل Shrine Of Amana رو زیر و رو کردم و هر 4 تا بنفایر هم روشنه اما پیدا نکردم لباس کینگ رو

فقط یه در قفل پیدا کردم تو بنفایر آخری یه راه پله مارپیچ هست میره تا بالا که بالاش یه دره اما قفله ، Human هم هستم اما در باز نمیشه

اون در بالای راه پله مارپیچ یه جای دیگه هست ( اتفاقا اونجا نباید Human باشی:) )اونجا برای اینه که Human Effigy هات تموم شد بری و Human بشی...
... بعد بانفایر دوم بعد از اینکه اون دو تا جادوگرا رو کشتی ... ادامه بده مبرسی به جادوگر سوم که پشتش به شماست... اگه سمت چپشو نگاه کنی در دوردست :d یه چنتا شاخه میبینی که اگه دقت کنی یه مسیری زیر آب به طرف اونا میره ... شاخه ها رو بشکن و Human باش و درو باز کن

79438547407954664554.jpg

اون در بالای راه پله مارپیچ یه جای دیگه هست ( اتفاقا اونجا نباید Human باشی:) )اونجا برای اینه که Human Effigy هات تموم شد بری و Human بشی...
... بعد بانفایر دوم بعد از اینکه اون دو تا جادوگرا رو کشتی ... ادامه بده مبرسی به جادوگر سوم که پشتش به شماست... اگه سمت چپشو نگاه کنی در دوردست :d یه چنتا شاخه میبینی که اگه دقت کنی یه مسیری زیر آب به طرف اونا میره ... شاخه ها رو بشکن و Human باش و درو باز کن

79438547407954664554.jpg

مرسی راهنمایی :دی
واقعا باید جایزه ی بهترین Level Design رو داد به این بازی ، اینهمه گشتم و راه پیدا کردم اما باز این یکی جا مونده بود

با سلام میخواستم بپرسم تو dlc3 وقتی اون تاج میگیری بازی تمومه من نتونستم اون یخهای راه پله را اب کنم برم طبقه بالا اگه میشه دوستان یه راهنمایی بکنند. با تشکر یک تازه کار گیم

با سلام میخواستم بپرسم تو dlc3 وقتی اون تاج میگیری بازی تمومه من نتونستم اون یخهای راه پله را اب کنم برم طبقه بالا اگه میشه دوستان یه راهنمایی بکنند. با تشکر یک تازه کار گیم

فکر نکنم بشه رفت اون بالای پله ها

بله میشه یخ ها رو آب کرد .... ولی سخته ... شما باید 50 تا Loyce soul از کشتن شوالیه های سیاه توی Old Chaos جمع کنی و بعد با ملکه صحبت کنی...

آقا من بازیو تازه شروع کردم یه چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید.
۱-این طلای بازی همین soul هاییه که از کشتن دشمنا به دست میاد؟ نمیشه اینا رو تو bonfire مثل بانک گذاشت؟
۲-کلا تو Inventory تیک use فعال نیست که آیتم هامو عوض کنم.چی کار کنم؟
۳-آدم باید همه غولها رو بکشه؟ رد کنه بعدا به مشکل نمیخوره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or