Multi Platform Dark Souls II

02936241011717241017.jpg

Developer : From Software
Publisher :
Bandai Namco
Genre :Action RPG
Platform : PC / Xbox 360 / PS3
Release Date:
25 April 2014

Dark Souls II ادامه دهنده عنوان موفق پیشین خود خواهد بود.

کارگردانی بازی این بار بر عهده Hidetaka Miyazaki نخواهد بود، چرا که وی این بار نقش ناظر را برعهده خواهد داشت. Yui Tanimura و Tomohiro Shibuya این بار در نقش کارگردان ظاهر خواهند شد تا ایده های جدید را به بازی تزریق کنند.

داستان بازی در مورد فردی خواهد بود که به دنبال راهی برای شکستن نفرین خود است. بنابر گفته های کارگردان بازی، این عنوان داستانی عاطفی به همراه خواهد داشت و راه Demon's Souls را دنبال خواهد کرد. اما بازی ادامه مستقیمی بر عنوان پیشین خود نخواهد بود و به عبارتی دنباله معنوی خواهد بود. همچنین فاکتور زمان در بازی نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

گیم پلی این عنوان همانند عناوین گذشته خواهد بود و هسته اصلی گیم پلی بدون تغییر خواهد ماند. بازی دو برابر عنوان پیشین خود سخت تر خواهد بود و شروع بازی برای بازیکن های جدید آسان تر. بازی گیم پلی چالش برانگیز خود را همچنان حفظ خواهد کرد و دیگر المان های جدید نیز به آن افزوده خواهد شد. همچنین کارگردان بازی اذعان داشت که هیچ گونه برنامه ای برای اضافه کردن سختی Easy به بازی نخواهند داشت.

تیم سازنده از موتور گرافیکی جدید استفاده خواهند کرد. هوش مصنوعی دشمنان به مراتب بهتر از عنواوین پیشین خود خواهد بود.

نسخه PC به گفته کارگردان بازی، مدت زمان کمی از عرضه نسخه کنسولی عرضه خواهد شد، چرا که تیم سازنده نمی‌خواهد اشتباهات خود را در قبال نسخه اول تکرار کنند بنابراین، لید پلتفرم این عنوان را پلتفرم PC انتخاب کرده اند تا تجربه منحصر به فردی را برای PC گیمرها به ارمغان بیاورند.

سیستم مورد نیاز بازی:

جداقل مورد نیاز:

Operating System: Windows XP SP3, Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2 GHz or Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 9600GT, ATI Radeon HD 5870
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

سیستم توصیه شده:

Operating System: Windows 7 SP1
CPU: Intel Core i3 2100 3.10 GHz or AMD A8 3870K 3.0 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 465 or higher, ATI Radeon HD 6870 or higher
Hard Drive: 8 GB
Sound Card: Compatible with DirectX 9.0C or higher

با نشکر از ماتریکس پویای عزیز

دوستان یک ویدیو امورشی در رابطه با بازی پیدا کردم که واقعا کامله تمام نکاتی که قبل از بازی باید بفهمید برای کسایی که تازه این سری را شروع کردن از جمله خود من داره زمان ویدیو 39 دقیقه و حجمش 90 مگابایت هست که براتون مستقیمش کردم
فقط چون کیفیت ویدیو کمه تمام صفحه مشاهده نکنید ! کیفیت بالاتر حجمش میرفت بالا

Last edited by a moderator:
سلام من همینجوری عشقم کشید فیلم اول دارک سولز رو زیرنویس کنم که کردم حالا براتو نیزارم کافیه به آدرس زیر برین:
X:\Program Files (x86)\Dark Souls II\Game\movie
یه فایل به اسم prologue.wmv تو پوشه هست کپی کنید یه جایی زیرنویس منو هم اسمش کنید و تموم
امید وارم لذت ببرین
http://s5.picofile.com/file/8152040326/Dark_Souls_2.srt.html
و پیشاپیش اگه جایی بد ترجمه شده معضرت میخوام

آخرین ویرایش:
سلام من همینجوری عشقم کشید فیلم اول دارک سولز رو زیرنویس کنم که کردم حالا براتو نیزارم کافیه به آدرس زیر برین:
X:\Program Files (x86)\Dark Souls II\Game\movie
یه فایل به اسم prologue.wmv تو پوشه هست کپی کنید یه جایی زیرنویس منو هم اسمش کنید و تموم
امید وارم لذت ببرین
Dark Souls II
و پیشاپیش اگه جایی بد ترجمه شده معضرت میخوام

مرسی عالی بود

فقط تایمینگ نوشته ها با صحنه تنظیم نشده
به هر حال من واسه خودم تنظیم کردم..

مرسی ترجمه خوبی بود

مرسی عالی بود

فقط تایمینگ نوشته ها با صحنه تنظیم نشده
به هر حال من واسه خودم تنظیم کردم..

مرسی ترجمه خوبی بود
نظر لطفتونه ممنون اطلاع دادین درسته بخاطر تغییر فرمت بود من رو mkv زیرنویسش کردم برا موبایل خودم کات سنسشم فک کنم کرده بودم بعدش گفتم به اشتراک بزارم
اینم هماهنگ با نسخه اصلی :
Dark Souls 2

آخرین ویرایش:
آقایون من حوصله ندارم دوباره بازی کنم DLC هاشو برم.... ممکنه یه نفر داستان این سه DLC‌رو برای من بنویسه؟؟ دمتون گرم...:>
دلت میاد !؟ چجور جرات میکنی !؟:d
یعنی مبارزه با Fume Knight رو نبینی و حداقل یه بار شکستش ندی زندگیت معنی پیدا نمیکنه :d
+لوکیشن های خیلی خاص DLC دوم و دشمنای جالب و بامزه و اتمسفر مخوفش
+برف و بوران DLC سوم و یخچالی بودنش که تا سر استخون حس میشه :d
+کلی سلاح و زره جدید و باحال
DLCها رو نمیخوای بری!؟ استغفرالله :d

دلت میاد !؟ چجور جرات میکنی !؟:d
یعنی مبارزه با Fume Knight رو نبینی و حداقل یه بار شکستش ندی زندگیت معنی پیدا نمیکنه :d
+لوکیشن های خیلی خاص DLC دوم و دشمنای جالب و بامزه و اتمسفر مخوفش
+برف و بوران DLC سوم و یخچالی بودنش که تا سر استخون حس میشه :d
+کلی سلاح و زره جدید و باحال
DLCها رو نمیخوای بری!؟ استغفرالله :d

راستشو بخای این Binding Of Issac‌:dرو نصب کردم صبح تا شب دارم اینو بازی میکنم..!! دارک سولز رو حالا میزارم ماهه بعد شاید برم تا آخر...!! باشه خودم بازی میکنم:d

آقا من یه مدته سخت منتظر نسخه Complete این بازی ــیم. خود بازی رو که چند ماه پیش تموم کردم و DLC اول رو دانلود کردم که تو نصبش مشکل پیش اومد و بیخیال DLC های دوم و سوم شدم!
کسی از Complete edition خبر نداره؟

آقا من یه مدته سخت منتظر نسخه Complete این بازی ــیم. خود بازی رو که چند ماه پیش تموم کردم و DLC اول رو دانلود کردم که تو نصبش مشکل پیش اومد و بیخیال DLC های دوم و سوم شدم!
نسخه Season Pass بازی که همه DLC ها رو داره مدتهاست تو استیم برای فروش گذاشته شده، اگر میخواید اوریج بزنید از استیم میتونید کامل بخرید
اگر هم نسخه کرک شده رو میخواید باید نسخه 14 گیگی رو بگیرید که همه DLCها رو داره، اسمشم هست Dark Souls II Crown of the Ivory King CODEX

نسخه ی کدکس تحت عنوان Crown Of Ivory King رو دانلود کردم و همه چیزه بازی کامله... همون اوله بازی کلی آیتم بهت میده:d

راستشو بخای این Binding Of Issac‌:dرو نصب کردم صبح تا شب دارم اینو بازی میکنم..!! دارک سولز رو حالا میزارم ماهه بعد شاید برم تا آخر...!! باشه خودم بازی میکنم:d
یادم رفت بگم که بعد از کشتن
Fume Knight سلاحش رو میتونید بخرید
بعد از به دست گرفتنش دیگه هیچ موجودی نمیتونه بهتون نزدیک شه
با هر ضربه معمولی که وارد کنید حریف چند متر اونطرفتر پرتاب میشه و حدودا 10 ثانیه طول میکشه تا تن لششو بلند کنه :d
تو این مدتم که شما آماده اید برای ضربه بعدی :d
اصولا با استفاده از این سلاح تعادل بازی کمی بهم میریزه و به اصطلاح میشید Terminator :d
فقط اینو هم بگم که این سلاح مخصوص کلاس شوالیه و کلاس های مشابه هست که قدرت و چابکی و استقامت بالایی داشته باشن و گرنه استفاده ازش سخت میشه
همینطور وزن قابل حملتون هم باید بالا باشه که البته اینو میشه با انگشتر حل کرد
بهتره موقع به دست گرفتنش زره قوی و سنگین ب تن کنید تا اگر احیانا اتفاقی ضربه خوردید محافظت شید.

سلام دوستان...
ظاهرا یک بسته الحاقی جدید برای این بازی در راه است(در تاریخ 18 فروردین 94 ) به نام :

Dark Souls II: Scholar of the First Sin

ویژگی ها :

- اضافه شدن NPC های جدید
- تحول کلی توضیحات آیتم ها
- بالانس شدن بعضی از آیتم ها و پارامترها
- بهبود وضعیت Online Matchmaking
- اضافه شدن آپشن های گرافیکی جدید
- قابلیت حضور 6 بازیکن به صورت همزمان در یک Session ( مثلا 1 Host و 3 تا White Phantom و 2 تا Red Phantom )

میگن که کسایی که بازی رو دارن اتوماتیک این تغییرات رو به صورت پچ دریافت می کنن(هنوز تائید نشده!!!!)... امیدوارم پول اضافه نگیرن :)

منبع (با **** شکن کلیک کنید ): BANDAI NAMCO Games America • We’re very excited to announce Dark Souls II:...

تریلر: https://www.youtube.com/watch?v=v0GxBZcVmHc&feature=youtu.be

آخرین ویرایش:
سلام دوستان...
ظاهرا یک بسته الحاقی جدید برای این بازی در راه است(در تاریخ 18 فروردین 94 ) به نام :

Dark Souls II: Scholar of the First Sin

ویژگی ها :

- اضافه شدن NPC های جدید
- تحول کلی توضیحات آیتم ها
- بالانس شدن بعضی از آیتم ها و پارامترها
- بهبود وضعیت Online Matchmaking
- اضافه شدن آپشن های گرافیکی جدید
- قابلیت حضور 6 بازیکن به صورت همزمان در یک Session ( مثلا 1 Host و 3 تا White Phantom و 2 تا Red Phantom )

میگن که کسایی که بازی رو دارن اتوماتیک این تغییرات رو به صورت پچ دریافت می کنن(هنوز تائید نشده!!!!)... امیدوارم پول اضافه نگیرن :)

منبع (با **** شکن کلیک کنید ): BANDAI NAMCO Games America • We’re very excited to announce Dark Souls II:...

تریلر: https://www.youtube.com/watch?v=v0GxBZcVmHc&feature=youtu.be
.
.
این بازی قراره برای ps4 و xbox one هم پورت بشه! از این رو یک سری تغییرات داره.....کنسول ها که تکلیف اشون مشخصه! pc هم با یک پچ به اون نسخه اپدیت میشه!

من تازه بازی رو شروع کردم...نمیدونم چی به چیه
چند تا سوال داشتم:
کلاسم swordsman...میتونم یکی از شمشیراشو بزارم کنار سپر بگیرم؟؟؟؟؟...منظورم اینه که سپر کارایی داره واسه swordsman؟؟؟؟
شمشیر کجا باید تعمیر بشه؟؟؟
چه جوری باید lvl up کنم؟؟؟؟
میتونم وسایلی که لازم ندارم بفروشم؟؟؟
خط جونم خیلی کوتاه شده با 2 تا اتک میمیرم..باید چیکار کنم؟؟؟؟
ببخشید اگه سوالام زیاده...اخه اولین باره دارم dark souls بازی میکنم

من تازه بازی رو شروع کردم...نمیدونم چی به چیه
چند تا سوال داشتم:
کلاسم swordsman...میتونم یکی از شمشیراشو بزارم کنار سپر بگیرم؟؟؟؟؟...منظورم اینه که سپر کارایی داره واسه swordsman؟؟؟؟
شمشیر کجا باید تعمیر بشه؟؟؟
چه جوری باید lvl up کنم؟؟؟؟
میتونم وسایلی که لازم ندارم بفروشم؟؟؟
خط جونم خیلی کوتاه شده با 2 تا اتک میمیرم..باید چیکار کنم؟؟؟؟
ببخشید اگه سوالام زیاده...اخه اولین باره دارم dark souls بازی میکنم
.
سلام رفیق عزیز... اگه ار پی جی باز هستی! یا گیمر سرسختی باشی! این بازی به یکی از بهترین بازی های زندگی ات تبدیل میشه!
.
بعله میتونی... کلاسها فقط سبک اولیه بازی ات هستند و میتونی در ادامه به دلخواه خودت یه شوالیه - جادوگر و و و باشی.... بعله 100 % سپر تو این بازی کارایی داره و وجودش الزامی هست! البته میشه بجای سپر غلت هم بزنی و جاخالی بدی!
.
شمشیر همون اول تو ماجولا یه اهنگر هست که برات تعمیر میکنه که کلید اهنگری اش رو باید جلوتر از یه عجوزه بخرِی!!
.
شما وقتی دشمنان رو میکشی روح اشون رو جذب میکنی که همون اعتبار بازی هست میشه باهاش کالا خرید و لول اپ کرذ....اون خانومی که تو ماجولا تریپ خواهر روحانی داره! برات لول اپ میکنه بعد حرف زدن باهاش!
.
میتونی بفروشی یکی دو جا از بازی (( زیاد ازت نمیخرن به فکر تجارت اش نباشی بهتره!))
.
.
هر سوالی داشتی بپرس غمت نباشه من و دوستان هستیم جواب میدیم...

سلام دوستان عزیز .

من مدت ها قبل خود بازی رو تموم کردم ولی دیگه فرصت نکردم اصلا سراغ بازی بیام ولی این کرمی که این بازی تو وجود من کاشت من رو ول نمیکنه و خیلی دوست دارم ببینم بعد از اینکه من
باس آخر بازی رو کشتم و رفتم نشستم روی تخت
با اضافه شدن این DLC ها چه اتفاقی افتاده ؟ و اینکه داستان چجوری تموم شد .

من خیلی دوست دارم خودم تموم کنم بازی رو ولی اصلا نمیتونم موقعیت اصلا جور نیست متاسفانه پس ممنون میشم یکی از دوستان خودمونی برام بگه چه خبر شده چونکه تو دلم همش داره قند آب میشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or