Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
سلام دوستان
من بازیرو تازه شروع کردم و نیاز به ویدیویی که در اول پست بود، دارم( می خوام با بعضی مسائل بیشتر آشنا بشم) .. اگر کسی لینکی یا نامی از ویدیو داره ممنون میشم در اینجا قرار بده

بچه ها این شوالیه هایی که کمکمون میکنن 4 تا هستن درسته ؟
الان 3 تا جمع شدن اما هر چی میگردم مکان چهارمی رو پیدا نمیکنم ، یکی مکان دقیقشو بگه من دیگه اعصاب نمونده واسم :دی
.
.
اخه معلوم نیس کدوم ارو ازاد کردی که!! و اینکه 4 رومی مثلا از نظر من یکیه از نظر شما یکی دیگه!! :d
ولی معمولا دوستان از جمله خود من .. براشون شوالیه چهارم همونیه که اونور اون پل بزرگه است که انورش!! سه چهار نفر ایستادن!! شما میری اونور پل اول به نظر راه نداره!! ولی به نوک کوه راه داره و یکی از شوالیه ها اونجاس!! و اینکه موقع برگشتن یه توده ی برف هست هل اش بده!! میاد و پل رو برات صاف میکنه دیگه نمیخواد مسیری که اومدی و بیای!!

.
.
اخه معلوم نیس کدوم ارو ازاد کردی که!! و اینکه 4 رومی مثلا از نظر من یکیه از نظر شما یکی دیگه!! :d
ولی معمولا دوستان از جمله خود من .. براشون شوالیه چهارم همونیه که اونور اون پل بزرگه است که انورش!! سه چهار نفر ایستادن!! شما میری اونور پل اول به نظر راه نداره!! ولی به نوک کوه راه داره و یکی از شوالیه ها اونجاس!! و اینکه موقع برگشتن یه توده ی برف هست هل اش بده!! میاد و پل رو برات صاف میکنه دیگه نمیخواد مسیری که اومدی و بیای!!

اونو آزاد کردم :d اونم که همون دم دست و اول کاره هم آزاد کردم مونده یکی دیگه !!
حال کردی آدرس دادنو !

اونو آزاد کردم :d اونم که همون دم دست و اول کاره هم آزاد کردم مونده یکی دیگه !!
حال کردی آدرس دادنو !

اونجایی که 3 تا Golem دور یه Chest وایسادن رو رفتی؟... وقتی یخا آب میشه یه مسیر جدید اونجا باز میشه ...
یه جا دیگه هم اونجایی هست که روی پل زوبین داره .... یه مسیر جدید بعد از یخ آب شدن باز میشه...

http://www.gamefront.com/dark-souls-2-ivory-king-dlc-where-to-find-loyce-knight-allies/

آخرین ویرایش:
اونجایی که 3 تا Golem دور یه Chest وایسادن رو رفتی؟... وقتی یخا آب میشه یه مسیر جدید اونجا باز میشه ...
یه جا دیگه هم اونجایی هست که روی پل زوبین داره .... یه مسیر جدید بعد از یخ آب شدن باز میشه...

Dark Souls 2: Ivory King DLC - Where to Find Loyce Knight Allies | GameFront

اون 3 تا غول سنگی ها که دور صندوق هستن رو هم رفتم
فکر کنم همین جای دومی که گفتی رو جا انداختم

حالا هر 4 تا شوالیه باهام باشن دیگه میشه باس آخری رو زد یا بازم اذیت میکنه ؟ تنهایی که خیلی سخته (دو تا فانتوم ها رو هم احضار نکردم این دفعه میکنم)

اون 3 تا غول سنگی ها که دور صندوق هستن رو هم رفتم
فکر کنم همین جای دومی که گفتی رو جا انداختم

حالا هر 4 تا شوالیه باهام باشن دیگه میشه باس آخری رو زد یا بازم اذیت میکنه ؟ تنهایی که خیلی سخته (دو تا فانتوم ها رو هم احضار نکردم این دفعه میکنم)

آره آسونتر میشه.... 60 ، 70 تا Lifegem ببر و یه Armor خوب بپوش.... وقتی خود king هم اومد انگشتر Spell quartz+3 رو دستت کن که باز آسونتر شه..... Good Luck

حتما دو فانتوم با خودت ببر که نمیری، و گرنه همون اول شوالیه های سیاه میان سراغت (زیاد کاری به شوالیه هایت ندارن:d)
اگر دو فانتومو ببری موقعی که به باس فایت میرسی کارت خیلی راحت میشه چون در واقع سه هم تیمی داری (در صورتی که بتونی زنده نگهشون داری)
فقط نذار بمیرن، نه فانتوما نه چهارمین شوالیه، خودتو طعمه حملات باس کن، در صورتی که دو فانتوم با خودت میبری حتما انگشتر Bracing Knuckle Ring+2 دستت کن که سلاحت نترکه وسط کار

ممنون از کمکتون رفقا
آیوری هم زدمش ، الان هر 3 تاج رو گرفتم
حالا چی میشه دقیقا ؟ جایی ادامه پیدا میکنه یا دیگه کلا تموم شد ؟
راستی این کینگ وندئریک رو با چه سلاحی باید زد که زیاد از خونش کم شه ؟ (الان از کل باس های بازی فقط این مونده )من با چندتا سلاح هام امتحان کردم هر بار 10_15 تا دمیج میزنه بهش !!!
میخوام برم تو خاطرات پادشاه یادمه اونجا یه چیزایی بهم گفت راجع به این 3 تا تاج که اگه بیاریشون برام یه اتفاقی میوفته !

راستی این کینگ وندئریک رو با چه سلاحی باید زد که زیاد از خونش کم شه ؟ (الان از کل باس های بازی فقط این مونده )من با چندتا سلاح هام امتحان کردم هر بار 10_15 تا دمیج میزنه بهش !!!
برای شکست دادن پادشاه وندریک باید به ازای هر دور بازی 5 تا Soul of a Giant جمع کنی
یعنی اگر تو دور دومی باید 10 تا و دور سوم 15تا و... داشته باشید تو اینونتوریتون و گر نه ضرباتتون تاثیرش خیلی کم میشه و خیلی طول میکشه تا بمیره
برای اینکه Soul of a Giant بدست بیاری باید بری تو خاطرات giantهای مرده ای که تو بازی به شکل درخت های خشکیده وجود دارن Forest of Fallen Giants
برای ورود به خاطراتشون باید Ashen Mist Heart رو با صحبت کردن با Ancient Dragon تو Dragon Shrine بدست بیاری
چهارمین Soul of a Giant هم بعد از کشتن Ancient Dragon دراپ میشه
پنجمی هم تو Black Gulch یه راه مخفی هست که باید با دو Giant بجنگی و بعد از کشتنشون واست دراپ میشه

راهنمای کامل:
http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Soul+of+a+Giant

آخرین ویرایش:
حتما دو فانتوم با خودت ببر که نمیری، و گرنه همون اول شوالیه های سیاه میان سراغت (زیاد کاری به شوالیه هایت ندارن:d)
اگر دو فانتومو ببری موقعی که به باس فایت میرسی کارت خیلی راحت میشه چون در واقع سه هم تیمی داری (در صورتی که بتونی زنده نگهشون داری)
فقط نذار بمیرن، نه فانتوما نه چهارمین شوالیه، خودتو طعمه حملات باس کن، در صورتی که دو فانتوم با خودت میبری حتما انگشتر Bracing Knuckle Ring+2 دستت کن که سلاحت نترکه وسط کار

داداش یادته یه زمان میخواستی بازی رو پاک کنی از فرط گنگ بودن؟؟ حالا ماشالله اوستا شدی تو بازی:>:dبه خودم میبالم:d

داداش یادته یه زمان میخواستی بازی رو پاک کنی از فرط گنگ بودن؟؟ حالا ماشالله اوستا شدی تو بازی:>:dبه خودم میبالم:d
:d یادمه محمد جان، یادمه اون موقعا که دور اولم بود اونقدر عصبی میشدم که بازی رو پاک میکردم :d
حتی ستاپشم پاک کردم یه بار :d
آخرشم پشیمون شدم و دوباره از اول دانلودش کردم :d
اونقدر مردم و سول از دست دادم تا دستم اومد بازی
کلا این بازی رو بعد از چند هزار بار مردن میشه خیلی راحت یاد گرفت :d
سیستم بازی خیلی بیرحمه
یهویی یه در وا میکنی سازنده کاری بات میکنه که دیگه جرات نکنی هیچ دری رو با خیال راحت واکنی:d

==================

قصد کردمه DSI رو هم شروع کنم، فقط موندم اون مشکل ماوسش حل شد یا نه؟
یادمه یه موقعی گرفتم بازی رو ولی همش نشانگر ماوس رو صفحه بود، خیلی بد بود، اصلا نمیشد تحمل کرد!!!

:d یادمه محمد جان، یادمه اون موقعا که دور اولم بود اونقدر عصبی میشدم که بازی رو پاک میکردم :d
حتی ستاپشم پاک کردم یه بار :d
آخرشم پشیمون شدم و دوباره از اول دانلودش کردم :d
اونقدر مردم و سول از دست دادم تا دستم اومد بازی
کلا این بازی رو بعد از چند هزار بار مردن میشه خیلی راحت یاد گرفت :d
سیستم بازی خیلی بیرحمه
یهویی یه در وا میکنی سازنده کاری بات میکنه که دیگه جرات نکنی هیچ دری رو با خیال راحت واکنی:d

==================

قصد کردمه DSI رو هم شروع کنم، فقط موندم اون مشکل ماوسش حل شد یا نه؟
یادمه یه موقعی گرفتم بازی رو ولی همش نشانگر ماوس رو صفحه بود، خیلی بد بود، اصلا نمیشد تحمل کرد!!!

نسخه ی 1 رو اگه تونستی با دسته بازی کن...!! یه بسم الله هم قبلش بگو چون 100درصد از نسخه ی دوم سخت تره.. سخت ازین نظر که دیگه از Travel خبری نیست..تا80درصد بازی رو باید با پای پیاده گز کنی:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or