Dark Souls II | Xbox 360

میشه یه کم بیشتر توضیح بدی؟ من الان اونجا هستم. یکیو میبینم که جلوی یه راهو گرفته ولی جعبه پشتش نمیبینم
بن فایر سوم زیر یک مسیر شیب داره سمت راست این یکی است که فعلا اونجا استفاده نکن مسر رو رو به جلو ادامه بده وقتی رسید بیرون مسیر سمت راستت رو ادامه بد به سمت راست دقت کن میبینیش اونی که بعد عقربی که هیچ کاری نمیکه اصلا استفاده نکن و جعبه پشتش نیست مسیرو بسته تا به جعبه نرسی

- - -ویرایش - - -

بچه ها کسانی که Smellter Demon شکست دادند دوباره بر گردند اونجا یکی دیگه از Pursuer اونجا میادش که رنگ ارمورش تیره هستش

سلام
من نیم باس اول بازی مثل pursuer و last giant و sinner ها و اون باس ت کلیسا و یکم اینطرفتر اون یکی باس که نزدیک همین کلیسا هست رو زدم
الان هم رفتم از اسانسور پایین و اب هست و 3 تا نیم غول که دیر میمیرن ولی با یه ترفند خوب میشه souls راحت جمع کرد.
این منطقه به کجا میرسه و کجا دیگه میشه رفت؟
ممنون

راستی کسی تاحالا این باس مخفی رو پیدا کرده و زده؟
من اون پیرمرد فلج رو که میگن باید 3 بار پیدا کنی فقط 1 بار پیدا کردم. البته برام کاری نداره برم راهنماشو بخونم اما میخوام خودم پیدا کنم!
من برای بار دوم هم تمومش کردم و جاهای جدیدی پیدا کردم و آیتم های مخفی زیادی پیدا کردم که سری قبل پیدا نکرده بودم و اون Ancient Dragon رو هم کشتم و شد 30 تا باس کامل.
فقط این باس مخفی مونده.

پ.ن: جالبه دوستان برای باس فایتها کمکی Summon میکنن. من تو این 2 بار برای هیچ باسی کمکی استفاده نکردم و همه رو خودم زدم :d
اصلا با کمکی مزه نمیده! :d

راستی کسی تاحالا این باس مخفی رو پیدا کرده و زده؟
من اون پیرمرد فلج رو که میگن باید 3 بار پیدا کنی فقط 1 بار پیدا کردم. البته برام کاری نداره برم راهنماشو بخونم اما میخوام خودم پیدا کنم!
من برای بار دوم هم تمومش کردم و جاهای جدیدی پیدا کردم و آیتم های مخفی زیادی پیدا کردم که سری قبل پیدا نکرده بودم و اون Ancient Dragon رو هم کشتم و شد 30 تا باس کامل.
فقط این باس مخفی مونده.

پ.ن: جالبه دوستان برای باس فایتها کمکی Summon میکنن. من تو این 2 بار برای هیچ باسی کمکی استفاده نکردم و همه رو خودم زدم :d
اصلا با کمکی مزه نمیده! :d

منم اون یارو رو یه بار دیدم احتمال میدم دفعات بعد پشت این دیوارهای Illusionary باشه که با ضربه شکسته میشن، اون یه بار پشت اون دره Forgotten دیدیش دیگه؟

اتفاقا منم بجز Last Giant که غول اول بازی بود تا الان یه بار هم یار کمکی Summon نکردم و بنظرم باس های بازی خودشون به اندازه کافی آسون هستن دیگه سامون که کنی ببین چی میشه!

کسی تا حالا از اون آیتمه که میندازی توی بونفایر و دشمن های اطراف رو قوی می کنه استفاده کرده؟ من یدونه توی یه جای خفن پیدا کردم ولی هنوز تصمیم نگرفتم توی کدوم بونفایر ازش استفاده کنم.

انگشتر Royal Soldier Ring +2 رو کسی محلش رو میدونه؟

منم اون یارو رو یه بار دیدم احتمال میدم دفعات بعد پشت این دیوارهای Illusionary باشه که با ضربه شکسته میشن، اون یه بار پشت اون دره Forgotten دیدیش دیگه؟

اتفاقا منم بجز Last Giant که غول اول بازی بود تا الان یه بار هم یار کمکی Summon نکردم و بنظرم باس های بازی خودشون به اندازه کافی آسون هستن دیگه سامون که کنی ببین چی میشه!

کسی تا حالا از اون آیتمه که میندازی توی بونفایر و دشمن های اطراف رو قوی می کنه استفاده کرده؟ من یدونه توی یه جای خفن پیدا کردم ولی هنوز تصمیم نگرفتم توی کدوم بونفایر ازش استفاده کنم.

من سه بار باش ملاقات داشتم اون مرحله مخفي كه برات باز ميكنه سري اولش رايگانه ولي اگه بميري دفعات بعد ازت هيومنيتي ميخواد

پیرمرد چلاق کودومه ؟ توصیف کنین ببینم دیدمش یا نه ؟

میگن سه تا پیرمرد روی ویلچر رو گیر بیاری یه مرحله مخفی باز میشه.
من یدونه توی Shaded woods دیدم ولی دستم بهش نرسید !

یادمه چند صفحه قبل یکی از دوستان گفت اون آهنگری که با روح باس ها کار میکنه تو Lost bastille مستقره.کسی میتونه بگه دقیقا کجا؟
یه جا هست که پر از این مومیایی هاست که می ترکن .
دقیقا قبل از اون پل که میره به سمت قلعه ای که زیرش Lost sinner هست .
اونجا رو برو طبقه بالا، میبینیش، جلوی در یه زندانه که توش بون فایره.

اون ایتم رو اگر توی بونفایر بندازین
ضعیف ترین دشمن با یک ضربه شمارو میکشه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or