Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
کاشکی این سوالو تو بخش DS1 می پرسیدی... ظاهرا DS1 برای اجرا توی ویندوز 8 مشکل داره ... اینترنتو یه سرچ بکن مشکلت حل می شه :

Dark Souls won't start in Windows 8 - Steam Users' Forums

Dark Souls Not Running At All :: Dark Souls: Prepare to Die Edition General Discussions
داداش هرچي گشتم پيدا نكردم تورو خدا تو كمك كن نوكرتم يه بازي أستيم مهمون من اگه درست بشه

مرسی رفیق:x
متسفانه نه برای ویندوز هست نه با سیم :|
تورو خدا اگه راهی هست این دسته بی چیز رو وصل کنم بگید :((
چون فقط یخ pro گیمر واقعی میتونه این بازی رو با موس بازی کنه;;)
.
اوه اوه دسته بی سیم خود ایکس باکس و میخوای به pc وصل کنی!! :d
حسابی داستان داری رفیق...شما باید یه کیت بخری!! الان متاسفانه اسم اش یادم نیست (( میگردم اسم اشو پیدا کردم بهت میگم))...که با usb به pc وصل میشه که سیگنالهای دسته بی سیم ایکس باکس رو بشناسه... فقط موضوع خریدن اون کیت و قیمت اش هست که معلوم نیست تو بازار باشه یا نه....
.
چند سال پیش دوستانی که وصل کرده بودن دسته بی سیم ایکس باکس رو نتایج متفاوتی گرفته بودن..یکی خیلی خوب یکی نه چندان خوب....
.
البته این موضوع برای 3-4 سال پیش هست اش... چون خودم دنبال اش بودم... و بعد اش بیخیال شدم یه دسته سیم دار ایکس باکس خریدم بعداشم که دسته های ایکس باکس واسه ویندوز اومد....:d
.
باز خودت بگرد منم میگردم! شاید تو این 3-4 ساله راه اسون تر و بهتری پیدا شده باشه...

چرا هیچکی اینجا جوابه منو نمیده؟:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((
سلام بیا داداش 90 درصد بازی تکمیل شده.اونم با کلی آیتم مخفی خفن:d
DARKSII0000
این فایل رو اینجا کپی کن جای حسین گیمر نام کاربری خودت هست.
C:\Users\*hosseingamer*\AppData\Roaming\DarkSoulsII\0110000100001337

مشکل دسته ی منم حل شد..!! بلخره...#:-s

اینو باید انتخاب میکردم جناب +SA
n4nbqkng5nv13qev5ey4.jpg

>> حالا یه سوال برام پیش اومده..من نسخه ی کدکس رو دانلود کردم که تمام دی ال سی ها توشه..!! بعد ازینکه شخصیتم رو ساختم داخل Inventory یه دونه Staff..یه شمشیر طلایی رنگ با چهارپنجتا سپر پیدا کردم...در حالت عادی این چیزا نباید تو Inventory باشه... چرا اینا ظاهر شدن؟؟

سلام اقا من دارک سوالز یک رو تو استیم دان کردم فایل EXE عکس نداره بعد میرم تو بازی بازی نمیاد هیچ اروری هم نمیده کمک
نمیدونم شما مشکلت حل شد یا نه، اگه نشده این مسیرو برو:
right click shortcut > properties > change icon > browse > C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Dark Souls Prepare to Die Edition\DATA > click either the darksouls.exe or the data.exe
آیکون بازی تو این مسیر قرار داره

برای اجرا شدنش رو وین 8 این راه حل:
uninstall the gfwl marketplace and cilent and reinstall from website running SETUP.EXE as admin, once installed, go to the folder (gfwl client) and run the .exe as admin as well.

the install latest dx drivers from ms website and net frame work 4.5 and finally run Darksouls.exe as admin.

after you do all that, try disabling steam community for the game. right click on game, properties uncheck steam community option

در صورتی که حل نشد این راه رو برو:

1) Install and Run Steam
2) Install and Run Dark Souls
3) Wait for any crash/messages
Note: DO NOT UNINSTALL DARK SOULS
4) Open Control Panel -> Programs & Features
5) Uninstall GFWL (Both parts)
6) Download and Install the latest GFWL version available on the GFWL website
7) Run Dark Souls

بعد ازینکه شخصیتم رو ساختم داخل Inventory یه دونه Staff..یه شمشیر طلایی رنگ با چهارپنجتا سپر پیدا کردم...در حالت عادی این چیزا نباید تو Inventory باشه... چرا اینا ظاهر شدن؟؟
به خاطر DLC هاست. جایزه داده بت خو :d

مرسی رفیق
:x
متسفانه نه برای ویندوز هست نه با سیم
:|
تورو خدا اگه راهی هست این دسته بی چیز رو وصل کنم بگید
:((
چون فقط یخ pro گیمر واقعی میتونه این بازی رو با موس بازی کنه

با برنامه MotionJoy تست کردی ؟
من خودم دسته ps3 رو با سیم وصل کردم و اوکی بوده.گزینه های xbox و wifi هم داشت انگار.

راستی یه سوال راجع بازی دارم. تو نسخه یک بازی خیلی سوت و کور بود و اتمسفر خاص خودش رو داشت ، روایت داستانش هم گنگ و خاص بود. ولی در کل خیلی خفن بود.
میخواستم ببینم این نسخه هم همونطور سوت و کور و آرومه ؟ روایت داستانش چطوره ؟
البته هرجور باشه که باید تجربه بشه :d #:-s

مشکل دسته ی منم حل شد..!! بلخره...#:-s

اینو باید انتخاب میکردم جناب +SA
n4nbqkng5nv13qev5ey4.jpg

>> حالا یه سوال برام پیش اومده..من نسخه ی کدکس رو دانلود کردم که تمام دی ال سی ها توشه..!! بعد ازینکه شخصیتم رو ساختم داخل Inventory یه دونه Staff..یه شمشیر طلایی رنگ با چهارپنجتا سپر پیدا کردم...در حالت عادی این چیزا نباید تو Inventory باشه... چرا اینا ظاهر شدن؟؟

باشه قبول ... ببخشید!... کارت درسته ( شانسی درست کردی ها :d )... اون آیتم ها برای نسخه Pre-Order بوده ... شما اون نسخه رو دانلود کردی که آیتم های اضافه از همون اول بهت داده ...

- - -ویرایش - - -

داداش هرچي گشتم پيدا نكردم تورو خدا تو كمك كن نوكرتم يه بازي أستيم مهمون من اگه درست بشه

چک کن ببین بازی توی نسخه Common ( داخل محل استیم :
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common)
ریخته شده ... اگر هنوز تو فولدر Downloading باشه یعنی بازی کامل دانلود نشده ( برای همین فایل .exe ، آیکون نداره) اگه تو فولدر Common بود یعنی بازی کامل هست ...
بعد برو فایل exe. رو راست کلیک کن و توی قسمت Compability ویندوز سون رو انتخاب کن ... ببین حل میشه !

.
اوه اوه دسته بی سیم خود ایکس باکس و میخوای به pc وصل کنی!! :d
حسابی داستان داری رفیق...شما باید یه کیت بخری!! الان متاسفانه اسم اش یادم نیست (( میگردم اسم اشو پیدا کردم بهت میگم))...که با usb به pc وصل میشه که سیگنالهای دسته بی سیم ایکس باکس رو بشناسه... فقط موضوع خریدن اون کیت و قیمت اش هست که معلوم نیست تو بازار باشه یا نه....
.
چند سال پیش دوستانی که وصل کرده بودن دسته بی سیم ایکس باکس رو نتایج متفاوتی گرفته بودن..یکی خیلی خوب یکی نه چندان خوب....
.
البته این موضوع برای 3-4 سال پیش هست اش... چون خودم دنبال اش بودم... و بعد اش بیخیال شدم یه دسته سیم دار ایکس باکس خریدم بعداشم که دسته های ایکس باکس واسه ویندوز اومد....:d
.
باز خودت بگرد منم میگردم! شاید تو این 3-4 ساله راه اسون تر و بهتری پیدا شده باشه...

برای شناسایی دسته ی بدون سیم به کامپیوتر میتونید برنامه ی X360ce رو دانلود کنید..بعد از اجرای برنامه این گزینه ی زیر رو انتخاب کنید و روی Load بزنید تا کامپیوتر با دسته از طریق سیگنال ارتباط برقرار کنه و درنهایت Save رو بزنید و فایلهای برنامه روتومسیر نصب بازی (محلی که فایل Exe قرار داره) کپی کنید:

zb9uajpjmcxd7dtwxy9a.jpg

با برنامه MotionJoy تست کردی ؟
من خودم دسته ps3 رو با سیم وصل کردم و اوکی بوده.گزینه های xbox و wifi هم داشت انگار.

راستی یه سوال راجع بازی دارم. تو نسخه یک بازی خیلی سوت و کور بود و اتمسفر خاص خودش رو داشت ، روایت داستانش هم گنگ و خاص بود. ولی در کل خیلی خفن بود.
میخواستم ببینم این نسخه هم همونطور سوت و کور و آرومه ؟ روایت داستانش چطوره ؟
البته هرجور باشه که باید تجربه بشه :d #:-s

تقریبا خفه بودنه بازی 90 درصدش شبیه به نسخه ی یکه...بقیه ی چیزهاش میزانه...بازی نکردنه این = گناه کبیره:d

دوستان من از کجا بفهمم لولم الان به اندازه کافی هست یا under level هستم؟:d
سوال بعدی اینکه چجوری میشه بدون لباس شد؟ تو equipment وقتی میزنی باید جاش یه آیتم لباس دیگه انتخاب کنی. بعد اینکه هر چی وزن لباس بیشتر باشه دمیج افتادن هم بیشتر میشه؟
بعدش اینکه من تقریبا از اول بازی دارم با دو تا شمشیر heide و اون آتشییه میرم جلو. کجا یه شمشیر خوب دیگه بیدا میشه؟
با تشکر

دوستان من از کجا بفهمم لولم الان به اندازه کافی هست یا under level هستم؟:d
سوال بعدی اینکه چجوری میشه بدون لباس شد؟ تو equipment وقتی میزنی باید جاش یه آیتم لباس دیگه انتخاب کنی. بعد اینکه هر چی وزن لباس بیشتر باشه دمیج افتادن هم بیشتر میشه؟
بعدش اینکه من تقریبا از اول بازی دارم با دو تا شمشیر heide و اون آتشییه میرم جلو. کجا یه شمشیر خوب دیگه بیدا میشه؟
با تشکر

-هر جا رفتی بوختت در اومد بدون under level هستی!

-بدون لباس شد؟ یعنی چی؟ بعد هم نه فکر نکنم لباس بیشتر fall damage رو بیشتر کنه.

-کلی اسلحه ریخته، بستگی به stat خودت داره تا ببینی کدون مناسب تره نمیشه یکی دو تا پیشنهاد کرد. هر جی دستت میاد ببین Scaling که اون پایین اطلاعات می زنه با هر Stat چه level ای هست (A,B,C اینا) یعد ببین کدومش تو شخصیت تو بالاتره.

من تاج dlc اول رو گرفتم . باید با این تاج چکار کرد؟ ایا در dlc دو احتیاج میشود؟ بعد از گرفتن این تاج باید دی ال سی دو را نصب کرد؟
هیچی فعلا :d
باید هر سه DLC رو تموم کنی بعدش بری تو خاطرات پادشاه وندریک و باهاش حرف میزنی و بعدش دعات میکنه که دیگه Hollow نشی
از اون به بعد هر وقت یکی از تاج ها سرت باشه و بمیری دیگه Hollow نمیشی
هر تاج افکت مخصوص خودشو داره که میتونی اینجا در موردشون بخونی:
http://darksouls2.wiki.fextralife.com/DLC

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or