Kourosh
مدیر انجمن
نقشه بازی برای کسانی که ممکنه راه رو گم کنند
http://darksouls2.wiki.fextralife.com/file/view/Bonfire Map.jpg
http://darksouls2.wiki.fextralife.com/file/view/Bonfire Map.jpg
خیلی کند هستن و کشتنشون راحته.دوستان من الان تو اوایل بازی قسمت Heide's Tower of Flame هستم که یه مشت آدم سنگیه گنده هستن، با 2 ضربه شون میمیرم، الان این طبیعیه ؟؟ حتما باید همشونو بزنم ؟؟ الان یه 40 دقیقه ای هست که مدام منو میکشن
ترتیب محیط های بازی اینه
- Things Betwixt
- Majula
- Forest of Fallen Giants
- Heide's Tower of Flame
- Cathedral of Blue
- No-Man's Wharf
- The Lost Bastille
- Belfry Luna
- Huntsman's Copse
- Undead Purgatory
- Harvest Valley
- Earthen Peak
- The Pit
- Grave of Saints
- The Gutter
- Black Gulch
- Iron Keep
- Belfry Sol
- Shaded Woods
- Doors of Pharros
- Brightstone Cove Tseldora
- Lord's Private Chamber
- Sinner's Rise
- Shrine of Winter
- Drangleic Castle
- King's Passage
- Shrine of Amana
- Undead Crypt
- Aldia's Keep
- Dragon Aerie
- Dragon Shrine
- Memories of the Ancients
- Throne of Want
دوستان من الان تو اوایل بازی قسمت Heide's Tower of Flame هستم که یه مشت آدم سنگیه گنده هستن، با 2 ضربه شون میمیرم، الان این طبیعیه ؟؟ حتما باید همشونو بزنم ؟؟ الان یه 40 دقیقه ای هست که مدام منو میکشن
سلام دوستان من همون اول بازی گیر کردم.دقیقا بعد از اون جایی که تو یه کلبه با چند نفر صحبت می کنی و شخصیت و انتخاب می کنی بعدش دیگه نمی دونم کجا برم.شماره 1 رو هم بازی نکردم![]()
از اونیکی در کلبه برو بیرون :dسلام دوستان من همون اول بازی گیر کردم.دقیقا بعد از اون جایی که تو یه کلبه با چند نفر صحبت می کنی و شخصیت و انتخاب می کنی بعدش دیگه نمی دونم کجا برم.شماره 1 رو هم بازی نکردم![]()
اقا خیلی ممنون پیدا کردم بالاخره تشکر فراواناز اونیکی در کلبه برو بیرون :d
کلبه دوتا در داره.
میشه یه کم بیشتر توضیح بدی؟ من الان اونجا هستم. یکیو میبینم که جلوی یه راهو گرفته ولی جعبه پشتش نمیبینمیکیش رو برو به ُShaded Wood بن فایر سومش اونی که سمت راست بن فایر ه نه بری به جلو تر مسیر سمت راستت رو ادامه بدی یکم دقت کنی یکی جلوی یک مسیر که داخل اون یک جعبه ستش رو گرفته استفاده کن اونی که بعده عقرب که کاریت نداره اصلا استفاده نکن وقتی جعبه رو بازی کردی یکی دیگه از این ایتم تو جعبه هستش که برگرد به بن فایر اونیکه سمت چپ بنفایر هستش استفاده کن
دوستان این three ruin sentinels رو چطوری بزنمشون؟!همون اولی رو که خیلی راحت میشه زد.ولی وقتی دوتایی میان سراغت خیلی اوضاع خراب میشه!پایین که اصلا نمیشه جنگید.حالا بالا رو امتحان نکردم.استراتژی چیزی برای ادامه مبارزه با اون دوتا دارید دریغ نکنید.